Όχι, δεν θα πάρουμε …

Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, τείνει χείρα φιλίας προς την Χ.Α., είναι πάνω από οφθαλμοφανές !

Η στάση του πρωτοκλασσάτου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και πρέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, φυσικά δεν έμεινε … «μη ανεκμετάλλευτη» από την ακροδεξιά Χ.Α..

Έτσι, όσον αφορά το λεγόμενο «νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση», κατατέθηκε πρόταση ονομαστικής ψηφοφορίας, κάτι που θα «αναγκάσει» την Εισαγγελεία να δώσει άδεια παρουσίας στη Βουλή των προφυλακισμένων της Χ.Α., ώστε να ψηφίσουν κι αυτοί, να … νομιμοποιήσουν το Νομοσχέδιο – όσα δεν ψηφίστηκαν, κατά τη Ζωή, είναι … άκυρα !!!

Άμεση ήταν η απάντηση της Κ.Ο. του ΚΚΕ.

Δήλωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για την ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε η Χρυσή Αυγή για το νομοσχέδιο για την «ανθρωπιστική κρίση», που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής, ανέγνωσε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος. Η δήλωση έχει ως εξής:

«Η Χρυσή Αυγή αξιοποιώντας τη στάση της προέδρου της Βουλής, κατέθεσε αίτηση ονομαστικής ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο που συζητείται στην Ολομέλεια.

Η ΚΟ του ΚΚΕ που έχει ήδη δηλώσει ότι ψηφίζει «παρών» επί της αρχής του συζητούμενου νομοσχεδίου, επί της αρχής δεν θα συμμετάσχει στην ονομαστική ψηφοφορία που μεθοδεύτηκε για να δώσει άλλοθι στην παρουσία των προφυλακισμένων της ΧΑ.

Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της απέναντι σε αυτές τις μεθοδεύσεις, που σχεδιασμένα καλλιεργούν κλίμα ανοχής για την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: