Παραθέτω παρακάτω, την πρώτη παράγραφο άρθρου του 902 που «ανέβηκε» σήμερα 17/5/22 στις 19.31.
«Ένα προκλητικά ανιστόρητο «πλυντήριο» των σχεδίων του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ ήταν η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αμερικανικό Κογκρέσο. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωθυπουργός, για να δικαιολογήσει την εμπλοκή της χώρας, έφτασε στο σημείο να παρομοιάσει την ελληνική απελευθερωτική Επανάσταση του 1821 με την ιμπεριαλιστική σύγκρουση Ρωσίας – ΝΑΤΟ, που διεξάγεται στο έδαφος της Ουκρανίας!»
Έτσι μπράβο!
Αυτό, το γράφω από τις πρώτες μέρες του πολέμου στο έδαφος της Ουκρανία.
Ότι, δηλαδή, πρόκειται για πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ στο έδαφος της Ουκρανίας ΚΑΙ ΟΧΙ πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και … Ουκρανίας!
Σύντροφοι, τα συγχαρητήρια μου.
Φίλε Φάρε, αυτό μου το έστειλαν κάποιοι Ουκρανοί (ή μήπως ρώσσοι, ή ακόμη κ έλληνες;) Από το Μελιτοπόλ είναι η αποστολή:
Οι μεταφράσεις στα εγγλέζικα υπάρχουν στα σχόλια (από Ρώσσο φίλο) και η μετάφραση στα ελληνικά είναι περίπου η εξής: «Δόξα στου ήρωες της Ουκρανίας» κ ο σύντροφος που εμφανίζεται είναι γέννημα-θρέμα που λεμε από το Μελιτουπόλ, είναι αυτός που εξοντωσε (με τα χεράκια του) τον πριν από τον Μπαντέρα αρχηγό του Ουκρανικού φασισμού, κι είναι ο ίδιο που οργάνωσε κ την εκτ΄έλεση του Τρότσκι….
https://www.deviantart.com/trash200/art/Pavel-Anatolyevich-Sudoplatov-916427548
Λέει πως ο πραγματικός «ήρωας» της Ουκρανίας που εξόντωσε «προδότες του λαού» είναι αυτός…
Για μένα, Φίλε μου trash200, το σωστό θα ήταν να μιλούσε κανείς για λαϊκούς ήρωες και όχι το άχρωμο «ήρωας της Ουκρανίας».
Ποιας Ουκρανίας άραγε …
Του ναζί Ζελένσκι;
Του ναζί τάγματος αζοφ;
Ή του Ουκρανικού λαού;
Θα προτιμούσα καλύτερα, το ήρωας του αγωνιζόμενου εναντίον του φασισμού και ναζισμού ουκρανικού λαού.
Σαφώς και είναι πολύ σωστή η προτίμηση σου, αλλά είναι προφανής η διάθεση να τρολάρουν τους φασίστες με το «ήρωας της Ουκρανίας»
Ίσως …
Μπορεί!
Αν έχουν τον χρόνο ακόμα και για τέτοιο χιούμορ …
(τρολάρισμα)