Για την τελευταία επιχείρηση «σκούπα».

Εξ αιτίας της τελευταίας επιχείρησης «σκούπα» της συγκυβέρνησης, του νέου αυτού «μαύρου μετώπου», εναντίον των μεταναστών, από το ΚΚΕ εκδθηκε η παρακάτω Ανακοίνωση (την οποία, φυσικά, … συμπληρώνω).

Με τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας η συγκυβέρνηση (η ελληνική «μαύρη τρόϊκα») κάνει επίδειξη απανθρωπιάς (προφανώς και απευθύνεται και στον ελληνικό λαό – κύττα, έρχεται η σειρά σου) στα θύματα της μετανάστευσης (λες και οι άνθρωποι μεταναστεύουν στην χώρα μας … για πλάκα).

Την ίδια στιγμή κρύβει από το λαό ότι τα κύματα των μεταναστών θα πληθήνουν όσο οι σύμμαχοί της, ΗΠΑ, ΕΕ, Ισραήλ, με τις απροκάλυπτες επεμβάσεις τους φουντώνουν τη φωτιά του πολέμου στη Συρία (στο Ιράν και αλλού).

Όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις έτσι και η σημερινή (προφανώς το ίδιο ακριβώς θα έκανε και μια δήθεν «προοδευτική» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μιας και αυτό το κόμμα δίνει όρκους πίστης στην ΕΕ και τις ΕΠΑ), με το κυνήγι των μεταναστών προσπαθεί να κρύψει ότι η χώρα έχει μετατραπεί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης εξαθλιωμένων μεταναστών προκειμένου να μην προχωρήσουν στο εσωτερικό της ΕΕ βάσει του Δουβλίνου 2 και άλλων συμφωνιών.
(Είναι χαραχτηριστικός ο προχθεσινός διάλογος στην τιβί, όπου κατάληξαν ότι αφού η Τουρκία δεν αφήνει την επαναπροώθηση των μεταναστών, τι να κάνουμε, το θέμα θα λυθεί όταν επεμβεί η … ΕΕ !!!)

Επιχειρεί να κρύψει τις μεγάλες ευθύνες σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση των εγκληματικών κυκλωμάτων και των συμμοριών των ναρκωτικών, της πορνείας, της διακίνησης μεταναστών.
(όπου, κυρίως, οι μετέχοντες σ΄αυτά τα κυκλώματα, είναι Έλληνες !)

Το μεγάλο πρόβλημα της συσσώρευσης μεταναστών που διαρκώς θα οξύνεται, δεν αντιμετωπίζεται με την επίδειξη αγριότητας, βαρβαρότητας στα θύματα.

Εκείνο που χρειάζεται, είναι να παρθούν μέτρα όπως τα παρακάτω:

1. Να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα σε όσους μετανάστες θέλουν να φύγουν από τη χώρα προς άλλες χώρες της ΕΕ.

2. Να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας στους επιθετικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ κατά των λαών της Αφρικής και της Ασίας.

3. Να μη συμμετέχει η χώρα με κανένα τρόπο στις επεμβάσεις και στον πόλεμο στη  Συρία (ή όπου αλλού γίνει νέος ιμπεριαλιστικός πόλεμος).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: