Ρωσική δημοσκόπηση – διαγωνισμός

Από τον Ιούνη του 2008, που είχε ξεκινήσει η σχετική δημοσκόπηση – διαγωνισμός της κρατικής τηλεόρασης της σημερινής Ρωσίας, είχα γράψει σχετικά.

Και για τα «ενοχλητικά» για πολλούς και διάφορους αποτελέσματα που εμφάνιζε αυτή και για την «φαγομάρα» όλων των ιμπεριαλιστικών κύκλων στη χώρα του Λένιν, να εμποδίσει την διαφαινόμενη Νίκη Του.

Χτες το βράδυ, λίγο πριν από τη λήξη της δημοσκόπησης, για τους δημοφιλέστερους Ρώσους, ενώ είχαν ήδη ψηφίσει πάνω από 10 εκατομμύρια Ρώσοι πολίτες, το αποτέλεσμα έφερνε (προς μεγάλη απογοήτευση ντόπιων και ξένων – μεταξύ αυτών και αρκετοί Έλληνες ) τρίτο, με ελάχιστη διαφορά από τον δεύτερο και τον πρώτο, τον Ήρωα της Σοβιετικής Ένωσης Ιωσήφ Στάλιν !

Πάνω από 3,5 εκατομμύρια Ρώσοι προτίμησαν να ψηφίσουν τον Ι. Στάλιν ως τον δημοφιλέστερο Ρώσο από καταβολής Ρωσίας δίνοντάς του το ποσοστό του 11,5 % μεταξύ των 12 υποψηφίων.

(ο πρώτος έπαιρνε 11,7 % και ο δεύτερος 11,6 %)

Οι πιθανότητες να βγει τελικά και πρώτος στο τέλος της ψηφοφορίας, κάνει αρκετούς να μην … κοιμούνται !

Φυσικά, το ζήτημα είναι ότι, ανεξάρτητα του τελικού αποτελέσματος, η ψηφοφορία αυτή (που κρατάει 6 μήνες τώρα) έδειξε ότι παρά την πραγματικά λυσσαλέα, αισχρή, χυδαία, με εντελώς ψεύτικους ισχυρισμούς και κάθε είδους απόπειρα να πλαστογραφηθεί και να ξαναγραφεί η Ιστορία, ο Σύντροφος Ιωσήφ Στάλιν, χαίρει μιας άνευ προηγουμένου δημοτικότητας στη Ρωσία !

Ό,τι και να κάνουν οι αισχροί αντικομμουνιστές, ο λαός και της Ρωσίας, δεν μπορεί να διαγράψει την καταλυτική συνεισφορά του Στάλιν στην εκβιομηχάνιση της Χώρας, την εξάλειψη του αναλφαβητισμού, την νίκη του Κόκκινου Στρατού ενάντια στον ναζισμό.

Ας μου επιτραπεί να χαραχτηρίσω αυτό το αποτέλεσμα στη Ρωσία, ως μία ακόμα αποστομωτική απάντηση προς κάθε κακόπιστο εγχώριο αντισταλινικό αντικομμουνιστή.

2 Responses to Ρωσική δημοσκόπηση – διαγωνισμός

  1. Ο/Η Giannhs Xania λέει:

    Αντισταλινικός = Αντικομμουνιστής τελεία και παύλα!!!

  2. Ο/Η faros λέει:

    Giannhs Xania: Την Καλημέρα μου !

    Ο αντισταλινικός είναι αντικομμουνιστής στον … κύβο !

Σχολιάστε