Τριάδα Αδιαίρετη !

Για να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση, να ξεφύγουμε από τις δαγκάνες της κρίσης, για να υπάρξει φιλολαϊκή διέξοδος, για να αντιμετωπιστεί η ανεργία, η ανασφάλεια, οι κίνδυνοι πολεμικής εμπλοκής, για να μιλήσουμε στην τελική για λαϊκή ευημερία, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο κόσμος της εργασίας πρέπει να παλέψει για τα παρακάτω :

1. Το «πέρασμα» των βασικών μέσων παραγωγής, των μονοπωλίων, των μεγάλων επιχειρήσεων, από τα χέρια μιας χούφτας ιδιοκτητών – παράσιτων, από τα χέρια της όποιας κυβέρνησης – μαριονέτας της αστικής τάξης, στα χέρια των φυσικών ιδιοκτητών του παραγόμενου πλούτου, δηλαδή στα χέρια της εργατικής τάξης.

2. Φυσικά, τα παραπάνω, για να γίνουν, πρέπει να αλλάξει χέρια πρώτα και κύρια η οικονομική και πολιτική εξουσία της χώρας. Λαϊκοί Θεσμοί, από άκρου σε άκρο της χώρας, πρέπει να αντικαταστήσουν τους θεσμούς του αστικού κράτους.

3. Προϋπόθεση για να γίνει κάτι τέτοιο, είναι η αποχώρηση, η αποδέσμευση της χώρας από όλους τους ιμπεριαλισιτκούς σχηματισμούς που «ανήκει» σήμερα, όπως είναι το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε., κλπ.

Βασικοί όροι, βασικές προϋποθέσεις, μίνιμουμ Πρόγραμμα, ελάχιστη συμβολή για την πολυσυζητημένη Ενότητα, όπως θέλει ας ονομάσει κανείς τα παραπάνω.

Αρκεί να καταλάβει το εξής:

Και οι τρείς παραπάνω Προτάσεις, με όποια σειρά κι αν τις διαβάσει, αποτελούν αυτό που λένε και οι Χριστιανοί – μέρες που είναι -, Τριάδα Αδιαίρετη και Ομοούσια !

Τριάδα, που θα φέρει επιτέλους, την Βασιλεία του Ανθρώπου στην Γη !

 

2 Responses to Τριάδα Αδιαίρετη !

  1. Ο/Η aliatas λέει:

    Όπως λέει και ένας φίλος μου: «Πώς γίνεται να είσαι Χριστιανός, να πιστεύεις στην ανώτατη κοινωνία που δίδαξε ο Χριστός και να μην είσαι Κομμουνιστής;»

  2. Ο/Η faros λέει:

    aliatas: Καλά τα λέει ο φίλος σου … 😀

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: