Κάλαντα, αγωνιστικά!

Καλήν ημέρα εργατιά, κι αν είναι ορισμός σας 
κάλαντα αγωνιστικά, θα πω στο σπιτικό σας

Βγήκε σε πλειστηριασμό, το μέλλον του εργάτη 
για να γεμίζει το σακί, του κεφαλαιοκράτη

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μαζί, ψίχουλα θα μοιράζουν
αυτή είναι η ανάπτυξη, που στο λαό μας τάζουν

Στέλνουνε στους αγωνιστές, το νόμο και την τάξη
το δρόμο στην καταστολή, μόνο ο λαός θα φράξει

Αντί να φτιάχνουμε πολλά, σχολεία, νοσοκομεία 
εκατομμύρια λεφτά, στου ΝΑΤΟ τα σφαγεία

Βάση αμερικανική, παντού πάνω στο χάρτη 
μαζεύτηκαν ΝΑΤΟικοί, ακόμα και στη φάτνη

Οταν θα έρθει ο καιρός, θα γίνω παρτιζάνος 
μην λέμε περισσότερα, ακούει κι ο Μπογδάνος…

Το μόνο που μας έμεινε, είναι ν’ αγωνιστούμε 
και με την ΚΝΕ, το ΚΚΕ, μπροστά τους θα μας βρούνε

Μ’ αγώνα κατακτήσαμε, όσα μας έχουν πάρει 
με δυνατό το κίνημα, δεν σκύβουμε κεφάλι

Χρόνια πολλά αγωνιστικά, να φέρουμε μπορούμε 
με σωματεία ταξικά, δεν θα τους φοβηθούμε

Στο ΚΚΕ να στηριχτείς, δυνάμωσε την πάλη 
για κοινωνία δίκαιη, για κοινωνία άλλη

Σ’ αυτό το σπίτι που ‘ρθαμε, τράπεζα μην πατήσει 
και η οικογένεια εδώ, χίλια χρόνια να ζήσει.
ΚΝΕ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!

33 Responses to Κάλαντα, αγωνιστικά!

 1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Άλλα κάλαντα

 2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

 3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

 4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  “Να συνδικαλιστές, να μάλαμα” – Νέα καμώματα του εργοδοτικού συνδικαλισμού στο ΕΚ Καβάλας
  23-12-2019
  Μέχρι και κάλεσμα συνδικάτου για εκλογές σε τοπική εφημερίδα εφηύραν που δεν τυπώθηκε ποτέ στο πραγματικό φύλλο του εντύπου.

  http://www.katiousa.gr/politika/ergatiki-taksi/na-syndikalistes-na-malama-nea-kamomata-tou-ergodotikou-syndikalismou-sto-ek-kavalas/

  «Να συνδικαλιστές, να μάλαμα!», επισημαίνει το ΠΑΜΕ αναφορικά με τη «συνέχεια στα καμώματα της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, αυτή τη φορά στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας».

  Συγκεκριμένα το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

  » Η ηγετική ομάδα του Εργατικού Κέντρου Καβάλας δείχνει για μια ακόμη φορά το πραγματικό πρόσωπό της.

  Είναι αυτή που στήριξε και στηρίζει χρόνια τώρα όχι τους εργαζόμενους, αλλά τη μεγαλοεργοδοσία στην περιοχή. Είναι αρωγός στα καμώματα της ηγεσίας της ΓΣΕΕ.

  Είναι αυτή που κουβέντα δεν είπε όταν πριν λίγο καιρό εργάτης στο Μέταλλο έφυγε από τη ζωή από εργοδοτικό έγκλημα.

  Είναι αυτή που έβγαλε έξω από το Εργατικό Κέντρο σωματεία και των συνταξιούχων θέλοντας έτσι να βάλουν εμπόδια στη λειτουργία και τη δράση τους.

  Είναι αυτή που στήριξε την κυβέρνηση στον προϋπολογισμό και μπαίνει μπροστά στη νέα επίθεση στο Ασφαλιστικό από την κυβέρνηση προωθώντας την ιδιωτική ασφάλιση μέσω του εθνικού επαγγελματικού ταμείου.

  Είναι αυτή που έβαλε κάμερες στο Εργατικό Κέντρο μην τυχόν και πλησιάσουν συνδικάτα και εργαζόμενοι που διεκδικούν, που απαιτούν.

  Είναι αυτή που πουθενά δεν ανακοινώνει το πότε θα γίνουν εκλογές σωματείων γιατί τις κάνουν εν κρυπτώ και μακριά από τους εργαζόμενους, γιατί θέλουν να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα για να ελέγχουν την πλειοψηφία των συνδικάτων.

  Είναι αυτή που έστειλε στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Μετάλλου ως αντιπρόσωπο την οικονομική διευθύντρια εταιρείας επεξεργασίας μαρμάρου.

  Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά προχώρησε ένα βήμα παραπάνω.

  Εμφάνισε έντυπο τοπικής εφημερίδας να περιέχει την πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης του Συνδικάτου Μετάλλου για διενέργεια εκλογών, ενώ το πραγματικό έντυπο της εφημερίδας που εκδόθηκε δεν την περιείχε.

  Και όλα αυτά υπό τη σκέπη και την καθοδήγηση της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ. Με τέτοιους αντιπρόσωπους θέλουν να κάνουν συνέδριο.

  Και επειδή δεν βρίσκουν στήριξη από τα ελληνικά συνδικάτα, απευθύνθηκαν στην ηγεσία της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ΣΕΣ) και της Ένωσης Ευρωπαϊκών Χριστιανοδημοκρατικών Συνδικάτων (EUCDW) για να τους στηρίξει στέλνοντας επιστολή στον Μητσοτάκη.

  Τους συνιστούμε να συνεχίσουν την προσπάθεια απευθυνόμενοι και στην ITUC και σε άλλους ανά τον κόσμο μηχανισμούς. Μην απελπίζεστε, θα βρείτε εκεί σίγουρα φίλους σας».

  Από 902.gr

 5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Τρέμουν το οργανωμένο ταξικό κίνημα. Δεν θα περάσουν τα σχέδιά τους!
  24-12-2019

  Απέναντι στα μέτρα καταστολής και ποινικοποίησης των αγώνων υψώνουμε ανάστημα, περνάμε στην αντεπίθεση. Δυναμώνουμε το Συνδικάτο μας, ώστε να ανοίξουμε δρόμους για να επιβάλλουμε όλα όσα έχουμε ανάγκη εμείς και οι οικογένειές μας.

  http://www.katiousa.gr/politika/ergatiki-taksi/syndikato-oikodomon-athinas-tremoun-to-organomeno-taksiko-kinima-den-tha-perasoun-ta-schedia-tous/

  Στο ίδιο έργο θεατές: Ο ένας κόβει και ο επόμενος … ξανακόβει.

  Η κυβέρνηση της ΝΔ θέλοντας να ολοκληρώσει το αντεργατικό-αντιλαϊκό έργο της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και παλαιότερων, για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των κατασκευαστικών και επιχειρηματικών ομίλων, ετοιμάζει να φέρει διάταξη που θα βάζει ακόμη περισσότερα εμπόδια στον οργανωμένο αγώνα, την πάλη και διεκδίκηση των εργαζομένων.

  Έρχεται να προστεθεί στον απεργοκτόνο νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, τον νόμο Αχτσιόγλου-Βρούτση, τον «αναπτυξιακό» νόμο της ΝΔ που ψήφισε τον Οκτώβρη, που καταργεί ουσιαστικά βήμα-βήμα τις ΣΣΕ, συμπιέζοντας ακόμη περισσότερο το μέσο μισθό προς τα κάτω και κρατώντας στον πάτο τον κατώτερο, ενώ ταυτόχρονα ορίζει τον εκάστοτε Υπουργό Εργασίας ως τον «ανώτατο άρχοντα» που μπορεί να παρεμβαίνει για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου.
  Προωθούν διατάξεις για να ελέγχουν τα συνδικάτα και το περιεχόμενο των αγώνων. Παίρνουν μέτρα καταστολής και καλλιεργούν το φόβο και το συμβιβασμό.

  Σ’ αυτά τα πλαίσια εντάσσονται και τα μέτρα για τον περιορισμό των κινητοποιήσεων. Θέλουν τους εργάτες φιμωμένους, να τηρείται σιγή νεκροταφείου, μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές, για να περνάνε ανεμπόδιστα, χωρίς «ενοχλητικές» φωνές, μέτρα που δίνουν ζεστό χρήμα στο κεφάλαιο και βάζουν στο περιθώριο τις ανάγκες των εργαζομένων.

  Συμμέτοχη σε αυτούς τους σχεδιασμούς είναι και η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, η οποία όχι μόνο «δε βγάζει κιχ» για όλα αυτά, αλλά τα σιγοντάρει, σε σημείο που οι δικές της προτάσεις να γίνονται δεκτές από την κυβέρνηση.

  Δεν θα περάσουν τα σχέδιά τους!

  Το οργανωμένο ταξικό κίνημα, οι εργαζόμενοι της χώρας δε θα ρωτήσουμε ούτε τα αφεντικά ούτε τους πολιτικούς τους εκπροσώπους για το περιεχόμενο και τον τρόπο διεκδίκησής μας.

  Απέναντι στα μέτρα καταστολής και ποινικοποίησης των αγώνων υψώνουμε ανάστημα, περνάμε στην αντεπίθεση. Δυναμώνουμε το Συνδικάτο μας, ώστε να ανοίξουμε δρόμους για να επιβάλλουμε όλα όσα έχουμε ανάγκη εμείς και οι οικογένειές μας.

  Κανένας φόβος – Καμιά υποταγή!

  Καλούμε όλους τους οικοδόμους και συναδέλφους στις κατασκευές, τους άνεργους του κλάδου, σε πανστρατιά για άμεση απάντηση σε περίπτωση που η κυβέρνηση φέρει σχέδιο νόμου με τον περιορισμό των διαδηλώσεων.

  Συνδικάτο Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά και τις Κατασκευές

 6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

 7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  “Αν ήθελαν να σκοτώσουν τα μέλη του ΠΑΜΕ, θα το είχαν κάνει”

  – Η εισαγγελέας βγάζει λάδι τους νεοναζί και αυτοί πανηγυρίζουν από τις τρύπες τους
  18-12-2019

  Η πρόταση της εισαγγελέα ήταν λίγο καλύτερη και από αυτήν που θα έκανε ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος

  http://www.katiousa.gr/katiousa/an-ithelan-na-skotosoun-ta-meli-tou-pame-tha-to-eichan-kanei-i-eisangeleas-vgazei-ladi-tous-neonazi-kai-aftoi-panigyrizoun-apo-tis-trypes-tous/#comment-4706

 8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  http://www.katiousa.gr/katiousa/an-ithelan-na-skotosoun-ta-meli-tou-pame-tha-to-eichan-kanei-i-eisangeleas-vgazei-ladi-tous-neonazi-kai-aftoi-panigyrizoun-apo-tis-trypes-tous/#comment-4706

  » Μπορεί οι νεοναζί να εγκαταλείπουν σαν τα ποντίκια το καράβι της χρυσής αυγής που βουλιάζει, αλλά κάποιοι φαίνεται πως θέλουν να τους κρατήσουν ζωντανούς, γιατί τους θεωρούν χρήσιμους. Μπορεί, επίσης, ο Μιχαλολιάκος να ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τις πράξεις της χρυσής αυγής -πιστεύοντας πως θα γλιτώσει από την ποινική- το σκεπτικό της προκλητικής εισαγγελικής εισήγησης, ωστόσο, πηγαίνει πίσω κι από αυτήν την παραδοχή, επιχειρώντας να βγάλει λάδι τους φασίστες!

  Σε αυτό το προκλητικό σκεπτικό, η πρόταση απαλλαγής της ηγεσίας της νεοναζιστικής συμμορίας από τις κατηγορίες για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα. Ακολουθεί κατά περίπτωση, το απίθανο σκεπτικό της κ. Αδαμαντίας Οικονόμου.

  -Για τη δολοφονία του Φύσσα

  Ο Ρουπακιάς κινήθηκε μόνος του και αποχώρησε, χωρίς τη συνδρομή άλλων. (Πώς πήγε εκεί, από ποιον ειδοποιήθηκε; Αυτά φαίνεται να μην απασχολούν το σκεπτικό της). Είχε πλάτη στο πεζοδρόμιο, άρα οι υπόλοιποι παριστάμενοι δεν έβλεπαν ότι είχε μαχαίρι. Δεν προκύπτει ότι έδωσε εντολή ο Μιχαλολιάκος, ενώ ο Λαγός προσπάθησε απλώς να πάρει πληροφορίες μετά το περιστατικό. Ο “Λαϊκός Σύνδεσμός” -sic- δε θα είχε κανένα όφελος από τη δολοφονία του Φύσσα! Πάλι καλά δηλαδή που δεν είπε τον Ρουπακιά προβοκάτορα, εναντίον του… Λαϊκού Συνδέσμου.

  -Για την επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες:

  Προτείνει τη μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού. Δηλαδή από κακούργημα σε πλημμέλημα. Οι κατηγορούμενοι είχαν σκοπό να τραυματίσουν και όχι να σκοτώσουν τα θύματα. Αν είχαν ανθρωποκτόνο σκοπό, θα τον είχαν υλοποιήσει και θα είχαν επιμείνει, παρά τις εκκλήσεις των παθόντων, ολοκληρώνοντας το έγκλημα. Θα είχαν σχεδιάσει διαφορετικά το εγκληματικό αποτέλεσμα.

  -Πανομοιότυπο είναι το σκεπτικό και για την επίθεση στο Πέραμα σε μέλη του ΠΑΜΕ που έκαναν αφισοκόλληση:

  Ήταν απλή συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων. Ο χρόνος της συμπλοκής είναι αδιευκρίνιστος. Αλλά αν οι χρυσαυγίτες ήθελαν να σκοτώσουν τα μέλη του ΠΑΜΕ, θα το έκαναν. Μολονότι είχαν ρόπαλα με μεταλλικές λάμες, χτύπησαν τον στόχο τους με τη βάση των ροπάλων και όχι με τις απολήξεις τους. Ήθελαν απλώς να κάνουν ζημιά στο Σωματείο και όχι να σκοτώσουν τα μέλη του. Η ποινική δίωξη θα πρέπει να παύσει υπό όρους για την απλή σωματική βλάβη. Για όσους κριθούν ένοχοι, η ανώτατη προβλεπόμενη ποινή είναι πέντε χρόνια -σύμφωνα πάντα με την εισαγγελική πρόταση.

  Αυτά συνοπτικά για κάθε περίπτωση. Την τελική συνέπεια και το μεγάλο φινάλε της αγόρευσης μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το προφίλ της πολιτικής αγωγής στη δίκη.

  Ποια ήταν η αντίδραση των νεοναζί στην πρόταση της εισαγγελέα; Δε θα τους δώσουμε κλικ στη σελίδα τους, μπορείτε όμως να δείτε πώς πανηγυρίζουν για την εξέλιξη.»

 9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

 10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

 11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

 12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

 13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

 14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

 15. Ο/Η faros λέει:

  Υπάρχει πολύ … «πράμα», δυστυχώς!

 16. Ο/Η faros λέει:

  Πέστε στον Α-Γιάννη, να μην βάζει … ιδέες!!!!!!!!!

 17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  “Κι εμείς αδειάσαμε καταλήψεις, αλλά δεν το κάναμε σόου” – Κυνική ομολογία Τσίπρα
  23-12-2019
  Προφανώς θέλουμε νόμο και τάξη… Υπάρχει κανείς που δε θέλει νομιμότητα;

  ευτυχώς τα λένε μόνοι τους και μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση να δείχνουμε τα αυτονόητα. Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και τα όσα είπε ήταν αποκαλυπτικά.

  Αν σας ρωτήσουν εσάς αν θέλετε τον νόμο και την τάξη, θα λέγατε όχι; Εμένα να ρωτάγανε, θα έλεγα όχι;

  Και εμείς αδειάσαμε καταλήψεις αλλά όχι με τέτοιο τρόπο. Δεν στήναμε σόου, δεν παίρναμε τις κάμερες, δεν το κάναμε σε ζωντανή σύνδεση. Κι εμείς είχαμε αυτή την επιλογή να προστατεύσουμε τον νόμο και την ιδιοκτησία.

  Η ασφάλεια είναι κάτι πολύ σημαντικό για τη Δημοκρατίας μας. Πρέπει να αισθάνεται ο πολίτης ασφαλής στο σπίτι του, στη δουλειά του. Είναι μια έννοια προοδευτική και όχι συντηρητική.

  Δεν είναι νόμος και τάξη αυτό που κάνει ο κ. Χρυσοχοΐδης, είναι τρόμος και πάταξη

  Κι αν κάποιος δυσκολεύεται να το πιστέψει, υπάρχει και το βίντεο.

  Προσπερνάμε τη σκιαμαχία για το μέρισμα και το ποιος έδινε περισσότερα ψίχουλα (ο Τσίπρας μάλιστα χρησιμοποιεί πρώτο ενικό αναφερόμενος στο “δικό” του μέρισμα, λες και τα έβγαλε από την τσέπη του), προσπερνάμε το αριστερό πασπάλισμα του ΝΑΤΟ και της συμφωνία των Πρεσπών και πάμε κατευθείαν σε αυτό που αποτελεί θεωρητικά προνομιακό πεδίο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα, που σηκώνουν το ζήτημα της καταστολής και της (ακρο)δεξιάς κυβέρνησης που την υποθάλπει-οργανώνει.

  Όσα λέει ο Τσίπρας είναι άκρως αποκαλυπτικά για το χαρακτήρα της “προοδευτικής συμμαχίας” που χτίζει με τα υλικά του παλιού ΠΑΣΟΚ και της χρεοκοπημένης σοσιαλδημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει στις ψήφους των φιλήσυχων νοικοκυραίων και στο πιο συντηρητικό κοινό -θεωρώντας πως έχει κλειδωμένες τις ψήφους από το “αριστεροχώρι” και πρέπει να διευρύνει το ακροατήριό του.

  Δεν παρουσιάζει καμία απολύτως διαφορά στο ιδεολογικό του φορτίο, σε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία. Παρουσιάζεται υπέρμαχος του νόμου και της τάξης, λέγοντας πως αυτό που κάνει η κυβέρνηση και ο Χρυσοχοΐδης είναι διαφορετικό (νόμος και πάταξη). Και παραδέχεται από μόνος του πως και ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε εκκενώσεις χώρων, όχι όμως μπροστά στις κάμερες, όχι με αυτόν τον τρόπο. Όπως με το τρίτο μνημόνιο, που έφερε και εφάρμοσε μαζί με όλους τους νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων με πόνο ψυχής. Όπως με τα ΜΑΤ που έδερναν συνταξιούχους, φοιτητές, εκπαιδευτικούς επειδή είχαν “αυτονομηθεί” και δεν εκδημοκρατίζονταν.

  Γιατί τα πάντα είναι θέμα στιλ και “τρόπου”, αν προκρίνεις το μαστίγιο ή το καρότο ή αν πλασάρεις το πρώτο με γλυκό τρόπο, χωρίς να το προβάλλεις προς τα έξω. Σε αυτό ακριβώς συνίσταται το τρομερό και αξεπέραστο “χάσμα” που χωρίζει τα δύο κόμματα εξουσίας. Και αυτές οι ομολογίες έχουν πάντα ενδιαφέρον, γιατί μας βγάζουν από τη θέση να αποδεικνύουμε τα αυτονόητα -που κάποιοι κάνουν πως δε βλέπουν

 18. Ο/Η faros λέει:

  Εμ, σοκολατάκια είναι αυτά, παιδιά χρειάζονται …

 19. Ο/Η faros λέει:

  Που η … έκπληξη;;;;;;;

 20. Ο/Η faros λέει:

  Τα μέλη του ΠΑΜΕ, φταίνε, που δεν … κάθησαν να … σκοτωθούν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 21. Ο/Η faros λέει:

  Μάλλον το Συνδικάτο Οικοδόμων (ξανά) καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά – και ΦΥΣΙΚΑ θα το ΚΑΝΕΙ!

 22. Ο/Η faros λέει:

  Καλά επειδή βρίσκονται στην ακριτική Καβάλα, νομίζετε ότι δεν … ξέρουν από … τέτοια;;;;;;;;;

 23. Ο/Η faros λέει:

  Ναι, τις είδα!

 24. Ο/Η faros λέει:

  Τώρα, τι λέει ο Τσίπρας στον Παπαδάκη …

  Θου κύριε, φυλακή τω στόματί μου …

 25. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Ο Τζιφρας λέει στο Παπαδάκη πως και αυτοί άδειασαν καταλήψεις…

  17-57

 26. Ο/Η faros λέει:

  17-57: Αυτό πάλι το … Τζίφρας πόθεν προέρχεται;;;;;;;

 27. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Το «παιδί» είναι καλό και υπάκουο απέναντι στα αφεντικά: Yπογράφει ό,τι του φέρουν ο ΣΕΒ, ο ΣΕΤΕ(Ξενοδόχοι). οι Αμερικανοί κ.α..
  Από εκεί και το Τζίφρας συνδυασμός του «Τσίπρας» με την «τζίφρα»(υπογραφή)

  17-57

 28. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Το μεγαλύτερο «κατόρθωμα» του ήταν η υπογραφή του 3ου μνημονίου. Είχε προηγηθεί η υπογραφή του μνημονίου νο 2,5 (παράταση του 2ου μνημονίου με όρο να πληρωθούν τα χρέη στο ακέραιο και στην ώρα τους) δια χειρός Βαρουφάκη στις 20/2/2015(την εποχή του καρναβαλιού).

  Βέβαια όπως αποκάλυψε το 2016 (κοινώς «έδωσε στεγνά») ο πρώην του οικονομικού του επιτελείου Μηλιός, η απόφαση για υπογραφές μνημονίων είχαν σχεδόν παρθεί από το 2013 με το χαρακτηριστικό επεισόδιο σε ημερίδα του ΕΒΕΑ. με τις επιπλήξεις Στουρνάρα πάνω στον πρόγραμμα του Σύριζα(1).

  Αυτό δεν τους εμπόδιζε για 1,5 χρόνο να κοροϊδεύουν σε γνώση τους τον κόσμο με «αντιμνημόνια», «νέα εαμ» κλπ κλπ.

  17-57

  (1) Το ρέκβιεμ της αυταπάτης
  http://fadomduck2.blogspot.com/2016/01/blog-post_20.html

 29. Ο/Η faros λέει:

  17-57: Χα χα … Μου θύμισες παλιά έναν συνάδελφο που έκανε το ίδιο και τον λέγαμε … στυλό ή μολύβι δεν θυμάμαι και πολύ καλά!

  Χα χα …

 30. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Τα είχε πει το «παιδί» και στον ΑΝΤ1:

  «Διότι ισχυρίζομαι και το λέω με όλη τη δύναμη της φωνής μου ότι η χώρα πράγματι είναι μια χώρα που ανήκει στο δυτικό πλαίσιο, ανήκει στην Ε.Ε,. στο ΝΑΤΟ, αυτό δεν αμφισβητείται»

  Totem: Ένας Καλύτερος Κόσμος

  17-57

 31. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

 32. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  » Ξεγέλασες τα φεστιβάλ με δυο κλεμμένα ακόρντα
  πως η ανάπτυξη έρχεται με πολυεθνική
  κι όλα τα λόγια Τζήμερων, ήταν δικά σου λόγια
  και ήθελες μια ΜιΚιΟ πιο παραγωγική.

  Έκοβες δικαιώματα απο εργαζομένους
  γιατί με το σοσιαλισμό είχες λογαριασμούς
  τις διαλέξεις του TEDx τράβλιζες νικημένος
  του μνημονίου μαθητής τσιμ****α στους θεσμούς.

  Τι ζήλεψες τι τα ‘θελες του Σόμπλε τα βίτσια
  έτσι κι αλλιώς ο κόσμος πια παντού είναι φιλελές
  διεκδικούσες θαύματα με τοκοχρεολύσια
  και παραισθήσεις όσων ζούν σε πολυεθνικές.

  Και μια βραδιά που ντύθηκες η Θάτσερ της σελήνης
  κι άρχισες επιδόματα εσύ να καταργείς
  μένουμε ευρώπη έλεγες χωρίς ευρώ τον πίνεις
  φέρε προαπαιτούμενα ν’αξιολογηθείς.»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: