Εγώ, θα το πω …

9 Δεκεμβρίου, 2023

Εγώ, θα το πω κι ας γίνω … κακός!

Οι «11», ή ΝΑΡ, ή όπως κι αν θέλουν να λέγονται, με κάτι … Βαρεμένους και κάτι … Τσακαλώτους, με αρχηγό τον … Χαρίτση (αλήθεια, πως τον σκέφτηκαν για αρχηγό;;;), θα πάθουν τέτοια νίλα που θα … χαίρεται κι ο … Κασσελάκης!

Βγήκε και μια δημοσκόπηση τώρα, μπα, καθόλου «στημένη», που τους δίνει … 2,5!!!

Σιγά τα ωά!!!

Κατά τη γνώμη μου, θα έχουν την … τύχη των Λαφαζάνη – Στρατούλη!

Θα εξαφανιστού από προσώπου … Ελλάδας!

Βέβαια, τη ζημιά, την κάναν – Πρέσπες, Μνημόνια, κάναν μπανανία τη χώρα και ένα σωρό άλλα!

υ.γ.: Α, να μην ξεχάσουν, να πάρουν μαζί τους και την δικιά τους Ακριβοπούλου και τον δικό τους Αρβανίτη, τόσα τους έχουν … προσφέρει!


ΗΠΑ: Εκτός τόπου και χρόνου και λογικής.

9 Δεκεμβρίου, 2023

Οι ΕΠΑ, άσκησαν βέτο σε ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, που υποβλήθηκε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το οποίο ζητούσε την άμεση κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας.

Το ψήφισμα, υπερψήφισαν τα δεκατρία από τα δεκαπέντε μέλη του Σ.Α. του ΟΗΕ, μεταξύ αυτών η Ρωσία και η Κίνα, ενώ η Αγγλία δήλωσε αποχή.

Μόνη αρνητική ψήφος και βέτο μαζί από τους φονιάδες των λαών, όπως ήταν φυσικό.

Με έωλα και δήθεν επιχειρήματα, τα γνωστά για τη Χαμάς και το … δικαίωμα αυτοάμυνας του Ισραήλ, άλλη μία φορά τορπίλισαν προσπάθειες ειρήνευσης στην Περιοχή αυτή της Μέσης Ανατολής.

Το Ψήφισμα, ζητούσε κατάπαυση του πυρός, απελευθέρωση όλων των ομήρων, τη συμμόρφωση προς το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο.

Φυσικά, το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο, έχει πάρει οριστικό διαζύγιο εδώ και πολλές δεκαετίες με τις ΗΠΑ, την Αγγλία και όλους τους φασίστες αυτού του κόσμου.

Πραγματικά, απορώ, γιατί ο υπόλοιπος κόσμος εκτός ΗΠΑ και ίσως και του ΝΑΤΟ, δεν φεύγει από τον ΟΗΕ, να δημιουργήσει έναν άλλον Διεθνή Οργανισμό, χωρίς τους παραπάνω, ώστε επιτέλους να βρει την περπατησιά του ο πλανήτης μας, πριν τον καταστρέψουν ολοκληρωτικά οι αμερικάνοι φονιάδες και οι σύμμαχοί τους.

Απορώ …