Πρώτη φορά …

Πρώτη φορά στη χώρα μας, υπάρχουν και μας παιδεύουν, ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟΙ!!

Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Κασσελάκης, Βαρουφάκης, Νατσιός, Βελόπουλος, Χαρίτσης, Κωνσταντοπούλου, Λοβέρδος (και ακόμη άλλοι καμιά … δεκαριά), ΤΟΣΟ ΙΔΙΟΙ, διαφέρουν μόνο στο … ντύσιμο και την … χροιά της φωνής τους!

Όλοι τους με το ΝΑΤΟ, όλοι τους με την ΕΕ, όλοι τους με το μεγάλο κεφάλαιο, τους εφοπλιστές και τους βιομήχανους, διαγκωνίζονται ποιος είναι πιο … πλούσιος από τον άλλον, έχουν καταμπερδέψει το λαός μας – μεταξύ μας δυστυχώς δεν θέλει και πολύ για να … μπεδρευτεί, κάνουν δουλίτσα τόσα χρόνια τα βοθροκάναλά μας.

Μοιάζει πραγματικά, ΟΑΣΗ σε μία απέραντη έρημο, το ΚΚΕ!

Μοναδικό λαϊκό αποκούμπι, μοναδική ελπίδα του λαού μας, το ΚΚΕ, παλεύει να αποτινάξει τις αλυσίδες που μας έχουν πνίξει, δίνει καθημερινές μάχες, πολλές ήδη τις έχει κερδίσει, όπως στις φοιτητικές εκλογές, σε μια σειρά Σωματεία, πρόσφατα πραγματικά όμορφα αποτελέσαμτα καταγράφονται στους δάσκαλους και τους καθηγητές.

Πραγματική όαση το ΚΚΕ, αρκεί να καταφέρουν πολλοί περισσότεροι συμπολίτες μας να καταφέρουν, ναι, ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, να βρουν το δρόμο προς τα εκεί.
Δεν είναι και πολύ εύκολο …
Τους εμποδίζουν τα ρουσφέτια, οι αγκυλώσεις, τα κανάλια, ο φόβος, η διαχρονική πλύση εγκεφάλου των τσιρακίων της άρχουσας τάξης.

Μόλις όμως τον βρει …

Σχολιάστε