Χρόνια τώρα, φωνάζει το ΚΚΕ, ότι η όποια συμμετοχή ενός ΚΚ σε «αριστερή» – κυρίως σοσιαλδημοκρατική – κυβέρνηση, όχι μόνο ΔΕΝ θα ωφελήσει τον λαό, αλλά και μάλλον θα τον απογοητεύσει σε τέτοιο βαθμό (όλοι ίδιοι είναι), που τελικά θα στραφεί στην ακροδεξιά για να λυθούν τα προβλήατά του – άλλο αν και πάλι θα εισπράξει και νέα χειρότερη απογοήτευση.
Η Χιλή είναι ένα τέτοιο ολοφάνερο παράδειγμα για το πόσο δίκιο έχει το ΚΚΕ.
Το ΚΚ της χώρας, στήριξε τέσσερα χρόνια ένον σοσιαλδημοκράτη πολιτικό, που ανέβηκε στην εξουσία με επιχείρηματα αλά … Τσίπρα, αλλά τελικά, φυσικά, «δούλεψε» για το μεγάλο κεφάλαιο για τις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα πριν λίγες μέρες ο χιλιανός λαός να στραφεί και να εκλέξει έναν ακροδεξιό – προφανώς για να τιμωρήσει εμφατικά την «αριστερά».
Ο εγκλωβισμός (ηθελημένος ή όχι αδιάφορο) ενός ΚΚ σε αστικές κυβερνήσεις, πλέον είναι φανερό ότι δεν έχει να κάνει μόνο με λάθος επιλογές, ή έστω φρούδες ελπίδες, αλλά πλέον με ανοιχτή προδοσία προς τον λαό της χώρας του.
Χιλή: Άλλο ένα παράδειγμα.
21 Δεκεμβρίου, 2025Όχι απλή αγανάκτηση …
21 Δεκεμβρίου, 2025Δεν έχει αποδειχθεί τίποτα ακόμα, πιθανότατα πρόκειται για κυβερνητικές συκοφαντίες, αλλά φαίνεται να ελέγχεται για επιδοτήσεις 120.000 ευρώ ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης που πρωτοστατεί στα μπλόκα.
Ο ίδιος και άλλοι που τον γνωρίζουνε δεν κρύβουν ότι ο άνθρωπος είναι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και μάλιστα το καυχιέται και καλά κάνει.
Από αυτό το σημείο, μέχρι να έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο γνωστά και … άγνωστα τρολς, που … χρεώνουν τον Νεοδημοκράτης Κώστα Ανεστίδη στο … ΚΚΕ (σ.σ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) πάει πολύ, δεν νομίζετε;;;
Και η βλακεία έχει όρια … ή μήπως όχι;;;
Ρε Κυριάκο …
21 Δεκεμβρίου, 2025Όσα αναφέρεις ότι πρέπει να τα σκεφτούν οι Αγρότες, ΓΙΑΤΙ παλληκάρι μου, ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ;;;
Ε;;;;;;;;;;;;;;
Προς κανάλια …
21 Δεκεμβρίου, 2025Όχι ότι θα με ακούσουν, αλλά να το βγάλω από μέσα μου.
Ρε, αγύρτες, θα μας τα πρήζετε πολύ ακόμα με το να βγάζετε συνέχεια αυτό το γελοίο ναζιστικό φασιστόμουτρο που το «παίζει» πρόεδρος της Ουκρανίας, να μας λέει τις αρλούμπες του;;;
Δεν καταλαβαίνετε ότι γίνεστε γελοίοι;;;
Το παράκαναν οι Ολυμπιακοί
21 Δεκεμβρίου, 2025Για να μην πω κάτι άλλο, ακόμα πιο βαρύ, σε κάθε αγώνα που δεν κερδίζει, του φταίει ο διαιτητής, από κοντά και οι δημοσιογραφίσκοι του Ολυμπιακού που κάνουν την τρίχα … τριχιά.
Καταντήσατε ρε Ολυμπιακοί όχι απλά τραγικοί και γραφικοί, αλλά με το να τα βάζετε ΕΣΕΙΣ με τους διαιτητές προκαλείτε κιόλας, τα μισά σας τρόπαια τα πήρα με τις διαιτησίες και μιλάτε κιόλας;
Σταματείστε λίγο, τον κόσμα ΑΛΛΑ πράγματα τον απασχολούν, καταλαβαίνετε;;;
Μπα …
Εντάξει αλλάζουμε κανάλι και πείτε μόνοι σας …
Δημοσιεύθηκε από faros