Αλήθεια, ποιοι νομίζουν ότι είναι ;

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ

» Βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ., ως σύγχρονοι ταγματασφαλίτες, ξανά στο έργο της εντεταλμένης αποστολής τους και στο γνωστό ρόλο της συκοφαντίας κατά του ΚΚΕ:

 Σήμερα στη Βουλή, με το γνωστό ύφος του Γκέμπελς, επιδόθηκαν σε υβρεολόγιο κατά του ΚΚΕ, ενώ απαίτησαν από την κυβέρνηση ακόμα περισσότερα μέτρα καταστολής εναντίον του εργατικού κινήματος.

Δυστυχώς για τους ίδιους, το μπόι τους είναι πολύ μικρό για να κρύψει εκείνους που βρίσκονται πίσω τους: Τους εφοπλιστές και γενικότερα τους μεγαλοκαπιταλιστές.

Οι εργαζόμενοι θα τους πληρώσουν σύμφωνα με τα έργα τους. «

Αλήθεια, μπας και νομίζουν ότι είναι οι … Ελλοχίμ ή οι … Γκαιμπελίμ ή δεν ξέρω ποιοι άλλοι ;;; !!!

Το σίγουρο είναι ότι κρυβόμενοι πίσω από την προκλητική προβολή που «τυχαίνει» να έχουν από τα ολιγαρχικά κανάλια μας, καβάλλησαν το καλάμι, νομίζουν ότι μιλάνε με το … θεό και ζηλεύοντας τους κάθε λογής Γεωργαλάδες, εξακοντίζουν τόνους λάσπης και χυδαίου μίσους προς κάθε κατεύθυνση.
Ας τους χαίρονται αυτοί που τους ψήφισαν και τους έστειλαν στη Βουλή για να … υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους !

Είναι σίγουρο ότι όλοι οι ψηφοφόροι του μορφώματος που λέγεται ΛΑ.Ο.Σ. το έχουν ήδη σκυλομετανιώσει που τους ψήφισαν !

35 Responses to Αλήθεια, ποιοι νομίζουν ότι είναι ;

 1. Ο/Η μπουμπη λέει:

  Α σιχτιρ πια,ΝΕΥΡΙΑΣΑ!!!!!…ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤH ΤΗΝ ΕΜΜΕΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

  Φαρε μου κοιτα το παρακατω αποσπαμα…..

  «Ερώτηση δημοσιογράφου:

  Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», αναφέρει πως εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις του ΚΚΕ μέρος του μισθού τους αναγκάζονται να το επιστρέφουν ως συνεισφορά στα μέσα και το παρουσιάζει ως περικοπή μισθών. Αναφέρεται στο ραδιόφωνο, την εφημερίδα, κλπ.

  «Α, ο κ. Αλαφούζος! Μάλιστα! Κοιτάξτε: Ο «Ριζοσπάστης» δεν είναι επιχείρηση, ο «902» δεν είναι επιχείρηση. Είναι μηχανισμοί, όργανα, πείτε το όπως θέλετε, προπαγάνδας του Κόμματος, που κάνει την ιδεολογική και πολιτική του δουλειά και την προπαγάνδα. Δεν είναι επιχείρηση. Και αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Και να σας θυμίσω τι απάντησα στο ντιμπέιτ όταν ρωτήθηκα σχετικά με τους εργαζόμενους στις «επιχειρήσεις» του Κόμματος. Μάλιστα θεωρούν επιχείρηση και το ίδιο το ΚΚΕ επειδή έχουμε εργαζόμενους υπαλλήλους, καθαρίστριες, τεχνικό προσωπικό.

  Δεν είναι τίποτε καινούργιο. Και η σχέση, προσέξτε, με τα μέλη του Κόμματος που προσλαμβάνονται σε αυτούς τους χώρους, είναι η κομματική τους δουλειά και προσφορά. Βεβαίως αμείβονται από τη στιγμή που η προσφορά η κομματική δεν είναι εκτός επαγγελματικής υπηρεσίας όπως είναι σε άλλα μέλη, πχ δουλεύει οικοδόμος, τελειώνει από την οικοδομή έρχεται στο Κόμμα. Η προσφορά στο Κόμμα είναι εθελοντική. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που πρέπει να τους χρησιμοποιήσεις είτε 24 ώρες το 24ωρο να τους έχει στη διάθεσή σου είτε να δουλέψουν σε μια επαγγελματική βάση, όπως είναι οι καμεραμάν, κλπ. Μιλάω για τα μέλη του Κόμματος. Γιατί σε αυτούς τους χώρους απασχολούμε και μη μέλη του Κόμματος. Για τα μέλη του Κόμματος όμως είναι η κομματική τους δουλειά.

  Εμείς όταν δίναμε αυξήσεις στα μέλη του Κόμματος, δεν δίναμε ποτέ αυξήσεις πάνω από αυτές που έπαιρνε ο κανονικός εργαζόμενος. Γιατί αμέσως γίνονταν ένα κίνητρο, ενδεχομένως, αντικειμενικά η δουλειά στο ΚΚΕ, στο «Ριζοσπάστη» και στον «902». Δηλαδή δεν δίναμε αυτά που διεκδικούσαμε, όταν λέγαμε 1400 ας πούμε. Μιλάω για τα μέλη του Κόμματος. Ή τις αυξήσεις που κάναμε, βεβαίως κοιτάμε να δώσουμε με βάση τις συμβάσεις, δεν το συζητάμε, γιατί και οι συμβάσεις είναι χαμηλές, σιγά τα μεγάλα ποσά των συμβάσεων. Αλλά κι όταν δίναμε αυξήσεις και στα στελέχη του Κόμματος που δεν μπορούν να δουλέψουν επαγγελματικά, δίναμε 2%,3%, ανάλογα. Γιατί δημιουργείται ένα κίνητρο ότι εγώ που είμαι στο ΚΚΕ είμαι κάτι άλλο. Και αν θέλεις μετά, χωρίς να το καταλάβεις, διαμορφώνεις και μια άλλη σχέση. Δεν θέλουμε δηλαδή, όποιος, ταυτίζεται και η επαγγελματική του απασχόληση με το Κόμμα να θεωρηθεί ένα ιδιαίτερο κίνητρο.

  Αυτό λοιπόν έχει πάρα πολλές μορφές που παίρνει. Έχει μορφές κόκκινων μεροκάματων. Ας πούμε σε οικονομικές εξορμήσεις για το κτίριο του Κόμματος, έχουν δοθεί κόκκινα μεροκάματα, δηλαδή δεν έπαιρναν τα μεροκάματα τους. Δόθηκαν κι από όσους δούλευαν έξω από το Κόμμα.»

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ:

  http://www.kke.gr/anakoinoseis_grafeioy_typoy/apospasmata_apo_th_synenteyksh_typoy_ths_gg_ths_ke_toy_kke_alekas_paparhga_sth_thessalonikh_

 2. Ο/Η λαθραναγνώστης λέει:

  Φάρε, μην ξεχνάμε ότι ο φασισμός είναι ο άλλος εαυτός της σοσιαλδημοκρατίας. Στην ουσία είναι ο πραγματικός εαυτός τους τον οποίο προσπαθούν να κρύψουν.
  Η παροιμία είναι σαφέστατη:
  «Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει»

 3. […] Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ ” Βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ., ως σύγχρονοι ταγματασφαλίτες, ξανά στο έργο της εντεταλμένης αποστολής τους και στο γνωστό ρόλο της συκοφαντίας κατά του ΚΚΕ:  Σήμερα στη Βουλή, με το γνωστό ύφος του Γκέμπελς, επιδόθηκαν σε υβρεολόγιο κατά του ΚΚΕ, ενώ απαίτησαν από την κυβέρνηση ακόμα περισσότερα μέτρα καταστολής εναντίον του εργατικού κινήματος. Δυστυχώς για τους ίδιους, το μπόι τους είναι πολύ μικρό για να κρύψει εκείνους που βρίσκονται πίσω τους: Τους εφοπλιστές… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (189 λέξεις)] […]

 4. Ο/Η Philemon λέει:

  Δεν ξέρω τι νομίζουν ότι είναι αλλά ο τίτλος «πατσαβούρες της Βέρμαχτ» είναι πλέον ευρέως αποδεκτός.

 5. Ο/Η faros λέει:

  μπουμπη: Μια Θερμή Καλημέρα και Καλό Σαββατοκύριακο !

  Το έχω υπόψη μου το απόσπασμα …
  Δίνει απαντήσεις σε όποιον είναι καλόπιστος … γιατί, οι κακόπιστοι, οι χυδαίοι και οι επαγγελματίες αντικομμουνιστές έχουν πάρεις τις … «αποφάσεις» τους, όσο κι αν τους μιλάς με επιχειρήματα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τίποτα !
  Πραγματικά, σε κάνουν να νευριάζεις !

  Όμως δεν πρέπει … Δεν αξίζουν … Τον εαυτό μας χαλάμε …
  Και μια συμβουλή:
  Κρατάμε την ψυχραιμία μας, γιατί ο επιθανάτιος ρόγχος του θηρίου που λέγεται καπιταλισμός θα είναι πολύ πιο επικίνδυνος …
  (ο χυδαίος, ο αγοραίος αντικομμουνισμός, θα πάρει τεράστιες διαστάσεις)

 6. Ο/Η faros λέει:

  λαθραναγνώστης: Θερμή Καλημέρα και Καλό Σαββατοκύριακο !

  Ο λαός μας έχει πολλές, δες άλλη μία: «Γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι» !

  Όμως, εμένα, μου αρέσει και η:
  «Ο κλέφτης κι ο ψεύτης (σ.σ.: κι ο χυδαίος αντικομμουνιστής) τον πρώτο χρόνο χαίρονται» !!! 😀 😀 😀

 7. Ο/Η faros λέει:

  Philemon: Θερμή Καλημέρα, Καλό Σαββατοκύριακο !

  Φαίνεται ότι το νέο τους σλόγκαν είναι: Ο φασισμός τώρα … δικαιώνεται!
  Αν και …
  Αν και, εγώ, πιστεύω ότι απλώς εκτελούν τις εντολές του «γνωστού» κέντρου λήψης αποφάσεων!
  Όσο νά ΄ναι, αυτή τη στιγμή, δεν θέλει το ΠΑ»ΣΟ»Κ, να χρεωθεί και μ΄αυτήν την κατηγορία και βάζει τους … «πρόθυμους» να κάνουν την βρωμοδουλειά !

  Σε επόμενη φάση θα δούμε κι άλλες τέτοιες «πατσαβούρες της Βέρμαχτ» στο … προσκήνιο !

 8. Ο/Η Moodesty λέει:

  Tin kalimera mou Faros

  Akousa prin ligo (sto youtube)tin sizitisi Papadimitriou/Mandraveli gia to KKE. Eine na frikiaseis.. To epipedo tis sizitisis . les kai eine dyo paidakia se paidiki xara,pou kakologoun to trito .. To pos antexete stin Ellada tetiou idous enimerosi… mpravo stin ypomoni sas.. Ego pantos eknevrizome.. Akouo se diafora MME sizitisois xoris ousia.. laspologies
  kai dimosiografous (pou ypotithete tha tiroun oudeteri stasi) na ekfrazoun politiki apopsi !!!!!!

  Ma poso xamila kratane to epipedo tou politi..

  Afti tin psefto-oudeterotita proti fora tin vlepo toso fanera..
  Toulaxiston otan diavazei kapios ton Rizospasti i akouei 902 gnorizei oti antiprosopevoun to KKE kai krinei monos tou….

  Me synxorite ean fenome apesiodoksi
  meno sto eksoteriko .. parakoloutho eidiseis apo diafores skandinavikes xores .. Tetia xalia san ta ellinika tileoptika MME den ta exo dei pouthena..

  Ta gegononta stin Vouli .me tin tsirida Adoni na ekfrazei toso antea ton fasismo, se mia xora pou aimatokilise apo dafton .
  Me kanoun na kanoniso to taksidi mou stin Ellada otan pali tha exoume apergia ,, etsi gia na vgo kai ego stous dromous na fonakso

 9. Ο/Η μπουμπη λέει:

  Ωραιος ο Φιλημωνας! «Πατσαβουρες της Βερμαχτ» και να προσθεσω και εγω ενα χαρακτηρισμο που το ακουσα απο βουλευτη του ΚΚΕ προς τον Αδωνη…..»ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ»….

 10. Ο/Η faros λέει:

  Moodesty: Καλημέρα κι από μένα !

  Ε, εντάξει … δεν την λες και … ενημέρωση !!! 😆
  Έπειτα, εμείς, δεν βλέπουμε ΣΚΑΙ παρά ΜΟΝΟ για την Ελληνοφρένεια ! 😀

  Επίσης, εδώ στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχουν δημοσιογράφοι στα αστικά μέσα !
  Υπάρχουν μόνο παπαγαλάκια αισχρά, αλλά … καλοπληρωμένα ! 😛

  Σε κάθε περίπτωση, λάβε κι αυτό υπόψη σου.
  Για να … «χτυπιέντε» κάτω σαν το … χταπόδι, ξέρουν πολύ καλά ότι το κάνουν γιατί το λαϊκό κίνημα ανεβαίνει !
  Και θα τους πάρει φαλάγγι …
  Γι΄αυτό και ζορίζονται … ζορίζονται πολύ !

 11. Ο/Η γιαννης μ λέει:

  ο όποίος χαρακτηρισμός (ουρακοτάγκοι) είναι ότι πιό ταιριαστό στο κακομαθημένο υστερικό ανθρωπάκι με το όνομα Μανωλίδης

 12. Ο/Η faros λέει:

  μπουμπη: Εντάξει … μη τους δίνουμε και … αξία !!!

  Τον άκουσα κι εγώ τον χαραχτηρισμό … και δεν συμφωνώ καθόλου !
  Οι ουρακοτάγκοι είναι (σε σχέση με τον Άδωνι και τους άλλους) πανέξυπνα ζώα !
  Όχι και να τα συγκρίνουμε με τους … απόγονους του Γκέμπελς … του Γεωργαλά … και των άλλων …

 13. Ο/Η ΑΝΏΝΥΜΗ λέει:

  Καλησπέρα σας,
  Διάβασα το άρθρο και τα μηνύματα των φίλων και έχω να παρατηρήσω τα εξής
  Κατ’ αρχάς τί είναι αυτό που μας κάνει να πιστεύουμε ότι οι ψηφοφόροι του μορφώματος το έχουν ήδη μετανιώσει;;; Μακάρι να βασίζεται σε πραγματικά στατιστικά στοιχεία αυτή η εκτίμηση γιατι ιδεολογικά , αν υποθέσουμε ότι μπορεί να υπάρχει ιδεολογική βάση σ΄αυτό το κόμμα , το μόρφωμα , το συνοθύλευμα το ό,τι είναι τέλος πάντων δε νομίζω ότι στέκει η εκτίμηση.
  Άλλοι τους ψήφισαν γιατι τους έβλεπαν σαν αρχάγγελους της κάθαρσης , ένα παιχνιδάκι που το παίζουν άριστα κραδαίνοντας στοιχεία για παραπανήσια δημόσια έξοδα πχ, άλλοι γιατι τους έβλεπαν σαν τους έντιμους απολογητές των χαρακτηριστικών της φυλής που
  καλούσαν τους Έλληνες να δουλέψουν με βάση τα εθνικά ιδανικά για να μεγαλουργήσουν. Βλέπετε να έχει χάσει έδαφος όλη αυτή η εθνικιστική έκρηξη ή να έχει κερδίσει;; Είναι γνωστό ότι οι φωνασκούντες και τσιρίζοντες για πατρίδα και φυλετικά χαρακτηριστικά , οι πατριδοκάπηλοι, αμόρφωτοι-με τη βαθιά σημασία της λέξης, αυτάρεσκοι , φασίζοντες , ελεεινοί τύποι κερδίζουν την εμπιστοσύνη χαμένων ανθρώπων που ζητούν να πιαστούν και ν’ ακουμπήσουν κάπου της ώρες της απελπισίας. Και είναι γνωστό ότι αυτοί που διαχειρίζονται τους φόβους και την απελπισία , οι υποδεικνύοντες εύκολους εχθρούς μπορούν να δέσουν στο άρμα τους και να σύρουν μαζί τους και πίσω τους όσους ξεχνούν τί είναι ο φασισμός. Είναι αυτοί που στέλνουν παιδιά χαμένα , με άδεια από το μίσος μάτια να χτυπήσουν τους αδύναμους, ως βασικούς εχθρούς, ξεχνώντας να τους πουν ότι το χαρακτηριστικότερο γνώρισμα της ελληνικής λεβεντιάς που τόσο τους αρέσει να επικαλούνται είναι ακριβώς ότι δεν χτυπάμε γονατισμένους ανθρώπους.
  Όσο για τους χαρακτηρισμούς Αδόλφος , πατσαβούρα της Βέρμαχτ κλπ τί μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν τους αρέσουν κιόλας;;; Αν δεν τους άρεσαν ή δεν τους έκαναν περήφανους δε θα μάζευαν όποιο φασιστικό σκουπίδι κυκλοφορούσε τριγύρω τους. Και ποιος είναι αυτός που πρώτος χαρακτήρισε πατσαβούρα της Βέρμαχτ το συγκεκριμένο κύριο;; Αν θυμάμαι καλά , διορθώστε με αν κάνω λάθος είναι ένας άλλος κύριος που με χάρη στροβιλίζεται μαζί τους σε ό,τι σιχαμένο μας συστήνει η τηλεόραση και που κάνει πατσαβούρες – ο συγκεκριμένος κύριος- τα μυαλά των παιδιών μας. Μήπως ήταν μια πειρακτική χαριτωμενιά μεταξύ φίλων;; Γιατι όπως έλεγε μια φίλη που πολύ συχνά θυμάμαι όταν ακούω όλους αυτούς να ουρλιάζουν, απολύτως έντιμοι μέσα στην ηλιθιότητά τους, φασισμός είναι πρώτα απ’ όλα η έλλειψη καλού γούστου.
  Και πάλι καλησπέρα σας.

 14. Ο/Η μπουμπη λέει:

  @ Faros

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ…ωραιος……

  Παντως για το συγκεκριμενο θεμα δεν το πολυ προεβαλαν…..τα μαζεψανε γρηγορα γρηγορα……

 15. Ο/Η faros λέει:

  γιαννης μ: Μμμ … ναι … αλλά, οι ουρακοτάγκοι δεν είναι καθόλου υστερικοί !

  Ετούτοι οι … «ορθόδοξοι» μόνο με κάτι σκουλήκια – παράσιτα μοιάζουν …

 16. Ο/Η faros λέει:

  μπουμπη: Θα προβλέψω κάτι … Οι μπουρδολογίες, ο αντισοβιετισμός, ο χυαδαίος αντικομμουνισμός, το ψέμα κι η συκοφαντία, θα συνεχιστούν … από βδομάδα τώρα !
  Το σαββατοκύριακο θα … μαζέψουν δυνάμεις … 😛 😛 😛

 17. Ο/Η faros λέει:

  ΑΝΏΝΥΜΗ: Καλησπέρα κι από μένα.

  1. Δεν έχεις άδικο … εδώ υποστηρίζουν ακόμη τη χούντα των συνταγματαρχών !

  2. Σίγουρα όμως υπάρχουν ψηφοφόροι που έχουν προβληματιστεί για τις κωλοτούμπες του κόμματός τους, τις παλινωδίες, τον άκρατο λαϊκισμό … ξέρεις όταν κάνουμε εχτιμήσεις ότι ο αντικομμουνισμός αργά ή γρήγορα γυρίζει μπούμεραγκ στηρίζεται και στην Ιστορία !

  3. Ας μην ξεχνάμε ότι το όποιο ποσοστό τους, το έχουν εξασφαλίσει από την γνωστή … πολυκατοικία, εξ αιτίας της (ουσιαστικά) διάλυσης της Νέας Δημοκρατίας! Αν και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτής της διάλυσης, το καρπώθηκε το ΠΑ»ΣΟ»Κ !

  4. Σε κάποιο μπλογκ (δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή) αναφέρονται 10 ονόματα – «στελέχη» του μορφώματος αυτού που ο Καρατζαφέρης διόρισε στη Βουλή !
  Αν λάβουμε επίσης υπόψη μας την προκλητική προβολή που έχει το «κόμμα» του ΛΑ.Ο.Σ. από τα κανάλια, δεν είναι παράξενο που έχει αυτό το ποσοστό.
  Μην ξεχνάμε πως μπήκαν στην ευρωβουλή οι … «οικολόγοι» του Τρεμόπουλου !!!
  Το ΛΑ.Ο.Σ. όλο αυτό το καιρό «παίζει» πολύ καλά το ρόλο που του ανατέθηκε από το σύστημα.

  5. Θα με βρεις σύμφωνο για τους χαραχτηρισμούς … προφανώς τους αρέσουν … άλλωστε τους … επιδιώκουν !!!!!!!!!!

  Γεια χαρά σου !

 18. Ο/Η Philemon λέει:

  @ΑΝΩΝΥΜΗ
  αστειευόμενος έδωσα τον χαρακτηρισμό «πατσαβούρες κλπ.», ξέροντας ότι προέρχεται από άτομο με ανάλογο αξιακό σύστημα… Πάντως οι μετρήσεις δείχνουν σταθερά ότι κλείνει ο κύκλος αυτού του κακοήθους μορφώματος. Ίσως έτσι εξηγείται και η αγωνιώδης προσπάθεια του «Μπουμπούκου» και των άλλων να προσφέρουν πάση θυσία υπηρεσίες στα κατοχικά ανδρείκελα ώστε να εξασφαλίσουν ανταλλάγματα που ακόμη δεν είναι σαφή. Μην ξεχνάμε ότι είχαν κάνει μεγάλη επένδυση στη «νεοεξεργασία» και τώρα φοβούνται ότι θα επιστρέψουν κοινωνική ασημαντότητα των τηλεπλασιέ.

 19. Ο/Η Philemon λέει:

  @ΑΝΩΝΥΜΗ

  Να προσθέσω ότι πολλοί πρώην υποστηρικτές τους σε μικρά κανάλια (τα οποία παρακολουθώ συστηματικά) ή τους έχουν αποκηρύξει ή κρατούν μεγάλες αποστάσεις, καθώς αντιμετωπίζουν στο τηλέφωνο την οργή των τηλεθεατών τους –κύρια αιτία είναι ότι ψήφισαν το Μνημόνιο. (Το ίδιο παρατηρώ και στα ιστολόγια.) Αλλά το κλίμα είχα αρχίσει να χαλάει με την είσοδο της Τζαβέλλα…

 20. Ο/Η μπουμπη λέει:

  Παντως αμα γινει οπως λες και εχουμε τις επομενες εβδομαδες να πριζουν με τις δηθεν περικοπες ενα πραγμα θα μου ερθει να φωναξω…..

  ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ!!!!!ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

 21. Ο/Η faros λέει:

  Philemon: Πολύ Καλημέρα !

  «… δεν είναι σαφή »
  Όλα όχι, φίλε μου, αλλά π.χ. οι διορισμοί στη Βουλή στελεχών τους έγινε ήδη …
  Πλήρη καταχρηστική και προκλητική προβολή από τα κανάλια γίνεται …

  Στην πορεία, θα μάθουμε και τα άλλα …

 22. Ο/Η faros λέει:

  Philemon: Σε κάθε περίπτωση … οι «τύποι» βλέπουν τι γίνεται και αν τελικά οι εκλογές για την «Τ».Α. γίνουν «μόνες» τους εκεί να δεις συνεργασίες και … κωλοτούμπες … γιατί αλλιώς το μαύρο που θα φάνε …

 23. Ο/Η faros λέει:

  μπουμπη: Εκπληκτικό έργο … διαχρονικό … φοβερές ατάκες, σκηνές, παίξιμο, ίσως το καλύτερο έργο όλων των εποχών !

  Με την ευκαιρία, αποκλείεται να πουν την αλήθεια … εχτός αν τους αναγκάσουμε …

  Καλημέρα Καλή !

 24. Ο/Η Philemon λέει:

  Ενδεικτικό της γενικότερης οργής και το παρακάτω από ανεξάρτητο ιστολόγιο:

  Φασισταρά Κοραντή, όταν εσύ ήσουν χαφιές της χούντας, ο Νίκος Παπακωνσταντίνου ήταν στο αντιδικτατορικό κίνημα (Ο Νίκος Παπακωνσταντίνου, βουλευτής Β’ Αθήνας του ΚΚΕ, έχει τη δική του σημαντική ιστορία και συνεισφορά στους λαϊκούς αγώνες…)
  Όταν εσύ, φασίστα Κοραντή, έκοβες διαβατήρια στους ΕΛΛΗΝΕΣ αντιστασιακούς, υπηρετώντας τα αφεντικά σου (ΗΠΑ), ο Νίκος ήταν μπροστάρης στους αγώνες για Δημοκρατία στη Νάπολη της Ιταλίας!
  Όταν εσύ, φασίστα Κοραντή, «εισήχθης» το 1972 (πες αλεύρι!) και «υπηρέτησες» στο ΝΑΤΟ και την Ουάσινγκτον, ο ελληνικός λαός στέναζε από το δικό σου φασιστικό καθεστώς!
  Κι εσύ, δικαίως ως φασίστας, δεν ντρέπεσαι! Η ντροπή είναι στην ελληνική βουλή που επωάζει το αυγό του φιδιού!

  http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/07/o_02.html

 25. Ο/Η Philemon λέει:

  Πώς μου διέφυγε….. Έχεις απόλυτο δίκιο!
  Πάντως η τελευταία «διευκόλυνση» από μπουμπουκομπούμπουκο κλπ. άνθη-φυτά έχω την εντύπωση ότι αποσκοπεί σε μελλοντικές «δόσεις».

 26. Ο/Η faros λέει:

  Philemon: Είναι γεγονός ότι κάποιοι (σαν τον «κύριο» Κοραντή) νομίζουν ότι επειδή εκλέχτηκαν στη Βουλή, ο πολύς ο κόσμος έχει ξεχάσει το παρελθόν τους …

  Νομίζουν ότι μπήκαν στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ !!!!!!!!!!! 😛 😛 😛

  υ.γ. το διάβασα το παραπάνω απόσπασμα …

 27. Ο/Η faros λέει:

  Philemon: Είναι σίγουρο ότι δεν γνωρίζουμε επακριβώς όλες τις προσυμφωνημένες «διευκολύνσεις» …

  Σιγά σιγά θα τις μαθαίνουμε !

 28. Ο/Η 29-26 λέει:

  ΠΑΜΕ Vs Κοινωνία

  ΠΑΜΕ : Έχουμε αναλάβει την ρήξη με το σαθρό κατεστημένο. Θέλουμε οι εργαζόμενοι να έχουν μέρος από τα υπερκέρδη των εταιριών για να μπορούμε όλοι να ζούμε καλύτερα. Οι μετανάστες είναι και αυτοί άνθρωποι με δικαιώματα, που η μοίρα τους έριξε σε μια γωνιά του πλανήτη και διεκδικούν το δικαίωμα να επιβιώσουν. Πρέπει το σύνολο των εταιριών να γίνουν δημόσιες ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση σε υγεία – παιδεία – υπηρεσίες. Με αυτόν τον τρόπο όλοι θα μπορούν να εργάζονται και θα έχουν ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης. Επειδή όλα τα παραπάνω δεν γίνονται αποδεκτά έχουμε το δικαίωμα να μην υπολογίζουμε τις δικαστικές αποφάσεις αυτού του σάπιου κατεστημένου, όπως και το σύνταγμα και να εφαρμόζουμε αυτά που εμείς θεωρούμε σωστά.

  Vs

  Κοινωνία : Είστε και εσείς μέρος αυτού του σάπιου συστήματος και τόσα χρόνια στο ελάχιστο δεν μπορέσατε να το αλλάξετε, όταν οι εταιρίες θα είναι ζημιογόνες θα αναλαμβάνουν οι υπάλληλοι και μέρος των ζημιών της; όλοι οι μετανάστες της γης χωράνε σε αυτή την χώρα ώστε να ζήσουν αρμονικά και οι ντόπιοι; οι δημόσιες εταιρίες τόσα χρόνια κατακλύζονται από σκάνδαλα και ελάχιστες είναι κερδοφόρες, ποιος θα καλύπτει την διαφορά των ζημιών; Επειδή όλα τα παραπάνω είναι η σκληρή πραγματικότητα έχουμε το δικαίωμα να μην υπολογίζουμε τις δικαστικές αποφάσεις αυτού του σάπιου κατεστημένου, όπως και το σύνταγμα και να εφαρμόζουμε αυτά που εμείς θεωρούμε σωστά. (ούπς εμείς δεν μπορούμε????)

  Όλα τα παραπάνω βέβαια αποτελούν φανταστικούς διαλόγους και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

  http://29-26.blogspot.com/2010/06/vs.html

 29. Ο/Η faros λέει:

  29-26: Πράγματι, όπως το λες πολύ σωστά, αυτά που μου γράφεις, βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας, ίσως και σε αρρωστημένα μυαλά κάποιων … γνωστών αγνώστων !

  Μια μικρή μόνο παρατήρηση (το σχόλιο δεν αντέχει ούτε σε σχόλιο – πλάκα):
  – ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ! ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ !
  Κατάλαβες ;;;;;;;;;;;

 30. Ο/Η Philemon λέει:

  Χεχε…

  Κατά φωνή! 🙂 🙂 🙂

 31. Ο/Η γιαννης μ λέει:

  http://www.cosmo.gr/News/Hellas/279848.html

  καλώς τον τον «άγιο» τον καραμπουζουκλή…όλα τα μωρά στην πίστα

 32. Ο/Η faros λέει:

  γιαννης μ: Αφού άρχισαν να … «στρατολογούν» και το φασιστοπαπαδαριό … πάει τη χάσανε την … μπάλλα !!!!!!!!!! 😛 😛 😛

 33. Ο/Η faros λέει:

  Philemon: Πράγματι … το δεύτερο συνθετικό αποδίδει απόλυτα την πραγματικότητα !!! 😆

 34. Ο/Η Tom λέει:

  καλημέρα,

  Την νέα βρωμιά του πρακτοράκου Πάγκαλου τη διάβασες; Είναι απίστευτος, και άθλιος ταυτόχρονα. Να τον έβλεπε απο μια μεριά ο αδόλφος… τι χαρές θα έκανε!!!

 35. Ο/Η faros λέει:

  Tom: Τον είχαν σήμερα στο μέγκα τα δυο γνωστά παπαγαλάκια …

  Ήταν … απόλαυση, ως συνήθως !

  Τι Γκέμπερλς, τι Χίτλερ (που λες και συ), τι Γεωργαλάς, τι Παττακός, τι Καρατζαφέρης … χαρτοσιά δεν πιάνουν μπροστά του – και φυσικά και μπροστά στους δημοσιογραφίσκους – γκεμπελίσκους Καμπουράκη και Οικονομέα !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: