Σάπιοι είναι, όλοι τους !

Μερικοί από τους ονομαζόμενους «πρωθυπουργούς» των χωρών της Ε.Ε. !

Δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένα μέρος του πολιτικού προσωπικού του μεγάλου κεφαλαίου της Ευρώπης, που προχθές συναποφάσισαν το Πρόγραμμα «ΕΕ – 2020» !

Τι αποφάσισαν οι «27» ;;;

1. Κατάρτιση εθνικών προγραμμάτων μεταρρυθμίσεων

2. Επιτυχία των οικονομικών στόχων

Μέσα από αυτή τη στρατηγική και με προμετωπίδα (ως είναι φυσικό) το γνωστό Πρόγραμμα Σταθερότητας, ετοιμάζουν γενικευμένη επίθεση σε κάθε είδους κατάχτηση της εργατικής τάξης, πρόκειται να διαλύσουν ολόκληρες ομάδες, σκοπός τους είναι η εξαθλίωση.
Συμφώνησαν και δώσουν «όρκους πίστης» να αυξήσουν τα κέρδη των αφεντικών τους, αδιαφορώντας αν θα στείλουν στον καιάδα της ζωής εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους.

Τα ανδρείκελα, οι ορντινάτσες, οι χάρτινοι «ηγέτες», δεν πήραν ούτε ένα (αριθ. 1) μέτρο που θα μπορούσε να ανακουφίσει τους λαούς τους !
Βασιζόμενοι στους συμβιβασμένους συνδικαλιστές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στα τηλεοπτικά πληρωμένα παπαγαλάκια τους, στα κόμματα του ευρωμονόδρομου, στη Συνθήκη του Μάαστριχτ, στα λαμόγια, αν δεν τους σταματήσουν οι Λαοί, πρόκειται να εξαπολύσουν τον Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο στην κυριολεξία.
Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο !
Ό,τι δεν μπόρεσε να πετύχει ο Χίτλερ, εξ αιτίας του Σοβιετικού Λαού και της Ηγεσίας του, θέλουν να το πετύχουν αυτοί !

Η σαπίλα του μυαλού τους, η μαυρίλα της ψυχής τους, το απύθμενο μίσος τους ενάντια σε κάθε τι το λαϊκό,  τους έχει τυφλώσει τόσο πολύ, που δεν βλέπουν ότι καίγοντας τους λαούς τους, αυτή η φωτιά κάποια στιγμή θα κάψει και τους ίδιους !

Τότε, όμως, θα είναι αργά – για όλους μας !

Δεν πρέπει να τους αφήσουμε !

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ  ΤΩΡΑ  !

6 Responses to Σάπιοι είναι, όλοι τους !

 1. […] Μερικοί από τους ονομαζόμενους “πρωθυπουργούς” των χωρών της Ε.Ε. ! Δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένα μέρος του πολιτικού προσωπικού του μεγάλου κεφαλαίου της Ευρώπης, που προχθές συναποφάσισαν το Πρόγραμμα “ΕΕ – 2020″ ! Τι αποφάσισαν οι “27″ ;;; 1. Κατάρτιση εθνικών προγραμμάτων μεταρρυθμίσεων 2. Επιτυχία των οικονομικών στόχων Μέσα από αυτή τη στρατηγική και με προμετωπίδα (ως είναι φυσικό) το γνωστό Πρόγραμμα Σταθερότητας, ετοιμάζουν γενικευμένη επίθεση σε κάθε είδους κατάχτηση της… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (248 λέξεις)] […]

 2. […] Μερικοί από τους ονομαζόμενους “πρωθυπουργούς” των χωρών της Ε.Ε. ! Δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένα μέρος του πολιτικού προσωπικού του μεγάλου κεφαλαίου της Ευρώπης, που προχθές συναποφάσισαν το Πρόγραμμα “ΕΕ – 2020″ ! Τι αποφάσισαν οι “27″ ;;; 1. Κατάρτιση εθνικών προγραμμάτων μεταρρυθμίσεων 2. Επιτυχία των οικονομικών στόχων Μέσα από αυτή τη στρατηγική και με προμετωπίδα (ως είναι φυσικό) το γνωστό Πρόγραμμα Σταθερότητας, ετοιμάζουν γενικευμένη επίθεση σε κάθε είδους κατάχτηση της… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (248 λέξεις)] […]

 3. Ο/Η giorgos λέει:

  Καλησπέρα σύντροφε σε μια παλαιότερη ανάρτηση είχα αναφερθεί στην περίπτωση ενός ΓΠΠ τώρα βλέπω τις πολύπλοκες εξελίξεις παγκοσμίος αλλά και τις ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις που υπάρχουν.Σύντροφε αυτά που θα γράψω ποιό κάτω είναι απο το βιβλίο »μαρξιστική φιλοσοφία,βασικές έννοιες και αρχές»του Ρόμπερτ Στάϊγκερβαλντ απο τις εκδόσεις σύγχρονη εποχή η μετάφραση του βιβλίου έγινε το 79 παρακαλώ.Λοιπόν στην σελ.83 γρ΄φεται το εξής σύντροφοι και φίλοι»Στη δύναμη των λαών,βρίσκεταιο αποφασιστικός παράγοντας για την αποφυγή ενός ΓΠΠ και την εξασφάλιση μιας διαρκούς ειρήνης».Επίσης στην σελ.89 γράφεται το εξής »Και σήμερα πρόκειται για το ζήτημα,ότι η απάνθρωπες εξωτερικέυσεις του καπιταλισμού θα θέσουν τελικά,την ανθρωπότηταμπροστά στο δίλημα:η να προχωρήσει στο σοσιαλισμό σε παγκόσμια κλίμακα η να καταστραφεί μέσα στην βαρβαρότητα ενός πυρηνικού πολέμου.Γιαυτό ακριβώς,η πάλη για την συνείδηση των ανθρώπων,η οργάνωση τους στον πολιτικό αγώνα για την εφαρμογή των κοινωνικών νόμων αποκτούν αποφασιστική σημασία».Όλοι ξέρουμε ότι οι προηγούμενοι παγκόσμιοι πόλεμοι ήρθαν σε περίοδο βαθιών κρίσεων και ενδοιμπεριαλιστικών αντιθέσεων.Τα συμπεράσματα δικά σας…

 4. Ο/Η faros λέει:

  giorgos: Δεν θέλω να το χαλάσω … αλλά να, έχω πει κι άλλες φορές ότι σε τούτο το μπλογκ λέμε και προσωπικές απόψεις.

  Η προσωπική μου λοιπόν άποψη είναι ότι :

  Λάθος κάναν όσοι πρόβλεψαν ότι ο ΓΠΠ θα είναι ο τελευταίος Πόλεμος (πυρηνικός γαρ).
  Ο ΓΠΠ ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη … Είναι ο Οικονομικός Πόλεμος !
  Και, … και … πραγματικά ή θα μας οδηγήσει στον Σοσιαλισμό, ή θα μας οδηγήσει στον ΔΠΠ που θα είναι και ο τελευταίος …

 5. Ο/Η giorgos λέει:

  Όπως και να χει η εργατική τάξη και ολαός γενικότερα πρέπει να συνειδητοποιήσουν την σοβαρότητα της κατάστασης απλά ο ΔΠΠ αν γίνει θα ονομαστεί ΓΠΠ απλά επειδή θα είναι πόλεμος εξοπλισμών στην κυριολεξία.Όμως σύντροφε αυτό που με ανησυχεί είναι ότι αυτοί τα όπλα δεν τα πουλάνε για να έχουν και να τα συντηρούν μόνο κάποια στιγμή θα τα χρησιμοποιήσουν κιόλας δεν ξέρω αν έχω δίκιο η άδικο αλλά έτσι το βλέπω και ελπίζω να πέσω όχι απλά έξω αλλά ελπίζω να αποδειχθώ ψέυτης μεγάλος.Όμως αυτό που πιστέυω είναι ότι έχει ακόμα όπλα το σύστημα για να μας πολεμήσει πράγμα που πρέπει να μας κάνει ποιό πεισματάρηδες και υπομονετικούς γιατί ακόμα και αυτή η κρίση πιστέυω ότι θα περάσει αναίμακτα για τον καπιταλισμό,μακάρι να αποδειχθω και εδώ μεγάλος ψέυτης.Η μεγάλη αλήθεια και εδώ κόβω και το κεφάλι μου ότι δεν θα αποδειχθώ ψέυτης είναι ότι το σύστημα ενώ υπερτερεί συντριπτικά το μόνο που καταφέρνει δεν είναι τίποτα άλλο απο το να κερδίζει χρόνο όμως να δούμε τι θα κάνει με αυτό τον χρόνο όταν θα του τελειώσει,Τότε θα μιλήσει ο λαός…

 6. Ο/Η faros λέει:

  giorgos: Συντροφάρα, μια Θερμή Καλημέρα !

  Όχι μόνο έχεις δίκιο, αλλά και πολύ μάλιστα !
  Γι αυτό και ένας από τους σκληρούς αγώνες που κάνει το Κίνημα είναι και η εμπέδωση της ειρήνης.
  Να μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν πολλοί πόλεμοι σε εξέλιξη – άσχετα άν δεν τους ονομάζουν έτσι τα παπαγαλάκια του ιμπεριαλισμού!

  Ο καπιταλισμός ΔΕΝ θα πέσει μόνος του !
  Το λαϊκό κίνημα θα τον ανατρέψει !
  Με την οργάνωσή του … με την αντεπίθεσή του !
  Και αυτό κάνουμε κάθε μέρα – προσπαθούμε να οργανώσουμε τον λαό μας προς αυτή την κατεύθυνση.
  Και οι χθεσινές μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις αυτόν τον σκοπό υπηρέτησαν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: