Δεν πάει άλλο !

Τα «νέα» επώδυνα μέτρα … πέρασαν !
Πριν λίγο, εγκρίθηκαν από το λεγόμενο Υπουργικό Συμβούλιο, μέτρα σε βάρος των εργαζομένων, των συνταξιούχων, όλων των Ελλήνων, μέτρα που στην ουσία ΑΦΑΙΡΟΥΝ μεγάλο τμήμα της ζωής μας !

Και, φυσικά, όλα έγιναν με την σύμφωνη γνώμη του ΟΛΟΥ ΠΑ»ΣΟ»Κ !

Όλοι τους είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ !

Δεν τους γλυτώνει ούτε ο επερχόμενος ανασχηματισμός !

ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ !

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ !

ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ !

 

24 Responses to Δεν πάει άλλο !

 1. Ο/Η TRASH λέει:

  και έψαχνα να δω τι θυμήζει…
  «3η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ “Όλοι στ’ άρματα-όλα για τη νίκη!»
  Πάντως Φάρε μου, και πέρα από την ό,ποια πλάκα, ο κόμπος έχει ήδη φτάσει στο χτένι, οι «αντικειμενικές συνθήκες» έχουν σαπίσει από την πολύ ωρίμανση, και οι έλληνες εξακολουθούν να ονειρεύονται μία επιστροφή στην πρώτη τετραετία του Αντρέα. Και όλα αυτά ενώ οι άλλοι κερδίζουν υπερπολύτιμο για αυτούς χρόνο, μια και δεν ξέρω αν το επόμενο καθήκον των κομμουνιστών θα είναι (γιατί εκεί μας πάνε οι κρατούντες μας) η διοργάνωση συσιτίων προς αποφυγή του λοιμού, όπως το ’42.
  Ας παραλύσει η οικονομία τους στις 15, και ένα μικρό αλλά αποφασιστικό βήμα αντίστασης θα έχει γίνει. Για τα άλλα, βλέπουμε….

 2. Ο/Η faros λέει:

  TRASH: Ναιαιαια ;
  Δεν το ήξερα !
  Από την ΚΝΕ την … ξεπατίκωσα !
  Σίγουρα χρειάζεται να γίνουν πολλά. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε.
  Να πω και μια δική μου άποψη ;
  Ο κόσμος (αυτό που λέμε «οι από κάτω») ΔΕΝ είναι έτοιμοι ακόμα …

 3. Ο/Η αστυάνακτας λέει:

  καλησπέρα Φάρε..Τι θα γίνει;;;..θα τους αφήνουμε ακόμη να κάνουν αυτοί παιχνίδι; Τα πραγματα είναι δύσκολα για να τους αφήσουμε κλεισμένοι στα ομορφά μας τείχη….

 4. Ο/Η faros λέει:

  αστυάνακτας: Ώπα ! Καλώς τον ! Όλα καλά ; Σε χτύπησαν εσένα τα νέα μέτρα (και τα … παλιά), ή …

  Εμείς, φίλε μου, ΔΕΝ τους αφήνουμε, εσείς ;
  Ξέρεις, πέραν από τις ωραίες κορώνες των διαφόρων συντρόφων σου (μερικές μάλιστα δεν στο κρύβω μου άρεσαν και πάρα πολύ), μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε και εσείς ποιος είναι ο εχθρός ;
  Δεν έχουμε περιθώρια, ξέρεις, διαφωνιών ΣΗΜΕΡΑ …

 5. Ο/Η αστυάνακτας λέει:

  εμενα αν με χτύπησαν τα μετρα….πολύ πριν από σενα…ασε…
  Ποοι είστε εσελις..και οιοι εμείς;;…τωρα θα τα λύσουμε; Συμφωνώ ότι δεν έχουμε περιθώρια διαφωνιών…αυτό λέω και στο κείμενό μου……
  Σου μεταφερω μια έμμεση απάντησή στους συντρόφου σου…

  «Όποιος περιμένει μια «καθαρή» κοινωνική επανάσταση, δεν θα τη δει ποτέ του.
  Αυτός είναι επαναστάτης στα λόγια που δεν καταλαβαίνει τι θα πει αληθινή επανάσταση.
  Η σοσιαλιστική επανάσταση στην Ευρώπη δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρά το ξέσπασμα της μαζικής πάλης όλων των καταπιεζομένων και δυσαρεστημένων.
  Αναπόφευκτα θα πάρουν μέρος σ’ αυτήν τμήματα των μικροαστών και των καθυστερημένων εργατών – χωρίς μια τέτοια συμμετοχή δεν είναι δυνατή η μαζική πάλη, δεν είναι δυνατή καμιά επανάσταση – κι εξίσου αναπόφευκτα θα φέρουν μαζί τους στο κίνημα τις προλήψεις τους, τις αντιδραστικές τους φαντασιοπληξίες, τις αδυναμίες και τα λάθη τους.»

  Β.Ι.ΛΕΝΙΝ

 6. Ο/Η faros λέει:

  αστυάνακτας: Το ξέρω φίλε μου … το ξέρω … χιούμορ (μαύρο) έκανα …

  Που λες ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτοί που παλεύουμε να ανατραπεί ο καπιταλισμός (πηγή όλων των κακών) και να οικοδομηθεί ο σοσιαλισμός – κομμουνισμός !
  ΕΣΕΙΣ … εντάξει, κάνε τον κόπο και αυτοπροσδιοριστείτε … για να μην λες ότι σε (σας ) αδικώ …
  (δεν το έχεις κάνει χρόνια τώρα, μήπως να το κάνεις τώρα 😉 ; )

  Μα, φίλε μου, όχι ότι έκανες άσχημα που παραθέτεις τη Λενινιστική αυτή ρήση (αν και πολύ θα ήθελα κάποτε να μου πεις γιατί αφού διαβάζεις Λένιν, είσαι τόσο αντικομμουνιστής), ίσα – ίσα πολύ καλά έκανες, όμως, παραβιάζεις ανοιχτές πόρτες !
  Αυτό δεν λέει από το 1918 το ΚΚΕ ;
  Αυτό ακριβώς δεν προωθούσε η Πολιτική του Θέση για το ΑΑΔ Μέτωπο ;
  Αυτήν ακριβώς τη ρήση δεν έχει υπόψη της η Πρόταση του ΚΚΕ για την Λαϊκή Εξουσία που θα εφαρμόσει την Λαϊκή Οικονομία ;
  Αυτήν – ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ – την λογική και κατεύθυνση δεν υπηρετεί η τελευταία Πρόταση Δράσης του Κόμματος που αναλύθηκε και από την σ. Αλέκα και πλήθος στελεχών σε όλη την Ελλάδα;

 7. Ο/Η αστυάνακτας λέει:

  Συγνώμη που σου απαντώ αργα Φάρε…αλλά εχω τρεξίματα…
  ξεκαθαρίζω….δεν είμαι αντικομμουνιστής..αντισταλινικός είμαι(αυτό εσύ δε το καταλαβαίνεις αλλά δεν πειράζει)….το ΚΚΣΕκαι το ΚΚΚΕ έπαψε να είναι λενινιστικό κόμμα εδώ και καιρό, ιδιαιτέρω από τη στιγμή που εδωσε αφεση αμαρτιών στο Στάλιν…..ξεχωρίζω την ευρυτατη σκεψη που είχεο Χαρίλαος,ο οποίος θα δρούσε εντελώς διαφορετικά αυτήν τη δυσκολη περίοδο…
  Επαναλαμβάνω…ξαναδιάβασε το απόσπασμα του Λένιν που σου παραθέτω και μετα κανε την αυτιοκριτική σου φίλε μου…για τη σημερινή τακτική του ΚΚΕ ..που θα περεπε να ήταν μπροστάρικο ,αλλά δυστυχώς ακολουθεί το κόσμο όπως και όλη η αριστερά….αν πιστεύεις ότι ωρίμασαν οι συνθήκες για σοσιαλισμό τι να σου πω;;;ας ελθει..αλλά δεν ερχεται μονος του….θέλει συμμαχίες…..όχι με τον εαυτό σας,αλλά και με εκείνους που διαφωνούν……και δε στο λέω τώρα,αλλά εδώ και πολύ καιρό….

  την καλησπέρα μου…

 8. Ο/Η faros λέει:

  αστυάνακτας: Το καταλαβαίνω … μην ανησυχείς …

  Κοίτα, φίλε μου, όταν ήμουν μικρός, η γιαγιά μου, μου έλεγε ότι «ή ένα αυγό κλέψεις, ή μια τράπεζα το ίδιο είναι» !
  Κατάλαβες ;
  Βέβαια, εγώ καταλαβαίνω ότι διάφοροι καλοθελητές, με άπειρα ψέματα και συκοφαντίες σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου (για τον σύντροφο Στάλιν, μιλάω) και είσαι μπερδεμένος.
  Γιατί, δεν πιστεύω, να … ζούσες τότε και να τα ξέρεις από «πρώτο χέρι», έτσι δεν είναι ;
  Θα σου πω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις το λέω.
  Που λες, αυτός που με στρατολόγησε στο Κόμμα, επειδή για καθαρά προσωπικούς λόγους (εγώ λέω και οικονομικούς και ο νοών νοείτω) αποφάσισε να φύγει, μετά από αρκετά χρόνια συνταξιδεύμε και τι μου λέει: Για την γνωστή ψεύτικη ιστορία του δήθεν … μοιράσματος του κόσμου !!!
  Τότε την … θυμήθηκε !!!

  Που λες, άλλο εμένα με ενδιαφέρει. Τη γνώμη σου για τον Στάλιν ή το ΚΚΣΕ ή τη Σ.Ε., έχε την, είμαι σίγουρος ότι μια μέρα όταν η Ιστορία θα αποδοθεί στον κόσμο όπως ΠΡΕΠΕΙ και όχι όπως την «γράφουν οι νικητές», θα καταλάβεις και θα το μετανιώσεις – ελπίζω μόνο τότε να μην είναι πολύ αργά και για μένα και για σένα !
  Εμένα με ενδιαφέρει να καταλάβεις ότι άλλο πράγμα το ΚΚΕ να αποδίδει την Ιστορία και τα πρόσωπα που διαδραμάτισαν σοβαρό ρόλο, με καθαρά επιστημονική προσέγγιση και αλήθεια και άλλο πράγμα η Δράση του Κόμματος γενικά στην χώρα μας.
  Και, βλέπω, ότι έχεις μια άποψη, που στη συλλογική μας δουλειά, δεν ξέρω αν την είδες, αποδίδεται πολύ εύστοχα στο παρακάτω λινκ, που σε παραπέμπω και αν βρεις χρόνο δες το:

  http://e-globbing.blogspot.com/2011/06/blog-post_6998.html

  Καλησπέρα κι από μένα !

 9. Ο/Η αστυάνακτας λέει:

  καλημέρα Φάρε…εγώ δε γνωρίζω τι λεει ο στρατολόγος σου….εγώ πάντως τα ίδια πίστευα πάντα ,όπως και πολλοί άλλοι… από τοτε που ήμουν στο ΚΚΕ!!..το ΚΚΕ άλλαξε….!!…αλλά ας μη Σταλινολογούμε…τα πράγματα είναι δύσκολα….πρεπει και το ΚΚΕ να πάρει αποφάσεις….πρεπει η Αριστερά να δρασει ενωμένη…ο κόσμος μας χρεώνει τη διάσπαση μας..δεν αποδέχομαι σε καμιά περίπτωση την απάθεια. Μου μοίρασε την πρωτη μερα της κινητοποίησης μα συντρόφισσας σας μια ανακοίνωση του ΚΚΕ που έκανε λόγο για θολές κινητοποιήσεις(αμέσως ο καταγγελτικός λόγος)..μετά το ΚΚΕ άλλαξε και είδε οτι ξεσηκώθηκε ο κόσμος και είπε μάλιστα ότι ήταν το πρώτο κόμμα που μίλησε για ανατροπή και αντεπίθεση…δεν είναι κακή η εξέλιξη..αλλά χρειάζεται κάτι παραπάνω….υπεράσπιση της Δημοκρατίας….αυτης της αστικής δημοκρατίας γιατί κινδυνεύει…και μαζί μ΄αυτή κινδυνεύει κι η κοινωνία……αν είναι να πάμε σεκάτι καλύτερο τότε είμαι μεσα…αλλά δυστυχώς δε φαίνεται κάτι τετοιο..σε άγρια καταστολή θα πάμε..και όταν σε χτυπάνε..σε κυνηγάνε…δε μπορεί να βγαίνεις και να λές οτι ερχεται σοσιαλισμός….
  επαναλαμβάνω όσο και φορτικός κι αν γίνομαι….Η ΜΟΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ….

 10. Ο/Η faros λέει:

  αστυάνακτας: Καλημέρα, αγαπητέ !

  Λένε ψέματα φίλε μου … Παραδέξου ότι …. ό,τι ξέρεις, το γνωρίζεις ή επειδή στο είπαν κάποιοι, ή το διάβασες σε καθαρά αντικομμουνστικά βιβλία ή δημοσιεύματα τα οποία τα περισσότερα είναι χαλκευμένα από μυστικές υπηρεσίες …

  Φίλε μου, κάνε μου τη χάρη. Σταμάτα αυτή την καραμέλα για την … Αριστερά !
  Αν νομίζεις ότι κάτι λες, πες το ΚΑΘΑΡΑ !

  ΠΡΩΤΟΝ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ
  ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΝΟΤΗΤΑ

  Συγκερκιμένα πράγματα, όχι ήξεις αφίξεις ….
  Αν π.χ. εννοείς Αριστερά τον ΣΥΝ που συμμετέχει στο καπιταλιστικοκρατούμενο ΚΕΑ, έ, μάλλον λάθος πόρτες χτυπάς …
  Άντε με το ΠΑΣΟΚ να κάνετε την … ενότητά σας !!!

  Α, και κάτι ακόμα να μου πεις.
  Ενότητα για την διαιώνιση του καπιταλισμού στην Ελλάδα, ή ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ !

  Και, μην μου αρχίσεις πάλι τα «άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε» !

 11. Ο/Η αστυάνακτας λέει:

  Τελείωσε η καραμέλα ότι θα πάει ο ΣΥΝ με το ΠΑΣΟΚ Φαρε..τελέιωσε… διαβάζεις παλιό Ριζοσπάστη…
  απλά λυπάμαι Φάρε….που σε τετοιες δυσκολες στιγμές το ΚΚΕ αποφασίζει να προχωρήσει μόνο του…αλλά για να μη φανεί ότι υπεκφεύγω.. Αριστερά εννοώ τα πέραν του ΚΚΕ κόμματα..τον ΣΥΡΙΖΑ,την ΑΝΤΑΡΣΥΑ….κ.αλ.,Αλλά ο ΣΥΝ συμμετέχει στο ΚΕΑ…η ΑΝΤΑΡΣΥΑ που;δηλαδή αν δε συμμετείχε θα συνεργαζόσασταν;;Υπεκφεύγετε Φάρε..υπεκφεύγετε…αντιλαμβάνομαι ότι ο σεχταρισμός εχει προχωρήσει ως το κόκκαλο….το κακό είναι ότι θα την πληρώσουμε εμείς (εννοώ ο απλός ο κόσμος) αυτή την απροθυμία σας…
  Εντάξει εμείς διαιωνίζουμε το καπιταλισμό εσείς που είστε;;..να φτιαξετε το σοσιαλισμό;..ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ….βαρεθηκα φάρε τα λόγια…αν χορταίνετε μ΄αυτά τι να πω;
  Να σου πω και κατι επιπλέον ..εκείνος που θεωρεί την ιδεολογία του δυνατή …δε φοαβάται τις συμμαχίες….τις επιδιώκει σύμφωνα μ΄αυτά που ελεγε ο ΛΕΝΙΝ..εσείς φοβάστε Φάρε…

  ΥΓ1.: αν νομίζεις ότι διαμόρφωσα άποψη από αντικομμουνιστικές φυλλάδες όπως λες…γελιεσαι..εχω κρίση τετοια,η οποία μου επιτρέπει να βλέπω…εσύ;…ή μάλλον εσείς;;

  ΥΓ2: δεν επεδίωξα τη κόντρα όπως ξερεις τα πάω καλά….αλλά αυτή τη φορά εσύ άρχισες…

 12. Ο/Η faros λέει:

  αστυάνακτας: Κοίτα, ό,τι σου λέω εγώ … παρά πέντε, δεν θα μου το λες εσύ … ακριβώς !
  Η καραμέλα αφορά εσένα !

  Επί τέλους φανερώθηκες !
  Ώστε αριστερά εννοείς τα κόμματα ΠΕΡΑΝ του ΚΚΕ !
  Τότε, φιλε μου, τι τρώγεσαι με το ΚΚΕ ;
  Κάντε λοιπόν την … ενότητά σας και αφήστε μας ήσυχους !

  Είσαι μια στο καρφί και μια στο πέταλο !
  Αφού ΔΕΝ θέλεις το ΚΚΕ, στην «ενότητά» σας, γιατί εγκαλείς το Κόμμα ;
  Με ποιον να κάνει συμμαχίες ;
  Με εσάς που ΔΕΝ θέλετε ;;;;;;;;;;

  Όχι φίλε μου. Το Κόμμα, κάνει συμμαχίες εκεί που εσείς είστε απόντες μια ζωή. Στις γειτονιές, στα γιαπιά, στους καταπέλτες, στην αγροτιά, στα εργοστάσια !

  υ.γ.1: Όχι φίλε μου καμία κρίση δεν έχεις … Λυπάμαι που το λέω, αλλά ΙΔΕΑ δεν έχεις ! Αλλιώς, θα έβλεπες τα ψέματα και τις συκοφαντίες από την ΑΛΗΘΕΙΑ !
  υ.γ.2: Καμία κόντρα, άλλωστε σε λυπάμαι … Ειδικά όταν σκέφτομαι τη μέρα (πολύ σύντομα) που θα αναγκαστεις να ανακαλύψεις ΚΑΙ εσύ την πραγματικότητα.

 13. Ο/Η αστυάνακτας λέει:

  πάλι κανεις ότι δε καταλαβαίνεις. όταν εννοώ περαν του ΚΚΕ δεν βγαζω εξω το ΚΚΕ….εννοώ εκτός του ΚΚΕ (μεσα και το ΚΚΕ)όλα τα υπόλοιπα κόμματα…μη ψαχνεις να βρεις ενα λάθος συντακτικό ή μια λεξη που δε σ΄αρεσει και κολλάς…καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λεω…. Φαρε μη μου κάνεις λαικίστικο φτηνό συνδικαλισμό… μίλα πολιτικά….
  αυτά για όλο το λιβελλο που μου απευθύνεις…
  Ναι σας βλέπω!!! κάνετε πολύ μεγάλες συμμαχίες.. τόσες που η κοινωνία θελει σοσιαλισμό….βρε.καταλαβε το…η μόνη λύση είναι η ενότητα της αριστεράς…θα στο λέω συνεχώς….
  ΥΓ1: ευχαριστώ για την εκτίμηση της κρίσης μου…δηλαδή όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου δεν εχει κρίση;….ψαξε το και μετά μίλα…Εχω παψει εδώ και καιρό να σταλινολογώ..εχω πολύ πιο σπουδαία πραγματα να κάνω…και μη με λυπάσαι εμένα..να λυπάστε τους εαυτούς σας που ενώ υπάρχει ευκαιρία να δημιουργηθεί αλλη κατάσταση εσεις συνεδριαζετε με το ΠΑΜΕ,το ΜΑΣ,κλπ..κλπ…δηλαδή με τους ίδιους τους εαυτούς σας..σταμάτα τις προσωπικές επιθέσεις ..δε σου εκανα τετοιες..Το ΚΚΕ κατά τη γνώμη μου διαπραττει μεγάλο πολιτικό σφαλμα σημερα…α..θα σου κάνω και μια προβλεψη και να το θυμάσαι..πολύ γρήγορα θ΄αλλάξει η ηγεσία του ΚΚΕ τακτική..με μια απόφαση που δε θα την πάρετε χαμπάρι…θα τη διαβάσετε την άλλη μέρα στο Ριζοσπάστη..

 14. Ο/Η γιαννης μ λέει:

  επειδη το λές συνέχεια δεν σημαίνει ότι ήσουνα κι όλας μέλος..δεν ξέρεις απλές καταστατικές διαδικασίες που τις ξέρει κι ένας εξωκομματικός…και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που γράφεις κατά καιρούς για τις διαδικασίες του Κόμματος…

 15. Ο/Η faros λέει:

  αστυάνακτας: Τότε, να γράφεις σωστά ελληνικά ! Τι σου φταίω εγώ. Το «πέραν» σημαίνε εκτός όχι ΚΑΙ ! Πού έμαθες ελληνικά ;

  Ας είναι …
  Θέλεις λοιπόν ενότητα μεταξύ του ΚΚΕ και του ΣΥΝ ;
  Πάνω σε ποια βάση ;
  Στην βάση ότι στελέχη της πρώτης γραμμής του ΣΥΝ κάναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους να διαλύσουν το Κόμμα, εχτελώντας εντολές ;
  Ή κι αυτό δεν το ξέρεις ;
  Πως να σου μιλήσω, φίλε μου, πολιτικά όταν το κόμμα σου ΔΕΝ έχει συμπεριφερθεί πολιτικά ΠΟΤΕ !
  Ξέρεις πολύ καλά ότι οι επιθέσεις μου ΔΕΝ αφορούν εσένα (κάθε άλλο μάλιστα) αλλά τον χώρο που εκπροσωπείς και που φυσικά γνωρίζεις πολύ καλά ότι ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !
  Ξέρεις ποιον δεν ξέρω ;
  Τον Κουβέλη, τον Παπαδημούλη …
  Αλλά, τον Στρατούλη, τον Τσίπρα, τον Λαφαζάνη, τον Αλαβάνο, τον Χουντή, τον Δραγασάκη και τόσους άλλους ΠΡΟΔΟΤΕΣ, τους ξέρω τόσο καλά …
  Πως να συνεργαστώ μαζί τους ;
  Θέλω να σε δω εσένα πρώτα, αν ο Κουβέλης και οι άλλοι, πάρουν περιουσιακά στοιχεία, πάρουν αρχειακό υλικό, καρφώσουν μυστικά σας στον εχθρό κλπ. κλπ. παρ΄όλα αυτά, να συνεργάζεσαι μαζί τους και μετά τα λέμε οι δυο μας …
  Οι σκληρές αλήθειες δεν είναι λαϊκισμός, φίλε μου, δεν είναι …

  Όταν η κρίση κάποιου βασίζεται σε ψεύτικα και χαλκευμένα «γεγονότα», που δεν τα έχει ζήσει ο ίδιος, τότε δεν είναι σωστή.
  Δεν εννοώ κάτι άλλο … Μην με υποτιμάς !

  Το ξαναλέω … Θα το πω 1000 φορές, δεν είναι προσωπικές επιθέσεις … Απλά επειδή μιλάμε μαζί, για να συννενοηθούμε χρησιμοποιώ το δεύτερο πρόσωπο.
  Δεν τα έχω με σένα … εχτός αν έκανες και συ (αυτό είναι προσωπικό και το λέω γιατί ΔΕΝ το πιστεύω, σαν παράδειγμα το λέω) τις βρωμιές αυτών που προανέφερα !

  Χα χα … έγινες τώρα και συ … ΚουΚουΕδολόγος ;;;;;;;;;;;;;;
  Άσε τις … προφητείες σε κανέναν … Χριστό !!!

  Σκέψου μόνο το εξής:
  Όταν δεις το ΚΚΕ να ηγείται του μεγαλύτερου τμήματος αυτών που διαδηλώνουν στις πλατείες σήμερα, μην σου κακοφανεί … Μην παρεξενευτείς … Μην απορήσεις … Θα σου πω εγώ πως έγινε αυτό !
  Και, τότε, πιστεύω ότι με ανθρώπους σαν και σένα (αυτό ΕΙΝΑΙ καθαρά προσωπικό) θα συμπορευτούμε …

 16. Ο/Η faros λέει:

  γιαννης μ: Ίσως και να ήταν …
  Αλλά, για να μην είναι σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ !!!

 17. Ο/Η Μπούμπη λέει:

  @ αστυάνακτα,

  Με τι προόπτικες να συνεργαστούμε μαζί σας(για το χώρο σου)? Εσύ ο ίδιος λες ότι είναι αδύνατο να μιλάμε τώρα για σοσιαλισμό και πρέπει να παλέψουμε μέσα στα πλαίσια της αστικής δημοκρατίας………..

 18. Ο/Η αστυάνακτας λέει:

  @Γιαννη….10 χρόνια μέλος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ ήμουν και μεσαίο στελεχος….ξερω πολύ καλά….από ΚΚΕδικες διαδικασίες…τωρα αν εσύ τα διαβάζεις διαφορετικά ή εχει αλλάξει κατι τόσο πολύ από το 1991 που εφυγα από το ΚΚΕ …τι να πω…

 19. Ο/Η αστυάνακτας λέει:

  Μην είσαι τοσο επικριτικός…όταν γραφεις γρήγορα κανεις και λάθη…αυτό δε σημαίνει ότι δε ξερω ελληνικά ..μη βγαζεις χολή…..απλά περιμένεις ενα λάθος να κανεις εναν κακού είδους συνδικαλισμό…κρίμα…
  Σε ποια βάση να συνεργαστούμε;;..Στη βάση να φύγει το μνημονιο και να μπουν οι βάσεις για μια νεα κοινωνία…Τωρα αν μπορείς εσύ να το κανεις σοσιαλισμό θα κριθεί….Δε με νοιαζει ποιος θα ηγηθεί στις πλατείες (τα μικροκομματικά δε με νοιαζουν εδώ και καιρό…γι αυτό μιλώ και για ενότητα..αυτή αποζητά ο απλός κόσμος)..εως τώρα βλέπατε θολές συγκεντρώσεις…..στην αρχή έτσι λέγατε…. και μετά λετε και καμια θετική κουβέντα….
  Εγώ είμαι βεβαιος ότι θα συμπορευτούμε….τότε μάλιστα δε θα σε νοιαζει καθόλου και δε θα θυμάσαι τι ελεγε ή εκανε ο Αλαβάνος …ο Λαφαζάνης κλπκλπ από τη μια…ή η Παπαρηγα ο Γόντικας κλπ κλπ ο Μαίλης κλπ. από την άλλη…Δε θέλω να αναφερομαι στα παλιά γιατί αν τα ανακινήσουμε θα μάθεις και θα μαθουν πολλά και δε κανω τη χαρη σε κανέναν να βαλω διαχωριστικές γραμμές όπως κανεις εσύ και οι άλλοι χαίρονται….

 20. Ο/Η faros λέει:

  Μπούμπη: Πολύ σωστή και πολύ σημαντική η παρέμβασή σου !

  Ας ελπίσουμε να την απαντήσει …

 21. Ο/Η faros λέει:

  αστυάνακτας: Ώπα ! Το 1991, έφυγες ;;;;;;;;;;;;;;;;;

  Δηλαδή, σε ποια φράξια από όλες ήσουνα ;
  Και συ ήθελες τη διάλυση του ΚΚΕ ;
  Για εξηγήσου …

 22. Ο/Η faros λέει:

  αστυάνακτας: Μπορεί … Να κάνω λάθη ορθογραφικά ή συντακτικά …

  Αλλά, είμαι ξεκάθαρος στις θέσεις μου !
  Δεν παλαντζάρω …
  Δεν υποστηρίζω κρυφά ή φανερά την πλουτοκρατία της χώρας ….
  Δεν υποστηρίζω την ΕΕ … Το ΝΑΤΟ … Τους ιμπεριαλιστές …
  ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΟΥ !

  Φίλε θα στο πω όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται !
  Άσε τις παπαριές …
  Ή με τον Σοσιαλισμό θα είσαι, ή με τον καπιταλισμό, τους ιμπεριαλιστές, τους μακελλάρηδες …
  Διάλεξε …
  ΤΩΡΑ !

 23. Ο/Η γιαννης μ λέει:

  ακόμα μία φορά στα πράσσα…στο ΚΚΕ δεν υπάρχουν διαβαθμίσεις στα στελέχη…είτε ο/η Γενικός Γραμματέας είτε ο Γραμματέας της ΚΟΒας είναι ακριβώς το ίδιο στην αντιμετώπιση,κριτική,υποχρεώσεις….και όταν σου λέω ότι δεν ήσουν δεν εννοώ απλά για τις συζητήσεις,αλλά για την ξεκάθαρη άγνοιά σου για ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ υποχρεώσεις,διαδικασίες που υπάρχουν στο ΚΚΕ πολύ πριν «φυγεις» όπως λές….και αυτό φαίνεατι σε κάθε σου ανάρτηση που έχει σχέση με θέματα που αφορούν την δομή-δραση του ΚΚΕ

 24. Ο/Η faros λέει:

  γιαννης μ: Εντάξει και συ … Αμάν … Μην τον … ξεμπροστιάζεις και τόσο ! 😀

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: