Σε λίγες μέρες έχουμε εξετάσεις !

Οι εξελίξεις … πραγματικά,  αμείλικτες !
Οι εργαζόμενοι, ο λαός μας,  δεν πρέπει να δεχθούν καμιά  θυσία.
Καμιά  νέα θυσία !
Έχουμε στο ενεργητικό μας, πολλές … παλιές !
Τώρα, έχουμε αγώνα, για τα δικαιώματά μας!

Στις 24 του Φλεβάρη, συμπαρατασσόμαστε με το ΠΑΜΕ, γιατί έχουμε πολλά να κάνουμε.
Έχουμε να απορρίψουμε κατηγορηματικά τα καλέσματα της αστικής τάξης και των πολιτικών της εκφραστών ότι είναι πατριωτικό καθήκον η στήριξη των επώδυνων αντιλαϊκών επιλογών.
Πατριωτικό είναι ό,τι συμφέρει τους εργαζόμενους και όχι τα ξένα και τα ντόπια συμφέροντα της πλουτοκρατίας. Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, η νεολαία, σπουδάζουσα και μαθητική, η φτωχή και μεσαία αγροτιά, επιτάσσεται να εγκαταλείψουν το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, το ΛΑ.Ο.Σ. και το ΣΥΝ/ ΣΥΡΙΖΑ και να συγκροτήσουν ένα ενιαίο κοινωνικό μπλοκ που θα εμποδίσει να υλοποιηθεί το αντιλαϊκό τσουνάμι. Είναι μονόδρομος η συμπαράταξή τους με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και με το ΠΑΜΕ

Στις 24 του Φλεβάρη, δίνουμε εξετάσεις !
Όλοι !
Με ποιους θα πάμε, με ποιους θα συμπαραταχθούμε, τι θα διεκδικήσουμε.

Θα πάμε με το  ΠΑΜΕ  ή θα βάλουμε και πάλι (όπως κάνουν χρόνια τώρα οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ και του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ) πλάτη δίπλα στους ξεπουλημένους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ στην ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, για να περάσουν τα νέα εξουθενωτικά μέτρα κυβέρνησης και ΕΕ !

Να ξέρουν ΟΛΟΙ το απλό !
Και εξετάσεις θα δώσουν και … παρουσίες (… απουσίες) θα πάρουμε !

20 Responses to Σε λίγες μέρες έχουμε εξετάσεις !

 1. […] Έχουμε να απορρίψουμε κατηγορηματικά τα καλέσματα της αστικής τάξης και των πολιτικών της εκφραστών ότι είναι πατριωτικό καθήκον η στήριξη των… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (219 λέξεις)] […]

 2. Ο/Η Hyperion λέει:

  Κάπου διάβασα «Ή ξεσηκωνόμαστε ή χανόμαστε»! Και αλλού ότι «θα φύγουν νύχτα και μεταμφιεσμένοι»!

  Έτσι πρέπει. Για να μην καταδικάσουμε τα παιδιά μας στην εξαθλίωση και τον εαυτό μας στη ντροπή!

 3. Ο/Η faros λέει:

  Hyperion: Φυσικά … 😀 … Το ξέρω … 😀

  Δυστυχώς είναι τόσο κυνικοί που θα … φύγουν μέρα και … όπως είναι … μεταφιεσμένοι σε … ανθρώπους !
  (ενώ είναι ανθρωπόμορφα κτήνη) !!!

 4. Ο/Η λαθραναγνώστης λέει:

  Τώρα ειναι η στιγμή να κάνουμε την αντεπίθεση!

 5. Ο/Η Hyperion λέει:

  Εν τω μεταξύ ο κ. Ρεσάλτος ρε-σάλταρε και κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει ότι είναι καρικατούρα του παλιού του εαυτού (άσχετο [;] και … μυστηριώδες).

 6. Ο/Η dimara λέει:

  Πρόταση οικονομικής σωτηρίας. Το βρήκα στο «Ελληνικό Καφενείο» και δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό να σου στείλω τα τέσσερα πρώτα μέτρα!!!

  «ΣΧΕΔΙΟ Δ

  ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

  Πατριωτικό καθήκον επιτάσσει να συνεισφέρουμε στην πατρίδα με όσα μέσα και τρόπους μπορούμε. Ξίνουμε την κούτρα μας και ρίχνουμε ιδέες για ανάπτυξη και αύξηση των δημοσίων εσόδων παράλληλα με μόνιμες διαρθρωτικές αλλαγές που θα φέρουν στα ταμεία του κράτους περισσότερα χρήματα.
  1. Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πληρώνουν το κράτος για να εργάζονται. Τέρμα η λούφα και η παραλλαγή. Αν τολμήσουν να πάνε σε απεργίες να τους βάζουν να καθαρίζουν το υπουργείο στο οποίο εργάζονται. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να πληρώνει η Πολιτεία συνεργεία καθαρισμού .Κοντά στο 1 τρις η πόροι που θα ……..
  συγκεντρωθούν.
  2. Να αναγκαστούν οι συνταξιούχοι να παίρνουν μέρος σε ποδηλατικούς αγώνες καλύπτοντας αποστάσεις που θα ξεκινούν από 50 μέχρι 300 χλμ ημερησίως. Όσο μικρότερη η ηλικία του συνταξιούχου τόσο λιγότερα τα χιλιόμετρα και αντίστροφα για τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Τί τους χρειαζόμαστε τους παλιόγερους. Εξοικονόμηση 5 – 7 δις.
  3. Να αρχίσει το κράτος να φορολογεί τον αέρα που αναπνέουμε ανάλογα με το φύλο, την ηλικία, το μέγεθος μας και την περιοχή που μένουμε. Όσοι ζούν σε περιβαλλοντικά επιβαρυμένες περιοχές να πληρώνουν περισσότερο γιατί ο αέρας που εκπνέουν είναι χειρότερος από κείνον που ζούν σε λιγότερο μολυσμένες περιοχές. Τα 10 δις είναι το μετριότερο ποσό που θα μπει στον κρατικό κορβανά.
  4. Να δημιουργηθεί Σώμα Οικονομικών Κυνηγών Κεφαλών (Σ.Ο.Κ.Κ.) με αρμοδιότητα όπου βλέπει Έλληνα να γελάει, να τον θεωρεί ύποπτο φοροδιαφυγής -επειδή κανείς σώφρων Έλλην μετά από όλα αυτά που του συμβαίνουν δεν μπορεί να γελά, επομένως όποιος γελά είτε κάτι ύποπτο κρύβει ή ετοιμάζεται να κάνει colpo grosso- και να του επιβάλλει πρόστιμο κατ’ ελάχιστο 1000 ευρώ, το οποίο θα αυξάνεται ανάλογα με την ηχηρότητα του γέλιου. Εξοικονόμηση άνω των 6 δις.»

 7. Ο/Η faros λέει:

  λαθραναγνώστης: Ας έχουμε υπομονή. Κάθε μέρα πρέπει να ετοιμαζόμαστε !

  Η κατάλληλη στιγμή θα βρεθεί και τότε …

 8. Ο/Η faros λέει:

  Hyperion: Δεν το ξέρω … Εκείνο που ξέρω είναι ότι σε καιρούς κρίσης υπάρχουν και πισωγυρίσματα όπως υπάρχουν και νέες στρατολογίες !

 9. Ο/Η faros λέει:

  dimara: Ξέρεις τι μου θύμισες ;;;

  Ένα … προφητικό έργο που είδα πριν πολλά πολλά (δεν θυμάμαι καν πόσα) χρόνια !

  Στην πρώτη σκηνή : Ο βασιλιάς στους καναπέδες του ξαπλωμένος και μπροστά του ο βεζύρης του του λέει με καμάρι.
  – Βασιλιά μου το έλυσα το πρόβλημα της ανεργίας – ναι ναι είχαν και οι … βασιλιάδες τέτοια προβλήματα !!!!!!!!

  Η επόμενη σκηνή δείχνει ένα μακρύ χωματόδρομο γεμάτο με ανθρώπους κάθε ηλικίας να περιμένουν υπομονετικά … και η κάμερα πήγαινε … πήγαινε … πήγαινε προς το τέλος της ουράς … στο τέλος της ουράς υπήρχε ένας τεράστιος … γκρεμός !!!!!!!!

  υ.γ. κι άλλη φορά το έγραψα αυτό και μου είπε κάποιος σχολιαστής: – Φάρε μην τους … δίνεις ιδέες !!!!!!!!!!

 10. […] Έχουμε να απορρίψουμε κατηγορηματικά τα καλέσματα της αστικής τάξης και των πολιτικών της εκφραστών ότι είναι πατριωτικό καθήκον η στήριξη των… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (219 λέξεις)] […]

 11. Ο/Η Hyperion λέει:

  Διευκρινίζω ότι δεν αναφέρομαι στον φίλο μας, που δεν ξέρω τι θα κάνει (σεβαστή κάθε απόφασή του) αλλά στον Θ. Π. που προ μηνών είχε προφητέψει … το τέλος του. (Τώρα αποφάσισε να του δώσει παράταση ζωής … ) Δες εδώ πόσο δόλια, «επαινώντας» δήθεν το ΚΚΕ, προσπαθεί να το πλήξει –και μάλιστα στη σημερινή συγκυρία:
  http://olympia.gr/2010/02/20/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b9%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%81/

 12. Ο/Η Hyperion λέει:

  Το … τέλος του ΚΚΕ εννοώ!

 13. Ο/Η faros λέει:

  Hyperion: Μου στέλνεις ένα κείμενο, που με μια πρώτη ματιά που του έρριξα, αναμασάει γνωστές αντικομμουνιστικές αναφορές, σχετικά με τη στάση του απέναντι σε άλλους λαούς ή υπαρκτές μειονότητες – αφορμή ήταν το σχέδιο νόμου για την ιθαγένεια.
  Η στάση του ΚΚΕ – ότι οι λαοί και ειδικότερα οι μειονότητες είναι ιμάντες φιλίας, ανάπτυξης πολιτιστικών και άλλων σχέσεων, νησίδες εμπέδωσης της ειρηνικής συνύπαρξης κλπ. – είναι διαχρονική και ιστορικά δικαιωμένη.

  Η προσπάθεια να ψαρέψουν σε θολά νερά και οι πα»σο»κοι και οι δήθεν … «αριστεροί» του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκοντας δήθεν ασάφειες και άλλες τέτοιες παρλαπίπες στις δηλώσεις και του Κόμματος και της σ. Αλέκας Παπαρήγα, βλέποντας ότι δεν τους «βγαίνει» στα κανάλια την αφήσαν στην άκρη.
  Αν τώρα κάποιοι θέλουν να τα «αναμασήσουν» στα μπλογκς … τι να πω … δεν με ακουμπά το θέμα !

  Οι θέσεις του ΚΚΕ είναι ξεκάθαρες και απλές !
  Οι μετανάστες είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται από την πολιτεία μας.
  Νομιμοποίηση των μεταναστών (αυτών που θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, για τους άλλους να χορηγηθεί η σχετική άδεια για να φύγουν για τις χώρες που θέλουν) και παροχή χωρίς προϋποθέσεις της ιθαγένειας σε όσους την ζητήσουν.

  Όλα τα άλλα είναι λόγια του … αέρα και προσπάθεια συσκότισης.
  Τώρα, ο ρόλος του Μ.Τ. ή κατά … κόσμον Θ.Π. είναι γνωστός πλέον …
  Δεν προσφέρει τίποτα να ασχολείται κανένας – πλην της … τηλεθέασης ή της … μπλογκοθέασης – με δαύτον !!!

 14. Ο/Η faros λέει:

  Hyperion: Άστους να … ονειρεύονται !!!!!!!!! 😛 😛 😛

 15. Ο/Η Hyperion λέει:

  M. T. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 16. Ο/Η λαθραναγνώστης λέει:

  Νομίζω ότι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα.
  Το nickname αυτό ήδη το χρησιμποιώ εγώ εδώ και αρκετό καιρό.

 17. Ο/Η faros λέει:

  Hyperion : Μεγάλος Τραγουδιστής !!!!!!!! 😆

 18. Ο/Η faros λέει:

  λαθραναγνώστης: Το χρησιμοποίηση κι άλλος ;;; 😕

  Μην ενοχλείσαι ! Ίσως του κάνει καλό !

 19. Ο/Η Hyperion λέει:

  Εγώ εννοούσα τον Θ. Παπανικολάου που υπογράφει το άρθρο όμως!

 20. Ο/Η faros λέει:

  Hyperion: Δεν τον ξέρω αυτόν …

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: