Η Ιστορία διδάσκει

Σε … «πείσμα» όσων θέλουν ντε και καλά να ξαναγράψουν την ιστορία, διάφορα γεγονότα είναι τόσο εξώφθαλμα, που όχι μόνο καταγράφουν την ιστορική αλήθεια, αλλά και διδάσκουν.

Διαβάστε …

Σαν σήμερα, στις 29 του Οκτώβρη του 1940, με τον πόλεμο που εξαπέλυσαν οι χώρες του Άξονα (Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία) με την πλήρη «σιγή ιχθύος» χωρών όπως η Αγγλία, οι ΕΠΑ κλπ., εναντίον των λαών στην Ευρώπη και σε άλλα μέρη του κόσμου,

«600 περίπου κρατούμενοι κομμουνιστές της Ακροναυπλίας στέλνουν υπόμνημα στην κυβέρνηση (σ.σ.: την κυβέρνηση του Μεταξά, που «φαγώνονται» τα φασισταριά τη χώρα μας να του αποδίδουν το ΟΧΙ του λαού), με το οποίο καταδικάζουν τη φασιστική εισβολή και ζητούν να σταλούν στο μέτωπο για να πολεμήσουν.

Οι μεταξικές αρχές, όχι μόνο αρνούνται, αλλά και μετά την έλευση των Ναζί, παραδίδουν τους κρατούμενους κομμουνιστές στις δυνάμεις κατοχής, οι οποίοι θα τους χρησιμοποιήσουν ως ομήρους και θα τους εκτελέσουν ως αντίποινα για τη δράση του ΕΛΑΣ.

Κάποιοι εξ αυτών ωστόσο θα καταφέρουν να δραπετεύσουν και να ενταχθούν στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση.»

Φυσικά, την παραπάνω Ιστορική Αναφορά, ΔΕΝ πρόκειται να την δούμε σε ΚΑΝΕΝΑ κανάλι, σε ΚΑΜΙΑ εκπομπή, αποτελεί … «εθνικό» εφτασφράγιστο … μυστικό !

Εντάξει, το … εμπεδώσαμε …

«Οι νικητές, γράφουν την ιστορία» …

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: