Έτσι νομίζω …

Τα (δήθεν) επιχειρήματα της κυβέρνησης της ΝΔ σχετικά με την επιστολική ψήφο, αλλά και οι αιτιάσεις διαφόρων κομμάτων (αστικών) της αντιπολίτευσης, είναι προφανώς από έωλα έως και επικίνδυνα.

Σίγουρα όμως δεν απηχούν τις μύχιες σκέψεις αυτών των κομμάτων.

Ούτε φυσικά τους έπιασε ο … πόνος για την … αποχή για την οποία άλλοι είναι οι λόγοι των αυξημένων ποσοστών αποχής των τελευταίων χρόνων, όπως σωστά επισημαίνει το ΚΚΕ.

Κατά τη γνώμη μου, ο ΒΑΣΙΚΟΣ στόχος των αστικών ΝΑΤΟϊκών κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ1, ΣΥΡΙΖΑ2), είναι ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

Πως θα ψηφίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι από … ΗΠΑ μεριά!

Από την Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, καθώς και μερικές άλλες περιοχές, όπου διαβιούν από σκληρούς δεξιούς (να το πούμε ευγενικά), έως και μεγάλες κοινότητες ΛΟΑΤΚΙ.

Βέβαια, όλοι οι παραπάνω εν δυνάμει ψηφοφόροι, δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι θα θελήσουν να ασχοληθούν με τις εκλογές στην Ελλάδα – πολλοί ούτε καν ξέρουν κατά που … πέφτει!

Από την άλλη, θα πρέπει τα γνωστά «επιτελεία», να εξασφαλίσουν ότι το όλο θέμα δεν θα τους γυρίσει μπούμερνγκ … και δουν στις κάλπες να προσέρχονται και … τιμωροί!

Για να δούμε …

2 Responses to Έτσι νομίζω …

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ακόμα και με το «δικό τους» αστικό σύνταγμα είναι σε αντίθεση η επιστολική ψήφος

    ΠΑΦΙΛΗΣ
    Θ. Παφίλης: Να αποσυρθεί η επιστολική ψήφος που παραβιάζει τη μυστικότητα της ψήφου

    Παλιός Αναγνώστης

  2. Ο/Η faros λέει:

    Εγώ βέβαια, βάζω και μια … άλλη διάσταση στο όλο θέμα – στην ουσία «αποκαλύπτω» σχεδιασμούς όχι μόνο αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος, αλλά και άλλες παραμέτρους …

Σχολιάστε