Σκληραίνει το «παζλ» στην Αν. Ουκρανία

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Νότιας Οσσετίας (η οποία έχει αναγνωριστεί ως ανεξάρτητο κράτος μόνο από Ρωσσία, Βενεζουέλα, Νικαράγουα), ξεκίνησαν οι διαδικασίες, οι προετοιμασίες για την σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Ν. Οσετίας και των νέων λεγομένων Λαϊκών Δημοκρατιών του Λουγκάνσκ και του Ντονέτσκ ( LPR – DPR).

Η Νότια Οσετία έχει αναγνωρίσει ως ανεξάρτητες τις LPR και DPR, από τον περασμένο Ιούνη !

Για την Τσίνκχβαλ, από ιδία πείρα (μετά την πολεμική περιπέτεια που πέρασε εξ αιτίας της επιθετικότητας της Γεωργίας – που και αυτή τότε και σήμερα στηρίζεται από ΕΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ), θεωρεί ότι πρέπει να στηριχτούν με κάθε τρόπο οι προσπάθειες των «νέων αυτών χωρών» για μια καλύτερη ζωή.

Πραγματικά δεν μπορεί να ξέρει κανείς (παρά μόνο να υποθέσει με τον κίνδυνο να πέσει έξω) τις πραγματικές αιτίες που οδηγούν την Τσίνκχβαλ (πρωτεύουσα της Νότιας Οσετίας) στην παραπάνω ενέργεια, σίγουρα όμως, μπορεί να θεωρήσει ότι αυτή η «κινητικότητα», ίσως προσθέσει νέες επιθετικές ενέργειες από πλευράς Κιέβου.

Να περιμένουμε τις επόμενες μέρες, μια ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον όχι μόνο της Ν. Οσετίας, αλλά κυρίως εναντίον της Ρωσσίας !

Ίσως δούμε και νέες κυρώσεις !

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: