Νέοι «πολιτικοί» … αστέρες!

Φρ. Φραγκούλης, Ιβάν Σαββίδης … στη συνέχεια θα «πέσουν» κι άλλα ονόματα!

Το σύστημα έχει πολλές εφεδρείες, ακόμα κι όταν αυτές τελειώνουν, ρίχνει τα «όπλα» του και βρίσκει νέες!

Έχοντας μάλιστα τα μέσα ενημέρωσης στα χέρια του – πόσο λείπει ο 902 τιβί, δεν λέγεται -, άφθονο χρήμα, «πρόθυμους» και άλλα … παιδιά, το μέλλον διαγράφεται μαύρο κι άραχνο, αν δεν ξυπνήσουμε έγκαιρα!

Οι αγρότες δείχνουν τον δρόμο αυτές τις μέρες!
Λίγο πριν η νεολαία …

Ας ακολουθήσουμε και οι υπόλοιποι !

Ας ακολ

12 Responses to Νέοι «πολιτικοί» … αστέρες!

 1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ 02.07.2015
  Φρ. Φράγκος: «Hχηρό ΝΑΙ την Κυριακή»

  http://www.kathimerini.gr/821964/article/epikairothta/politikh/fr-fragkos-hxhro-nai-thn-kyriakh

  Θέση υπέρ του ΝΑΙ στο επερχόμενο δημοψήφισμα πήρε με σχετική του δήλωση ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ και πρώην Υπουργός Εθνικής Αμυνας Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.

  Ο κ. Φράγκος στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

  «Θλίβομαι, διότι με ανευθυνότητα και αμετροέπεια της συγκυβέρνησης διασύρεται η πατρίδα μας και οι Ελληνες διεθνώς, ενώ οδηγούμεθα σε ατραπούς δύσκολες με αβέβαιο μέλλον και την πλήρη πτωχοποίηση συνεπεία της εγκληματικής ανευθυνότητας αυτών που εξαπάτησαν με αίολες και ψευδείς υποσχέσεις και έχουν υφαρπάξει τη ψήφο του ελληνικού λαού.

  Επιβάλλεται, όσο ποτέ άλλοτε, οι Ελληνες να αποφασίσουν με σύνεση και ψυχραιμία, για την επιβίωση μας ως έθνους μέσα στην Ευρώπη με ένα ηχηρό ΝΑΙ την Κυριακή!

  Δεν υπόκεινται τέλος σε καμία διαπραγμάτευση οι ηθικές αξίες και αρχές που μας διέπουν, ως έλληνες διηνεκώς για κανένα ανερμάτιστο και ανιστόρητο που προτάσσει το κομματικό του συμφέρον.»

  Υπενθυμίζεται πως επιστολή υπέρ του «ναι» υπογράφουν 65 ανώτεροι και ανώτατοι απόστρατοι στρατιωτικοί ανάμεσα στους οποίους και οι επίτιμοι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Ι. Βερυβάκης, Δ. Σκαρβέλης, Δ. Γράψας, οι επίτιμοι αρχηγοί ΓΕΝ Ε. Λαγάρας και Ηρ. Δρίκος και οι επίτιμοι αρχηγοί ΓΕΑ και ΑΤΑ Βασίλειος Κλόκοζας, Κωνσταντίνος Χίου, Βασίλειος Κατσιαντώνης, και Ιωάννης Πατσαντάρας.

  Στην επιστολή τους τονίζουν τον κίνδυνο απώλειας συμμάχων σε περίπτωση εξόδου από την Ευρώπη και το ευρώ αναφέροντας ότι «η έξοδός μας από την Ευρώπη θα μας κάνει αδύναμους σε πιέσεις που θα ενταθούν και θα γίνουν ακόμη πιο απειλητικές»

  «Με την επιλογή της απομόνωσης θέτουμε σε κίνδυνο την Πατρίδα και το Μέλλον της. Παίρνουμε ένα ρίσκο με οδυνηρές επιπτώσεις. Ένα ρίσκο που μπορεί να έχει τεράστιο κόστος για τη Χώρα, τη Δημοκρατία, την Ελευθερία και την Εθνική Κυριαρχία» προειδοποιούν και καταλήγουν: «Η Ευρώπη είναι ο σύμμαχός μας. Η Ελλάδα είναι Ευρώπη. Ναι στην Ελλάδα. Ναι στην Ευρώπη».

  Αναλυτικά, το κείμενο και τα ονόματα όσων υπογράφουν:

  «Έχουμε ορκιστεί στην Πατρίδα και τη Σημαία. Έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας στην άμυνα της Χώρας. Έχουμε υπηρετήσει τη Δημοκρατία και την Ελευθερία. Στόχος μας ήταν πάντοτε η προάσπιση του Έθνους και της Ευημερίας του. Οι συνθήκες και οι στιγμές μας επιβάλουν να εκφράσουμε τους φόβους και τις ανησυχίες μας.

  Η ισχύς της χώρας μας είναι ό,τι πιο σημαντικό έχουμε και αυτή τη στιγμή η δύναμή της τίθεται σε κίνδυνο. Η έξοδός μας από την Ευρώπη και το Ευρώ θα κάνει τη χώρα μας πιο αδύναμη. Θα χάσουμε συμμάχους που έχουν σταθεί στο πλάι μας. Θα χάσουμε τη δύναμη που μας χαρίζουν ενώσεις και ομάδες χωρών στις οποίες ανήκουμε ιστορικά και πολιτιστικά.

  Σημαντικός παράγοντας ισχύος μιας χώρας είναι οι σύμμαχοί της, είναι εκείνοι που θα προστρέξουν όταν αντιμετωπίσει τον ύψιστο κίνδυνο. Δίχως συμμάχους, η δύναμή μας μικραίνει, η θέση της χώρας μας απαξιώνεται και οι συνέπειες θα είναι τρομακτικές. Η γεωπολιτική θέση της χώρας είναι δύναμη, αλλά και αδυναμία. Η έξοδός μας από την Ευρώπη θα μας κάνει αδύναμους σε πιέσεις που θα ενταθούν και θα γίνουν ακόμη πιο απειλητικές και οι θυσίες των Ελλήνων θα πάνε χαμένες.

  Με την επιλογή της απομόνωσης θέτουμε σε κίνδυνο την Πατρίδα και το Μέλλον της. Παίρνουμε ένα ρίσκο με οδυνηρές επιπτώσεις. Ένα ρίσκο που μπορεί να έχει τεράστιο κόστος για τη Χώρα, τη Δημοκρατία, την Ελευθερία και την Εθνική Κυριαρχία. Με την επιλογή της απομόνωσης καθιστούμε τη χώρα ανίσχυρη απέναντι στις προκλήσεις όσων την επιβουλεύονται, την καθιστούμε αδύναμη απέναντι σε όσους θέλουν να τη γονατίσουν και να την καθυποτάξουν.

  Η Ευρώπη είναι ο σύμμαχός μας.

  Η Ελλάδα είναι Ευρώπη.

  Ναι στην Ελλάδα. Ναι στην Ευρώπη».

 2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

 3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Το σχόλιο ( Ιανουαρίου 23, 2018 στο 4:53 μμ ) ήταν το τουιτ από τον λογαριασμό Koyrkoybinis ως απάντηση μεταξύ κάποιων που έγραψαν στο τουίτ του Μπογιόπουλου.

  Περιλαμβάνει με Print Screen (;) το Νομοθετικό Διάταγμα 4009, περί των συνάψεων αμοιβαίων δικαστικών σχέσεων μεταξύ του Βασιλείου της Ελλάδας και Λαϊκης Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας στις 18 Ιουνίου 1959

  Δεν αναφέρεται στο παρόν θέμα του post.

 4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

 5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

 6. Ο/Η faros λέει:

  Σωστός !

 7. Ο/Η faros λέει:

  Όμως, κρίνεται απαραίτητο !

 8. Ο/Η faros λέει:

  Υπέρ του ναι, σε ποιο ερώτημα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 9. Ο/Η faros λέει:

  Όσο δεν καταλαβαίνετε μερικοί, ότι το πρόβλημα το διημιούργησε η Ευρώπη, οι ΕΠΑ, το ΝΑΤΟ, μην περιμένετε την όποια λύση …

  Γκέγκε ;;;;;;

 10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  » Υπέρ του ναι, σε ποιο ερώτημα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; »

  Για το Δημοψήφισμα 05/07/2015
  Η ημερομηνία της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΙΚΗ 02.07.2015

 11. Ο/Η faros λέει:

  Εντάξει …

 12. Ο/Η faros λέει:

  Παρακαλώ, μην απαντάτε στους πατριδοκάπηλους …

  Δεν αξίζει τον κόπο …

  Κυρίως σε όσους ανακαλούν στη μνήμη τους ψέματα που δεν στέκουν παρά μόνο στα αρχεία της ΣΙΑ !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: