Επικοινωνιακά παιγχνίδια

Κάθε λίγο και λιγάκι, εδώ και τρία και πάνω χρόνια, κάθε φορά που θέλουν να κόψουν μισθούς και συντάξεις, να πάρουν μέτρα σε βάρος του εργαζόμενου λαού μας, διάφοροι κυβερνητικοί παράγοντες (μαζί με τους απαραίτητους «πρόθυμους») ξεκινάνε ένα τηλεοπτικό σόου αποκοίμισης της κοινής γνώμης, συσκότισης, αοριστολογίας και δεν … συμμαζεύεται !

Τελευταίο … κρούσμα, οι γιατροί που πιάστηκαν να υπερσυνταγογραφούν !

Που ναι μεν το Υπουργείο Υγείας και ο αρμόδιος Υπουργός, πήραν αμπάριζα τα κανάλια και τα άλλα μέσα, ώστε το μέγα αυτό θέμα να το πληροφορηθεί ο λαός (λες και δεν είχε άλλη έννοια), από την άλλη όμως, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, εκφράζει επιφυλάξεις και απορίες, μέχρι που ευθέως αμφισβητεί τα ανακοινωθέντα του Υπουργείου και της Κυβέρνησης.

Ο ΙΣΑ, φθάνει μάλιστα στο σημείο να ζητά να ανακοινωθούν τα ονόματα των γιατρών που παρανόμησαν !

Το δε Υπουργείο, απαντά ότι «δεν δίνει τα ονόματα, γιατί ακόμα το θέμα είναι υπό διερεύνηση», άλλωστε χρησιμοποιεί και την γνωστή φράση (ανάλογα πως τους βολεύει) «όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου» !

Δηλαδή ;

Αν δεν έχει αποδειχτεί (τελεσίδκα λέμε) ότι κάποιοι γιατροί υπερσυνταγογραφούσαν, προς τι οι … βαρύγδουπες ανακοινώσεις στα πρωινάδικα των συστημικών καναλιών και όχι μόνον ;

Ο ΙΣΑ πάλι, αντί να ψάξει το θέμα, γιατί ζητάει να δοθούν στη δημοσιότητα ονόματα ; Έτσι θα … λυθεί το θέμα ;

Σίγουρα, Φίλοι μου,
‘Ενα «παιγχνίδι», για να παιχτεί καλά, για να έχει την πρέπουσα έκβαση, το σωστό αποτέλεσμα, χρειάζεται δύο τουλάχιστον παίχτες !

Με … έναν, δεν παίζεται !

Κι απ΄ότι φαίνεται, ευτυχώς (ή και δυστυχώς) στην χώρα μας, έχουμε σχεδόν πάντα, τους … κατάλληλους παίχτες, ώστε να παίζονται πολύ αποτελεσματικά (είναι η αλήθεια) τα διάφορα επικοινωνιακά παιχνίδια της αστικής τάξης που κάνει κουμάντο στη χώρα μας εδώ και εκατοντάδες χρόνια !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: