Αν σας φαίνεται Φίλοι αναγνώστες υπερβολικά μεγάλος ο αριθμός των κρουσμάτων, δείτε ότι μια άλλη ιστοσελίδα, η worlodmeters, δίνει ακόμα πιο ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ νούμερα!
This entry was posted on Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 at 8:30 πμ and is filed under ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.
Για τις Μαθητικές Διαδηλώσεις και Εκδηλώσεις η μόνη αληθινή πηγή είναι η :
www.mathites.gr
ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δεν υπάρχει χρόνος για δοκιμές και νέα διάψευση ελπίδων. Δεν είναι ώρα για νέα απογοήτευση, δεν είναι ώρα για παγίδευση σε παραπλανητικές ψευτολύσεις. Δεν αξίζει στο λαό να νοιώσει για μια ακόμα φορά προδομένος.
Μεγάλα Λόγια Μεγάλων Ανδρών
" Εάν έκανα δήλωση αποκήρυξης θα αθωωνόμουνα κατά πάσα πιθανότητα μετά μεγάλων τιμών ... Αλλά η ζωή μου συνδέεται με την ιστορία του ΚΚΕ και τη δράση του ... Δεκάδες φορές μπήκε μπροστά μου το δίλημμα: να ζω προδίδοντας τις πεποιθήσεις μου, την ιδελογία μου, είτε να πεθάνω, παραμένοντας πιστός σ΄αυτές. Πάντοτε προτίμησα το δεύτερο δρόμο και σήμερα τον ξαναδιαλέγω ".