Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο ΚΔΑΥ Αλεξ/πολης

laiki sispirosi
ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε περιοδεία σήμερα Πέμπτη 20.3.2014 στο ΚΔΑΥ (Κέντρο Διαλογής Ανακυκλούμενων Υλικών). Η αντιπροσωπεία της ΛΑΣ ενημερώθηκε  από τον υπεύθυνο της ΕΕΑΑ για τη λειτουργία του Κέντρου και στη συνέχεια συζήτησε με τους εργαζόμενους για τις συνθήκες εργασίας, υγιεινής και ασφάλειας.

kday 1

Είναι πάγια  η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης ότι η διαχείριση απορριμμάτων αποτελεί χρυσοφόρα επένδυση για το ιδιωτικό κεφάλαιο. Οι αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ελληνικών κυβερνήσεων με τη συναίνεση της Τοπικής Διοίκησης (Δήμοι, Περιφέρειες) υπηρετούν από κοινού τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων του κλάδου.

kday 2

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα δώσει όλες τις δυνάμεις της για να αποτρέψει την ιδιωτικοποίηση και να διασφαλίσει απόλυτα τους εργαζόμενους με πλήρη εργασιακά δικαιώματα και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Για τη μείωση των παραγόμενων απορριμμάτων, την προώθηση της ανακύκλωσης με διαλογή στην πηγή, κομποστοποίηση κλπ.

kday 3

Βασική προϋπόθεση αποτελεί η δημιουργία Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων σε Εθνικό επίπεδο που θα λειτουργεί με κριτήριο την προστασία της υγεία του περιβάλλοντος και του λαϊκού εισοδήματος και όχι με κριτήριο τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων.

 

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλεξανδρούπολης

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σάββας Δευτεραίος

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: