Που το πάνε τα παπαγαλάκια;

Ο ένας προβάλλει τον Φράγκο ως τον νέο … σωτήρα!

Ο άλλος πλέκει το εγκώμιο του μίστερ Τσίπρα!

Κάποιοι άλλοι έχουν ήδη κλίνει αγρίως επί δεξιά ή μάλλον επί ακροδεξιά!

Τέλος υπάρχουν πάντα αυτοί που τους φταίνε οι … άλλοι, γενικώς κι αορίστως!

Το γεγονός ότι όλοι μα όλοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους, δημοσιογραφίσκοι της πλάκας, πολιτικάντηδες ιστορικοί παραχαράκτες, μεγαλοσχήμονες που έχουν αποκλειστικά και μόνο οικονομικά συμφέροντα (και μόνο αυτά τους ενδιαφέρουν) κι από … κοντά η κάθε λογής ακροδεξιά, κάθε είδους φασισταριό και ναζί!

Κάποιοι φτάσαν να μιλάνε ακόμα και για … πόλεμο!!!

Βέβαια τσιμουδειά για το ποιος πραγματικά φταίει, ποιος διάλυσε την Γιουγκοσλαβία – ποιανού χαϊδεμένο παιδί ήταν ο Τίτο – γιατί την διαλύσαν, ποιοι προώθησαν αυτό το κρατίδιο να ονομαστεί Μακεδονία.

Τσιμουδειά για το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια και οι Έλληνες ονομάζαν τα Σκόπια Μακεδονία – το ΦΥΡΟΜ τι ήταν;;;;;;;;;

Για να επανέλθω. Ο σημερινός τύπος, άραγε με ποιανού εντολή … ίσως του ίδιου του μίστερ Τσίπρα … ίσως από τους συμμάχους «μας» – ΝΑΤΟ, ΕΠΑ, ΕΕ – παίζουν ανοιχτά το χαρτί της ακροδεξιάς τύπου … Βαϊμάρης!

Με δεδομένο το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης και το άνοιγμα της τέταρτης, για να παίζονται τέτοια επικίνδυνα παιγχνίδια, μάλλον κάπου αποσκοπούν!

Μήπως και να οδηγήσουν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές – οπότε, μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης ουδέν … λάθος θα αναγνωριστεί;;;

Λέω …
Μήπως …

 

 

31 Responses to Που το πάνε τα παπαγαλάκια;

 1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Χα, χα

  Μήπως γράφεις για πρώην φιλοαγανακτισμένους, πρώην αντιμνημονιακούς, πρωην ΟΧΙδες ή Ναιδες του Δημοψηφίσματος που η διαφορά τους ήταν στο ποιος θα εφαρμόσει καλύτερα το ή τα μνημόνια, ή από που θα πάρει το Ελληνικό Κράτος τα «δανεικά», για κάποιους που ακόμα έχουν θετική γνώμη για τον «ηγέτη»;

  Μήπως για κάποιους που ενοχλήθηκαν από την δράση του ΠΑΜΕ στο τελευταίο δίμηνο και την έστω και μικρή άνοδο του Εργατικού Κινήματος την τελευταία διετία παρά την «αριστερή» κυβέρνηση; Για κάποιους που εκφράζουν «ενόχληση» τους από την δράση των αγροτών; Από την δράση των κομμουνιστών δημάρχων;

  Ε η αναφορά για τον Φράγκο «βγάζει μάτι» που λέει ο λαός

  Από ότι φαίνεται μάλλον σκοποί τους στο εσωτερικό είναι ένα κόμμα στα δεξιά της ΝΔ, και πιέσεις για «αριστερό»μέτωπο προς το ΚΚΕ ,με ενδιάμεσους τις γνωστές σε ρόλο μαϊντανού ηγεσίες του εξωκοινοβουλίου. Και ναι εκεί μπορεί να μιλάμε καθαρά για άλλο οι ηγεσίες και άλλο η βάση τους γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει δημοκρατικός συγκεντρωτισμός.

  “Αριστερός εθνικισμός”, αυτή η μάστιγα
  23-01-2018
  http://www.katiousa.gr/apopseis/aristeros-ethnikismos-afti-mastiga/
  Μία ημέρα μετά το συλλαλητήριο

  17-57

 2. Ο/Η faros λέει:

  Πράγματι …

  Για όλους αυτούς γράφω !

  Ο στόχος τους είναι να φτιάξουν μια … δημοκρατική (άρα και … κυβερνώσα) χρυσή αυγή, για να κάνει κυβέρνηση με την ΝΔ!

  Αλλιώς θα έχουμε πάλι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά με την Φώφη!

 3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Πάντα με ψευτικα διλλήματα
  Όμως το κυρίαρχο είναι ένα

  Απόσπασμα από τις «10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ / REED JOHN»
  Ρωσία 1917

  «..Πήγαμε στην πόλη. Στην έξοδο του σταθμού στέκονταν δύο στρατιώτες με εφ’ όπλου λόγχη. Τους είχαν περικυκλώσει καμιά εκατοστή έμποροι, υπάλληλοι και φοιτητές. Ολο αυτό το πλήθος τους έβριζε και τους φώναζε. Οι στρατιώτες στέκονταν αμήχανοι σαν παιδιά που τα τιμωρούν άδικα

  Την επίθεση την κατεύθυνε ένας ψηλός νεαρός με στολή φοιτητή, με μια υπεροπτική έκφραση στο πρόσωπο.
  «Νομίζω ότι ξέρετε καλά», έλεγε προκλητικά, «πως σηκώνοντας τα όπλα ενάντια στ’ αδέρφια σας, γίνεστε όπλο στα χέρια των ληστών και των προδοτών».

  «Οχι, αδερφάκι», απάντησε σοβαρά ο στρατιώτης. «Εσείς δεν καταλαβαίνετε. Αφού στον κόσμο υπάρχουν δύο τάξεις: το προλεταριάτο και η αστική τάξη. Δεν είναι έτσι; Εμείς…».

  «Το ξέρω αυτό το ανόητο παραμύθι!» τον διέκοψε απότομα ο φοιτητής. «Οι αμόρφωτοι μουζίκοι σαν και σένα, άκουσαν τα συνθήματα αυτά, μας ποιος τα λέει, και τι σημαίν
  ουν, αυτό δεν το ξέρετε. Γι’ αυτό παπαγαλίζεις!».

  Το πλήθος γέλασε…

  «Κι εγώ είμαι μαρξιστής! Σου λέω, πως αυτό για το οποίο πολεμάτε, δεν είναι σοσιαλισμός. Είναι απλώς αναρχία και ωφελεί μόνο τους Γερμανούς».

  «Μάλιστα, καταλαβαίνω», απάντησε ο στρατιώτης. Στο μέτωπό του έτρεχε ιδρώτας. «Εσείς, όπως φαίνεται, είστε άνθρωπος μορφωμένος, κι εγώ είμαι ένας απλός άνθρωπος. Μόνο που νομίζω…».

  «Εσύ», τον διέκοψε περιφρονητικά ο φοιτητής, «πιστεύεις αληθινά πως ο Λένιν είναι πραγματικά φίλος του προλεταριάτου;».

  «Μάλιστα, το πιστεύω», απάντησε ο στρατιώτης. Του φάνηκε πολύ βαρύ.

  «Καλά, φιλαράρο! Ξέρεις όμως πως τον Λένιν τον έστειλαν από τη Γερμανία σ’ ένα σφραγισμένο βαγόνι; Ξέρεις πως ο Λένιν παίρνει χρήματα από τους Γερμανούς;».

  «Ε, αυτό δεν το ξέρω», απάντησε με πείσμα ο στρατιώτης. «Ομως μου φαίνεται πως ο Λένιν λέει ακριβώς εκείνο που ήθελα ν’ ακούσω. Κι όλος ο απλός λαός μιλάει έτσι.
  Αφού υπάρχουν δύο τάξεις: η αστική τάξη και το προλεταριάτο…».

  «Βλάκα! Εγώ, αδερφέ, δύο χρόνια ήμουν κλεισμένος στο Σλισεμπούργκ για την επανάσταση, όταν εσύ πυροβολούσες ακόμα τους επαναστάτες και έψελνες το «Θεέ, φύλαγε τον τσάρο!» Ονομάζομαι Βασίλι Γκεόργκιεβιτς Πάνιν. Δεν άκουσες καμιά φορά για μένα;».

  «Δεν άκουσα και να με συγχωρείς…» απάντησε ταπεινά ο στρατιώτης. «Βλέπεις είμαι άνθρωπος αμόρφωτος.
  Εσείς πρέπει να είστε μεγάλος ήρωας…».

  «Αυτό ακριβώς», απάντησε με βεβαιότητα ο φοιτητής. «Και παλεύω ενάντια στουςμπολσεβίκους, γιατί αυτοί θα καταστρέψουν τη Ρωσία και την ελεύθερη επανάστασή μας. Τι έχεις να πεις τώρα;».

  Ο στρατιώτης έξυσε το σβέρκο. «Δεν μπορώ να πω τίποτα!». Το πρόσωπό του ήταν κουρασμένο από την πνευματική υπερένταση. «Κατά τη γνώμη μου η υπόθεση είναι ξεκάθαρη, μόνο που εγώ είμαι αμόρφωτος άνθρωπος!..
  Η κατάληξη είναι έτσι: υπάρχουν δύο τάξεις το προλεταριάτο και η αστική τάξη…».

  «Ξανά μου άρχισες μ’ αυτή την ανόητη συνταγή!» τσίριξε ο φοιτητής.

  «… μόνο δύο τάξεις», συνέχισε με πείσμα ο στρατιώτης.
  «Κι όποιος δεν είναι με τη μία, σημαίνει ότι είναι με την άλλη…».

  17-57

 4. Ο/Η faros λέει:

  Θα πω μόνο τούτο – γιατί μου αρέσουν τα λίγα λόγια.

  Είναι δύσκολο πράγμα η λαϊκή επανάσταση!

  Αν ήταν εύκολη, θα είχε ήδη γίνει σε όλον τον κόσμο!

  Η επιστημονική προσέγγιση της λαϊκής εξουσίας, χρειάζεται πολύ μελέτη, αποφασιστικότητα και άριστη γνώση του «που πρέπει να πάει το πράγμα».

 5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  1) Συμφωνώ. Εδω για μία απλή απεργία δύσκολα κατεβαίνει ο κόσμος. Όμως υπάρχουν όμως αλλαγές συνειδήσεων που τις γράφει μία γνωστή συγγραφέας σε έργο της με αρκετά στοιχεία πραγματικότητας «Ηλέκτρα» με αφορμή την ηρωϊδα του 1944

  Αυτή την αλλαγή συνείδησης καταγράφει το απόσπασμα από τις «10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ / REED JOHN»

  2)) Για δες τι αλλίευσα από την «Ναυτεμπορική»;

  http://www.naftemporiki.gr/story/1315783/ti-apantoun-kukloi-tou-ant-samara-ston-n-pappa

  «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπέρδεψε λίγο τις ημερομηνίες, τις «Μακεδονίες» και τη γραμμή του» σχολιάζουν κύκλοι του Αντώνη Σαμαρά σχολιάζοντας την αναφορά του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά και τα όσα υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός είχε υπογράψει έγγραφο με τον όρο «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ. Διερωτώνται αν στον ΣΥΡΙΖΑ «τους έχει τυφλώσει η ψύχωσή τους για τον κ. Σαμαρά».

  Στον ΣΥΡΙΖΑ τελευταία μπερδεύονται. Επί δεκαετίες κατηγορούσαν τον Αντώνη Σαμαρά ότι υπήρξε λέει «πολύ άκαμπτος» και δεν παρέδιδε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

  Προσθέτουν: Τώρα άρχισαν να τον κατηγορούν για το ακριβώς αντίθετο: ότι δήθεν «παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας» στα Σκόπια, πριν καν υπάρξουν ως ανεξάρτητο κράτος» τονίζουν οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά προσθέτοντας πως στον ΣΥΡΙΖΑ «ανακάλυψαν εμπορική συμφωνία με τη Σκοπιανή επαρχία της Γιουγκοσλαβίας, στις 2 Δεκέμβριου του 1991.

  Όπως λένε, «τέτοιες συμφωνίες υπέγραφαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο»
  ενώ προσθέτουν πως «τα Σκόπια ζήτησαν επισήμως την αναγνώρισή τους ως ανεξάρτητο κράτος στις 16 Δεκέμβριου 1991, δύο εβδομάδες αργότερα. Τότε ο Αντώνης Σαμαράς πέτυχε απόφαση όλων των ΥΠΕΞ της ΕΟΚ να μην αναγνωρισθούν με το όνομα της Μακεδονίας!.

  »Ο ΣΥΡΙΖΑ μπέρδεψε λίγο τις ημερομηνίες, τις «Μακεδονίες» και τη γραμμή του! Που έχει αλλάξει πολλές φορές από τότε και τους φταίει ο Σαμαράς. Που δεν άλλαξε ποτέ» τονίζουν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού καταλήγοντας πως «κάνεις ποτέ δεν επικαλέστηκε τις δεκάδες τέτοιες συμφωνίες πριν από τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, ούτε καν οι ίδιοι οι Σκοπιανοί. Είναι συνένοχοι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ή τους έχει τυφλώσει η ψύχωσή τους με τον Αντώνη Σαμαρά;» διερωτώνται. »

  17-57

 6. Ο/Η faros λέει:

  Για το σημείο 2 του σχολίου σου.

  Έτσι είναι, όμως ας μας πουν το εξής …

  Πόσοι από τους … Μακεδονομάχους των συλλαλητηρίων ΔΕΝ πάνε στα Σκόπια ή στη Βουλγαρία, ή στην Τουρκία για φτηνά προϊόντα;;;;;;;;;;;;

  Πόσα μαγαζιά δεν «ζουν» επειδή πάνε κατά κει και ψωνίζουν και μετά τα πουλάνε δυο φορές πιο ακριβά;;;;;;;;;

  Το ΠΓΔΜ που χρησιμοποιούν τόσα χρόνια δεν περιέχει τη λέξη Μακεδονία;;;;;;;;;;;;;;;;;

  Η υποκρισία χτυπάει κόκκινο πλέον!

 7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  «Αλλιώς θα έχουμε πάλι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά με την Φώφη!»

  Μην αποκλείσεις συγκυβέρνηση Σύριζα με ΝΔ! Πως ο ηγέτης πρότεινε συγκυβέρνηση στον Σουλτς Χριστιανοδημοκρατών – spd;;

  «Ο στόχος τους είναι να φτιάξουν μια … δημοκρατική (άρα και … κυβερνώσα) χρυσή αυγή, για να κάνει κυβέρνηση με την ΝΔ!»

  Αρκεί να γίνει ένα μερος της «σοβαρή» για να μην τρομάζει μία μερίδα του κόσμου που είναι ενάντια σε εθνικισμούς και ακροδεξιούς και ανακλαστικά θα πάει προς το ΚΚΕ.

  17-57

 8. Ο/Η faros λέει:

  Όχι !

  Δεν το θέλει αυτό η ελληνική αστική τάξη, ούτε οι ξένοι…

  Να μην το αναλύσω τώρα το γιατί …

 9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  αντιγράφοντας από τον..εαυτό μου σε post στο «Sfyrodrepano»

  Κατα κόρον σε διάφορα δεξιά-ακροδεξιά κανάλια στην τηλεόραση, παρουσιάζουν τους αντι-Κομμουνιστές και αντι-Σταλινικούς Ευρωκομμουνιστές οπαδούς του Κάουτσκι / Μπερλιγκουέρ Συριζαίους ως..Κομμουνιστές ή και Σταλινικούς.

  Πέρα από το ότι δεν έχουν τα «κακαλα» να μιλήσουν κατευθείαν κατά ΠΑΜΕ ή ΚΚΕ ο Σύριζα είναι για αυτούς ο ιδανικός εύκολος – «βολικός» αντίπαλος.

  Είναι και άλλος ο λόγος.
  Κάτι τέτοιο, αν το έκαναν πρόωρα, θα σήμαινε επιπλεόν μεγαλύτερη άνοδο του ΠΑΜΕ(στο ΠΑΜΕ όσοι συμμετέχουν δεν είναι όλοι κομμουνιστές) αλλά και του ΚΚΕ.

  Τότε εθνικιστές / ακροδεξιοί αισθανόντουσαν λιγότερο δυνατοί, για αυτό δεν μιλούσαν απευθείας τόσο κατά ΠΑΜΕ / ΚΚΕ.Μία μεγάλη υπολογίσιμη μερίδα του λαού ακόμα αντέχει. Έχει πολύ αρνητική γνώμη για την ακροδεξιά, τον εθνικισμό και τον φασισμό. Και τα αντιεργατικά νομοσχέδια όπως πχ.ο ακόμα μεγαλύτερος περιορισμός του δικαιώματος της απεργιας μπορεί να μην περνούσαν από «ανακλαστική» αντίδραση αυτού του κόσμου και σύνταξης του με το ΠΑΜΕ παρόλο που μπορεί να μην συμφωνεί σε όλα μαζί του.

  Μετά το συλλαλητήριο για το όνομα της FYROM κάπως άλλαξε. Οι ακροδεξιοί μιλάνε κατά Στάλιν, κομμουνιστών χωρίς όμως να μιλάνε για τους κυβερνητικούς του Σύριζα εννοώντας το ΚΚΕ αν και ακόμα δεν το κατονομάζουν. Τώρα νοιώθουν πιο δυνατοί.

  Τώρα στα υπόλοιπα
  κόσμος από τα αριστερά ή πηγαίνει προς ΠΑΜΕ/ΚΚΕ ή αρχίζει να γίνεται αλλαγή στάσης ( προς το θετικότερο) προς ΠΑΜΕ / ΚΚΕ. Επίσης με την άνοδο του εθνικισμού/φασισμού παγκοσμίως, αλλάζει θετικά η γνώμη και προς τον Στάλιν. Αυτή είναι η αιτία.

  Το ποιοι πολιτικοί χώροι είναι ας το αναλογιστούν για το πόσο μοιάζουν οι μεταξύ τους λόγοι όταν είναι ενάντια προς το ταξικό εργατικό κίνημα / ΚΚΕ / ΕΣΣΔ / Στάλιν . Έστω και όταν τρολλάρουν άλλα Indymedia.

  Ο Στάλιν «έσκισε τα ράμματα» των φασιστών. Ο Τσε Γκεβάρα, σε επιστολή του δήλωνε την θετική του γνώμη για τον Στάλιν.

  αντιγραφοντας ένα σχόλιο από το ίδιο post

  «.. Ο Τσε, όχι μόνο δήλωνε τη θετική του γνώμη για τον Στάλιν, αλλά σε πολλά κείμενα του παραθέτει αποσπάσματα από το έργο του, αφού τον θεωρούσε σπουδαίο μαρξιστή επιστήμονα, ενώ στα ημερολόγια του έχουν καταγραφεί αναφορές στο πρόσωπο του Στάλιν, όπου εκδηλώνει τον θαυμασμό του για αυτόν. Αυτά ας τα έχουν υπόψιν όσοι αναρχοαυτονομοι που έχουν στη μπλούζα τους τον Τσε, αλλά βγάζουν σπυριά όταν ακούνε για τον Στάλιν. ..»

  17-57

 10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Το δεύτερο σχόλιο

  «.. Ο Τσε, όχι μόνο δήλωνε τη θετική του γνώμη για τον Στάλιν, αλλά σε πολλά κείμενα του παραθέτει αποσπάσματα από το έργο του, αφού τον θεωρούσε σπουδαίο μαρξιστή επιστήμονα, ενώ στα ημερολόγια του έχουν καταγραφεί αναφορές στο πρόσωπο του Στάλιν, όπου εκδηλώνει τον θαυμασμό του για αυτόν. Αυτά ας τα έχουν υπόψιν όσοι αναρχοαυτονομοι που έχουν στη μπλούζα τους τον Τσε, αλλά βγάζουν σπυριά όταν ακούνε για τον Στάλιν. ..»

  είναι άλλου. Το θεωρώ πολύ καλό

  17-57

 11. Ο/Η faros λέει:

  Να κάνω ένα σχόλιο για τον Ιωσήφ Στάλιν.

  Παρά το γεγονός ότι από το 1956 στην ίδια την Σοβιετική Ένωση και από το 1991 στην καπιταλιστική Ρωσσία, ο αντισταλινισμός έχει πάρει διαστάσεις προγκρόμ θα έλεγα, στην ρωσσική κοινή γνώμη έχει το υψηλότερο ποσοστό δημοφιλίας από όλους διαχρονικά τους ηγέτες – μόνο ο Βλ. Λένιν τον … κοντράρει!

  Αυτό τους κάνει να σκάνε ..

 12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Στο μεταξύ βγαίνουν ιστορικά στοιχεία από Αμερικάνους-Άγγλους ιστορικούς με ψιλοαρνητική αρνητική μέχρι φουλ αρνητική γνώμη για τον Στάλιν οι οποίοι μελετώτας τα αρχεία του Ρωσικου Κράτους θεωρούν πως σε πολλά πράγματα έκανα καλά ή δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά!

  17-57

 13. Ο/Η faros λέει:

  Ο Στάλιν είναι το κραφί στο μάτι των ιμπεριαλιστών κάθε είδους!

  Ο στόχος θα ήταν ο Λένιν, αλλά βλέπεις ο Στάλιν είναι αυτός που κατανίκησε τον φασισμό και τον ναζισμό – τα παιδιά δηλαδή του καπιταλιστικού συστήματος.

  Για αυτό και τα βέλη τους είναι προς τα εκεί!

 14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Ο αντι-Σταλινισμός ως ντροπαλός αντι-Κομμουνισμός
  Κάππος

  17-57

 15. Ο/Η faros λέει:

  17-57: Στα χρόνια του Κάππου!

  Σήμερα είναι χυδαίος αντικομμουνισμός !

 16. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Νερό στον μύλο του καπιταλισμού είναι με την ματιά του δήθεν αριστερού δήθεν αντικειμενικού δήθεν προοδευτικού δήθεν πνευματικού ανθρώπου, δηθεν ανθρωπου των τεχνών και των γραμμάτων

  Και ο Εζρα Πάουντ τι ήταν κύριε;

  17-57

 17. Ο/Η faros λέει:

  Πολλά πράγματα είναι νερό στο μύλο του καπιταλισμού !

  Εντάξει υπάρχουν και κάποιοι Αμερικανοί, κυρίως διανοούμενοι, που με τον καιρό κάτι κατάλαβαν …

 18. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Δεν νομίζω ακριβώς να κατάλαβαν αλλα στην βάση «Τι ήταν» και «Μην ξαναεμφανιστεί κανένας Στάλιν» μελετούν όσο μπορούν αντικειμενικά (κάτω από το δικό τους πρίσμα) την ιστορία.
  Και αναγκάζονται να κάνουν παραδοχές κάνοντας αναφορά στα κεντρικά αρχεία του Ρωσικού Κράτους για εκείνη την περίοδο με ΓΓ ττον Στάλιν. Τμήματα αυτών των έργων έχουν μεταφραστεί στα Ελληνικά, αριστερά ας τα πούμε blog

  Ο πρώτος που όχι απλα δικαιολόγησε τον Στάλιν για τις δίκες της Μόσχας, αλλά σε αρκετά συμφωνούσε μαζί του για τον ναζιστικό κίνδυνο ήταν ο…Αμερικανός Πρέσβης στη Μόσχα!
  Υπάρχει βιβλίο του με τα απομνημονεύματα του που νομίζω πως κυκλοφορεί και στα Ελληνικα

  17-57

 19. Ο/Η faros λέει:

  Μερικά από αυτά που γράφεις, τα έχω κάνει άρθρο παλιά …

 20. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  «Μερικά από αυτά που γράφεις, τα έχω κάνει άρθρο παλιά …»
  έχεις link;

  17-57

 21. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Από τον συγχωρεμένο «Μητσάρα»

  17-57

 22. Ο/Η faros λέει:

  Ποιος είναι αυτός ;

 23. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Μορφή! Οπαδός του Παν-αιωνίου

  Είχε το συνήθειο για πολλά χρόνια να πηγαίνει πίσω (στο background ) από πρόσωπα της δημοσιότητας,συνήθως στου πολιτικού και του αθλητικού χώρου, και να βγαίνει μαζί τους φωτογραφίες εν αγνοία τους!

  Το πλακάτ στην φωτό κατάλαβες σε ποιον αναφέρονταν ο συγχωρεμένος ο «Μητσάρας»

  17-57

 24. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Και ο Εζρα Πάουντ τι ήταν κύριε;

  έχω κάτι καλύτερο

  Σε ποιον ανήκει ο Αλεξάντρ Σολζενίτσιν;

  https://parekklisi.wordpress.com/2011/08/22/solzhenitsyn

  …ή αλλιώς, o Σολζενίτσιν αυτο-αποκαλύπτεται.

  17-57

 25. Ο/Η faros λέει:

  Βρώμικος ο Σολζενίτσιν …

  Δεν τον ξεπλένουν τα υστερνά του …

 26. Ο/Η faros λέει:

  Δεν τον ξέρω τον Μητσάρα …
  Εγώ είμαι από τον Έβρο …

 27. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Ούτε εγω αλλά είχε γίνει μούρη με το να χώνεται όταν φωτογραφίζονταν διάσημοι!
  Γραφικός τύπος, με άποψη. Θεός σχωρέστον
  Το πλακάτ που κρατούσε κατάλαβες σε ποιους ή μάλλον σε ποιον αναφέρονταν

  17-57

 28. Ο/Η faros λέει:

  Οκ, το κατάλαβα !

 29. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Βετεράνος του Στάλινγκραντ στο Σπήγκελ: “Πώς γίνεται ν’απαγορεύσεις το Στάλιν, όταν μπορείς να τον δεις οπουδήποτε;”

  http://www.katiousa.gr/politika/diethni/veteranos-tou-stalingkrant-sto-spigkel-pos-ginetai-napagorefseis-stalin-otan-mporeis-na-ton-deis-opoudipote/

  17-57

 30. Ο/Η faros λέει:

  Έλα ντε …

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: