2η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε.

Π.Α.Σ.ΕΒΕ

Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση
Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε.

Σε συνεδρίαση της, η Πανελλαδική Γραμματεία της Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε. αποφάσισε τη διεξαγωγή της 2ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης, την Κυριακή 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014.

Στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν από την ιδρυτική 1η Συνδιάσκεψη τον Μάρτη του 2010, έχει συσσωρευτεί πλούσια αγωνιστική εμπειρία από τη δράση όλων των γραμματειών της ΠΑΣΕΒΕ, όλων των αντιμονοπωλιακών δυνάμεων που δρουν στα Σωματεία, τις Ενώσεις τις Ομοσπονδίες και τις γειτονιές. Στη 2η Πανελλαδική συνδιάσκεψη αποκρυσταλλώνουμε συμπεράσματα, αναπτύσσουμε τα αιτήματα και τους στόχους πάλης της ΠΑΣΕΒΕ.

Τόσο η προετοιμασία της συνδιάσκεψης όσο και οι αποφάσεις της θα δώσουν άλλη ώθηση στην ανάπτυξη της πάλης για τη συσπείρωση των αυτοαπασχολουμένων ενάντια στο μεγάλο κεφάλαιο και τα μονοπώλια, για την ενίσχυση της συμμαχίας με τους εργαζόμενους.

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους συνάδελφους – αγωνιστές, που βρεθήκαμε μαζί στις κινητοποιήσεις το προηγούμενο διάστημα, να πάρουν μέρος στις συζητήσεις που θα γίνουν σε κάθε περιοχή και να συμβάλλουν με τις σκέψεις και τις παρατηρήσεις τους στο δυνάμωμα της αγωνιστικής και αντιμονοπωλιακής γραμμής πάλης του συνδικαλιστικού κινήματος.

 

2η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ 

ΔΙΝΟΥΜΕ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: