Ρωσική δημοσκόπηση

Η Ρωσική εταιρεία δημοσκοπήσεων Levada (www.levada.ru), δημοσιεύει σήμερα 22/5 μια άκρως ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση (δείγμα 1.601 άτομα που έγινε από 19 ως 22 Απρίλη φέτος) :

Παρά την εικοσάχρονη (και παραπάνω, βέβαια) εξώφθαλμη αντισοβιετική προπαγάνδα της μετασοβιετικής  καπιταλιστικής Ρωσίας, αλλά και την «αποσταλινοποίηση» που οδήγησε σε πολλές στρεβλώσεις, γενικά οι Σοβιετικοί Ηγέτες κρατάν γερά !
Η δημοτικότητά τους, η αναγνώρισή τους, από τον ρούσικο λαό, βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα !

Έτσι, βλέπουμε ότι η θετική εκτίμηση των ρώσων πολιτών προς το πρόσωπο του ΛΕΝΙΝ φτάνει το 55 %, ενώ αρνητικά απαντάει το 28 %, και ένα 17 % δεν έχει γνώμη.

Για τον ΣΤΑΛΙΝ οι θετικές γνώμες αγγίζουν το 50 %, με τις αρνητικές να είναι στο 38 %, ενώ δεν απαντάει το 12 %.

Για τον ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ  θετικά απαντάει το 56 %, αρνητικά το 29 %, δεν γνωρίζει-δεν απαντάει το 15 %.

Ο ΧΡΟΥΣΤΣΟΦ «παίρνει» θετικές ψήφους από το 45 %, αρνητικές από το 35 %, δυσκολεύεται να απαντήσει το 21%.

Στον αντίποδα των Σοβιετικών Ηγετών, ο μεγάλος ήρωας της καπιταλιστικής σημερινής Ρωσίας (που τον προβάλουν συνεχώς και «παίρνει» μέρος σε όλες μα όλες τις δημοσκοπήσεις), ΝΙΚΟΛΑΟΣ ο ΙΙ έχει θετικές ψήφους από το 48 %, αρνητικές από το 21 % και ένα πολύ μεγάλο μέρος του ρούσικου λαού  που φτάνει στο … 31 % «δεν ξέρει» ή θεωρεί «δύσκολη την απάντηση».

Φυσικά, οι … μεταρρυθμιστές ηγέτες, οι πολιτικοί εκείνοι που κατέστρεψαν τον Σοσιαλισμό και επανέφεραν τον καπιταλισμό στην Ρωσία, στην κυριολεξία καταποντίζονται.

Ο … πολύς ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΟΦ, έχει μόλις και μετά βίας 22 % θετικές ψήφους (όσους και ο … συνεχιστής του στην καταστροφή ΓΙΕΛΤΣΙΝ), με τις αρνητικές να φτάνουν στο εντυπωσιακό … 66 % (64 % ο ΓΙΕΛΤΣΙΝ) και ένα 13 % ο πρώτος και 14 % ο δεύτερος, να μην παίρνουν θέση !

Η παραπάνω δημοσκόπηση, δείχνει ότι η ΙΣΤΟΡΙΑ δεν μπορεί να σβηστεί από τις καρδιές των λαών, όσες προσπάθειες και να κάνουν οι κάθε λογείς … καλοθελητές – απολογητές του καπιταλισμού !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: