Έπεσαν οι μάσκες πλέον …

Αρκεί να δει κανείς, την πρώτη σελίδα της σημερινής … «Αυγούλας».
Έτσι, θα καταλάβει, πέραν πάσης αμφιβολίας, τον ρόλο ο οποίος ανατέθηκε στον μίστερ Στέφανο Κασσελάκη.

Δεν είναι μόνο το ξέπλυμα των εγκλημάτων των ΗΠΑ.
Δεν είναι μόνο η αθώωση του αμερικάνικου εγκληματικού ιμπεριαλισμού.

Αυτά, τα έφερνε σε πέρας επαξίως και ο μίστερ Αλέξης Τσίπρας και οι άλλοι (είτε είναι … μένοντες, είτε είναι … φεύγοντες).

Όμως, πλέον, προφανώς έπειτα από πιέσεις, ούτως ή άλλως η ΝΔ και ο μίστερ Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν αναλάβει την … υποχρέωση να το «περάσουν» στην ελληνική κοινωνία – που όπως και να το κάνουμε, σε αυτόν τον τομέα παραείναι … συντηρητική (!!!) – ο Κασσελάκης και η καινούργια παρέα που κάνει κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν αναλάβει εργολαβικά τα αιτήματα της λεγόμενης κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, των οροθετικών και άλλων παρόμοιων ομάδων συνανθρώπων μας.

Αιτήματα όπως ο γάμος, η υιοθεσία, πέραν από κάποιους γνωστούς από την τηλεόραση που προσπαθούν να τα «περάσουν» στην ελληνική συντηρητική κοινωνία (κατά τη γνώμη τους συντηρητική), κυρίως την υιοθεσία ακόμα και με παρένθετη μητέρα, να μπει το «θέμα» στα σχολεία, πραγματικά οι κρυφοί σκοποί του όλου εγχειρήματος μου είναι παντελώς άγνωστοι – μόνο εικασίες μπορώ να κάνω.

Τώρα, η επιλογή, να διαλύσουν ένα αριστερό κόμμα (τέλος πάντων, έτσι δηλώνει), ίσως προσπάθησαν και ΔΕΝ βρήκαν δεξιό κόμμα που να θέλει να παίξει τον ρόλο του κράχτη των ΛΟΑΤΚΙ, ίσως και για αυτό έχουν πιάσει οι συριζαίοι … στασίδι στα κανάλια και έχει εξαφανιστεί το ΚΚΕ και άλλα κόμματα, δεν τους πειράζει, αρκεί να επιτευχθεί ο σκοπός, να μπολιάσουν την ελληνική κοινωνία με ζητήματα ταμπού, που σύμφωνα με κρυφές ή φανερές δημοσκοπήσεις οι Έλληνες αντιδρούν σφόδρα να γίνουν θεσμοί.

Απλά, οι φεύγοντες, δεν μπορούν να νιώθουν ότι τους διοικεί, κάνει κουμάντο στο κόμμα τους ένας χαρούμενος, οπότε και πήραν την απόφαση «να την κάνουν», χωρίς όμως να λένε την … αληθινή αλήθεια, γιατί θα έχουν άλλου είδους προβλήματα από τον υπερατλαντικό πάτρονά τους.

3 Responses to Έπεσαν οι μάσκες πλέον …

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μεσω «δικαιωματισμού» προσπαθούν να στρέψουν τον κόσμο στην ακροδεξιά. Γνωστή συνταγή που εφαρμμόζεται στην Δύση

    Από την άλλη ο Κουτσούμπας ήταν πολύ καλός και σαφής για το συγκεκριμμένο θέμα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Με απλά λόγια το δίπολο ελεγχόμενος από τους αστούς «δικαιωματισμός» – άκρα δεξιά είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος.
    Ακόμα πιο πολύ απλά παγιδεύει μέσα στον ρηχό κοσμοπολίτικό αστικό δικαιωματισμό ανθρώπους που θα μπορούσαν να κοιτάξουν» πιο αριστερά».

    Παλιός Αναγνώστης

  3. Ο/Η faros λέει:

    Το θέμα είναι ο κόσμος …
    Να δει επιτέλους με τα μάτια … ανοιχτά!

Σχολιάστε