Μια μικρή σύγκριση και στο βάθος το … εμβόλιο!

ΑΓΓΛΙΑ
Πληθυσμός: 56 εκατομμύρια
Μολυθέντες: 327.643 (0,59% του πληθυσμού της)
Θανόντες: 41.515 (12,67% επί των κρουσμάτων)
Ιαθέντες: 1.547 (0,47% επί των κρουσμάτων)

ΡΩΣΣΙΑ
Πληθυσμός: 145 εκατομμύρια
Μολυθέντες: 959.016 (0,66% του πληθυσμού της)
Θανόντες: 16.406 (1,71% επί των κρουσμάτων)
Ιαθέντες: 771.357 (80,43% επί των κρουσμάτων)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

α. Ο κορονοϊός COVID-19, «χτύπησε» σχεδόν εξ ίσου τις δύο χώρες. Λαμβανομένου υπόψη το ποσοστό επί του πληθυσμού των δύο χωρών, αν και θα έπρεπε να δούμε και την τεράστια διαφορά στην έκταση (130 χιλιάδες τ.χ., η Αγγλία, κάπου δέκα εκατομμύρια η Ρωσσία, η διασπορά δύσκολα ελέγχεται σε μεγάλες εκτάσεις, λέει η λογική).

β. Με ποσοστό στους θανάτους 1,71 η Ρωσσία, αντίθετα με το ΟΚΤΑΠΛΑΣΙΟ σχεδόν της Αγγλίας που φτάνει το 12,67, φαίνεται ότι τα Κέντρα Υγείας της χώρας του Πούτιν που προφανώς δεν πρόλαβε να διαλύσει το Πρωτοποριακό Σοβιετικό Σύστημα Υγείας, δείχνει κάτι το σοβαρό να γίνεται σε αυτήν την πρώην σοσιαλιστική χώρα, σε αντίθεση με την ιμπεριαλιστική Αγγλία.

γ. Όμως, εκεί που η σύγκριση υπέρ της Ρωσσίας και σε βάρος της Αγγλίας, είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ, είναι στο ποσοστό ίασης των ασθενών.
Με ποσοστό ΚΑΤΩ και από το μισό της μονάδας η Αγγλία, μάλλον θεωρείται η χειρότερη χώρα όσον αφορά την ιατρική περίθαλψη και της φαρμακευτικής αγωγής που διαθέτει.
Αντίθετα η Ρωσσία, με πάνω από το 80% όσων ασθένησαν να έχουν γυρίσει στα σπίτα τους υγιείς, δείχνει ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ που διαθέτει και σε επιστημονικό προσωπικό και σε Νοσοκομεία, αλλά και όσον αφορά τα φάρμακα που διαθέτει.

Και όμως, ο Κικίλιας και ο Μητσοτάκης, προσπαθούν να μας πείσουν ότι η χώρα μας, ο Ελληνικός λαός, θα πρέπει να προμηθευτεί εμβόλιο ΟΧΙ από την Ρωσσία, αλλά αυτό της Οξφόρδης!

Που προφανώς θα είναι η νύχτα με την μέρα υπέρ του ρωσσικού εμβολίου!

Ε, ρε τι μας περιμένει …

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: