Οι ξεπουλημένοι της Ευρώπης στην Αθήνα !

Τις επόμενες μέρες, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το 12ο Συνέδριο της λεγόμενης Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων – ΣΕΣ  (16-19 του μηνός).

Η ΣΕΣ, δεν ήταν και δεν είναι συνδικαλιστική οργάνωση (τέτοια είναι μόνο στον τίτλο).
Στην ουσία, πρόκειται για ένα εργαλείο του κεφαλαίου, το οποίο αξιοποιείται, προκειμένου να περάσει τις ιδεολογικές, τις πολιτικές και τις οικονομικές επεξεργασίες των πολυεθνικών στη συνείδηση της εργατικής τάξης.
Ταυτόχρονα, στην αρμοδιότητά του, ο μηχανισμός αυτός έχει τον έλεγχο του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού που υπάρχει σε κάθε χώρα της ΕΕ.
Αποτελεί μόνιμο εμπόδιο στη ριζοσπαστικοποίηση του αγώνα των εργατών, στην ταξική γραμμή συσπείρωσης.

Η ΣΕΣ συστηματικά προβάλλει, στηρίζει, προωθεί, κάποιες φορές προλαβαίνει ακόμη, τις εκάστοτε κατευθύνσεις, που χαράζουν τα όργανα της ΕΕ για την απασχόληση, τις εργασιακές σχέσεις, το Ασφαλιστικό.
Κατευθύνσεις, που στόχο έχουν την αφαίρεση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, την προώθηση της «ευελιξίας», της «ανταγωνιστικότητας» και του «εργασιακού μεσαίωνα».
Στήριξε τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, τη στρατηγική της Λισαβόνας.

Με άλλα λόγια, η ΣΕΣ, δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι εργατοπατέρες της Ευρώπης, σαν τους δικούς «μας» ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ένα πράμα!

Φαντάζομαι, στο δήθεν Συνέδριο της ΣΕΣ (για την ακρίβεια η συζήτηση θα επικεντρωθεί για το πως η εργατική τάξη της Ελλάδας θα σκύψει το κεφάλι, πως θα αποδεχθεί τις βάρβαρες πολιτικές κυβέρνησης – ΕΕ, για το πως θα βάλουν «πλάτες» για όλα αυτά οι Έλληνες «συνδικαλιστές» – βλέπε Έλληνες εργατοπατέρες !), θα προστρέξουν οι «συνδικαλιστές» του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και φυσικά οι …αριστερούληδες του ΣΥΡΙΖΑ !

Εργαζόμενοι, εργαζόμενοι,
Όσο πιο γρήγορα αντιληθούμε το μέγεθος του δουλέματος που μας κάνουν οι εργατοπατέρες, αποσπαστούμε από τις όποιες επιρροές τους και συστρατευτούμε στο Ταξικό Κίνημα, στο ΠΑΜΕ, τόσο πιο εύκολα θα φτιάξουμε και το μέλλον που μας αξίζει !

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: