Περικύκλωση της Ρωσίας

21 Δεκεμβρίου, 2023

Αυξάνει την ένταση το ΝΑΤΟ και φυσικά και οι ΕΠΑ.
Που το πάνε, θα φανεί σύντομα.

Πάντως, μετά τον πόλεμο στο έδαφος της Ουκρανίας στα Δυτικά της Ρωσίας, με την ενεργό συμμετοχή Βουλγαρίας Ρουμανίας Ελλάδας στα Νοτια-δυτικά της, στη Βαλτική και την Νορβηγία Βόρεια, νιώθει πλέον τη θηλιά στο λαιμό της και Ανατολικά με τα κοινά γυμνάσια ΕΠΑ, Αυστραλίας, Ιαπωνίας στην … αυλή της Ρωσίας κυριολεκτικά.

Αν εξαιρέσεις την Κίνα και την Τουρκία, τέτοια περικύκλωση η Ρωσία, ούτε όταν ήταν η … Σοβιετική Ένωση!
Κατά πόσο θα διατηρήσει ο Πούτιν την ψυχραιμία του, ή γενικά η Ηγεσία της Ρωσίας (όχι μόνο η πολιτική, αλλά και η στρατιωτική) θα το δούμε.

Ίσως και αυτό να … φταίει, που η εισβολή στην Ουκρανία και ο πόλεμος με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, πλέον μπαίνει σε άλλη φάση πιο … προωθημένη.
Τουλάχιστον, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα …


Με το ζόρι …

21 Δεκεμβρίου, 2023

Με το ζόρι … παντρειά και … τεκνοϋιοθεσία προσπαθεί να μας επιβάλει ο εξ Αμερικής ορμώμενος ομοφυλόφιλος (και ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ομόφυλος) αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Και μια και στο … Ελλαδιστάν (κατά τον ίδιον και πάλι), ούτε με το … ζόρι δεν γίνονται κάποια πράγματα, αποφάσισε (λεφτά υπάρχουν – με το … τσουβάλι).

Γάμος στην Αμερική &

Υιοθεσία στο … Παρίσι!!!

Θέλετε δεν θέλετε εσείς οι … καθυστερημένοι Έλληνες, θα το δεχθείτε – εδώ το … δέχτηκαν οι … αριστεροί (του ΣΥΡΙΖΑ, βεβαίως βεβαίως)!!!!!!!!!

Τώρα να τους πούμε ότι οι Έλληνες είναι τόσο … καθυστερημένοι που όταν φτιάχναν Παρθενώνες εκεί στο Αμερικανιστάν και στο Γαλλιστάν … τρώγανε … βελανίδια, μάλλον θα πάει … άκλαφτο!

υ.γ.: Εκείνο το ανεκδοτάκι που καταλήγει, «εντάξει κι η κόρη μας π@@@@να είναι, αλλά δεν το … γιορτάζουμε κιόλας, το ξέρετε;;;
Με απλά λόγια, κάντε ό,τι θέλετε, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ δημοκρατία έχουμε, δεν χρειάζεται όμως να φωνάζετε και τα … κανάλια!
Γκέγκε;;;
(το γκέγκε είναι … αμερικανική έκφραση του … αντερστούντ)


Ιδιωτικά Πανεπιστήμια

21 Δεκεμβρίου, 2023

Μια μικρή πριν αναφορά, όσον αφορά το … ταμπού της ιδιωτικοποίησης.
Η Ελλάδα, όπως φυσικά και άλλες χώρες, δεν είναι πρωτάρα στις ιδιωτικοποιήσεις, κάθε άλλο.

Τώρα, τι είδαμε για παράδειγμα από την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ;
Ο ΟΤΕ από 34.000 προσωπικό που είχε πριν την ιδιωτικοποίησή του, τώρα έχει δεν έχει 4.000!
Και όλες μαζί οι ιδιωτικές εταιρίες του χώρου, δεν φτάνουν καν αυτόν τον αριθμό (του προσωπικού δηλαδή του ΟΤΕ).
Και μήπως η ποιότητα έγινε καλύτερη; Κάθε άλλο!
Επίσης, τέλο, τα τέλη είναι δέκα φορές πιο ακριβά από τότε που ήταν ο … μονοποωλιακός κρατικός ΟΤΕ!

Τι έγινε με την ΔΕΗ;
Τι έγινε με την Ολυμπιακή;
Τι έγινε με την τηλεόραση (καλά ειδικά αυτό, η ιδιωτικοπίηση της τηλεόρασης και οι καταλυτικά απαίσιες επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία, έχουμε γράψει πολλές φορές).
Τα ίδια με τον ΟΤΕ και χειρότερα!

Μήπως τώρα, ο τομέας της υγείας, έγινε καλύτερος με τα ιδιωτικά;
Αν δεν έχεις πλέον λεφτά και μάλιστα πιλλα λεφτά, καλά ΔΕΝ γίνεσαι!
Το φακελάκι πάει σύννεφο!

Αλλά και η ίδια η Παιδεία, έγινε καλύτερη με την ιδιωτικοποίση π.χ. της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που οι γονείς πρέπει να … σκάσουν ένα σωρό λεφτά για να έχουν μια υποφερτή παιδεία τα παιδιά τους;
Με τα λεγόμενα φροντιστήρια να θησαυρίζουν …

Το ίδιο θα γίνει και με την ιδιωτικοποίηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Θα φλομώσουν στο χρήμα κάποιοι ιδιώτες, κυρίως ξένοι φυσικά, θα κατασταφεί η πολύ καλή σήμερα Δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, οι δε νέοι μας, θα συνεχίσουν το ίδιο να φεύγουν στο εξωτερικό για σπουδές για πολλούς λόγους.
Από την άλλη, ποιος εμποδίζει την κυβέρνηση να δημιουργήσει στα ίδια τα ελληνικά πανεπστήμια, Τμήματα που θα λειτουργούν με πληρωμή από τους σπουδαστές τους, με πρόσληψη του κατάλληλου προσωπικού και φυσικά να μην φεύγουν τα παιδιά μας έξω, όπως είναι το κυρίαρχο επιχείρημα των πολιτικών και δημοσιογραφίσκων μας.

Να δημιουργηθούν πολλαπλά δηλαδή Ανοιχτά Πανεπιστήμια όπως αυτό στην Πάτρα που να λειτουργούν ανάλογα και σε ολόκληρη την Ελλάδα.