Πάπαλα … ΠΑΣΟΚ και ΕΛΙΑ ;

Μάλλον !

Ο … μεγάλος αρχηγός Ε. Βενιζέλος, ανακοίνωσε ότι το Φθινόπωρο (λίγο πριν τις εκλογές προφανώς), πρόκειται να συγκληθεί Ιδρυτικό Συνέδριο της λεγόμενης … Δημοκρατικής Παράταξης !

Άρα, το νέο κόμμα που πρόκειται να δημιουργηθεί μάλλον κατά τις αρχές του Οκτώβρη (λίγο μετά μέχρι το δεύτερο δεκαήμερο του Νοέμβρη θα έχουμε βουλευτικές εκλογές), δεν θα είναι ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η ΕΛΙΑ των ευρωεκλογών, θα είναι ένα καινούργιο εγχείρημα για να παγιδέψουν ξανά τον λαό μας.

Κύριοι (και κυρίες) της … κεντροαριστεράς :

– Καλά … ξεμπερδέματα !

2 Responses to Πάπαλα … ΠΑΣΟΚ και ΕΛΙΑ ;

  1. Ο/Η Nikolai λέει:

    Δημοκρατική παράταξη.Το ΚΚΕ 9 δεκαετίες, πέρασε φουρτούνες αλλά σήμερα που η Ελλάδα βυθίζεται στη κρίση,ούτε όνομα αλλάζει, ούτε σύμβολα , ούτε κυρίως ιδεολογία για να κοροιδέψει το λαό.Το μόνο κόμμα που έντιμα παλεύει με τις δυνάμεις του και το υστέρημα των αγωνιστών του. Ως κόμμα παντός καιρού, στα δύσκολα που έρχονται θα συμβάλλει στην αλλαγή.Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσει η εργατική τάξη ότι το κόμμα της δεν είναι ούτε κεντροαριστερό, ούτε δεξιό, ούτε οπορτουνιστικο , αλλά το ΚΚΕ ,τόσο πιο γρήγορα θα πάρει την εξουσία στα χέρια της.

  2. Ο/Η faros λέει:

    Nikolai: Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !

    Να υπογραμμίσουμε το εξής:
    Επειδή η αστική τάξη, βλέπει ότι της βγαίνουν κάποια … παιγχνιδάκια που κάνει (π.χ. Ποτάμι), προσπαθεί να βρει κι άλλα μορφώματα για να διαιωνίσει την κυριαρχία της στο οικονομικό και πολιτικό επίπεδο !

Σχολιάστε