Αγωνία που έχει ο τύπος !

«Δεν θα επιστρέψω τη διερευνητική εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα ζητήσουμε τη δεδηλωμένη, την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει κυβέρνηση στη χώρα».

Δήλωσε σήμερα ο … πολύς Mr. Alexis !

Αυτή την … αγωνιώδη αγωνία που έχει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, να «έχουμε» κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 6ης Μάη, πραγματικά δεν την καταλαβαίνω !

Οι μόνοι που θέλουν ντε και καλά να έχουμε μια σταθερή και ίσως και αυτοδύναμη κυβέρνηση, είναι οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι !

Ο λαός γιατί να θέλει ;
Για να του κόψουν τους μισθούς και τις συντάξεις μια ώρα νωρίτερα ;
Για να απολυθούν κι άλλοι από το δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα ;
Για να ξεπουλήσουν ακόμα και τις … μάνες του ;

Ο λαός ΔΕΝ θέλει να έχουμε μια κυβέρνηση που θα εφαρμόσει αυτά που συμφωνήθηκαν με το μεγάλο κεφάλαιο και την λεγόμενη τρόϊκα, οι μόνοι που θέλουν κυβέρνηση είναι η πλουτοκρατία και τα τσιράκια της. Για να εξαθλιώσουν κι άλλο τον λαό, να τον ξεζουμίσουν, να αυγατίσουν τα κέρδη τους. Γιατί, το κεφάλαιο ένα χαραχτηριστικό έχει: Είναι εντελώς αδηγάγο !

Προφανώς λοιπόν, ο Mr. Alexis, τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας πασχίζει να διασφαλίσει, γι αυτό κι η αγωνία του να «δώσει κυβέρνηση στη χώρα» !

3 Responses to Αγωνία που έχει ο τύπος !

  1. Ο/Η ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ λέει:

    Μέχρι τώρα η επόμενη μέρα των εκλογών μας έβρισκε με ισχυρές αυτοδύναμες κυβερνήσεις , αυτές έφεραν το λαό στην εξαθλίωση. Είναι η ώρα να σταματήσουμε να τρόμε το παραμύθι ότι χωρίς αυτοδύναμη μονοκομματική κυβέρνηση θα καταστραφούμε (πόσο ακόμα ).
    Εγώ όχι ψήφο σε όλους εκείνους που μας οδήγησαν πριν χρόνια στον πάτο με την στήριξη τους στης συνθήκες Μάαστριχτ, Λισαβόνας και άλλες παρόμοιες προς το κοινωνικό συμφέρον αποφάσεις της ΕΕ, και σήμερα μας το παίζουν αντιμνημονικοί , προσπαθώντας να μας πείσουν για το πόσο καλοί είναι που αν τους δώσουμε τη δυνατότητα να κυβερνήσουν θα μας απαλλάξουν από το κακό μνημόνιο αλλά θα αφήσουν όλα τα άλλα .

  2. Ο/Η faros λέει:

    ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ: Να πάνε στον πάτο, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, να μην οφεληθούν οι λεγόμενοι «αντιμνημονιακοί», με παράλληλη ενίσχυση του ΚΚΕ, αυτό θέλει ο τόπος !

    Για να μπορέσει από καλύτερες θέσεις ο εργαζόμενος να αντισταθεί σε αυτά που του ετοιμάζουν …

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: