Όχι, ΔΕΝ θα μας φιμώσουν !

Πολύ σημαντική Ανακοίνωση του 902 :

Σε εξέλιξη οργανωμένο σχέδιο παρεμπόδισης της αναμετάδοσης της εκπομπής των εργαζομένων της ΕΡΤ, που διέκοψε μέσω της DIGEA το σήμα της τηλεόρασης του «902».

Η αναμετάδοση γίνεται από το πόρταλ του ΚΚΕ «902.gr» πατώντας σε αυτή τη διεύθυνση:

 

http://www.902.gr/eidisi/mme/19658/deite-apo-902gr-kai-tin-tileorasi-toy-902-tin-ekpompi-ton-ergazomenon-tis-ert

και κλικ στο :

 

http://www.902.gr/live.html

902.89

‘Οπως αναφέρει σε δελτίο τύπου το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ: «Μετά την επιχείρηση της κυβέρνησης που διέκοψε το σήμα της ΕΡΤ, ο 902, ραδιόφωνο, τηλεόραση και πόρταλ, αναμεταδίδουν την εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι θορυβημένη η κυβέρνηση από τη θετική ανταπόκριση που βρήκε η αναμετάδοση της εκπομπής των εργαζομένων της ΕΡΤ, διακόπτει μέσω της DIGEA, το σήμα της τηλεόρασης του «902».

Από το βράδυ είναι σε εξέλιξη οργανωμένο σχέδιο παρεμπόδισης με κάθε τρόπο της αναμετάδοσης του προγράμματος της ΕΡΤ.

6 Responses to Όχι, ΔΕΝ θα μας φιμώσουν !

  1. Ο/Η θανασης λέει:

    ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ

  2. Ο/Η faros λέει:

    θανασης: Ας το ελπίσουμε …

    Καιρός να ξυπνήσουν (πολλοί) !

  3. Ο/Η Γιώργος λέει:

    Ακόμη μια αλητεία, ακόμη μια δολοφονία, ακόμη ένας αφανισμός εργαζομένων και των οικογενειών τους!
    Είναι αργά; για να καταλάβουν οι Έλληνες, ότι οι αγώνες δεν μπορούν να είναι μεμονωμένοι κατά κλάδο, αλλά όλοι μαζί ενωμένοι, γιατί δεν πρόκειται να μείνει κανείς αλώβητος από τη μανία του κεφαλαίου… Επίσης να καταλάβουν ότι οι συνδικαλιστικές ηγεσίες τους δουλεύουν, κωλυσιεργούν σκόπιμα και δεν έχουν σκοπό για αγώνα. Βέβαια μετά κάτι χθεσινά αποτελέσματα εκλογών σε εργασιακούς χώρους, με 50% σε ΠΑΣΟΚ κλπ, δεν είναι να απορεί κανείς με τη βλακεία και την ανευθυνότητα….
    Τώρα, απορία γεννά και η ευαισθησία των δημοσιογραφικών σωματείων για τις εξαγγελθείσες απεργίες σε όλο τον τύπο και τα κανάλια, με κυλιόμενες 24ωρες, μέχρι να επιστρέψει σε λειτουργία η ΕΡΤ. Και πως θα πληροφορείται ο κόσμος; Μήπως αυτό θέλει και η κυβέρνηση;
    Απορίες και ερωτηματικά, για όσους πιστεύουν ακόμη σε λύσεις εντός των τειχών (ΕΕ), και σε αλλαγές κυβερνητικών σχημάτων και σε διαπραγματεύσεις, ή αναβολές, ή συζητήσεις των «μνημονίων» κλπ κλπ

  4. Ο/Η faros λέει:

    Γιώργος: ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ, ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ, ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ !

    ΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !

  5. Ο/Η laura papadimitriou λέει:

    πάλι τα κουμούνια μπροστά! παντού και πάντα στα δύσκολα μόνο ΚΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ!ρε λαέ ταλαίπωρε τόσα λάθη και ακόμα δεν έμαθες τι σημαίνει να ξέρεις που ανήκεις πραγματικά.άιντε να δούμε θα ξυπνήσουν από την καταστολή??????Παντού ξεσηκωμός!

  6. Ο/Η faros λέει:

    laura papadimitriou: Ας σκεφτούν όλοι αν η κυβέρνηση θα μπορούσε να κάνει αυτά που κάνει αν το ΚΚΕ είχε ένα έστω 10 % !

    Ας το σκεφτούν καλά !

Σχολιάστε