Ακούς συνεχώς ή διαβάζεις από τους … όψιμους μνημονιακούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι:
– Η κυβέρνηση το πάλεψε, όμως εκβιάστηκε και … υπέκυψε!
Τρίχες κατσαρές, αγαπητοί μου!
ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ !
ΟΥΤΕ το πάλεψε !
ΟΥΤΕ την εκβιάσανε !
Αυτά, είναι αηδίες, που ούτε τα μικρά παιδιά πιστεύουν.
Απλά, κάνετε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ τα χατήρια – όπως πολλάκις και κυρίως από το 2012 σας λέγαμε σε όλους τους τόνους – της ολιγαρχίας του πλούτου όπως αυτή εκφράζεται από την ΕΕ (και όχι την … Ευρώπη που λέτε ηλιθίως) και το ΔΝΤ!
Απλά, σας ενδιαφέρει η τσέπη σας και το βόλεμα των δικών σας!
Τα άλλα …
Είπαμε, είναι αηδίες, που παρακαλούμε (πλιζ, για να … συννενοούμαστε) να τις κόψετε όσο είναι … νωρίς!
Μετά, … κωφαίνει !!!
Μου αρέσει αυτό:
Μου αρέσει!Φόρτωση...
Σχετικά
This entry was posted on Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015 at 4:38 μμ and is filed under ΣΥΡΙΖΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.
Για τις Μαθητικές Διαδηλώσεις και Εκδηλώσεις η μόνη αληθινή πηγή είναι η :
www.mathites.gr
ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δεν υπάρχει χρόνος για δοκιμές και νέα διάψευση ελπίδων. Δεν είναι ώρα για νέα απογοήτευση, δεν είναι ώρα για παγίδευση σε παραπλανητικές ψευτολύσεις. Δεν αξίζει στο λαό να νοιώσει για μια ακόμα φορά προδομένος.
Μεγάλα Λόγια Μεγάλων Ανδρών
" Εάν έκανα δήλωση αποκήρυξης θα αθωωνόμουνα κατά πάσα πιθανότητα μετά μεγάλων τιμών ... Αλλά η ζωή μου συνδέεται με την ιστορία του ΚΚΕ και τη δράση του ... Δεκάδες φορές μπήκε μπροστά μου το δίλημμα: να ζω προδίδοντας τις πεποιθήσεις μου, την ιδελογία μου, είτε να πεθάνω, παραμένοντας πιστός σ΄αυτές. Πάντοτε προτίμησα το δεύτερο δρόμο και σήμερα τον ξαναδιαλέγω ".