Δεν έχουν το … θεό τους !

Για τους … συνασπισμένους ο λόγος !
Για τους … συριζαίους η αναφορά !

Που, μετά τις κολεγιές με το ΠΑΣΟΚ μέχρι και το … ΛΑ.Ο.Σ. στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, μετά την απροκάλυπτη συνεργασία της συνδικαλιστικής τους παράταξης με ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ με μοναδικό σκοπό τον παραμερισμό του ΠΑΜΕ και την ΜΗ συμμετοχή τους στην απεργία της 10 Φλεβάρη, ενέργειες που φυσικά δεν έφεραν το ποθούμενο αποτέλεσμα να εμφανιστούν ότι … υπάρχουν, βρήκαν άλλο … παιγχνίδι !

Αποφάσισαν, προφανώς κατόπιν «εντολών» (άραγε με τι αντίτιμο) των «κύκλων» εκείνων που απεργάζονται σχέδια κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου, για άλλη μία φορά να τα κάνουν … μπάχαλο !
Οι … μπαχαλάκηδες !!!

Βρήκαν καμιά 30αριά ή 50αριά μετανάστες κυρίως Μαροκινούς που (εκμεταλλευόμενοι την δυστυχία και τα δίκαια αιτήματα των ανθρώπων αυτών) τους κουβάλησαν από την … Κρήτη και τους έβαλαν σε ένα κτήριο της Νομικής !
Μέχρι κι ο πρόεδρος των Μαροκινών στην Ελλάδα χαραχτήρισε την «ενέργεια» αυτή εγκληματική !

Ερωτήματα που προκύπτουν:
1. Που τους βρήκαν στην Κρήτη ; Στην … Αθήνα δεν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προβλήματα ; Μετανάστες που δεν μπορούν να ζήσουν ;
2. Ποιος πλήρωσε τα εισητήρια των ανθρώπων αυτών ;
3. Ποιος τους ταίζει και τους ποτίζει ;
4. Γιατί στη Νομική και όχι στην … Κουμουνδούρου ;
5. Όλη η «επιχείρηση» ήταν ναι ή όχι σε γνώση των αρχών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ;

Φυσικά, βρήκαν την ευκαιρία όλα τα φασιστοκάναλά μας και όλα τα παπαγαλάκια – δημοσιογραφίσκοι, να δώσουν την «ευκαιρία» στην ακροδεξιά της χώρας μας να βγάλει τα απωθημένα της ενάντια στους μετανάστες !
Ειδικά η αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ – ΛΑ.Ο.Σ.  (ξεχάστηκε πλήρως η Ικαρία κλπ.) που επιδίωξαν όλοι, δείχνει ανάγλυφα ποιος είναι στην πραγματικότητα ο απώτερος στόχος της παραπάνω ενέργειας !

υ.γ. μην μου πει κανείς ότι υπερβάλλω, γιατί θα πω ότι στην Θεσσαλονίκη π.χ. τους μετανάστες τους πήγαν στο Εργατικό Κέντρο – πολύ σωστά !

112 Responses to Δεν έχουν το … θεό τους !

  1. Ο/Η leme twra λέει:

    Το σημαντικό είναι να ξεκαθαρίζουμε ότι οι μετανάστες έχουν δίκιο και πρέπει η κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα τους.
    Ο κόσμος να μην τσιμπήσει στο ρατσισμό που θέλουν να επιβάλλουν στην κοινωνία.
    Το ότι είναι λάθος η επιλογή της νομικής είναι δεδομένο αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή τη βλακεία να πάει ενάντια στους μετανάστες ή το άσυλο.

  2. Ο/Η αλεξης λέει:

    Ειναι απιστευτοι οι ανθρωποι.Αυτοι που κοπτονται για την ενοτητα της αριστερας ενω στο βαθος του μυαλου τους εχους την διαλυση του ΚΚΕ καταψηφισαν απεργια της ΓΣΕΕ στις 10/2.Οχι δεν προτειναν λογους οπου δεν ηταν σωστο για το κινημα να γινει απεργια στις 10/2.Το προβλημα τους ηταν που το προτεινε το ΠΑΜΕ.Για φανταστειτε ολοι αυτοι οι ανθρωποι της «πραξης» του «ακηδεμονευτου» και του «συντονισμου των πρωτοβαθμιων» να δεχονταν απαντηση ΟΧΙ πολιτικη σε καποια ενεργεια αλλα στο στυλ » δεν συμφωνουμε γιατι το λετε εσεις».
    Τωρα βρηκαν να παιξουν με επικινδυνα παιχνιδακια ,μεταναστες ,ασυλο!?Στο μυαλουδακι τους (αν και δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι στα αληθεια βλακες και δεν ειναι σκοπιμοι προβοκατορες) ονειρευονται αληθεια νεα Πολυτεχνεια με αξονα την μεταναστευτικη πολιτικη?Απο το πρωι τους ακουω ως νεους 17Νοεμβριστες (του 2001 ομως) να προσπαθουν να αναπαραγουν συκοφαντιες που ελεγαν οι οπορτουνιστες παππουδες τους στα χρονια της μεταπολιτευσης περι ΚΚΕ και βλακειες του τυπου «και τοτε μας ελεγαν προβοκατορες»
    Ρε δεν πανε στο………καλο!!!
    Ας πανε τωρα να απολογηθουν στους μεταναστες για τις ….εξυπναδες που κανανε και σε τι περιπετειες τους οδηγουν και ας απολογηθουν σε ολοκληρο το φοιτητικο κινημα που εδωσαν την αφορμη και το πατημα να βγουν απο τις τρυπες τους ολες οι φασιστικες οχιες και να ξερνοβολαν δηλητηριο για το ασυλο αλλα και ολα τα δημοκρατικα δικαιωματα.
    Τελικα ηταν βλακεια?τυχαιο?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…

  3. Ο/Η ΤRASH λέει:

    Οι άνθρωποι ήταν που ήταν γραφικοί, ξαφνικά έγιναν επικύνδινοι! Ξαφνικά και ενώ στην κορφή της πολιτικής αντζέντας κυριαρχούν τα σκάνδαλα και οι εργασιακές ανατροπές αποφασίζουν εν μία νυκτί να κάνουν μία κίνηση η οποία:
    1)Ανοίγει θέμα άσυλου από το πουθενά
    2)Ξαναφέρνει στον αφρό όλες τις ρατσιστικές και αντιμεταναστευτικές απόψεις που θα βρουν άπλετο χώρο έκφρασης από τα αστικά ΜΜΕ το επόμενο διάστημα.
    Είναι να αναρωτιέται κανείς, τι παραπάνω θα έκανε ένας συνειδητός προβοκάτορας…
    Κι όλα αυτά γιατί;
    -Γιατί τα «πρωτοβάθμια» πλήρως εξαρτημένα απεργιακά από την κατά τα άλλα «πουλημένη ΓΣΕΕ» δεν μπορούν να τραβήξουν
    -Γιατί παρά τα ψεύδη των ίδιων, σε κινήσεις όπως το άνοιγμα διοδίων (καινούριο κοσκινάκι μου) έρχονται πάλι από πίσω και καταϊδρωμένοι
    -Γιατί οι αλληλοαναιρούμενες θέσεις τους σε ένα σωρό θέματα, τους έχουν πλήρως απαξιώσει στα μάτια του λαού…
    …Επρεπε να βρούνε κάτι να κάνουν και λίγο ντόρο!
    Και έκαναν το πρώτο που τους ήρθε στο κεφάλι χωρίς να σκεφτούν τίποτα!
    Μια χαρά, θα πλακοθούνε λίγο και με τον Αδωνη, θα συσπειρώσουν και οι δύο τον κόσμο τους, ο λαός αντί να κουβεντιάζει τι θα γίνει με τις ΣΣΕ, θα κουβεντιάζει για το εάν πρέπει να φύγουν οι «ξένοι» και το εάν θα πρέπει να υπάρχει άσυλο, και μετά θα είναι και περήφανοι για το έργο τους.
    Θα ήτανε για γέλια, εάν δεν ήταν για κλάματα.
    Οι ανακοινώσεις ΚΚΕ και ΜΑΣ:
    http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=26/1/2011&id=13062&pageNo=15&direction=1

  4. Ο/Η poexania λέει:

    Φάρο, θα σου κάνω paste το σχόλιο που έκανα για το θέμα σε ενα άλλο blog αυτούσιο.

    Μιλάω και για τον φράχτη
    Και στην Αμερική δηλαδή που τους πυροβολάνε στα σύνορα του μεξικού τι καταλαβαίνουν; Μήπως δεν περνάνε εκατονταδες κάθε μέρα;

    Ο μη εχων να φάει, και σύνορα θα περάσει, και ναρκοπέδια θα περάσει, και τον ωκεανό θα διασχίσει με σκάφη και όλα θα τα κάνει.

    Έρχονται λοιπόν, αυτοί οι πολιτικάντηδες, του συναφιού εκείνου που σιγοντάρει και βοηθά το κεφάλαιο να χαράξει τόσο βαθυές αντιθέσεις στην κοινωνία, και να υπάρχουν όχι απλά πλούσιοι και φτωχοί αλλά κρίσοι και εξαθλιωμένοι, και μας λένε, τι κακοί που είναι οι μετανάστες βλάπτουν την οικονομία.

    Ξεχνάνε βέβαια, ότι όσοι δουλεύουν, βάσει του νόμου τις υπεραξίας, προσφέρουν παραπάνω απο οτι αμοίβονται, και μάλλιστα πολύ παραπάνω απο τους έλληνες που όπως είναι λογικό ζητάνε πιο πολλά. Ξεχνούν, όταν λένε ότι στέλνουν συνάλλαγμα έξω και καλά, ότι σε μια αγορά κατακλυσμένη απο προιόντα πολυεθνικών, όλοι στέλνουμε συνάλλαγμα έξω, καθημερινά, και μάλλιστα πολύ περισσότερο απο τους μετανάστες, με τις αγορές μας.

    Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα, διότι αυτοί δεν έχουν το ελληνικό μεγαλείο, είναι μαυριδεροί, ενίοτε άπλυτοι, και δεν ξέρουν ούτε καν τη γλώσσα μας να μιλάνε τα τσογλάνια. Εντάξει αμα πρόκειται για καμιά ρωσίδα βυζιτού δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά όλοι εκείνοι οι πακιστανοί υπάνθρωποι, απαπα συχάματα.

    Ξεχνούν όλοι αυτοί που υποστηρίζουν το χτίσιμο του φράχτη φένεται, ότι σήμερα θα τον πηδάνε οι ξένοι μετανάστες, αλλά αύριο ίσως χρειαστεί να τον πηδήξουμε εμείς…

    Εγω λεω να φτιάξουμε χαρακώματα, και ναρκοπέδια, και να στήσουμε πυραυλικα συστήματα στα σύνορα έτοιμα για δράση ανα πάσα στιγμή. Α ναι να ξαμολύσουμε και εκπαιδευμένα λιοντάρια που θα επιτίθονται μόνο σε όποιον δεν έχει ελληνικό αίμα. Και στις θαλάσσιες περιοχές να βάλουμε καρχαρίες, δηλητηριώδεις μέδουσες και το Κράκεν.

    Βρε δεν γαμιόμαστε λεω γω…

    Όσο για τους καταληωψίες, δεν ξέρω ποιοί τους βάλανε εκεί, πάντως οι ίδιοι καλά κάνανε και πήγαν, γιατί το βρήκαν σαν τρόπο να ακουστούν, απο πάντα οι ανθρώποι ζητάγαν άσυλο σε «ιερά» μέρη, και αν δεν ειναι η παιδεία ιερή τότε τι είναι;

    Τα παπαγαλάκια βέβαια, θα μιλήσουν για κατάλυση του ασσύλου και τα λοιπά, όπως κάθε φορά κάνουν χωρίς ντροπή.

    Βέβαια αν αυτοί οι άνθρωποι γύριζαν στους δρόμους και ζητιάνευαν, πάλι οι ευηπόληπτοι πολίτες θα είχαν πρόβλημα, επειδή προσβάλεται η δημοσία αιδώς και το ιδιωτικό τους αιδοίο.

    Το καλύτερο φυσικά που θα είχαν να κάνουν οι μετανάστες όλης της χωρας, σαν εργατική τάξη που είναι, θα ήταν να παλαίψουν για τα δίκια τους οργανωμένα στο πλευρό του ΠΑΜΕ, αλλά εδώ δεν πάνε στο ΠΑΜΕ οι δικοι μας(αν και αυξάνετε η συμμετοχή του κόσμου σε πορείες κλπ), οι μετανάστες θα πανε;

  5. Ο/Η Philemon λέει:

    Καλησπέρα φίλε μου.

    Επί της ουσίας:
    Το προηγούμενο κόλπο που αφορούσε την Παιδεία ήταν αυτό της «γενιάς του άρθρου 16».
    Τότε αποπροσανατόλισαν και μάλιστα θριαμβολόγησαν για τη μη κατάργηση του άρθρου (ο ΓΑΠ, λέει, «με την ευαισθησία που τον διακρίνει»…. «πείστηκε» από τον «αλαβάνο-αλαβγάνο» και και μας τη ….χάρισε!)
    Κι ύστερα ήρθαν τα κολλέγια…. Ήξεραν πολύ καλά τι θα επακολουθήσει. Αλλά η δουλειά
    έγινε…
    Τώρα το πάνε λίγο πιο πέρα. Πρέπει να χτυπηθεί το άσυλο. Επειδή κανένας δεν έχει σκοπό να επενδύσει σε πανάκριβες υποδομές, τα ιδιωτικά πα/μια θα είναι τα …δημόσια. Μόνο που πρώτα πρέπει να ξέρει ο ιδιώτης ότι θα έχει τον απόλυτο έλεγχο. (Τα πιο πάνω έχουν τεκμηριωθεί σε πολλές συζητήσεις, και στο δικό σου μπλογκ, έκτοτε.)
    Ένας άλλος στόχος είναι η επιτάχυνση των μέτρων εναντίον των μεταναστών για να ικανοποιηθεί το «λαϊκό αίσθημα». …..Έρχονται εκλογές….
    Κάποιοι σπέρνουν, σκοπεύοντας σε επικοινωνιακό ντου για να βγουν από την αφάνεια –και αλληλοτροφοδοτούνται με την (παραδοσιακή) ακροδεξιά.
    Κι ύστερα έρχεται ο Ηγεμών και θερίζει.

  6. Ο/Η Μπούμπη λέει:

    Προς αστυάνακτα για το τελευταίο σχόλιο στο πρηγούμενο ποστ.

    «ξαφνικά ανακαλύψατε τα διόδια….και κάνετε συμβολικές κινήσεις όταν το κίνημα “δε πληρώνω-δε πληρώνω” εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει σηκώσει τον αγώνα…»

    Τι λές ρε αστυάνακτα?????????.Το ΠΑΜΕ δεν ήταν το ΠΡΩΤΟ που ζητούσε την άμεση κατάργηση των διοδίων???Δεν είχαμε σε προηγούμενες χρονιές κάνει καταλήψεις σε διόδια??Σε ποιόν κόσμο ζεις????? Αλλά έτσι είναι όποιος διαβάζει μονο τηνν αυγούλα άντε και την ελευθεροτυπία!

    Τώρα για το θέμα των μεταναστών συμφωνώ 100% με τον φάρο και την ανακοίνωση του ΚΚΕ.

  7. Ο/Η Philemon λέει:

    Εντωμεταξύ, βγήκε ο αρχηγός στο γυαλί και διαμαρτυρήθηκε…. Όχι, όχι, άδικα στοχοποιούνται κάποιοι χώροι, αφήνοντας τους άλλους ξεκρέμαστους …
    Τέτοιο πολιτικό ανάστημα!

  8. Ο/Η ΤΑΣΟΣ λέει:

    Το ΚΚΕ καταδικάζει την κατάληψη κτηρίου της Νομικής, γιατί θα στεναχωρηθούν ο Άδωνης, ο Καρατζαφέρης, ο Μητσοτάκης, ο Καψής και όλη η πολιτική και δημοσιογραφική μούχλα!!!
    Τι να πει κανείς για την κατάντια αυτού του πολιτικού μορφώματος πλέον!!!
    Απλά το καθεστωτικό του βαρέλι δεν έχει πάτο!!!

  9. Ο/Η faros λέει:

    leme twra: Μόνο δίκιο ; Βουνό δίκιο έχουν οι άνθρωποι. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !

    Το «μετανάστες» δεν μου κάνει εμένα … αλλά … έμεινε να τους αποκαλούμε έτσι !

    Λάθος είναι γενικά οι φανφάρες, η πολιτική εκμετάλλευσή τους, στο κάτω κάτω οι «μετανάστες» δεν είναι μόνο 30 ή 50 άνθρωποι !

  10. Ο/Η faros λέει:

    αλεξης: Και, την καταψήφισαν, ΠΑΝΤΟΥ !
    Όπου μπήκε θέμα και έχουν δυνάμεις …

    Έχω τη γνώμη (βλέποντας τους στις τιβι – που άνοιξαν πλουσιοπάροχα τις εκπομπές τους για να παρελάσουν) ότι σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ το σκέφτηκαν μόνοι τους !!!
    Άλλοι τους βάλαν …

  11. Ο/Η faros λέει:

    TRASH: Ο οπορτουνισμός πάει πακέτο με την προβοκάτσια !
    Κάθε μέρα γίνεται και πιο φανερό αυτό !

    Επιμένω να λέω ότι άλλοι τους βάλαν να κάνουν αυτή την ενέργεια !
    Απκλείεται να την … σκέφτηκαν μόνοι τους !

  12. Ο/Η faros λέει:

    poexania: Προσυπογράφω όσα λες !
    (εχτός από την … ροζ φράση)

    Μια μικρή επισήμανση !
    Φυσικά και έχουν δίκιο οι άνθρωποι που τους ονομάζουμε μετανάστες !
    Δίκιο βουνό !
    Που, όμως, με τέτοιες ενέργειες όχι μόνο το χάνουν αλλά γυρίζει και εναντίον τους !

    Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη ότι κι οι μετανάστε οφείλουν να Οργανωθούν σε Ταξική Κατεύθυνση αν θέλουν να ζουν σαν άνθρωποι, αν θέλουν μια αξιοπρεπή ζωή !
    Μαζί με τους Έλληνες συναδέλφους τους !

  13. Ο/Η poexania λέει:

    Ποια είναι η ροζ φράση; Το ότι καλά κάνανε;
    Οι μετανάστες εννοώ ότι κάνανε καλά , όχι αυτοί που τους βάλανε εκεί.

    Σκέψου να είσαι απροστατευτος και μόνος σε μια ξένη χώρα, την παραμικρή ευκαιρία θα την αξιοποιήσεις, και εγω να ημουν στη θέση τους θα πήγαινα.

    Όπως βέβαια είπα παρακάτω, το καλύτερο είναι ο ταξικος οργανωμένος μαζικός αγώνας.

    Αλλά επειδή απο τους μετανάστες δεν μπορούμε να ζητάμε πολλές ευθύνες, όταν δεν τις παίρνουμε καλά καλά εμείς
    (γενικά μιλώ), για αυτό λέω ότι καλά έκαναν.

  14. Ο/Η faros λέει:

    Philemon: Καλησπέρα κι από μένα !

    Πράγματι, κι αυτή η «ιστορία» βρωμοκοπάει προβοκάτσια από χιλιόμετρα μακρυά !
    Παλιά τους … τέχνη κόσκινο !

    Πολύ σοβαρή η επισήμανση που κάνεις. Για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Εκεί το πάνε !
    Αυτό, σίγουρα βρίσκεται στο μυαλό αυτών που βρίσκονται πίσω από τους «πρόθυμους» συνασπισμένους που προβήκανε σ΄αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια – είμαι σίγουρος ότι αυτό ούτε καν πέρασε από το μυαλό τους !

    Και, σίγουρα επίσης, με τέτοιες ενέργειες (κατάληψη δημόσιων κτηρίων) δίνεται η αφορμή για να ληφθούν επί πλέον μέτρα ενάντια στους μετανάστες – βούτηρο στο ψωμί τους !

    Καλά, η τελευταί φράση σου … όλα τα λεφτά !

  15. Ο/Η faros λέει:

    Μπούμπη: Η γύμνια τους είναι τόσο εμφανής, που ψάχνουν εναγωνίως να δείξουν ότι υπάρχουν, ακόμα και όχι απλά παραβιάζοντας ανοιχτές θύρες, αλλά … ανοιχτές αλάνες !!!

  16. Ο/Η faros λέει:

    Philemon: Ναι, ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ αποστασιωποιήθηκε από το γεγονός !!!!!!!!

    Και δίνει έτσι αφορμή για κάποιους να τους λένε ότι «κάνετε ό,τι κάνετε και άμα σας πιάσουν κάνετε πως … δεν είστε εσείς» !!!!!!!!!

  17. Ο/Η ΤRASH λέει:

    Eγώ απλά δεν μπαίνω στην λογική να πω πράγματα (ποιοί τους έβαλαν κλπ) τα οποία δεν μπορώ να αποδείξω, αλλά μόνο να υποψιαστώ. Από την στιγμή που μπορώ να τους ξεσκίσω πολιτικά, γιατί να μπω στην διαδικασία;
    Αλωστε νομίζω πως με τέτοιους αφορισμούς (υποκινούμενοι κλπ) απομακρύνουμε από κοντά μας και αρκετούς έντιμους αλλά παραπλανημένους ανθρώπους που κινούνται σε αυτούς τους χώρους.
    Υ.Γ. Δεν σε κατηγορώ για κάτι, εάν το πιστεύεις καλά κάνεις και το λες…

  18. Ο/Η poexania λέει:

    Δείτε εδω τι βρωμερή αντικομμουνιστική προπαγάνδα γίνεται στα πανεπιστήμια.

    Κομμουνιστική Προπαγάνδα 2/2

    Απλά παρακαλω μην αναδημοσιευθεί το κείμενο
    ευχαριστώ

  19. Ο/Η faros λέει:

    poexnaia: Αααα όχι φυσικά ! Το «βρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ» … αυτό είναι το … ρόζ … 😆

    Συμφωνούμε απόλυτα για τους μετανάστες …

    Και γω θα πήγαινα …
    Έχεις σε όλα δίκιο !

  20. Ο/Η faros λέει:

    ΤΑΣΟΣ: Καθόλου δεν με ενδιαφέρει τι κάνει το ΚΚΕ !
    Βλέπεις πουθενά στο άρθρο μου να γράφω για το ΚΚΕ ;

    Τόσο πολύ σε τυφλώνει το αντικομμουνιστικό σου μένος ;
    Το αντιΚΚΕ δηλητήριό σου ;

    Κρίμα …
    Καλά θα κάνεις να μην ξανασχολιάσεις στο μπλογκ μου, δεν θέλω κουβέντες μαζί σου !

  21. Ο/Η faros λέει:

    TRASH: Δίκιο έχεις …

  22. Ο/Η faros λέει:

    poexania: Καλώς !

  23. Ο/Η λαθραναγνώστης λέει:

    Δεν ξέρω αν ήταν προβοκάτσια ή όχι, αλλά μια (ροζ)λαϊκή παροιμία, τα λέει όλα.
    «Ο κακός και ο μαλάκας κάνουν την ίδια ζημιά»

  24. Ο/Η faros λέει:

    λαθραναγνώστης: Καλήήήήή … και δεν την … ήξερα !

  25. Ο/Η poexania λέει:

    Φαρε διαφωνώ, ασε τον Τ(σ)α(τ)σούλη να γράφει, ο ίδιος εκτίθετε κάθε φορά με τα λεγόμενα του.

  26. Ο/Η Philemon λέει:

    Έτσι, μνημειώδες πολιτικό ανάστημα, ήθος, αξιοπρέπεια. (Σε λίγο θα διαμαρτύρεται ο αρχηγός κωλοτούμπας και θα ζητάει αντι-πνευματικά δικαιώματα 🙂 )

    Εντωμεταξύ, λέει……… οι Γερμανοί (!!!!!!!) ζητάνε νέες μειώσεις μισθών και αλλαγές στο Σύνταγμα (καταλαβαίνεις….)

  27. Ο/Η faros λέει:

    poexania: Λεεεεεεεεες ;;; Θα το σκεφτώ …

  28. Ο/Η faros λέει:

    TRASH: Απ΄την άλλη κάνουν πως δεν … ξέραν τίποτα !!! 😛 😛 😛

  29. Ο/Η faros λέει:

    Philemon: Καταλαβαίνω … καταλαβαίνω …

  30. Ο/Η αστυάνακτας λέει:

    Καλησπέρα…
    Από το 2008 μια προβοκάτσια παίρνει σάρκα και οστά…Όλα τα κατεστημένα κόμματα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για το Δεκέμβρη του 2008 Η ΝΔ,το ΠΑΣΟΚ,το ΛΑΟΣ και δυστυχώς και το ΚΚΕ..Ιανουάριος 2011 όλα τα κατεστημένα κόμματα και δυστυχώς πάλι και το ΚΚΕ βλέπει το ΣΥΡΙΖΑ να υποκινεί τους μετανάστες….α ξέχασα στο κόλπο μπήκαν και τα κόμματα της Ντόρας και του Κουβέλη…..λύπη και οργή για τη τροχοπέδη που βάζει η ηγεσία του ΚΚΕ..λύπη…αλλά και οργή φάρε…μη μας υποτιμάς…
    Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείς Φάρε δε ξέρω αν είναι δικά σου ή ξεπατικωμένα από το Ριζοσπάστη, αλλά δηλώνουν φτωχια και ανημποριά να υπερασπίσεις κάτι που δε μπορεί κάποιος να το υπερασπισει..ποιος τους εβγαλε τα εισητήρια;…γιατί Νομική και όχι Κουμουνδούρου(αυτό ρωτησε το Δρίτσα και ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ)…αυτές είναι κάποιες από τις ερωτήσεις που θα μπορούσε να τις κάνει ο Παπουτσής….
    Μπαχαλάκηδες και οι μετανάστες;

    Λυπάμαι για το ΚΚΕ..λυπάμαι…λυπάμαι….Ελπίζω να μη χρειαστεί να με υπερασπιστεί κάποτε αυτό το κόμμα ως άνεργο,γιατί μάλλον θα με χαρακτηρίσει υποκινούμενο,μπαχαλάκη…λυπάμαι….(ήδη με λεει οπορτουνιστή)

    Θα υπερασπιζόμαστε το καθε αδικημένο..και δε μας νοιάζει αν είμαστε στο μάτι τού κυκλώνα ..δε φοβόμαστε κανέναν…Η υπεράσπιση και συμπαράσταση των αδυνάτων θα είναι εως το τέλος…όχι με κολπάκια αλλά με ουσία…. γιατί δε μας νοιάζει όπως εσας να ελέγχουμε τα κινήματα…

  31. Ο/Η αστυάνακτας λέει:

    ΥΓ….Θεό δεν έχουμε..αξίες έχουμε…

  32. Ο/Η faros λέει:

    αστυανακτας: Σωστά το λες …
    Αξίες έχετε …
    Χρηματικές …

  33. Ο/Η faros λέει:

    αστυάνακτας: Πότε θα μάθεις επιτέλους να απαντάς στο άρθρο που διαβάζεις ;;;;;;;;;;;;;;

    Μάλλον, ποτέ, έ ;;;;;;;;;;;;;

    Εν πάσει περιπτώσει (ίσως πρέπει να το πάρω απόφαση ότι έχεις ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα με το διάβασμα … ή η νοημοσύνη σου δεν βοηθάει και τόσο), για το μόνο που πρέπει να λυπάσαι είναι το κατάντημά σας …
    Να σας βάζει το πασόκ να κάνετε την «βρώμικη» δουλειά …
    Και, σεις, να τρέχετε …
    Με τι αντίτιμο άραγε !

    Σιγά τα ωά !
    Σιγά μην σας έπιασε ο πόνος για τους μετανάστες, τους αδύνατους, τους κατατρεγμένους …
    Άσε ρε αστυάνακτα …
    Γι΄αυτό και ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ τις προτάσεις του ΠΑΜΕ για απεργιακές κινητοποιήσεις ;;;;;;;;;;
    Επειδή σας έπιασε ο … πόνος για το λαό ;;;
    Ξεφτίλες … Έ, ξεφτίλες !

    υ.γ. ας απαντούσες έστω και σε ένα (αριθ. 1) ερώτημά μου και τι στον κόσμο …

  34. Ο/Η mariori λέει:

    Φίλε αστυάνακτα το κκε δεν καταδίκασε το συριζα. Βρες μου μια ανακοίνωση ή ένα απόσπασμα από το ριζοσπάστη ή μια δήλωση που να κατονομάζει το συριζα.
    Ο ριζοσπάστης δεν έχει σχέση με αυτά που λεει ο φαρος. Διάβασες τις δηλώσεις της αλέκας?Διαφωνείς με αυτά που λέει ο τσίπρας? Γιατί αυτά που λέει το κκε είπε.
    http://naftilos.blogspot.com/2011/01/blog-post_1068.html διαφωνείς και με αυτό? Δεν είναι κκε ο άνθρωπος. Και πραγματικά στο συγκεκριμένο που είδες επίθεση στο συριζα από το κκε. Εξαρτημένα αντανακλαστικά…

  35. Ο/Η faros λέει:

    mariori: Έχεις πολύ δίκιο ! Εγώ ΔΕΝ έκανα ανάρτηση με το τι λέει το ΚΚΕ !
    Ούτε φυσικα ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ !

    Παράθεσα δικές μου απόψεις, ακούγοντας τα κανάλια και τίποτα άλλο !
    Αλλά το αντιΚΚΕ μένος του φίλου μας του αστυάνακτα είναι τόσο απύθμενο που παντού βλέπει … φαντάσματα !
    Γι΄αυτό και όπως είδες ΔΕΝ πήρε θέση για ΚΑΝΕΝΑ σημείο της ανάρτησής μου !

    Κρίμα, δεν την είχα υπόψη μου τη δήλωση αυτή του Τσίπρα, αλλιώς θα την συμπεριαλάμβανα στο άρθρο μου, είναι πολύ καλή και αδειάζει τελείως τους δικούς «του» !

  36. Ο/Η mariori λέει:

    Και περιμένω να μου φέρεις συγκεκριμένη δήλωση. Η μόνη κριτική είναι η επιλογή της νομικής και μάλιστα με τον τρόπο που έγινε και όχι τα δικαιότατα αιτήματα. Και αν μείνεις άνεργος (ελπίζω ποτέ) γιατί είναι πρόσφατη η εμπειρία μου δε θα σου ζητήσει ταυτότητα κανείς να σε υπερασπιστεί. Ρώτα τους ανθρώπους που πήγαν να τους κόψουν ρεύμα και νερό αν ήταν κκε ή αν τους ρώτησε κανείς.

  37. Ο/Η αστυάνακτας λέει:

    Λυπάμαι Φάρε….αν εννοείς κάτι άλλο από αυτό που μου λες στην ανάρτηση..πες το…..αλλά σου απαντάω Φάρε….σου απαντάω…
    ΥΓ: Επειδή με «ξέρεις» αρκετό καιρό…μη με υποτιμάς..ειδικά τη νοημοσύνη μου…

  38. Ο/Η αστυάνακτας λέει:

    μη λες σαχλαμάρες…από σενα παιρνω λιγότερα…και οι περισσότεροι από μας…μη ρίχνεις λάσπη…

  39. Ο/Η faros λέει:

    mariori: Έχεις δίκιο αλλά δεν θα το … βρεις από το φίλο μας …

    Στο εγγυώμαι !

  40. Ο/Η αστυάνακτας λέει:

    Διάβασα τις διορθωτικές δηλώσεις της Αλέκας που έρχεται μετά το Δελτίο τύπου που μιλά για υποκινητές…..και σαφώς υπονοεί το ΣΥΡΙΖΑ…και είναι σχεδόν ίδιο με εκείνο του Κουβέλη….(τα λινκς τα έσβησε ο φάρος χθες)…μη κρυβόμαστε…αλλα το δελτίο τύπου σας θα παραμείνει κλασικό όπως η Πανσπουδαστική Νο8 που μιλούσε για προβοκάτορες και που φτασατε μια εποχή να λετε ότι δεν υπάρχει…

    ΥΓ: Φαρε αν λες αυτά ως προσωπικά σου επιχειρήματα..και δε τα λέει το ΚΚε ..τότε είσαι εκτός γραμμής….

  41. Ο/Η faros λέει:

    αστυάνακτας : Τότε γιατί δεν αναφέρεσαι στην ανάρτησή μου απαντώντας έστω και σε ένα ερώτημά μου ;;;;;;;;;;;

    Και επειδή σου αρέσουν τα λινκς για κάνε τον κόπο και διάβασε τα παρακάτω:

    http://www.kke.gr/anakoinoseis_grafeioy_typoy/anakoinosh_toy_grafeioy_typoy_gia_thn_paroysia_metanaston_sthn_nomikh_sxolh?morf=1

    http://www.kke.gr/anakoinoseis_grafeioy_typoy/dhlosh_ths_gg_ths_ke_toy_kke_alekas_paparhga_gia_thn_katastash_sth_nomikh?morf=1

    που είναι του ΚΚΕ και πες μου τι σχέση έχουν αυτά με την δική μου ανάρτηση ;;;
    Επίσης, κάνε τον κόπο και διάβασε τα σχόλια του σχολιαστή μου mariori

    Και, κατάλαβε επιτέλους, ότι μόνος σου εκτίθεσαι !
    Δεν σε υποτιμώ εγώ …
    Εσύ το κάνεις …
    (στον εαυτό σου)

  42. Ο/Η αστυάνακτας λέει:

    Καληνύχτα σας…δουλεύω αύριο παλληκάρια…

  43. Ο/Η faros λέει:

    αστυάνακτας: Διάλεξε !

    Ή λέω σαχλαμάρες (τι λεπτότητα, θεοί του … σύριζα), ή ρίχνω λάσπη !
    Μαζί και τα δύο … ξαναδές, την ελληνική γλώσσα …

  44. Ο/Η poexania λέει:

    Φάρο δάνεισε μου λίγη λάσπη γιατι την δική μου την εχω πετάξει όλη προχθές και δεν έχει βρέξει για να φτιάξω καινούρια.

    λολ

  45. Ο/Η Αλεξ λέει:

    KKEδες αυτος ο faros ειναι μελος του κομματος σας; Γιατι οντος σας εκθετει. Ελπιζω να μην εχουν αρκετοι τις αποψεις του.

  46. Ο/Η faros λέει:

    αστυάνακτας: Καληνύχτα !

  47. Ο/Η mariori λέει:

    Καληνύχτα αλλά δε μου απάντησες αν διαφωνείς και με τον τσίπρα. Και δε μίλησε κανείς για προβοκάτορες αλλά τους μετανάστες κάποιος τους μετέφερε στη νομική και ήταν λάθος επιλογή.

  48. Ο/Η poexania λέει:

    Άλεξ, ε και εσένα τι σε πειράζει, ως αντιΚΚΕ που είσαι θα έπρεπε να τον λατρεύεις.

    Ποιοί εκφράζουν μίσσος ενάντια στο ΚΚΕ το βλέπουμε καθημερινά.

    Ποιοι μιλούν συνέχεια για το 89
    Ποιοί μιλούν και καλά για την συνεργασία ΛΑΟΣ-ΚΚΕ τον δεκέμβρη
    Ποιοί μιλούν για τον Σταλινισμο
    Ποιοί μιλούν για το ότι είναι διασπαστικό
    Ποιοί μιλούν για την μη ευαισθησία του ΚΚΕ στους μετανάστες

    κλπ

    Κανονικά δεν θα έπρεπε να σας απαντάμε καν, έτσι ώστε να φένεται η λύσσα σας, αλλά τι να κάνουμε, είμαστε πονόψυχοι.

  49. Ο/Η faros λέει:

    αστυάνακτας: Συνεχίζεις να με προκαλείς ξεδιάντροπα !
    Ξύπνα ρε φίλε, ξύπνα !

    Ποιες διορθωτικές δηλώσεις ;;;;;;;
    Στον ύπνο σου τις είδες ;;;
    Όπως λες και στο επόμενο σχόλιό σου, γιατί πας για ύπνο αφού … κοιμάσαι όρθιος ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Καλά κάνω και είμαι εκτός γραμμής, εσύ θα απαντήσεις σε κάποιο από τα ερωτήματα που βάζω ;;;;;;;

    Προφανώς όχι !
    Δεν πήρες τη «σχετική γραμμή» !
    (και ξέρεις ότι ξέρω … )

    υ.γ. με την ευκαιρία, οι επίσημες θέσεις του ΚΚΕ ή της σ. Αλέκας βρίσκονται στα ΔΙΚΑ ΜΑΣ σάϊτς και όχι σε εφημερίδες …
    Γκέγκε ;;;;;;;;;

  50. Ο/Η poexania λέει:

    Καληνύχτα

  51. Ο/Η mariori λέει:

    Και όπως ξέρεις όταν το κκε θέλει να πει κάτι το λέει ουσιαστικά ωμά. Μην το πάμε ότι σαφώς το υπονοεί. Δεν το υποκίνησε ο συριζα αλλά αυτοί που πήγαν τους μετανάστες δεν το σκέφτηκαν σωστά γιατί κανείς δε συζητά γι αυτούς. Αυτή είναι η μόνη κριτική αλλά οκ. Μέχρι και η ανακοίνωση του ναρ παίρνει αποστάσεις από την κατάληψη. Κι αυτοί έχουν θέμα?

  52. Ο/Η faros λέει:

    poexania: Καληνύχτα !

  53. Ο/Η poexania λέει:

    Καλα εγω στον αστιανακτα ειπα καληνυχτα αλλα οκ

  54. Ο/Η faros λέει:

    mariori: Δεν θα σου απαντήσει …

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ !
    Σαν τη σουπιά … ρίχνει το μελάνι … και φεύγει …

  55. Ο/Η faros λέει:

    poexania: Έλα ντε !

  56. Ο/Η mariori λέει:

    Και να βάζεις ολόκληρες τις ανακοινώσεις γιατί έτσι κάνει ότι και τα κανάλια…

  57. Ο/Η faros λέει:

    poexania: Εγώ, δεν πετάω λάσπη …

  58. Ο/Η faros λέει:

    poexania: Καλώς ! 😀

  59. Ο/Η faros λέει:

    mariori: Για ποιον το λες ;

  60. Ο/Η faros λέει:

    mariori: Ειπώθηκε σε ένα «παράθυρο» !

    «Έτσι κάντε πάντα, οι συριζαίοι. Κάντε κάτι, έχοντας υπόψη να πάτε καλά. Αν κάτι δεν πάει καλά και σας πιάσουν, τότε κάντε την παλαβή και λέτε «δεν είμαστε εμείς» !!!
    Τόσο απλό είναι !
    Κατάλαβαν ότι δεν τους «βγήκε» η ιστορία, τους γύρισε μπούμερακ και παίρνουν αποστάσεις – πρώτος και καλύτερος ο Τσίπρας !
    Οπορτουνιστές …

  61. Ο/Η mariori λέει:

    Για τον αστυάνακτα προφανώς το λέω γιατί από χθες παίζει πολύ η επιλεκτική αναφορά των ανακοινώσεων.

  62. Ο/Η faros λέει:

    Για δε μας λες τις δικές σου και εμένα να με αφήσεις ήσυχο ;;;;;;;;;;;;;

  63. Ο/Η faros λέει:

    mariori: Κοίτα, καλό παιδί είναι αυτός ο αστυάνακτας, απλά πολύ … πωρωμένος !!!

    Για κάποιο ανεξήγητο ρόλο φανατικά αντικομμουνιστής !
    (φυσικά και αντιΚΚΕές)

  64. Ο/Η Philemon λέει:

    Αστυάνακτα,
    Το είδαμε πώς υπερασπιζόσαστε τους αδικημένους. Σε σημείο που κάποιοι εργαζόμενοι
    τρέμουν μην τους στοχοποιήσετε γιατί δε σας προσκύνησαν, όταν (κακή ώρα) τύχει να βρίσκεστε σε θέση ισχύος….

  65. Ο/Η Ρόζα συνιστώσα λέει:

    Nτροπή και όνειδος στον Φάρο και το ΚΚΕ. Λυπάμαι πραγματικά…

  66. Ο/Η faros λέει:

    Ρόζα συνιστώσα: Αντί να επιτίθεσαι χυδαία και σε μένα και στο ΚΚΕ, καλύτερα θα ήταν να πεις έστω και ένα (αριθ. 1) επιχείρημα που να αντικρούει αυτά που λέμε κι εγώ και το ΚΚΕ !

    Μπορείς να το κάνεις αυτό ;
    Προφανώς ΟΧΙ !
    Βλέπεις: Μωραίνει κύριος ους …

  67. Ο/Η faros λέει:

    Philemon: Ακόμα και πριν λίγο, άκουσα στο μέγκα, από κάποιον που έφερε τους μετανάστες στη Νομική, ότι ο ΣΥΝ δεν είχε καμία σχέση !!!

    Άρχισαν να ντρέπονται και οι ίδιοι … και κατηγορούν εμένα ή το ΚΚΕ !!!
    Ο οπορτουνισμός σε όλο του το μεγαλείο !

  68. Ο/Η γιαννης μ λέει:

    αντι να μας λυπάστε χαρούμενα,τρέξτε στον κάθε «προστάτη» σας τύπου λαζόπουλου να σας χαιδέψει το κεφαλάκι και να κράξετε πάλι το ΚΚΕ, γιατί τα κάνατε ακόμα μια φορά ροιδο ,στην πρεμούρα σας να δείξετε αν την έχετ μεγαλύτερη σαν κάτι σχολιαρόπαιδα…που με τις μπαρούφες σας κάνατε ακόμα και τον ρέππα να φαίνετε μάγκας στη βουλή…αντε να δω τώρα ,όταν τους αφήσετε στην τύχη τους τους ανθρώπους (που είναι θέμα χρόνου να το κάνετε καθώς οι τούμπες είναι η ζωή σας),ποιοι θα τρέχουν πάλι να μαζέψουν τα συντρίμια που αφήσατε…

    αστυ δεν υπάρχει καμία διορθωτική δήλωση της Αλέκας γιατί η πρώτη του ΚΚΕ ήταν ξεκάθαρη για όποιον θέλει να διαβάσει και όχι να φανταστεί

  69. Ο/Η skotadi λέει:

    Aστυάνακα

    Ο μόνος τρόπος η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με αυτή της την αναφορά να υπονοεί το Συνασπισμό:
    «Αυτοί που οδήγησαν τους μετανάστες στο υπό ανακαίνιση παλιό κτήριο της Νομικής…» είναι να αποδέχεστε ότι εσείς είστε οι «αυτοί».

    Εσείς όμως από ότι δηλώνει ο πρόεδρος σας, είστε «άλλοι» και όχι «αυτοί». Αν τώρα παίρνετε πίσω αυτή σας τη δήλωση του προέδρου σας και λέτε πως δεν είστε οι «άλλοι» αλλά «αυτοί» που οργάνωσαν αυτό το φιάσκο, καλό είναι να το πείτε επίσημα.
    Εν όσο όμως στο ΣΥΝ υποστηρίζουν ότι είναι οι «άλλοι» σημαίνει πως η αναίτια επίθεση του κόμματος των «άλλων» υπερασπίζοντας την τιμή των «αυτών» από το …ΚΚΕ κι όχι από την καταστολή, γίνεται μόνο και μόνο για να ξεδιπλωθεί άλλη μια βρώμικη επίθεση κατά του ΚΚΕ.

  70. Ο/Η poexania λέει:

    Σκοτάδι μα την παναγία με μπέρδεψες 😛

  71. Ο/Η faros λέει:

    γιαννης μ: Καλά, μην απορείς ! Η φαντασία των συνασπισμένων έχει περάσει κι αυτή του … Μινχάουζεν !!!

    Προφανώς γιατί είναι τόσο πολύ εκτεθειμένοι στα μάτια των εργαζόμενων με τις κολεγιές που κάνουν με ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ. …

  72. Ο/Η faros λέει:

    skotadi: Ο Λαός μας δικαίως λέει την παροιμία: «όποιος έχει την μύγα, … μυγιάζεται» !!!

  73. Ο/Η ΤRASH λέει:

    @Αστυάνακτα:
    Αν και το μόνο για το οποίο μπορούσε να διεκδικίσει δάφνες ο χώρος σου είναι πως μπορεί να διατηρεί ένα επίπεδο στις κουβέντες, φαίνεται πως ξεφεύγεις από τον κανόνα, αφενός λέγοντας άσχετα πράγματα, αφετέρου υποτιμόντας συστηματικά την νοημοσύνη όλων.
    -Τι δουλειά έχει με το θέμα η πανσπουδαστική νο 8;
    -Σαν από πριν το ’91 δεν μπορεί παρά να γνωρίζεις πως το συγκεκριμένο κείμενο δεν ήταν της φοιτητικής παράταξης ΠΣΚ η οποία και υδρίθηκε αργότερα. Αρα και λασπολογείς συνειδητά.
    -Μια και το θες να μιλήσουμε και για τότε, πάρε και ένα κείμενο της νεολαίας του …ΣΥΡΙΖΑ(!) που μιλάει για την τότε στάση του ΚΚΕεσ., και απολογήσου για αυτά.
    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1105518
    -Για τον Δεκέβρη του ’08 και την υποκριτική στάση του ΣΥΝ καλύτερα να μην μιλάτε καθόλου. Γιατί προφανώς στην αντι-ΣΥΝ συσπείρωση που φαντασιώνεσαι θα πρέπει να βάλεις μέσα και αρκετά τότε προβεβλημένα στελέχη σας όπως ο Κουβέλης, ο Παπαδημούλης κ.α., καθώς και τον ιδεολογικό γκουρού της εν ελλάδι «ανανεωτικής αριστεράς» Λ.Κύρκο οι απόψεις του οποίου υπερακόντιζαν σε καταδίκη κατά πολύ το ΚΚΕ, και έβρισκαν πλήρους προβολής (όπως και των προηγουμένων) από την ΑΥΓΗ (και μην μου πεις πάλι πως δεν είναι κομματικό όργανο, λες και θα φιλοξενούσε με ολοσέλιδο άρθρο και τις απόψεις του Μαϊλη π.χ.). Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ δηλαδή…
    -Μια και τον Κουβέλη τον αναφέρεις για 3η – 4η φορά,
    δικός σου σύντροφος ήταν επί 20ετία και μέχρι πριν λίγους μήνες, και οι απόψεις του οι ίδιες ήταν που είναι και τώρα και τις διατυμπάνιζε κιόλας.
    Η υποκρισία να έχει και ένα όριο…
    -Η κριτική τόσο του ΚΚΕ, όσο και η δική μου, όσο και των υπόλοιπων σχολιαστών από όσα είδα, εστιάζεται στο τάϊμινγκ και στον συγκεκριμένο τρόπο δράσης ενός αγώνα που τον θεωρούμε όλοι δίκαιο. Αντί να απαντήσετε σε αυτές τις αιτιάσεις, ταυτίζετε το ΚΚΕ με τα φιλαράκια σας (να μην ξεχνιώμαστε) σε «ζώνη» και Ικαρία του ΛΑΟΣ.
    -Τις σχέσεις του Δύκτιου με τον ΣΥΝ, τις γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά εδώ και χρόνια.
    -Νομίζω πως καταλαβαίνεις πως το ότι σκέφτηκαν μόνοι τους, μετανάστες από την Κρήτη να κατέβουν στην Αθήνα για να κάνουν κατάληψη στην …Νομική(!), κανείς δεν μπορεί να το πάρει στα σοβαρά.
    -Να δω πως θα απολογηθήτε στους μετανάστες για το άδειασμα που τους ρίξατε για να κάνετε την φιέστα σας. Γιατί το αρχικό ατόπημα ήταν μόνο πολιτικό. Τώρα μπαίνει και ένα μεγάλο ηθικό τέτοιο.

  74. Ο/Η faros λέει:

    poexania: Μα, γιατί … μπερδεύτηκες ;;; 😀

    Απλά τα λέει ο … σκοτάδις !

    Στην ουσία, λέει, ότι κι «αυτοί» κι οι … «άλλοι» είναι οι … ίδιοι !!! 😆

  75. Ο/Η poexania λέει:

    Παιδια δείτε τα 2 λινκ παρακάτω για να καταλάβετε πόσο χρήμα πεύτει στην προπαγάνδα του αντικομμουνισμού

    http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=41706&catid=11

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CF%81

  76. Ο/Η poexania λέει:

    Ε τα αυτοί και οι άλλοι με μπερδέψανε, εμείς με ποιούς είμαστε με αυτούς η με τους άλλους?:)

  77. Ο/Η ΤRASH λέει:

    Υ.Γ.
    Το αναδημοσιεύω γιατί μου άρεσε
    Οδηγίες σχολιασμού ανακοινώσεων του ΚΚΕ:
    1)Πρώτα διαβάζουμε την ανακοίνωση πολύ προσεκτικά 2-3 φορές για να καταλάβουμε τι λέει ακριβώς.
    2)Εάν παρόλα αυτά εξακολουθούμε να έχουμε ακόμα αντιρρήσεις ή αποροίες, τις διατυπώνουμε:
    3)…με πλήρη σεβασμό στην εργατική τάξη και το κόμμα που αποτελεί την οργανωμένη πρωτοπορεία της.

  78. Ο/Η radiocollectiva λέει:

    @Αστυανάκτα θα στο πούμε γιατί είσαι προκλητικός…
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ, ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, Η ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ(ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΣΤΕΛΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑ);Η ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, Η ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.
    Δες τι αηδίες λες στο σχόλιο που έκανες στις Ιανουαρίου 26, 2011 στις 11:21 μμ

  79. Ο/Η faros λέει:

    TRASH: Να σχολιάσω με λίγα λόγια την υπόθεση «Κουβέλη» !

    Μας κατηγορούν ή και ΜΕ κατηγορούν προσωπικά ότι συνεχώς επιτίθεμαι στο ΣΥΝ !
    Έχοντας υπόψη μου πως στελέχη του (είτε προερχόμενα από το ΚΚΕ, είτε από το ΕΑΡ ή το λεγόμενο «εσωτερικό) με ενέργειες που παραπέμπουν καθαρά σε ανοιχτή προδοσία, προσπάθησαν να διαλύσουν το ΚΚΕ.
    Όσο κι αν θέλουν κάποιοι, ανθρώπους και τα … έργα τους – σαν την Δαμανάκη, τον Φαράκο, τον Ανδρουλάκη, τον Θεωνά, τον Στρατούλη και άλλους που με ανοιχτές φραξιονιστικές ομάδες, ακόμα και μέσω «ξένων» κέντρων, στράφηκαν τόσο ξεδιάντροπα εναντίον του Κόμματος που τους έκανε ανθρώπους -, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ !

    Και όμως, ο δικός τους Κουβέλης, που δεν έκανε τίποτα απολύτως από αυτά που κάναν τα στελέχη του ΣΥΝ στο ΚΚΕ (θου κύριε τω στόματί μου) μόλις λίγο «την έκανε» τον βρίζουν και τον κατηγορούν πρωί, μεσημέρι, βράδυ !!!
    Υποκριτές και φαρισαίοι …

  80. Ο/Η faros λέει:

    poexania: Για το πρώτο λινκ μια απάντηση ταιριάζει: Γελοιότητες …

    Για το δεύτερο, έ, εντάξει, προσφιλές τους θέμα για να χτυπήσουν την Σοβιετική Ένωση και κυρίως τον Στάλιν. Με ένα θέμα που το δημιούργησαν οι ίδιοι που σήμερα κυβερνάνε την Ουκρανία !
    Έχουμε ξαναγράψει σχετικά, ίσως στο μέλλον το ξαναβρούμε μπροστά μας …

  81. Ο/Η faros λέει:

    poexania: Εγώ … πάντως … με … κανέναν τους ! 😆

  82. Ο/Η faros λέει:

    TRASH: Καλό !

  83. Ο/Η faros λέει:

    radiocollectiva: Γεια χαρά σου !

    Κοίτα, απλά ο άνθρωπος … μπερδεύεται με τις … «γραμμές» που παίρνει … 😛

  84. Ο/Η ΤΑΣΟΣ λέει:

    ΦΑΡΕ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΗΜΕΡΑ. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ; ΧΤΕΣ ΜΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ‘Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;

  85. Ο/Η ΤRASH λέει:

    Κλείνοντας παραθέτω και τις τελευταίες δηλώσεις του κ.Τσίπρα:
    «Η απεργία πείνας των μεταναστών μέσα στη Νομική Σχολή της Αθήνας, έχει δώσει αφορμή σε ακραίους κύκλους να ξεδιπλώσουν μια επίθεση συκοφαντίας απέναντι σε όσους συμπαραστέκονται στα αιτήματά τους. Έδωσε την ευκαιρία στην κυβέρνηση να αλλάξει καθώς την συμφέρει την πολιτική ατζέντα. Έδωσε μάλιστα την ευκαιρία σε ορισμένους να βάλουν για μια ακόμη φορά στο στόχαστρο ακόμη και το ακαδημαϊκό άσυλο» αναφέρει στη δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας καταγγέλλοντας όσους «σπεύδουν να κερδοσκοπήσουν πολιτικά σε ένα γενικευμένο κοινωνικό πρόβλημα»

    http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=245177

    Λέει δηλαδή ακριβώς τα ίδια που λέμε και εμείς -και το ΚΚΕ- (εγώ στο πρώτο μου σχόλιο) από την αρχή.
    Στοιχειώδης πολιτική εντιμότητα (ποιός την έχασε;) θα επέβαλε να τοποθετηθεί και αυτός στο αντι-Συν μέτωπο της «εθνικής συναίνεσης» που φαντασιωνόντουσαν κάποιοι χθες.
    Ακόμη είναι προφανές πως μάλλον ο κ.Τσίπρας έχει αντίθετη άποψη από τους ΣΥΝασπισμένους αρθρογράφους (τόσο εδώ όσο και την ΑΥΓΗ) για το Κόμμα, μια και:

    <>
    http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=245336
    Μετά τα 6(!) –και με απίστευτη ομοφωνία υπέρ της συγκεκριμένης ενέργειας- άρθρα της ΑΥΓΗΣ που παράθεσα στην αρχή των σχολίων, μπορώ να δηλώσω άφοβα πως τέτοιες ντρίπλες είχα να δω από την εποχή του …Χατζηπαναγή!

  86. Ο/Η ΤRASH λέει:

    Στο παραπάνω μετά το «μια και» μπαίνει:
    <<Επιλέγοντας το βήμα της Ολομέλειας για να ξεκαθαρίσει πως το κόμμα του δεν υποκίνησε την κατάληψη της Νομικής από τους μετανάστες, ο Αλ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «στοχοποιεί» τον ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκοντας κοινωνική ένταση για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.
    «Οση σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με την οργάνωση της εξέγερσης στην Τυνησία, τόση έχει και με την υποκίνηση της κατάληψης από τους μετανάστες» είπε, σχολιάζοντας «απίστευτη συναίνεση» μεταξύ κυβέρνησης και κομμάτων της αντιπολίτευσης -εξαιρώντας το ΚΚΕ.

  87. Ο/Η mariori λέει:

    Τις τελευταίες 48 ώρες όμως όλο το σύστημα πολιτικής διαπλοκής εκτοξεύει λάσπη, επενδύει στη μισαλλοδοξία και κατασυκοφαντεί πρόσωπα και πολιτικές παρατάξεις. Θα μου πείτε πού το βλέπετε το πρωτότυπο; Είστε πια τόσο προβλέψιμοι, που είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι είσαστε ικανοί να φθάσετε στα άκρα, γι’ αυτό και θα παραμείνουμε ψύχραιμοι απέναντι σε οποιαδήποτε προβοκάτσια.

    «Ανακαλύψατε -βεβαίως δεν αναφέρομαι ούτε στο ΚΚΕ, προς τιμήν του δεν στοχοποίησε, ούτε στους Οικολόγους Πράσινους- όμως εδώ υπήρξε από το βήμα της Βουλής μια απίστευτη συναίνεση ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., πρωτοστάτες οι εκπρόσωποι της ακροδεξιάς και του ΛΑΟΣ, η κυρία Μπακογιάννη, ανακαλύψατε τον υπαίτιο της κοινωνικής, οικονομικής, εθνικής και ηθικής κατάρρευσης: ο ΣΥΡΙΖΑ! Συγχαρητήρια!»

    Τσίπρας χθες στη βουλή για το φίλο αστυάνακτα

  88. Ο/Η Philemon λέει:

    @skotadi

    ΑΨΟΓΟ ΣΧΟΛΙΟ….
    ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ !

  89. Ο/Η faros λέει:

    ΤΑΣΟΣ: Καλησπέρα !

    Έτσι ακριβώς έγινε !
    Νομίζω, όμως, ότι σε προειδοποίησα !
    Σ΄αυτό το μπλογκ γίνονται δεχτά μόνο σοβαρά σχόλια !
    Αν σου αρέσει, δηλαδή …
    Αν όχι, πας αλλού …

  90. Ο/Η faros λέει:

    TRASH: Έτσι φέρονται, κλασσικά, οι οπορτουνιστές !

  91. Ο/Η faros λέει:

    TRASH: Γενικά, την … πατήσαν !

    Τους πιάσαν στα πράσα !

  92. Ο/Η faros λέει:

    mariori: Βασικά, όλοι τους – πλην ΚΚΕ – προσπαθούν να μαζέψουν τα … ασυμάζευτα !

    Και αυτοί που «εχτελούν εντολές» και αυτοί που επενδύουν στη μισσαλοδοξία !
    Έχουν γίνει ρεντίκολο …

  93. Ο/Η faros λέει:

    Philemon: Προσυπογράφω !

  94. Ο/Η Philemon λέει:

    Τώρα δλδ θα ζητήσει συγγνώμη ο αστυάνακτας, όπως υπαγορεύει το στοιχειώδες πολιτικό ήθος;;;

  95. Ο/Η faros λέει:

    Philemon: Αν το δω κι αυτό, θα τα έχω δει … όλα ! 😀 😆

  96. Ο/Η ΤRASH λέει:

    Αρση ασύλου και ΜΑΤ στην Νομική τώρα!
    Τελικά τα κατάφεραν…

  97. Ο/Η Philemon λέει:

    Αστειεύομαι βέβαια. Και «προς τιμήν του» [ΚΚΕ] από τον κ. Τσίπρα, καμία απολύτως τιμή δεν περιποιούν.

  98. Ο/Η Philemon λέει:

    Τα «προς τιμήν του» [ΚΚΕ] από τον κ. Τσίπρα είναι θόλωμα των νερών, δεδομένης άλλης μια τυχοδιωκτικής πατάτας. Θυμάσαι πώς χαρακτήριζε τα γεγονότα με τους ναυτεργάτες: «ΕΞΑΛΛΟΣΥΝΕΣ»….

  99. Ο/Η Philemon λέει:

    Τώρα έχουν σκύψει και τα μαζεύουν με τη γλώσσα….. ξεπουλώντας…
    Α ρε Γίγαντα του πολιτικού σχολιασμού αστυάνακτα!

  100. Ο/Η Philemon λέει:

    Υπάρχουν «έμποροι των εθνών». Υπάρχουν και «έμποροι των μεταναστών»…
    Δες:
    http://redflyplanet.blogspot.com/2011/01/blog-post_8982.html

  101. Ο/Η faros λέει:

    TRASH: Αλήθειαααααααααα ; Τι να πει κανείς …

  102. Ο/Η faros λέει:

    Philemon: Έχεις δίκιο !

  103. Ο/Η faros λέει:

    Philemon: Ο άνθρωπος έχει πιάσει πάτο …

  104. Ο/Η faros λέει:

    Philemon: Δεν σου κάνει εντύπωση που εξαφανίστηκε ;

  105. Ο/Η faros λέει:

    TRASH: Καλώς μας παραπέμπεις …

  106. Ο/Η faros λέει:

    Philemon : Καλά τούτος ο σύντροφος ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ !

    Γράφει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ άρθρα !
    Μπράβο του.

  107. Ο/Η λαθραναγνώστης λέει:

    Πρώην σύντροφος Φάρε, δυστυχώς πρώην!
    Κατα τα άλλα,το άρθρο είναι όντως καταπληκτικό.

  108. Ο/Η faros λέει:

    λαθραναγνώστης: Δεν ξέρω αν είναι πρώην …

    Για μένα είναι ΝΥΝ …
    Και ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ !

  109. Ο/Η Σπύρος λέει:

    Μα ακριβώς για τους λόγους που προεκτέθηκαν,χαρακτηρίζουμε τους ΣΥΝ-ΣΥΡιζαίους ως «οπορτουνιστές»,δηλαδή τυχοδιώκτες…δικαιώνουν απόλυτα τη «φήμη» τους…Και ο τυχοδιωκτισμός στην πολιτική είναι άκρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Και το κρίσιμο για το χώρο των οπορτουνιστών είναι ακριβώς τούτο, ότι δηλαδή με την πολιτική τους δράση,εκτός από τον εξωραϊσμό και τον «εξανθρωπισμό» του συστήματος και τις αυταπάτες που καλλιεργούν και αναπαράγουν για τον καπιταλισμό,τη φύση και τις νομοτέλειές του,γίνονται και Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Ι για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και την αναγκαία,οργανωμένη και συμπαγή ταξική πάλη που πρέπει,σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης,να έχει,επιτέλους, ν ι κ η φ ό ρ α έκβαση…Τυχοδιώκτες,προκλητικά ανακόλουθοι,επικίνδυνοι κ α ι για τους οικονομικούς μετανάστες κ α ι για το σύνολο της εργατικής τάξης,αφού δεν ξεχωρίζουμε τους εργάτες σε ξένους και ντόπιους, και συγχρόνως αυθάδεις και υ β ρ ι σ τ έ ς κι από πάνω !!!, όπως ο αστυάνακτας και ορισμένοι άλλοι του είδους αυτού… Αλλ’όπως πάντα,ισχύει το «ουδέν κακόν αμιγές καλού» : Ολοένα και περισσότεροι,εγκλωβισμένοι στο χώρο αυτό, τους «παίρνουν χαμπάρι» και αηδιασμένοι απογαλακτίζονται και ξεκόβουν από το συνάφι αυτό.
    Σπύρος

  110. Ο/Η faros λέει:

    Σπύρος: Καλημέρα !

    Τυχοδιώκτες και καιροσκόποι.
    Όπου φυσάει ο άνεμος … Πότε έτσι και πότε … γιουβέτσι !

    Εκείνο που δεν καταλαβαίνουν είναι τούτο. Όσο το σύστημα τους θεωρεί χρήσιμους, τους στηρίζει. Μόλις όμως τους ξεζουμίσει καλά – καλά, θα τους πετάξει σαν στιμένες λεμονόκουπες …
    Και τότε ; Και τότε … κλάάάάάμα οι … κυρίες !!!

Σχολιάστε