Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί !

Η αλήθεια είναι σαν το διαμάντι !
Και μέσα στη λάσπη, ξεχωρίζει και  λάμπει !

Η αλήθεια είναι σαν το τριαντάφυλλο !
Και σ΄ένα τεράστιο λιβάδι με … γαϊδουράγκαθα να φυτρώσει, η ομορφιά του δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα !

Η παραπάνω εισαγωγή, έχει να κάνει με την περιβόητη «υπόθεση» Κατίν !
Για όσους δεν την θυμούνται, να πούμε ότι μιλάμε για την προσπάθεια που γίνεται ΚΑΙ στις μέρες μας, να «φορτωθεί» στους Σοβιετικούς το ναζιστικό έγκλημα (έμπνευσης και εκτέλεσης Γκαίμπελς) της δολοφονίας χιλιάδων Πολωνών αξιωματικών το φθινόπωρο του 1941 στο δάσος του Κατίν.

Πρόσφατα, μάλιστα, οι κάθε λογής «σοβιετολόγοι» – μεταξύ αυτών και κάμποσοι … «δικοί» μας δήθεν … «αριστεροί», ξεσπάθωσαν παρουσιάζοντας μια δήθεν επιστολή του Λ. Μπέρια προς το Π.Γ. του Κόμματος των Μπολσεβίκων, που … «αποδείκνυε» την ενοχή των Σοβιετικών και ειδικά του Ι. Στάλιν.

Όμως, φευ για τους παραχαράκτες της Ιστορίας, η αλήθεια, πλέον βγήκε στο φως !
Ομάδα «εργασίας» που «δούλευε», με εντολές του Μπόρις Γιέλτσιν (ναι, αυτουνού που έστειλε τα τανκς και βομβάρδισε το κοινοβούλιο στη Μόσχα το 1991), στο χωριό Ναγκόρνι, έναντι αδράς αμοιβής, χάλκευσε, πλαστογράφησε,  μια σειρά αρχειακών υλικών μεταξύ των οποίων και την περίφημη «επιστολή Μπέρια 794»!
Μάλιστα, έγινε γνωστός και ο μηχανισμός της πλαστογράφησης των υπογραφών του Λ. Μπέρια και του Ι. Στάλιν.

Σιγά σιγά, είναι σίγουρο, θα αποκαλυφθούν πολλά, πάρα πολλά !
Το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια!
Το ίδιο και η πλαστογραφία!
Καθώς και οι κάθε λογής προβοκάτσιες !

Και οι παραχαράκτες της Ιστορίας, θα λογοδοτήσουν !
Θα λογοδοτήσουν στους Λαούς ! 

38 Responses to Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί !

 1. […] Για όσους δεν την θυμούνται, να πούμε ότι μιλάμε για την προσπάθεια που γίνεται ΚΑΙ στις μέρες μας, να “φορτωθεί” στους Σοβιετικούς το ναζιστικό έγκλημα (έμπνευσης και εκτέλεσης… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (241 λέξεις)] […]

 2. Ο/Η erodotos λέει:

  Πόσα αστικα ΜΜΕ, εφημερίδες και μπλογκ (και της λεγόμενης «αριστεράς»), που έκλεγαν με μαύρο δάκρυ για τους δολοφονημένους Πολωνούς, λες ότι θα παίξουν έστω και στα ψιλά αυτή την είδηση; Έτσι, για την δήθεν στοιχειώδη αντικειμενικότητα του πράγματος βρε παιδί μου! ΚΑΝΕΝΑ, αυτή είναι η απάντηση…

  τέσπα, όπως το είπες είναι: Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί!

  http://erodotos.wordpress.com/2010/06/03/katin-forgery/

 3. Ο/Η faros λέει:

  erodotos: Ειλικρινά, θέλω, από μερικούς σχολιαστές μου (που κατά καιρούς μου σούραν τα εξ αμάξης για αυτό το θέμα και άλλα παρόμοια) να τιμήσουν τα παντελόνια που φοράνε – αν τα τιμάνε δηλαδή !
  Και δεν είναι σκληρή η φράση μου – σκληρή και άδικη ήταν η επίθεσή τους …

 4. Ο/Η Philemon λέει:

  Καλημέρα Φάρε!
  Τι να τιμήσουν; Μην ξεχνάς ότι αυτού του τύπου η προπαγάνδα απευθύνεται κυρίως στους οπαδούς του Μεγάλου Τραγουδιστή και του Κωλοτούμπα.
  Υπάρχει και μια μικρή μερίδα ατόμων που, μεγαλωμένα από τα είκοσί τους με (και εθισμένα πια στον) υστερικό αντικομμουνισμό μιας ψευδεπίγραφης αριστεράς, έχασαν πια κάθε κριτήριο. Στα είκοσί τους βέβαια, δεν μπορούσαν να ξέρουν…
  Τώρα, στα πενηνταπέντε τους περίπου, υποφέρουν από βασανιστικές εμμονές και τραγικές υπαρξιακές αγωνίες. Ξέρεις ότι δεν μιλώ αφ΄υψηλού, έχω επίγνωση αυτών που λέω, γιατί μαζί τους ξεκίνησα.

 5. Ο/Η faros λέει:

  Philemon: Πολύ πολύ Καλημέρα !

  Όχι μόνο ! Εγώ, στο μπλογκ μου, επιθέσεις που βασίζονταν σε πλαστογράφιση της Ιστορίας, δέχτηκα, κυρίως, από ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΥΝ !

  Άπό αυτούς περιμένω να τιμήσουν τα παντελόνια τους !
  Γιατί μέσα από πολυήμερο διάλογο, τους παρέθεσα πλήθος επιχειρημάτων που και λίγη λογική να διαθέτει κανείς, αντιλαμβανόταν την πλαστογράφιση.
  Το κύριο επιχείρημα όλων είναι κάποια βιβλία ή κάποια επιχειρήματα τύπου «επιστολής Μπέρια» !
  Τώρα που αυτά αποδείχνονται χυδαία ψέμματα, χάλκευση και φαιά προπαγάνδα, θέλω να τους δω !

  Γνωρίζω ότι πολύς κόσμος είναι καλοπροαίρετος, έχει παρασυρθεί από την … εποχή μας, βασικά αναφέρομαι σ΄αυτούς που μου έχουν κάνει την τιμή να συζητήσουμε σε τούτο το μπλογκ !

 6. Ο/Η Tom λέει:

  καλημέρα,

  Πολλοί είναι αυτοί που μαθαίνουν την «αλήθεια» μονόπλευρα και όσο και αν προσπαθούμε δεν ακούν με τίποτα. Μα με τίποτα. Όσα στοιχεία και αν τους παραθέσεις κρατάν με πείσμα το αντι-Σοβιετικό αντικομμουντιστικό τους μένος.
  Για να δούμε τώρα

 7. Ο/Η Philemon λέει:

  Στο τότε ΚΚΕ «εσ.» αναφέρομαι εδώ:
  «Υπάρχει και μια μικρή μερίδα ατόμων που, μεγαλωμένα από τα είκοσί τους με (και εθισμένα πια στον) υστερικό αντικομμουνισμό μιας ψευδεπίγραφης αριστεράς, έχασαν πια κάθε κριτήριο.»
  Αυτοί που ακολούθησαν συμφωνούσαν πάντα (φωναχτά ή κατ΄ιδίαν) με τις εκάστοτε εμπνεύσεις του Μεγάλου Τραγουδιστή. Παράδειγμα, όταν ο Μ.Τ. αποφάνθηκε, πριν από πολλά χρόνια αυτό, ότι φασισμός και κομμουνισμός είναι ένα και το αυτό, μου τηλεφώνησαν (όχι απλοί ψηφοφόροι βέβαια) να με διαβεβαιώσουν ότι ο Μ.Τ. δεν είπε δα και τίποτε εξωφρενικό, την πάσα αλήθεια είπε. Τα ίδια με τον Γερμανό και με τις ….εταιρίες που έχουν από κοινού ΝΔ και ΚΚΕ…. Όχι απλοί ψηφοφόροι του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, πάλι !
  Εν πάση περιπτώσει, θέλω να πιστεύω ή να ελπίζω ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να μην υπάρχουν και άνθρωποι που στους δύσκολους καιρούς εγκλωβίστηκαν εκεί, και που θα επιθυμούσαν μια αξιοπρεπή επάνοδο ή κάποιους όρους συνεργασίας. Γιατί ξέρεις, όλοι μας έχουμε δυσκολία να αναγνωρίσουμε δημόσια τις «γκέλες» μας….

 8. Ο/Η Philemon λέει:

  ΥΓ. Αυτά μέχρι τη στιγμή που ο Μ.Τ. «έβαλε χέρι», άγαρμπα, στους ίδιους. Πάντως θυμάμαι πολύ καλά ότι στο (υποθετικό) δίλημμα Μ.Τ. ή Μπένυ, «ψήφιζαν» φανατικά Μ.Τ. !!! Τι να πω; Τον θεωρούσαν πιο ικανό κομμουνιστοφάγο;

 9. Ο/Η gogos λέει:

  Σιγα μην παραδεχτουν, μολις ξεχαστει το θεμα της πλαστογραφησης (που ετσι κι αλλιως δεν ειναι καινουργιο, απλα τωρα αποδεικνυεται με λεπτομερειες) θα συνεχισουν παλι τα ιδια. Δεν υπαρχει αλλος δρομος, για οσους εχουν πααααρα πολυ νερο στο κρασι τους, απο την κατηφορα.

 10. Ο/Η RedPersonality λέει:

  Καλησπέρα Φάρε,που το έμαθες αυτό?

 11. Ο/Η faros λέει:

  Tom: Καλημέρα κι από μένα !

  Δεν θέλουν να ακούνε …
  Που θα πάει, όμως, λέει μια παροιμία: «ο κλέφτης κι ο ψεύτης, το πρώτο χρόνο χαίρεται» !!!

 12. Ο/Η faros λέει:

  Philemon: Μα και εγώ, πάντα, όταν μιλάω για τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ αναφέρομαι στα μεγαλοστελέχη ή έστω στα … μεσαία !

  Ποτέ σους απλούς ψηφοφόρους ή και απλά μέλη !

 13. Ο/Η faros λέει:

  Philemon: Κοίτα, εγώ δεν μπορώ να πιστέψω, ούτε το 1968, πολύ περισσότερο ούτε την εποχή του Ενιαίου Συνασπισμού οι λέγόμενοι του «εσωτερικού» ό,τι κάναν το κάναν από … αγαθές προθέσεις …
  Ξέρω ανθρώπους που το κάναν καθαρά για χρήματα …

 14. Ο/Η faros λέει:

  gogos: Έχεις δίκιο !

  Τόσες ώρες αναρτημένη η είδηση και κανένας τους δεν βγήκε να πει μια λέξη …

  ό.έ.δ. !!!

 15. Ο/Η faros λέει:

  RedPersonality: Που έμαθα, ποιο ;;;

  Την αλήθεια ;;;
  Εγώ , την ξέρω εδώ και πολύ καιρό !
  Τώρα, απλά, την έμαθαν κι άλλοι !

 16. Ο/Η erodotos λέει:

  Gogo: Για να ξεχαστεί πρέπει πρώτα να γίνει γνωστή! Είδες κανένα μέσο, ηλεκτρονικό, έντυπο, κλπ, να την αναπαράγει; τουμπεκί ψιλοκομμένο, πάπιες όλοι…

  http://www.erodotos.wordpress.com

 17. Ο/Η Philemon λέει:

  Πολλοί όμως παρασύρθηκαν (από τις συγκυρίες) θεωρώντας ότι πηγαίνουν σε κάτι πιο βιώσιμο… Δύσκολο να φανταστούν τότε, ότι σήμερα τέτοια μορφώματα δεν θα είχαν καν λόγο να υπάρχουν.

 18. Ο/Η Philemon λέει:

  Να συμπληρώσω ότι ανάμεσά τους (στους ψηφοφόρους) υπάρχουν και πολλά καλοπροαίρετα άτομα, άνθρωποι χαλαρά αριστεροί, που ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΨΑΧΝΟΥΝ αυτά. Κι έτσι καταπίνουν το παραμύθι μαζί με το «δράκο» –τους εκάστοτε «δράκους».

 19. Ο/Η faros λέει:

  erodotos: Έχουν πιο σοβαρές … ασχολίες !!!!

  Τα … σκάνδαλα !!!!!!!!!!!! 😛 😛 😛

 20. Ο/Η faros λέει:

  gogos: Πολύ κατατοπιστικό το δημοσίευμα !

 21. Ο/Η faros λέει:

  Philemon: Σιγά σιγά όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν … και αναθεωρούν παλιές επιλογές τους …

 22. Ο/Η faros λέει:

  Philemon: Να πω ότι αφού το καταπιούν, υπάρχει και η περίπτωση να το … χωνέψουν και να το … αποβάλλουν … 😀

 23. Ο/Η Philemon λέει:

  Ασφαλώς –κι έτσι να καταλήξουν τα παραμύθια και οι δράκοι τους στην αποχέτευση. Αυτό έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει.
  Όταν σήμερα ο Τσίπρας εγκαλεί τη …… «Διεθνή Κοινότητα» ( 🙂 )γιατί δεν έκανε το καθήκον της στην περίπτωση του Ισραήλ, τι να πει όποιος ακούει, ακόμη κι ο πιο απονήρευτος…

 24. Ο/Η faros λέει:

  Philemon: Λέει το … ρητό : » Χαζό παιδί, … χαρά γεμάτο» !!!!!!!!!

  Πράγματι, όλοι μαζί θα βρεθούνε στα τάρταρα !

 25. Ο/Η RedPersonality λέει:

  gogos@Ναι αυτό εννούσα.Thnx.

 26. Ο/Η gogos λέει:

  @rp ευχαριστω, δεν κανει τιποτα 🙂

  @erodotos
  Ετσι οπως το λες ειναι, η ειδηση θα φτασει ως εκει που θα την αναδειξουμε εμεις. Παντως αναφερομουν σε κατι συριζαιους που επισκεπτονται το του φαρου και σιγουρα το εχουν ηδη δει.

 27. Ο/Η gogos λέει:

  …αναδειξουμε…

 28. Ο/Η Philemon λέει:

  RedPersonality – gogos: Αλλά και αυτό και άλλα-

  http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=5622313&publDate=29/4/2010

 29. Ο/Η faros λέει:

  gogos: Κι εγώ … κι εγώ … 😀 😀 😀

 30. Ο/Η faros λέει:

  gogos: Da ! 😀

 31. Ο/Η faros λέει:

  Philemon: Είναι πολλά τα δημοσιεύματα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ !

  Έχω αναφερθεί σε πολλά ποστς, σε τούτο το μπλογκ !

 32. Ο/Η Philemon λέει:

  Κίβδηλες καταστάσεις, όλα «κατά συνθήκην», πλαστογράφηση των πάντων. 🙂 Θυμάμαι τον Κωνσταντόπουλο να κραυγάζει ότι δεν πρέπει επ΄ουδενί να διακυβευθεί η ένταξή μας στους «ισχυρούς της Ευρώπης»….
  Και τώρα θα ΄ρθει ο λογαριασμός. Γιατί το καταστάλαγμα της ευρωαπάτης (μεταξύ άλλων που καλλιέργησε μεθοδικά ο «χώρος»….) είναι «ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ / ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΜΕ ΕΥΡΩΖΩΝΗ» (κλεμμένο, δε λέω) 🙂
  ….Να μην ξεχνάμε και τη λυσσασμένη προσπάθεια για πάση θυσία εξωραϊσμό του ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι, ίσως, το μεγαλύτερο πολιτικό τους έγκλημα…

 33. Ο/Η faros λέει:

  Philemon: … που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση !

  Δες τι γίνεται στο συνέδριο του ΣΥΝ !
  Φαγωμάρα του κερατά και ο λόγος είναι ότι οι μισοί οδηγούν το «σχήμα» στην αγκαλιά του ΠΑ»ΣΟ»Κ και οι άλλοι μισοί αντιδρούν γιατί ξέρουν τι θα υποστούν από τους ψηφοφόρους τους !
  Εδώ οι παρεμβάσεις του ΚΚΕ είναι καταλυτικές !
  (μιλάω για την διαχρονική αποκάλυψη της στρατηγικής τους πολιτικής)

 34. Ο/Η Philemon λέει:

  Καλά, ο Κουβέλης έφυγε. Οπότε θα μαλλιοτραβηχτούν ο Τσίπρας κι ο Αλαβάνος. Πάντως το έχω πει από πολύ καιρό ότι ο Τσίπρας θα μείνει με την προεδρία στο χέρι.

 35. Ο/Η faros λέει:

  Philemon: Κι εγώ … έχω πει κάτι πιο πεζό … και άσχημο … αλλά είναι η αλήθεια !

  Το χρήμα κρατάει πολλούς στο χέρι … και ενωμένους !!!

 36. Ο/Η Philemon λέει:

  Καταλαβαίνω…. Αλλά υπάρχει και απληστία και εξουσιομανία. Ειδικά η εξουσιομανία διαχέεται παντού στο χώρο…
  Πάντως δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία για την οριστική αποχώρηση της Α.Π…

 37. Ο/Η faros λέει:

  Philemon: Έτσι είναι …

  Και οι εξελίξεις θα είναι και δραματικές και ραγδαίες (μ΄αυτή ή την … αντίστροφη σειρά) !

  Καλημέρα θερμή !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: