Εμπάθεια και τύφλωση, αντάμα και … μαζί!

Είχα καιρό να ασχοληθώ με την ΛΑΕ και την ιστοσελίδα της την ίσκρα.

Μπαίνω που λέτε πριν λίγο και τι διαβάζω!

— Ότι 47 κόμματα (από όλον τον κόσμο) καταδικάζουν την βάρβαρη επίθεση στην Συρία, πλην … ΚΚΕ!!!

Τόση εμπάθεια βρε παιδιά της ΛΑΕ;

Τόση τύφλωση;

Τόση … μακακία τελικά;

Έτσι για την αποκατάσταση της αλήθειας, όποιος θέλει, ας ανατρέξει ΕΔΩ!

Θα μου πεις χρειάζεται;

Φαίνεται για τους άλλους … «»αριστερούς»» που μας προέκυψαν, αυτούς της ΛΑΕ, χρειάζεται δυστυχώς!

 

25 Responses to Εμπάθεια και τύφλωση, αντάμα και … μαζί!

 1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Θα έλεγα πως είναι αλητεία κάτι στο αλλά βλεποντας τους την μία με την σκάλα μία με το να στήνονται για φωτογραφίες εδώ και χρόνια, μία να μαζεύονται τρεις και ο κούκος στην πορεία κατά της κατάργησης της απεργίας πέρσι τον Δεκέμβρη, το πιο σωστό πως η ΛΑΕ είναι για γέλια

  Τετάρτη 16 Δεκέμβρη 2015

  Ο Αμάρ Μπαγκντάς, Γενικός Γραμματέας του Συριακού Κομμουνιστικού Κόμματος, στο χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε το ΚΚΕ για τη διεθνιστική του αλληλεγγύη, σημείωσε ανάμεσα σε άλλα:

  η Συνέχεια

  https://www.rizospastis.gr/story.do?id=8708929

 2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως ο καθένας από τους αριστερούς που θαύμαζαν τον Τραμπ μπορεί να λέει την μακακία του κατά ΚΚΕ χωρίς να το αποδεικνύει.
  Όταν φίλοι και μέλη τους φέρνουν τις αποδείξεις για το αντίθετο αλλάζουν θέμα και λένε μία άλλη μακακία. Και όταν τους ξαναφερνουν μία άλλη κλπ κλπ

 3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  διεθνιστική αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση στο Σπόρτινγκ στισ 15 Δεκεμβρίου 2015

  https://www.902.gr/eidisi/politiki/83061/maziki-sygkentrosi-enantia-ston-imperialistiko-polemo-kai-tin-emploki-tis#/0

  Στην εκδήλωση χαιρετισμό απήυθειναν ο Αμάρ Μπαγκντάς, Γενικός Γραμματέας του Συριακού Κομμουνιστικού Κόμματος (δείτε ΕΔΩ), ο Βίκτορ Τιούλκιν, Α’ Γραμματέας της ΚΕ Κομμουνιστικού Εργατικού Κόμματος Ρωσίας (δείτε ΕΔΩ) και ο Γραμματέας της ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας Κεμάλ Οκουγιάν (δείτε ΕΔΩ).

 4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡ ΜΠΑΓΚΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Έχουν πρόσφατα εσωτερικά προβλήματα στη ΛΑΕ με αποχωρήσεις
  3.4.2018
  Πυρά κατά Λαφαζάνη και ομαδική αποχώρηση από τη ΛΑΕ Ροδόπης

  http://www.economy365.gr/article/71833/pyra-kata-lafazani-kai-omadiki-apohorisi-apo-ti-lae-rodopis

 6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Και τα άρθρα υπέρ ΤΡΑΜΠ της ΛΑΕ βεβαίως βεβαίως

  Από
  http://www.iskra.gr/ο-τραμπ-και-ο-αντρέας-παπανδρέου

  «..Τρέχει και δεν φτάνει η ομάδα των ηττημένων, Ομπάμα και Κλίντον, να επιβάλλει τετελεσμένα πριν να αναλάβει την Προεδρία ο Τραμπ. Τρέχουν και οι παρακατιανοί τους, πχ ο Αναστασιάδης της Κύπρου κι από πίσω ασθμαίνοντες Κοτζιάς και Τσίπρας, να κλείσουν όπως-όπως ότι προλάβουν, σύμφωνα με τις εντολές των απερχόμενων…»

  «..Ανατράπηκε το κομματικό ρεπουμπλικανικό κατεστημένο και οι ψηφοφόροι έστειλαν το απλό μήνυμα: όταν καίγεται το σπίτι σου μην τρέχεις να βάζεις αλλού φωτιά, σβήσε τη δική σου. Η υπόσχεση Τραμπ ότι θα ασχοληθεί με τα του Οίκου του σε μια Αμερική που τρεκλίζει, έπιασε τόπο. Και ο Τραμπ εμφανίστηκε επαρκώς άξεστος, λαϊκός και προκλητικός ώστε να πείσει τους πληβείους να τον ακολουθήσουν. Η στάση του και η τακτική του είχε ήδη με επιτυχία δοκιμαστεί, παραλλαγμένη, στην Ελλάδα με τον Α. Παπανδρέου.

  Ο Τραμπ δεν είναι, προφανώς, στον πυρήνα της ελίτ που κυβερνάει τις ΗΠΑ, αλλά η ομάδα του αντιλαμβάνεται ότι η καταστροφή έρχεται καλπάζοντας χάριν των ελάχιστων στην κορυφή, Ρότσιλντ, Ροκφέλερ κλπ που ήδη τον προειδοποιούν με δηλώσεις του Κίσινγκερ, ως εκπροσώπου τους, ότι υπάρχουν όρια στις αλλαγές, όρια που δεν καθορίζει αυτός αλλά εκείνοι…»

  «Η εξέγερση των πληβείων διαχωρίζει τους, δεξιούς και αριστερούς, συνεργάτες και υπηρέτες της Παγκοσμιοποίησης από τους επίσης δεξιούς και αριστερούς αντίπαλους τους, οπαδούς και υπερασπιστές τους Έθνους και του Κράτους, της αυτονομίας έναντι της ισοπέδωσης, της ποικιλίας έναντι της μιας «πολιτικά ορθής» γνώμης, του πολυπολικού Κόσμου απέναντι στο μονοπώλιο της μοναδικής αυτοκρατορίας. Συνοπτικά θα έλεγα ότι η σύγκρουση έχει όντως ταξικά χαρακτηριστικά στο περιεχόμενό της αλλά οι πρωταγωνιστές είναι διάφοροι και ανακατεμένοι. Κοινωνικά και ιδεολογικά, φέρουν περισσότερο μαζικά παρά αμιγώς στενά ταξικά χαρακτηριστικά, κλίνουν μάλλον προς το «ΕΑΜ» παρά «τάξη εναντίον τάξης».»

 7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9251479

  «..Οσο για το παράπονό τους ότι το ΚΚΕ τούς ταυτίζει με τον Τραμπ κι άλλες παρόμοιες δυνάμεις, εμείς απλά παραθέτουμε τι δημοσιεύτηκε στην «Ισκρα» για την εκλογή του Τραμπ:

  «Σαρώνονται και δεν ξέρουν πού να κρυφτούν κατεστημένα κέντρα και δημοσκόποι με τις προβλέψεις τους». «Η ανατροπή στις ΗΠΑ για όλο τον κόσμο μάλλον πρέπει να θεωρηθεί ανάλογη της ανατροπής που έχει προκαλέσει το ΒREXIT στις ευρωπαϊκές εξελίξεις (…) Η κατάρρευση διεθνώς των χρηματιστηρίων, μετά τη νίκη Τραμπ, δείχνει τους φόβους, αν όχι και τον τρόμο, του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου απέναντι σε αβέβαιες εξελίξεις (…) Δεν είναι λίγοι, πάντως, εκείνοι που θεωρούν ότι οι παλιές σταθερές της νεοφιλελεύθερης «παγκοσμιοποίησης» κλονίζονται και ότι η παγκόσμια τράπουλα θα ανακατευθεί πολύ δραστικά»

  Περαστικά σας…»

 8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  «Σαρώνονται και δεν ξέρουν πού να κρυφτούν κατεστημένα κέντρα και δημοσκόποι με τις προβλέψεις τους». «Η ανατροπή στις ΗΠΑ για όλο τον κόσμο μάλλον πρέπει να θεωρηθεί ανάλογη της ανατροπής που έχει προκαλέσει το ΒREXIT στις ευρωπαϊκές εξελίξεις (…)

  Η κατάρρευση διεθνώς των χρηματιστηρίων, μετά τη νίκη Τραμπ, δείχνει τους φόβους, αν όχι και τον τρόμο, του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου απέναντι σε αβέβαιες εξελίξεις

  (…) Δεν είναι λίγοι, πάντως, εκείνοι που θεωρούν ότι οι παλιές σταθερές της νεοφιλελεύθερης «παγκοσμιοποίησης» κλονίζονται και ότι η παγκόσμια τράπουλα θα ανακατευθεί πολύ δραστικά».

  Ποιος να ‘ναι άραγε αυτός που κουνάει όλο ενθουσιασμό την ουρά του για τη νίκη του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ; Μήπως η ναζιστική Χρυσή Αυγή, που μίλησε επίσης για τη «βαριά κατάθλιψη και περισυλλογή (που) έχουν πέσει από τα ξημερώματα οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα εγχώρια τσιράκια τους, που όλο αυτόν τον καιρό προπαγάνδιζαν υπέρ της Χίλαρι Κλίντον» και τη «νίκη των δυνάμεων που μάχονται την παγκοσμιοποίηση»;
  Οχι. Πρόκειται για την «Ισκρα», την ιστοσελίδα της ΛΑΕ.

  Εμείς πάλι δεν ξέρουμε για τα «κατεστημένα κέντρα», αλλά σίγουρα εκείνο που δεν κρύβεται με τίποτα είναι η ξετσίπωτη προσπάθεια, και μάλιστα με «αριστερό» φερετζέ, οι εργαζόμενοι να στοιχηθούν με σχεδιασμούς τμημάτων της αστικής τάξης. Είτε εκφράζονται από την ηττημένη Κλίντον, είτε (στην προκειμένη περίπτωση) από τον νικητή Τραμπ…

 9. Ο/Η faros λέει:

  Προσυπογράφω το σχόλιο !
  Ολόκληρο !
  Κάθε λέξη !

 10. Ο/Η faros λέει:

  Γλύφτες μια ζωή …

 11. Ο/Η faros λέει:

  Μην απορήσετε παίδες, αν δείτε ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ να καταθέτουν στεφάνια στο άγαλμα του Τρούμαν για να τιμήσουν τον Τραμπ!

 12. Ο/Η faros λέει:

  Εντάξει, αποχώρησαν !

  Και που λένε ότι θα πάνε ;

  Δεν λένε …

  Το αφήνουν λίγο φλου … μπας και ξαναπάνε στο ΣΥΡΙΖΑ !

 13. Ο/Η faros λέει:

  Ωραίος …

 14. Ο/Η faros λέει:

  Αγώνας διαρκείας !
  Από πολλούς …

 15. Ο/Η faros λέει:

  Πράγματι, έτσι είναι !

  Γελοίοι και γλύφτες !

 16. Ο/Η faros λέει:

  Προφανώς και ΒΑΣΙΚΟ κριτίριο είναι η στάση της κάθε δύναμης απέναντι στον ιμπεριαλισμό!

  Προφανώς …

 17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  1) Απρίλιος 18, 2018 στο 10:00 μμ είναι από τον «Ρ».Δεν είναι δικό μου

  2)όπως είχε γράψει και ένας ( μάλλον αναρχικός ) στο
  ( «Ένας αντικαπιταλιστής για την εθνική ανάπτυξη»
  Indymedia. Καλοκαίρι του 2008 )

  με αφορμή τα στελέχη της αριστεράς που είναι «βολεμένα» , κάνουν καρριέρα και έφταναν ακόμα σε σημείο ως μάνατζερ να απολύουν το πρωϊ αλλά παράλληλα το βράδι να θεωρούν τον εαυτό τους και πρωτοπορία και κάνουν και κριτική σε άλλους

  Το γράφω στο περίπου

  Οι παλιοί αριστεροί κάτι απο εξορίες κάτι απο το συνέχες διώξιμο, κάτι που ο καπιταλισμός δεν ανατρέποταν κάπου συμβιβάστηκαν. Βοηθούσαν όταν μπορούσαν την αριστερά και το κίνημα, είχαν μία πολιτική στάση, αλλά ποτέ δεν είχαν την ‘έπαρση ούτε το έπαιζαν πρωτοπορία ούτε έκαναν αυτά που κάνει η νέα αριστερά τώρα (τότε το 2008). Για τη νέα – συγχρονη αριστερά όλα επιτρέπονται χωρίς φραγμούς.

  (Στον όρο σύγχρονη αριστερά εννούσε σχεδόν όλους πλην ΚΚΕ)

  Απο την δική μου πλευρα θα συμπληρώσω με μία αλλαγή σε μια φράση από τον Ντοστογιέφγκι

  «Αν δεν υπήρχε ΚΚΕ, όλα θα επιτρέπονται». Εξου και το μίσος τους για το ΚΚΕ που από την μία το καλούν σε συμμαχία γραφείων αλλά από την άλλη το συκοφαντούν με τα χειρότερα ψέμματα

  Δεν τους αφήνει «ελεύθερους» να καταστρατηγούν τα πάντα (πολιτικές αξίες, πολιτική ηθική, πολιτική στάση)

 18. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  ( Απρίλιος 19, 2018 στο 6:24 πμ )
  Δεν ξέρουμε αν έγινε Αριστερό φλας για Δεξιά στροφή ρεαλισμού όπως και το σύνηθες.

  Πάντως έγιναν πριν κανα μήνα κάποιες αποχωρησεις από το ΝΑΡ με την λέξη – ρήμα ρεφορμ -(ανασχηματίζω) να κλείνεται σε όλους τους χρόνους!

 19. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

 20. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Υπάρχουν και απορίες

  https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9801688

  «..
  Πέμπτη 19 Απρίλη 2018
  Απορίες

  Τι λέτε να ρώτησε ο χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής Επιτήδειος τον Πρόεδρο της Γαλλίας, κατά την παρουσία του προχτές στο Ευρωκοινοβούλιο;
  Αν «…από τη συμμετοχή σας σε αυτήν την από πάσας απόψεως και κυρίως στρατιωτικής αποτυχημένη επέμβαση, επιτύχατε αυτά τα οποία θέλατε να επιτύχετε ή μήπως προκαλέσατε την οργή των Αράβων να επιτίθενται με περισσότερη μανία εναντίον των γαλλικών στρατευμάτων στο Τσαντ και στο Μάλι»!

  Η φασιστοσυμμορία, που κατάπιε τη γλώσσα της για την επέμβαση των ΗΠΑ και των ΝΑΤΟικών «συμμάχων», κάνει τώρα κριτική στην επιχειρησιακή «τακτική» των μακελάρηδων, αναπαράγει όλα τα προσχήματα για τις επεμβάσεις και ανησυχεί μην τυχόν και «εκτεθούν» τα γαλλικά στρατεύματα κατοχής σε άλλες χώρες! Και εις «αμερικανοΝΑΤΟικότερα»! ..»

 21. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  http://filolaiko.blogspot.gr/2018/01/4.html

 22. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

 23. Ο/Η faros λέει:

  Σωστός !

 24. Ο/Η faros λέει:

  Έκανα ποστ για αυτό !

 25. Ο/Η faros λέει:

  Έτσι θα είναι !
  Χα …

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: