Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στον «ενικό» !

Την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου

ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ

θα βρεθεί στο στούντιο της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό», που θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του Star και από το enikos.gr, και θα απαντήσει στα ερωτήματα των πολιτών που θα λάβουν μέρος στην εκπομπή.

 Αν θέλεις να δηλώσεις συμμετοχή στην εκπομπή κάλεσε στο 211 200 8200, στο 210 87 88 092 ή στείλε ηλεκτρονικό μήνυμα στο enikoslive@gmail.com

 

8 Responses to Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στον «ενικό» !

  1. Ο/Η Bill λέει:

    Περιμένω πολλά από τον Κουτσούμπα. Εδώ θα φανούν οι ικανότητές του. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει.

  2. Ο/Η faros λέει:

    Bill: Αποκλείεται να σε απογοητεύσει …

    Εσένα και όλους μας δηλαδή !

    Το θέμα είναι τι ερωτήσεις θα του γίνουν, ποιοι θα είναι εκεί και άλλες τέτοιες … λεπτομέρειες !

  3. Ο/Η laura papadimitriou λέει:

    Ο σ.Κουτσούμπας είναι δοκιμασμένο και ικανό στέλεχος! Οι μόνοι που θα απογοητευθούν είναι αυτοί που έχουν παίξει μπιλιάρδο στις πλάτες του λαού μας.Το ΚΚΕ και οι θέσεις του είναι ξεκάθαρες.Πιστεύω ότι όσοι έχουν πολιτική ωριμότητα και δεν είναι ανιστόρητοι και μπορούν να ξεχωρίσουν το δίκιο από το άδικο,αυτοί,όχι μόνο δεν θα απογοητευθούν αλλά θα ευχαριστηθούν και θα δυναμώσουν.

  4. Ο/Η faros λέει:

    laura papadimitriou: Έτσι όπως τον είδα από κοντά όταν ήρθε στην Αλεξανδρούπολη, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα ξεπεράσει ακόμα και τυχόν κακοπροαίρετα σχόλια ή ερωτήσεις.

    Έχει μια ηρεμία που τσακίζει κόκκαλα …

  5. Ο/Η laura papadimitriou λέει:

    Έτσι ακριβώς, ήρεμος,χαμογελαστός,προσιτός αλλά και καταπέλτης ο λόγος του.Εμείς δεν είμαστε πρόσωπο-κεντρικοί. Η ιστορία του κόμματος μας μας έχει διδάξει ότι δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι όποιος πάει να χαράξει δική του πορεία η νομίζει ότι είναι ξεχωριστός τον προσγειώνουμε αμέσως.Οι κομουνιστές ξεχωρίζουν για την σεμνότητα,την αξιοπρέπεια και τους δίκαιους αγώνες τους.Υπερήφανοι ναι καβαλημένοι όχι.

  6. Ο/Η faros λέει:

    laura papadimitriou: Σωστά, πολύ σωστά όλα αυτά που λες.

    Απλά, θέλω να πω ότι και τα προσωπικά χαρίσματα που έχει κάποιος, όταν μάλιστα αυτά τα διαθέτει για το καλό του εργατικού κινήματος, πρέπει να τα αναδεικνύουμε !

  7. Ο/Η laura papadimitriou λέει:

    Συμφωνώ! καληνύχτα σε σένα και τον όμορφο Έβρο!

  8. Ο/Η faros λέει:

    laura papadimitriou: Την καληνύχτα μου !

Σχολιάστε