Άντε, ξανά μανά, για το πετρέλαιο θέρμανσης !

Την ίδια εποχή πέρσυ, είχαμε πάλι μια ατέρμονη συζήτηση για το πετρέλαιο θέρμανσης και τη γνωστή χορήγηση του λεγόμενου «επιδόματος θέρμανσης», στις ομάδες με οικονομικά προβλήματα.

Ο λόγος ήταν η δύσκολη οικονομική κατάσταση των εργαζομένων και συνταξιούχων, εν όψη της αύξησης της τιμής του πετρελαίου.

Σήμερα, μιας και η κυβέρνηση της τρόϊκας και του ΔΝΤ, σκέφτεται όχι μόνο απλά να αυξήσει την τιμή του πετρέλαιου θέρμανσης, αλλά και να την διπλασιάσει (ίσως να πάει και παραπάνω) με την σχεδιαζόμενη αύξηση της φορολογίας του πετρελαίου και την εξομοίωση του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης, άρχισε από τα γνωστά σε όλους παπαγαλάκια το ίδιο τροπάρι για το «επίδομα θέρμανσης» !

Ο λαός δεν πρέπει να «τσιμπήσει» και να αγωνιστεί για την κατάργηση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ, για φτηνό πετρέλαιο, για μια ζωή μακρυά από τη μιζέρια της «πράσινης» και «μπλε» εκδοχή του ίδιου νομίσματος.

Και, να μην ξεχνάμε, οι περσυνοί δικαιούχοι του λεγόμενου «επιδόματος θέρμανσης», πήραν την πρώτη δόση και την δεύτερη … την αναμένουν ακόμα !!!
Κάνει εντύπωση που ακόμα κι ο … Αυτιάς αυτό το θέμα το κάνει … γαργάρα, παρ΄όλο που του έστειλα και μέιλ !

2 Responses to Άντε, ξανά μανά, για το πετρέλαιο θέρμανσης !

  1. […] Την ίδια εποχή πέρσυ, είχαμε πάλι μια ατέρμονη συζήτηση για το πετρέλαιο θέρμανσης και τη γνωστή χορήγηση του λεγόμενου “επιδόματος θέρμανσης”, στις ομάδες με οικονομικά προβλήματα. Ο λόγος ήταν η δύσκολη οικονομική κατάσταση των εργαζομένων και συνταξιούχων, εν όψη της αύξησης της τιμής του πετρελαίου. Σήμερα, μιας και η κυβέρνηση της τρόϊκας και του ΔΝΤ, σκέφτεται όχι μόνο απλά να αυξήσει την τιμή του πετρέλαιου θέρμανσης, αλλά και να την διπλασιάσει (ίσως να πάει και παραπάνω) με την… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (184 λέξεις)] […]

  2. […] Την ίδια εποχή πέρσυ, είχαμε πάλι μια ατέρμονη συζήτηση για το πετρέλαιο θέρμανσης και τη γνωστή χορήγηση του λεγόμενου “επιδόματος θέρμανσης”, στις ομάδες με οικονομικά προβλήματα. Ο λόγος ήταν η δύσκολη οικονομική κατάσταση των εργαζομένων και συνταξιούχων, εν όψη της αύξησης της τιμής του πετρελαίου. Σήμερα, μιας και η κυβέρνηση της τρόϊκας και του ΔΝΤ, σκέφτεται όχι μόνο απλά να αυξήσει την τιμή του πετρέλαιου θέρμανσης, αλλά και να την διπλασιάσει (ίσως να πάει και παραπάνω) με την… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (184 λέξεις)] […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: