Μια πρωτοφανή τραγωδία εξελίσσεται από νωρίς τα ξημερώματα στη Δυτική Αττική.
Μάλιστα, τα γνωστά μας παπαγαλο-κάναλα δείχνουν συνέχεια πρωτοαφανείς σκηνές από τον τόπο της τραγωδίας, οι γνωστοί μας παπαγαλο-δημοσιογραφίσκοι, κάνουν εκτενή αναφορά στην τραγωδία λέγοντας πολλά!
Τι όμως ΔΕΝ λένε;
Δεν μιλάνε για τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τις εγκληματικές ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, κλπ., τις εγκληματικές ευθύνες των δημοτικών και περιφερειακών Οργάνων.
Η έλλειψη των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων με ολοκληρωμένο και συνολικό σχεδιασμό της ευρύτερης περιοχής, είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ανείπωτης τραγωδίας, καθώς μικρά και μεγάλα ρέματα εδώ και δεκαετίες είναι χωρίς διευθέτηση και οι όποιες παρεμβάσεις έχουν γίνει, είναι αποσπασματικές και μικρής έκτασης.
Βλέπετε τέτοια έργα δεν φέρνουν τα ποθούμενα κέρδη στους ιδιώτες που δεν … καταδέχονται να ασχοληθούν με τέτοια … θέματα.
Προκαλεί ασύστολα ο πρωθυπουργός της χώρας, που μετά την (περικυκλωμένη από κλούβες και ΜΑΤ) … ανάπτυξη που … ανακάλυψε χθες το βράδυ στην Κομοτηνή, σήμερα κήρυξε και … εθνικό πένθος!
Υποκρισία στην … ν!