Σχετικά με τις … προδοσίες!

Όσον αφορά τις Πρέσπες …

Όσον αφορά τα θέματα με την Τουρκία …

Την Κύπρο …

Το τραγουδάκι «Μακεδονία ξακουστή …», θα είχε νόημα, εάν απευθύνονταν στις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ!

Εσείς Ελληναράδες, να το ξέρετε: — Όσο η χώρα μας βρίσκεται χωμένη βαθειά στους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς, οι … προδοσίες θα … διευρύνονται με ΟΠΟΙΑ κυβέρνηση!

Γκέγκε;;;

6 Responses to Σχετικά με τις … προδοσίες!

 1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Θα σώσουν την κατάσταση oi «Ελληναράδες» που ΔΕΝ υπηρέτησαν την θητεία τους!!

  Κύπρος: Ηγετικά στελέχη του παραρτήματος της Χρυσής Αυγής δεν έχουν υπηρετήσει στον στρατό

  https://www.protothema.gr/politics/article/871939/igetika-stelehi-tou-parartimatos-tis-hrusis-augis-stin-kupro-den-ehoun-upiretisei-ston-strato/

  « Την ίδια ώρα οργανώνουν στρατιωτικού τύπου κατασκηνώσεις, απαιτούν αναβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων της Κύπρου και πραγματοποιούν εκδηλώσεις με στρατιωτικές στολές και παρατάξεις

  Τουλάχιστον τρία ηγετικά στελέχη του παραρτήματος της Χρυσής Αυγής Κύπρου (ΕΛΑΜ) δεν έχουν υπηρετήσει στρατιωτική θητεία έχοντας εξασφαλίσει απαλλαγή για λόγους υγείας. Την ίδια ώρα οργανώνουν στρατιωτικού τύπου κατασκηνώσεις, απαιτούν αναβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων της Κύπρου και πραγματοποιούν εκδηλώσεις με στρατιωτικές στολές και παρατάξεις.

  Όπως αποκαλύπτει σήμερα η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης» δεν έχουν υπηρετήσει στρατιωτική θητεία ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και πρώην σωματοφύλακας του Ν. Μιχαλολιάκου,Χρήστος Χρίστου, ο εκπρόσωπος τύπου και υποψήφιος Ευρωβουλευτή Γεάδης Γεάδη, και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Επικεφαλής του ΕΛΑΜ Λευκωσίας και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Χατζηιωάννου, γνωστός ως Si Fu.

  Τις τελευταίες ημέρες η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, ευρωβουλευτής, Ελένη Θεοχάρους και το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, με δημόσιες δηλώσεις τους καλούν το ΕΛΑΜ να απαντήσει, πως και γιατί, στελέχη του απαλλάχθηκαν της στράτευσης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ανταπόκριση από την θυγατρική της Χρυσής Αυγής στη Κύπρο. «

  Σωματοφύλακας Μιχαλολιάκου

  Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου, δεν έχει υπηρετήσει στρατιωτική θητεία στην Εθνική Φρουρά (ΕΦ) , για λόγους υγείας. Ο κ. Χρίστου αντιμετώπισε προβλήματα με τα μάτια του και έτσι κρίθηκε ως μη ικανός για στράτευση. Ωστόσο την περίοδο που οι συνομήλικοι του εκπλήρωναν τις υποχρεώσεις τους στην πατρίδα ως εθνοφρουροί, ο κ. Χρίστου σπούδαζε στην Αθήνα και σύμφωνα με δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη ο κ. Χρίστου «έβγαλε τη μεγάλη σχολή της Χρυσής Αυγής στη Σολωμού 74 που βρίσκεται στα Εξάρχεια». Παράλληλα μετά την «αποφοίτηση» του από την «Μεγάλη των Χρυσαυγιτών Σχολή», αν και είχε κριθεί μη ικανός για στράτευση, ανέλαβε καθήκοντα προσωπικού φρουρού, του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου. Είναι λοιπόν προφανές το ερώτημα.
  Ο κ. Χρίστου εργάζεται ως ακτινολόγος, είναι βουλευτής και υπήρξε υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στις εκλογές του 2018.

  Πολεμικές τέχνες ο Si Fu

  Ο Γιώργος Χατζηιωάνου, δημοτικός σύμβουλος Στροβόλου, Υπεύθυνος του ΕΛΑΜ Λευκωσίας, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και υποψήφιος βουλευτής το 2016, επίσης δεν έχει υπηρετήσει θητεία στην ΕΦ για λόγους υγείας. Ωστόσο οι λόγοι υγείας που μάλλον ήταν σοβαροί για να κριθεί ως μη ικανός για στράτευση δεν τον εμπόδισαν να γίνει δάσκαλος πολεμικών τεχνών φέροντας μάλιστα και τον βαρύγδουπο τίτλο του «Si Fu». Ο κ. Χατζηϊωάννου είναι κουμπάρος με τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου και στην σελίδα του στο facebook ποζάρει με σπαθιά και άλλα όργανα «αυτοάμυνας». Επειδή το θέμα της μη στράτευσης του αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν λίγες μέρες είχε παρέμβει η μητέρα του, αποδίδοντας χαρακτηρισμούς σε όσους επέκριναν τον Γ. Χατζηιωάννου, λέγοντας ότι το παιδί της αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ως τα 17 και διερωτήθηκε αν η ίδια θα έπρεπε να έχει την έγνοια του παιδιού της ή του στρατού; Κατέληγε λέγοντας πως ο γιος της είναι καλύτερος από αυτούς που έκαναν θητεία.

  Υποψήφιος ευρωβουλευτης

  Το τρίτο στέλεχος του ΕΛΑΜ που απαλλάχθηκε από τη στράτευση είναι ο εκπρόσωπος τύπου και υποψήφιος ευρωβουλευτής Γεάδης Γεάδη. Όταν προέκυψε θέμα για την αποφυγή κάποιων να εμφανίζονται στις κλήσεις της εφεδρείας με έκθεση του Γεν. Ελεγκτή της Κύπρου, ο κ. Γεάδης αναγκάστηκε να κάνει δήλωση στην οποία είχε αναφέρει ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, «κατά τη διάρκεια της θητείας του στο 70 Τάγμα Μηχανικού (ΤΜΧ)», αφήνοντας να νοηθεί ότι ο τραυματισμός συνέβη κατά την διάρκεια της εκτέλεσης των στρατιωτικών του καθηκόντων. Ωστόσο ο κ. Γεάδης είχε τραυματιστεί σε συμπλοκή οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων και όντως τραυματίστηκε σοβαρά, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει και σε τιμωρία του από στρατοδικείο. Εν τω μεταξύ ο κ. Γεάδης εμφανίζεται και σε φωτογραφία να χαιρετάει με τον χαρακτηριστικό ναζιστικό τρόπο, δίπλα στον αδελφό του Η. Κασιδιάρη. Ο ίδιος ο Γ. Γεάδης ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για φωτομοντάζ κάτι το οποίο δεν τεκμηρίωσε ποτέ.

  «Εδώ γΕΛΑΜε»

  Η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, ευρωβουλευτής, Ελένη Θεοχάρους με αφορμή επικρίσεις του ΕΛΑΜ για την παρουσία της στη Βόρειο Ήπειρο για το μνημόσυνο του Κ. Κατσίφα, απάντησε στο facebook με ανάρτηση που είχε τον τίτλο «Εδώ γΕΛΑΜε». Η κα Θεοχάρους αναφερόταν στα στελέχη του ΕΛΑΜ με τον χαρακτηρισμό «φυγόστρατοί» και «παλικαράκια της φακής».

  Έγραψε η Ε. Θεοχάρους: «Δεν θέλησα να εμπλακώ σε πολιτική αντιπαράθεση με ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι στερούνται παιδείας και κουλτούρας. Αλλά υποχρεούμαι να το κάνω, ελπίζω για τελευταία φορά, διότι έχουν παραεκχυδαΐσει τον πολιτικό τους λόγο. Γράφουν λοιπόν ότι έλαβα μέρος στον Πανεθνικό θρήνο στη Βόρειο Ήπειρο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, για πολιτική εκμετάλλευση.
  Καλά ρε παλικαράκια της φακής- φυγόστρατοι (ξέρω και τους λόγους) το 1996-97-98 που έκανα 2 ολόκληρες στρατιωτικές θητείες στη Β. Ήπειρο, πάλι για πολιτική εκμετάλλευση πήγα;».

  ΕΔΕΚ: Είναι αλήθεια;

  Εξάλλου το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ σε δική της ανακοίνωση ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πληροφορίες που «βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί φυγοστρατίας των ηγετικών στελεχών του ΕΛΑΜ και είναι πάρα πολύ σοβαρές, εάν και εφόσον είναι ακριβείς. Γι’ αυτό και αναμένουμε από την ηγεσία του ΕΛΑΜ» κατέληγε η ανακοίνωση «δημόσια να τοποθετηθεί εάν αληθεύουν ή όχι». Δεν υπήρξε καμία απάντηση από το ΕΛΑΜ, κάτι που έχει δημιουργήσει αντιδράσεις και μεταξύ των ψηφοφόρων του, οι οποίοι εδώ και μέρες είχαν λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα υπήρχε επίσημη τοποθέτηση. …..»

  17-57

 2. Ο/Η faros λέει:

  Καλά, εδώ κάποιοι που παριστάνουν τους μεγάλους, στην κατοχή την είχαν κάνει για Κάϊρο μεριά …

 3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Αξίζει να δωθεί έμφαση Φάρε στο ό,τι πρωτοπαλίκαρο-σωματοφύλακας του Μιχαλολιάκου δεν έχει κάνει την θητεία του στην Κύπρο.

  Θα Επιδράσει σίγουρα σε αρκετό κόσμο σχετικά με «σκοπιανοφάγους», «τουρκοφάγους» και λοιπούς «-φαγους» που μιλούν για «προδοσίες» αλλά δεν κάνουν την θητεία τους εν καιρώ ειρήνης

  17-57

 4. Ο/Η faros λέει:

  Δεν ξέρω … Ίσως …
  Για μένα άλλα πρέπει να είναι τα κριτήρια για να κάνει την επιλογή του κάποιος.

 5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Αυτή η αντίφαση επιδρά σε κόσμο.
  17-57

 6. Ο/Η faros λέει:

  Μπορεί …

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: