Η ιστοσελίδα της Ε Ε Δ Υ Ε

eedye 1

Νέα και δραστηριότητες του αντιιμπεριαλιστικού – φιλειρηνικού κινήματος στη χώρα μας και διεθνώς φιλοξενεί η νέα ηλεκτρονική σελίδα της ΕΕΔΥΕ, στη διεύθυνση http://www.eedye.gr, αλλά και στοιχεία για την ιστορία του κινήματος ειρήνης στην Ελλάδα και τον κόσμο, ανακοινώσεις για την επικαιρότητα, έντυπα, μπροσούρες κ.ά.

Προσβάσιμα θα είναι επίσης παλιότερα τεύχη των «ΔΡΟΜΩΝ της ΕΙΡΗΝΗΣ», ενώ μέσω της ηλεκτρονικής επικοινωνίας το «Περιστέρι της Ειρήνης» θα μεταφέρει τα μηνύματα των επισκεπτών.

 

2 Responses to Η ιστοσελίδα της Ε Ε Δ Υ Ε

  1. Ο/Η Γιώργος λέει:

    Πολύ ενδιαφέροντα!
    και κάτι επίκαιρο=
    Ο Αλέξης Τσίπρας ενδιαφέρεται για υποψήφιος Πρόεδρος της Κομισιόν στη θέση του Μπαρόζο, και για το σκοπό αυτό συναντήθηκε με τον σοσιαλδημοκράτη γερμανό πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς και συμφώνησαν να αλληλουποστηριχθούν (σοσιαλδημοκράτες και αριστεροί της ΕΕ, που αναμένεται να δώσουν το χρίσμα στον Αλέξη μας) στις εκλογές αυτές.
    Τελικά οι σοσιαλδημοκράτες, συνέταιροι του Αλέξη μας, συμφώνησαν με την κακιά και εχθρό μας Μέρκελ και σχηματίζουν κυβέρνηση στην κακιά Γερμανία.
    Τι απομένει στον δικό μας; Να μετατρέψει την κακιά Μέρκελ σε καλή (άλλωστε ξέρουμε τις αλλεπάλληλες αλλαγές στόχων του) και να συνεταιριστεί και μαζί της για τις επιδιώξεις του να σώσει κι αυτός την Ελλάδα; ή να αποκηρύξει το συνεταιρισμό του με τον κακό πλέον (καλό πριν) σοσιαλδημοκράτη Μάρτιν Σουλτς;
    Σιγά μην έχουμε τέτοια διλήμματα!

  2. Ο/Η faros λέει:

    Γιώργος: Ο Αλέξης …

    Μα, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση !

    Τα «αφεντικά» όσο σε χρειάζονται, σε … αμοίβουν !!!

    Μετά …

Σχολιάστε