Διαστρέβλωση

Εισαγωγικά, να πούμε, ότι το άρθρο έχει να κάνει με τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία και τα όσα διαμείβονται για αυτό, στην Σύνοδο της λυκοσυμμαχίας του ΝΑΤΟ στην Ουαλλία, δηλαδή στην Αγγλία !

Ψάχνοντας κανείς για να βρει την καλύτερη ερμηνεία της λέξης «διαστρέβλωση», εύκολα καταλήγει στον παρακάτω ορισμό της.

– Διαστρέβλωση : Εννοείται, η ενέργεια (ή το σύνολο ενεργειών) κάποιου (φυσικού προσώπου, ή ομάδας, ή θεσμού, ή ενός συνόλου), μέσω της οποίας εντελώς αυθαίρεται και απολύτως εσκεμμένα, παρουσιάζει τα πράγματα που συμβαίνουν (ή πρόκειται να συμβούν) εντελώς παραποιημένα, ή αλλοιωμένα, ή ψεύτικα, ή διαφορετικά, κυρίως προς το χειρότερο ή κατά πως τον βολεύει, κατά πως τον συμφέρει !

Μετά την πρώτη κιόλας σύσκεψη του ΝΑΤΟ (όπου φυσικά μετέχουν και οι … ημέτεροι Σαμαράς και Βενιζέλος), εκδόθηκε η παρακάτω Ανακοίνωση (μέρος της φυσικά).

Οι Ομπάμα, Κάμερον, Ολάντ, Μέρκελ και Ρέντσι συναντήθηκαν με τον Ουκρανό πρόεδρο, Πέτρο Ποροσένκο, στο περιθώριο της συνόδου και «επανέλαβαν ότι καταδικάζουν τη συνεχιζόμενη κατάφωρη παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας από τη Ρωσία, και συμφώνησαν ότι είναι αναγκαίο να πληρώσει η Ρωσία αυξημένο κόστος για τις ενέργειές της».

Όόόόχι, οι ΕΠΑ, η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, ΔΕΝ παραβιάζουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας – η Ρωσσία (μόνο) το κάνει !

Όόόόχι, το Μαλαισιανό αεροπλάνο δεν το έρριξαν τα ουκρανικά τσιράκια των παραπάνω – η Ρωσσία (σ.σ. !!!!!!!!!!!!) το έκανε !

Όόόόχι, δεν πρέπει να πληρώσουν οι παραπάνω (και όχι μόνον φυσικά) κόστος για τις ενέργειές τους – πρέπει μόνο η Ρωσσία !

Αλήθεια, όλοι αυτοί οι παραπάνω «δημοκράτες», γιατί δεν προωθούν μια Διεθνή Πολυμερή Συνάντηση μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων μερών (Κίεβο – Ντονέτσκ, Λουγκάνσκ κλπ.), που μέσω διαπαγματεύσεων θα βρεθεί κάποια λύση ;
(μεταξύ μας, δεν θα βρισκόταν, αλλά … λόγος να γίνεται)

Αλήθεια, τόσους μήνες τώρα που ο κόσμος στην Ανατολική Ουκρανία ματώνει, που είναι εκείνος ο … ΟΗΕς ; Γιατί δεν έχει συγκληθεί η Ολομέλειά του να πάρει θέση ;

Αυτό που γίνεται στην Ανατολική Ουκρανία, από που κι ως που είναι … θέμα του ΝΑΤΟ ;;;;;;;;;;;

Ε ;;;;;;;;

Ω, σε τι κόσμο, ζούμε !

2 Responses to Διαστρέβλωση

  1. «Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος»

  2. Ο/Η faros λέει:

    ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ: Συννώνυμο του «παλιόκοσμος, αληταριό, καθίκια του κερατά», ή πιο … απλά «καπιταλισμός» !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: