ΚΕΑ: Δήθεν κριτική στον αντικομμουνισμό

Το ΚΕΑ (σ.σ.: Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς) ρίχνει τα δίχτυα του προς όλες τις κατευθύνσεις και κάνει πως ασκεί κριτική στον αντικομμουνισμό.
(σ.σ.: !!!!!!!!!!!)

Λέει ψέματα !

Εχει λερώσει τόσες πολλές φορές τη φωλιά του και έχει κάνει τόσες πολλές δηλώσεις υποταγής (στο καπιταλιστικό σύστημα και τους υπηρέτες του), που τελικά λειτουργεί ως ο κατ΄εξοχήν φορέας του αντικομμουνισμού.

Αλλωστε, έχουμε πολύ πλούσια πείρα από την υπονομευτική δράση του ευρωκομμουνισμού, του Γαλλικού, του Ισπανικού, του Ιταλικού ΚΚ κατά του σοσιαλιστικού συστήματος, κυρίως κατά της Σοβιετικής Ένωσης.
(σ.σ.: τα παραπάνω κόμματα, είναι και τα πρωτοπόρα στην ίδρυση και λειτουργία του ΚΕΑ)

Οι πανηγυρισμοί των ηγετικών δυνάμεων του ΚΕΑ, την εποχή της ανατροπής της Σοβιετικής Ενωσης, του σοσιαλισμού στην Ευρώπη, όλοι θυμόμαστε πόσο έντονοι υπήρξαν !

Εσυραν το χορό του αντικομμουνισμού και εναρμονίστηκαν με τις πιο αντιδραστικές αστικές δυνάμεις, έχουν δώσει και δίνουν εκατοντάδες διαλέξεις αναπαράγοντας τις συκοφαντικές επιθέσεις κατά της Σοβιετικής Ενωσης και της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Γερμανίας, για το «τείχος του Βερολίνου», τη Στάζι, κλπ., διαστρεβλώνοντας πλήρως την ιστορική αλήθεια.

Εναρμονίζονται με τα επιτελεία της ΕΕ και διευκολύνουν τις ανιστόρητες θέσεις για την ταύτιση ναζισμού – κομμουνισμού, στηρίζουν την άθλια προσπάθεια ενοχοποίησης των σοσιαλιστικών κρατών για «ολοκληρωτισμό».

Επιχειρούν να υποβαθμίσουν την τεράστια προσφορά της Σοβιετικής Ενωσης για την Αντιφασιστική Νίκη και διαστρεβλώνουν σκόπιμα τις κατακτήσεις του πρώτου σοσιαλιστικού κράτους στο όνομα του «αντισταλινισμού», υιοθετώντας τα αστικά κατασκευάσματα, τις άθλιες συκοφαντίες, όλα τα επιχειρήματα του Γκαίμπελς και όλων των σκοτεινών ιμπεριαλιστικών κέντρων.

Στη βάση των παραπάνω αλλά και της γενικότερης στάσης του ΚΕΑ ως κόμματος που βγήκε μέσα από τα σπλάχνα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και στηρίζει τη στρατηγική της, απαιτείται η συνεχής αποκάλυψη του ρόλου του ως δύναμης που δουλεύει συστηματικά για τη χειραγώγηση λαϊκών δυνάμεων και την υποταγή τους στις επιδιώξεις του κεφαλαίου και της ιμπεριαλιστικής διακρατικής ένωσης.

Οι κομμουνιστές, οι προοδευτικοί άνθρωποι, οι πραγματικοί αριστεροί, οφείλουν να καταλάβουν τον ύποπτο ρόλο του ΚΕΑ (και των οπορτουνιστικών κομμάτων που το αποτελούν), να το απομονώσουν, να το εξοστρακίσουν από τη ζωή τους !

Οι αυταπάτες τέλος !
Ουδείς αθώος !

 

3 Responses to ΚΕΑ: Δήθεν κριτική στον αντικομμουνισμό

  1. Ο/Η Γιώργος λέει:

    Η συνθηκολόγηση με το κεφάλαιο και τους εκπροσώπους του , δεν έχει τέλος στους οπορτουνιστές. Το ξεπούλημα των λαικών αναγκών, ο συμβιβασμός και οι προβοκάτσιες επίσης….

  2. Ο/Η faros λέει:

    Γιώργος: Οι Ευρωπαίοι οπορτουνιστές – προδότες των ταξικών αγώνων, σε … δράση !!!

  3. Ο/Η yibtpqgesay@gmail.com λέει:

    Great blog.Much thanks again. Awesome.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: