Η «Τυποεκδοτική ΑΕ» και η αλήθεια.

Μετά από σειρά δημοσιευμάτων (και σε ιστοσελίδες) – για άλλη μία φορά -, που περισσεύει η χυδαία παραπληροφόρηση, η σκόπιμη ψευτιά, οι άτιμες και πρόστυχες επιθέσεις, που στόχο δεν έχουν μόνο την Επιχείρηση του ΚΚΕ, αλλά και το ίδιο το Κόμμα, εκδόθηκε το παρακάτω Δελτίο Τύπου προς αποκατάσταση της Αλήθειας.

«Απαντούμε κατηγορηματικά ότι η «Τυποεκδοτική Α.Ε.» εφαρμόζει πλήρως όχι κάποια εργοστασιακή σύμβαση αμφιβόλου αξίας για τους εργαζόμενους, αλλά τη ΣΣΕ της Ομοσπονδίας των Λιθογράφων, όπως αυτή ισχύει σύμφωνα με την ΔΑ 33/2009 σε ό,τι αφορά τα ημερομίσθια και τους μισθούς, την αποζημίωση των νυχτερινών, των αργιών και των υπερωριών. Επίσης, εφαρμόζεται η ΣΣΕ των λιθογράφων ακόμη και σε ό,τι αφορά την επάνδρωση – σύνθεση των μηχανών, τα επιδόματα και τις πρόσθετες παροχές (χορήγηση γάλακτος, φόρμες εργασίας κλπ.).

Ολοι οι εργαζόμενοι γνωρίζουν καλά το τι συμβαίνει στα άλλα εργοστάσια του κλάδου και τις διαρκείς παραβιάσεις κάθε έννοιας εργασιακού δικαιώματος.

Ο κάθε καλοπροαίρετος καταλαβαίνει ότι, αν αυτά τα δημοσιεύματα είχαν στόχο τη διεκδίκηση των εργατικών δικαιωμάτων, δεν θα έπρεπε να αναφέρονται καν στην «Τυποεκδοτική». Ομως οι στόχοι είναι διαφορετικοί και σχετίζονται με την κατασυκοφάντηση της «Τυποεκδοτικής» και τον ανοιχτό οικονομικό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και αστικοί πολιτικοί κύκλοι, ακριβώς για το λόγο ότι εφαρμόζει τις ΣΣΕ και διαφυλάσσει τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Επιδιώκουν ταυτόχρονα, διαμέσου του χτυπήματος της «Τυποεκδοτικής», και το χτύπημα του ΚΚΕ. Δηλώνουμε κατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια να παρακολουθούμε τους συκοφάντες να επιτελούν το έργο τους.

Επιφυλασσόμαστε να απαντήσουμε στη συκοφαντία με όλους τους τρόπους και μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, για να αποκαλύψουμε όσους κρύβονται πίσω από αυτά τα δημοσιεύματα και το ρόλο τους, να διαφυλάξουμε την αλήθεια και τα νόμιμα δικαιώματά μας, που θίγονται βάναυσα από τέτοιες ύπουλες επιθέσεις».

Να ελπίσουμε ότι οι «πληρωμένοι» κονδυλοφόροι, οι his master voice κάθε λογής παπαγαλίσκοι, θα καταλάβουν ότι απλά συκοφαντούν ;
Μπα, δεν νομίζω !
Είπαμε, ο καθείς εφ ω ετάχθει !
Έχω τη γνώμη, ότι η πολύ ευγένεια που εκπορεύεται χρόνια τώρα από το ΚΚΕ, έχει αποθρασύνει τους επαγγλεματίες αντικομμουνιστές.
Σε τέτοιο σημείο, που το Κόμμα πρέπει να αναθεωρήσει τη μέχρι τώρα στάση του και να προβεί στις ενέργειες εκείνες που θα κάνει τους θρασύδειλους συκοφάντες να βάλουν την ουρά στα σκέλια !

30 Responses to Η «Τυποεκδοτική ΑΕ» και η αλήθεια.

 1. […] Μετά από σειρά δημοσιευμάτων (και σε ιστοσελίδες) – για άλλη μία φορά -, που περισσεύει η χυδαία παραπληροφόρηση, η σκόπιμη ψευτιά, οι άτιμες και πρόστυχες επιθέσεις, που στόχο δεν έχουν μόνο την Επιχείρηση του ΚΚΕ, αλλά και το ίδιο το Κόμμα, εκδόθηκε το παρακάτω Δελτίο Τύπου προς αποκατάσταση της Αλήθειας. «Απαντούμε κατηγορηματικά ότι η “Τυποεκδοτική Α.Ε.” εφαρμόζει πλήρως όχι κάποια εργοστασιακή σύμβαση αμφιβόλου αξίας για τους εργαζόμενους, αλλά τη ΣΣΕ της Ομοσπονδίας των Λιθογράφων, όπως… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (371 λέξεις)] […]

 2. Ο/Η Philemon λέει:

  Η γνωστή, συνηθισμένη εκπωμάτιση βόθρων…
  Πολύ θερμή καλημέρα!

 3. Ο/Η faros λέει:

  Philemon: Μόνο μια απορία : Αυτοί που κάνουν το … ξεκαπάκωμα, δεν παθαίνουν τίποτα από τη βρώμα ;;;

  Ή η δική τους βρώμα είναι ακόμη μεγαλύτερη … οπότε …

  Θερμή Καλημέρα κι από μένα !

 4. […] Μετά από σειρά δημοσιευμάτων (και σε ιστοσελίδες) – για άλλη μία φορά -, που περισσεύει η χυδαία παραπληροφόρηση, η σκόπιμη ψευτιά, οι άτιμες και πρόστυχες επιθέσεις, που στόχο δεν έχουν μόνο την Επιχείρηση του ΚΚΕ, αλλά και το ίδιο το Κόμμα, εκδόθηκε το παρακάτω Δελτίο Τύπου προς αποκατάσταση της Αλήθειας. «Απαντούμε κατηγορηματικά ότι η “Τυποεκδοτική Α.Ε.” εφαρμόζει πλήρως όχι κάποια εργοστασιακή σύμβαση αμφιβόλου αξίας για τους εργαζόμενους, αλλά τη ΣΣΕ της Ομοσπονδίας των Λιθογράφων, όπως… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (371 λέξεις)] […]

 5. Ο/Η JohnyQ λέει:

  η ανακοίνωση του Κόμματος τα λέει όλα, να προσθέσω κάτι από την εμπειρία μου.

  σε μια από τις προηγούμενες απεργίες που είχε πάρει απόφαση και η Ομοσπονδία Λιθογράφων και είχα βρεθεί στη ΦηΜηΠΑΚ. οι χώροι εργασίας των επιχειρηματιών στον τομέα αυτό είναι πραγματικά κάτεργα. απασχολούν μετανάστες με πενιχρές αμοιβές, ανασφάλιστους(Έλληνες και Μετανάστες), τους πετάνε στο δρόμο και προσλαμβάνουν άλλους πολύ συχνά.

 6. Ο/Η faros λέει:

  JohnyQ: Σημαντική η μαρτυρία σου … έτσι ακριβώς είναι !

 7. Ο/Η Θανασης λέει:

  Να μην ξεχναμε συντροφοι οταν δεχεται το κομμα επιθεση μεγαλα δινα να περιμενει ο λαος.

 8. Ο/Η faros λέει:

  Θανασης: Ακούγοντας εδώ και λίγη ώρα τις ειδήσεις … φαίνεται ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που λες !

  Γι αυτό και το Κόμμα καλεί σε Πανστρατιά … Πανστρατιά Αντίστασης και Αγώνα !

 9. Ο/Η MITSARAS λέει:

  Πλησιάζει η ψήφιση του ασφαλιστικού και το ΠΑΜΕ καλεί σε απεργία στο 3ο δεκαήμερο του Ιουνίου.

 10. Ο/Η faros λέει:

  MITSARAS: Είναι το πιο βασικό στοίχημα της Εργατικής Τάξης !

  Ή αυτοί … ή εμείς !

  Στους Αγώνες θα κριθεί ο καθένας μας ..

 11. Ο/Η Ορεσείβιος λέει:

  Καλησπέρα σας,

  Μήπως θα έπρεπε να μας ανησυχούν και τα γεγονότα στις χώρες της Βαλτικής και της Κεντρικής Ευρώπης με την ποινηκοποίηση του Κομμουνισμου;
  Δυστυχώς από την προσωπική μου πείρα διαπιστώνω ότι ο λαός δεν γνωρίζει το παραμικρό γι΄αυτά και στο άκουσμά τους όχι μόνο προβληματίζεται αλλά κι οργίζεται ανακαλύπτοντας ξαφνικά πόσο ¨δημοκρατική» είναι η ΕΕ και οι συνοδοιπόροι τους.
  Καιρός λοιπόν πέρα των δικών μας να αρχίσουμε να βλέπουμε και τη διεθνή αντιμετώπιση του Κομμουνιστικού κινήματος και να διαδώσουμε τα όσα ακούμε και βλέπουμε γύρω από το θέμα αυτό μιας και πουθενά (πλήν του Ριζο και του 902) δεν γίνεται λόγος γι΄αυτό.
  Δύσκολες μέρες βλέπω να έρχονται σύντροφοι και σκοτεινές….

 12. Ο/Η giorgos λέει:

  Αυτοί που συκοφαντούν την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ μάλλον δεν έχουν κάνει μια βολτίτσα σε κάποιο άλλο εργοστάσιο του κλάδου να δούνε τα χάλια.

 13. Ο/Η faros λέει:

  Ορεσείβιος: Πολύ καλημέρα σου !

  Φυσικά και μας ανησυχούν !
  Όχι μόνο γιατία απλά «συμβαίνουν», αλλά γιατί, είναι φανερό αυτό, όλα αυτά εντάσσονται σε ένα γενικότερο «σχέδιο αποκομμουνιστικοποίησης» !
  Και δεν ανησυχούν μόνο εμάς, εννοώ το ΚΚΕ, γενικότερα υπάρχει ένας αναβρασμός – με διαδηλώσεις και άλλες ενέργειες.

  Για τις δυσκολίες που λες …
  Επίτρεψε μου να σου πω: Μετά από μια δυνατή μπόρα, ΠΑΝΤΑ, ακολουθεί μια υπέροχη λιακάδα !

  Έτσι θα γίνει και σ΄αυτή την περίπτωση.
  Να είσαι σίγουρος γι αυτό !

 14. Ο/Η faros λέει:

  giorgos: Γιατί μήπως πήγαν στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ;;;
  Είμαι σίγουρος ότι καν ξέρουν τι είναι …

  Έτσι τους είπαν, έτσι κάνουν !
  Παπαγαλάκια του κερατά !

  Καλημέρα, σύντροφε !

 15. Ο/Η γιαννης μ λέει:

  κλασσικά πασοκικά παραμυθάκια με δράκους…σε λίγο θα ανασύρουν το κότερο του Φλωράκη,το εμπόριο όπλων με την Νικαράγουα και θα ανακαλύψουν την εισβολή έξαλλων μονάδων του ΠΑΜΕ στον πλανήτη Άρη (που λόγω ονόματος είναι ιμπεριαλιστής και δολοφόνος)…..την δουλειά μας εμείς να ξυπνάμε συνειδήσεις….

  υγ…μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι μηνύσεις σε κάθε υπεύθυνο ξεκινόντας από τον μεγάλο τραγουδιστή για τις μπαρούφες του με τον γερμανό???τσουρέκια μας τα κάνανε

 16. Ο/Η giorgos λέει:

  Kαλημέρα σύντροφε στην λέω λίγο καθυστερημένα πιστέυω να με συγχωρήσεις.

 17. Ο/Η faros λέει:

  γιαννης μ: Θα με βρεις (εντελώς, όμως) σύμφωνο … ειδικά με το υστερόγραφό σου !

  Ήδη έχουμε αργίσει πολύ … για αυτό και το ξεσάλωμα !

 18. Ο/Η faros λέει:

  giorgos: Να είσαι καλά … αντεύχομαι … και μην έχεις προβληματισμούς τέτοιους …

  Οι ευχές (λέω εγώ) ισχύουν όλη τη μέρα … αρκεί να είναι από καρδιάς όπως οι δικές σου !

 19. Ο/Η Philemon λέει:

  Σαν καλά να τα λέει ο Γιάννης… Τσουρέκια ….παραφουσκωμένα !

 20. Ο/Η faros λέει:

  Philemon: Συμφων

  Philemon: Συμφωνώ …

 21. Ο/Η γιαννης μ λέει:

  όπως είπε ο Θανάσης πιό πάνω να ετοιμάζεστε για επιθέσεις….δείτε μόνο στα γκαλοπάκια του αλαφουζέιου (και όχι μόνο) τα ποσοστά του Κόμματος και πως τα πνίγουν…επικεντρώνονται στις γενικεύσεις του στύλ κακιά κυβέρνηση,νέα πρόσωπα και τα άλλα τα πνίγουν…όχι ότι είναι και κάτι το ενδεικτικό τα γκάλοπ αλλά το λέω για να δείξω την σκέψη και λειτουργία τους

 22. Ο/Η faros λέει:

  γιαννης μ: Έτοιμοι είμαστε … εεεεε … λάθος … ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ είμαστε !

  Όσο κι αν τα κρύβουν … έχουμε εμείς τα δικά μας … Τις συγκεντρώσεις μας … Την επαφή μας με τον κόσμο …
  (και … άλλα πολλά)

 23. Ο/Η RedPersonality λέει:

  Συμφωνώ με τις μυνήσεις…γτ όντως μας τα έχουν κάνει τσουρέκια.Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να δούμε στην απεργεία του ΠΑΜΕ που έρχεται τώρα,χιλιάδες κόσμο!!.Μετά απο εκεί και πέρα στα…τσουρέκια μου.

 24. Ο/Η faros λέει:

  RedPersonality: Σίγουρα το κυριώτερο είναι να μαζεύεται όλο και περισσότερος κόσμος στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ !

  Και, να μην μένει μόνο εκεί !
  Καθημερινή δουλειά από όλους … όπου κι αν βρεθούμε … όπου κι αν σταθούμε …
  Δύσκολο … ναι … αλλά, αξίζει τον κόπο !

 25. Ο/Η Γιάννης Χανιά λέει:

  Επειδή πάνω από 15 χρόνια εργαζόμασταν σε ΜΜΕ και μάλιστα ΠΑΣΟΚων επιχειρηματιών(Παπανδρεϊκών παρακαλώ), να θυμίσω πως όλος ο εργασιακός μεσαίωνας βρήκε δοκιμαστήριο εκεί ακριβώς στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ επιχειρηματίες των ΜΜΕ σε κέντρο και περιφέρεια(όπως ονομάζουν την επαρχία, που ήταν είναι και θα είναι επαρχία γιατί έτσι τη θέλουν, όταν ακούς λεκτικές αναβαθμίσεις από αυτούς άλλα να περιμένεις).
  Αυτά τα τομάρια που μας κυβερνούν και νομίζουν πως χτυπούν το ΚΚΕ, με προμετοπίδα όλοκληρο τον προβοκατόρικο μηχανισμό που τον καθοδηγεί η ΕΕ, μέρος της εγχώριας πλουτοκρατίας, κάτι θρασίμια τύπου ΛΑΟΣ και διάφοροι πληρομένοι κονδυλοφόροι από το συγκρότημα Αλαφούζου,το Λαμπρακιστάν και τη Κυρ. Ελευθεροτυπία, σύντομα θα ψάχνουν σανίδα σωτηρίας γιατί το ποτάμι των «ξυπόλυτων» όπως ονομάζουν τους λαούς θα τους πνίξουν στα ίδια τα απόνερα της προβοκάτσιας τους.

 26. Ο/Η faros λέει:

  Γιάννης Χανιά: Τι να πω … τα είπες … ή μάλλον, τα έγραψες όλα !

  Μόνο μια υποσημείωση:

  Έχει φτάσει το τέλος τους … απλά δεν το ξέρουν ακόμα !
  Και ούτε θα το … μάθουν !
  Θα τους έρθει τόσο απότομα που ούτε … κιχ θα προλάβουν να κάνουν !

 27. Ο/Η kix kix λέει:

  Αγαπητοί σύντροφοι το μαγαζί παραπαίει
  Μας πήραν χαμπάρι!
  Όλοι στις βάρκες για ανταρσία που δεν έχει τυπογραφεία
  http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=743530

 28. Ο/Η faros λέει:

  kix kix: Κοίτα ! Είμαστε τόσο πολύ συνηθισμένοι (από το 1918 τώρα) και στην προβοκάτσια και στο ψέμα και στη συκοφαντία των μαύρων γνωστών κέντρων (διεθνών και ντόπιων) που κάτι τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ (αναγνώστες μου συγνώμη, αλλά … ) δεν μας αγγίζουν !

  Ειδικά όταν γράφονται σε σάϊτς σαν αυτό που αναφέρεις, που είναι πλέον γνωστό τοις πάσι πόσο βρώμικο είναι !

  Γκέγκε ;;;;;;;;;;;;

 29. Ο/Η γιαννης μ λέει:

  όταν ορισμένοι καλοθελητες θέλουν να επιβεβαιώσουν την ρήση του αιστάιν για το σύμπαν και την ανθρώπινη βλακεία

 30. Ο/Η faros λέει:

  γιαννης μ: Απλά δεν μας ξέρουν …

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: