Είπε ο Δ. Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ χθες στον «Real FM» :
– «Ενοχλεί το γεγονός ότι τα ίδια κέντρα -πολιτικά, οικονομικά, εκδοτικά- που έως χθες μας θεωρούσαν επικίνδυνους, τρομοκράτες, άθεους, οπαδούς της δραχμής κλπ, τώρα ξαφνικά μας στρώνουν χαλιά».
Ερωτήματα :
– Ποιον ή ποιους ενοχλεί, κύριε Παπαδημούλη «μας» ;
– Ωστε, είναι γεγονός ;
(ότι τα μμε στρώνουν χαλιά για τον ΣΥΡΙΖΑ)
– Πότε ακριβώς προσδιορίζεται αυτό το … «χθες» ;
(γιατί, όλος ο κόσμος ξέρει, ότι τα κανάλια ΟΛΑ έχουν ΜΟΝΙΜΩΣ έναν εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ σε ΚΑΘΕ εκπομπή)
– Άθεους, πότε και ποιοι σας είχαν ;
(αυτό κύριε Παπαδημούλη «μας», … καινούργιο είναι και προήλθε από δηλώσεις δικού σας)
– Τώρα, άμα άλλαξαν στάση οι … εχθροί σας, για κοιτάξτε το – ίσως δεν είναι και τόσο καλό για σας !
– Μήπως όμως αλλάξατε εσείς, ώστε και τα μμε «αναγκάσθηκαν» ή «πείσθηκαν» να σας στρώσουν τα χαλιά που λέτε ;
(κυρίως τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, το κάνουν αυτό, και πάλι κυρίως μετά τα ταξίδια σας στις ΕΠΑ)
This entry was posted on Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 at 6:13 μμ and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to Το στρώσιμο των … χαλιών στον ΣΥΡΙΖΑ
Για τις Μαθητικές Διαδηλώσεις και Εκδηλώσεις η μόνη αληθινή πηγή είναι η :
www.mathites.gr
ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δεν υπάρχει χρόνος για δοκιμές και νέα διάψευση ελπίδων. Δεν είναι ώρα για νέα απογοήτευση, δεν είναι ώρα για παγίδευση σε παραπλανητικές ψευτολύσεις. Δεν αξίζει στο λαό να νοιώσει για μια ακόμα φορά προδομένος.
Μεγάλα Λόγια Μεγάλων Ανδρών
" Εάν έκανα δήλωση αποκήρυξης θα αθωωνόμουνα κατά πάσα πιθανότητα μετά μεγάλων τιμών ... Αλλά η ζωή μου συνδέεται με την ιστορία του ΚΚΕ και τη δράση του ... Δεκάδες φορές μπήκε μπροστά μου το δίλημμα: να ζω προδίδοντας τις πεποιθήσεις μου, την ιδελογία μου, είτε να πεθάνω, παραμένοντας πιστός σ΄αυτές. Πάντοτε προτίμησα το δεύτερο δρόμο και σήμερα τον ξαναδιαλέγω ".
Reblogged this on Oxtapus *beta.