Προ των ευθυνών της

12 Ιανουαρίου, 2026

Η ίδια η κα Καρυστιανού, έχει δηλώσει και όχι μόνο μία φορά, ότι εάν της ζητηθεί θα παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών.

Ε, λοιπόν, τα μέλη του ΔΣ της απηύθυναν επιστολή το περασμένο Σάββατο να παραιτηθεί – αν και η θητεία της τελειώνει τυπικά τον Μάρτη.

Για να δούμε …
Θα το κάνει ή είναι μόνο λόγια …


Τα κόλπα της κυβέρνησης

12 Ιανουαρίου, 2026

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε συμφωνία Μητσοτάκη – Αγροτών για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου ή στη Βουλή δεν είναι σίγουρο που, το μπλογκ αυτό έγραψε ότι θα προσπαθήσει η κυβέρνηση να μην πραγματοποιηθεί ποτέ αυτή.

Τις τελευταίες ώρες, γινόμαστε μάρτυρες αυτής της … προσπάθειας!

Να ξέρει όμως, ένα πράμα ο μίστερ Μητσοτάκης.

Σπαίρνει ανέμους, θα θερίσει ΘΥΕΛΛΕΣ!


Προς δημοσιογράφους

12 Ιανουαρίου, 2026

Κυρίως φυσικά της τηλεόρασης, των πρωινών εκπομπών.

Διαλέξτε …

— Ή είστε πολύ χαμηλού IQ

— Ή είστε πληρωμένοι

Ντε και καλά να επιβάλλεται στην κοινή γνώμη το (ανύπαρκτο) κόμμα Καρυστιανού, αυτή η παράξενη πρεμούρα σας, θυμίζετε λίγο την … εποχή Κασσελάκη που είδατε το αποτέλεσμα που είχε τελικά (εκτός φυσικά από την ψήφιση του γάμου των ομοφυλοφύλων), όχι τίποτα άλλο αλλά στενοχωριέται και ο … Τσίπρας (αυτόν δεν τον «παίζεται» πια, άλλες πλέον οι εντολές;), βασικά φταίνε οι καλεσμένοι σας που δεν σας βάζουν στη θέση σας.

Βρε μπουμπουνοκέφαλοι νοιάζει νομίζετε τον λαό αν η Καρυστιανού κάνει ή όχι κόμμα, αν θα βγει στις εκλογές μετά από … ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, δεύτερη ή και πρώτη;;;

Τον λαό τον νοιάζει πως θα βγει η βδομάδα …
Όχι ποιος ή ποια θα είναι σε μια αστική κυβέρνηση που θα κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ με τις προηγούμενες, εάν και εφόσον δεν καταργηθεί δεν διαλυθεί ο καπιταλισμός σας.

Όμως, μιας και σας … καίει τόσο πολύ το … κόμμα Καρυστιανού, γιατί δεν την φωνάζετε παρουσία και εκπροσώπων κομμάτων να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος;;;
Και το παίζετε εσείς δημοσιογραφίσκοι ως αυτόκλητοι … εκπρόσωποι τύπου της Καρυστιανού;;;

Επίσης, γιατί δεν αναφέρετε, στις τοποθετήσεις σας υπέρ της Καρυστιανού, τις αντιδράσεις των άλλων μελών του ΔΣ του Συλλόγου του εγκλήματος των Τεμπών;;;
Και ρωτάτε ΜΟΝΟ τους πολιτικούς των άλλων κομμάτων;;;

Ποιος σας «έβαλε» να το κάνετε αυτό;;;
Το χαμηλό σας IQ, ή μήπως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σας έχουν δωροδοκήσει;;;

Περιμένουμε απαντήσεις …


Λέτε να τα … καταφέρει;;;

12 Ιανουαρίου, 2026

Όπως δήλωσε ο μίστερ Ντ. Τραμπ – για πολλούς ΚΑΙ πρόεδρος των ΕΠΑ – η άμυνα της Γροιλανδίας, αποτελείται από δύο … έλκηθρα και κάτι … σκύλους (δεν είπε … αριθμό προφανώς δεν τους … μέτρησε σαν τα έλκυθρα)!

Λέτε να τα … καταφέρει τελικά και να την κατακτήσει;;;

Πού δυνατός λέμε ο αμερικάνικος στρατός – μην μιλήσει κανείς για την Βενεζουέλα εκεί υπήρξε εσωτερική προδοσία πρώτου βαθμού.
Ας τα βάλει ας πούμε με την ΛΔ της Κορέας, αν του βαστάει.


Τρικλοποδιές του πρωθυπουργού

12 Ιανουαρίου, 2026

Οι εξυπνάδες του πρωθυπουργού πραγματικά ξαφνιάζουν για την … εφευρετικότητάς του!

Ανακοινώθηκαν οι δύο επιτροπές των Αγροτών και ο μίστερ Μητσοτάκης κάνει τώρα την … πάπια!

Ο Κυριάκος, προσπαθεί να τορπιλίσει την συνάντηση την τελευταία στιγμή με ένα σωρό αηδίες.

Πρώτον θέλει από δύο επιτροπές των αγωνιστών Αγροτών (25 και 10 μέλη) να γίνει … μία και με … 20 μέλη, ενώ την ίδια στιγμή θέλει να έρθει και μια επιτροπή από τους … πρόθυμους από 20 μέλη – η πρώτη πλευρά έχει 60 μπλόκα και οι πρόθυμοι μόλις … 5.

Λες και δεν μπορεί για παράδειγμα να δει τους πρόθυμους σήμερα Δευτέρα, αλλά την Τρίτη, μαζί με όλους!!!

Έχεις και τα παπαγαλάκια που πραγματικά εξοργίζουν …


Προκλητικοί …

12 Ιανουαρίου, 2026

Συνεχίζουν τα κανάλια «μας» με εντελώς προκλητικό τρόπο να βρίσκουν δικαιολογίες για την εγκληματική επιχείρηση εναντίον ενός ανεξάρτητου κράτους της Βενεζουέλας, από το παγκόσμιο σερίφη Ντόναλντ Τραμπ – αυτοαποκαλείται και … πρόεδρος των ΗΠΑ!

Να τους πεις ότι αν αποκαλούν τον Μαδούρο δικτάτορα, τι θα έπρεπε να πουν για τον ίδιο τον Τραμπ, μάλλον χάσιμο χρόνου θα είναι.


Σχεδίασε έναν Ιστότοπο όπως αυτός με το WordPress.com
Ξεκινήστε