Δεκάρα δεν δίνουμε !

Έτσι ακριβώς !

– Για την οικονομία τους !

– Για τα άδεια ταμεία τους !

– Για το ευρώ τους !

– Για την κρίση τους !

– Για το κράτος τους !

– Για το πολιτικό προσωπικό τους !

Δεκάρα (τσακιστή) δεν δίνουμε …
Και ούτε θα δώσουμε …

Γιατί, όλα τα παραπάνω, είναι ξένα προς εμάς, ανήκουν στους τραπεζίτες, στους βιομήχανους, στους εφοπλιστές, στους μεγαλέμπορους.

Εμείς, οι εργάτες, οι προλετάριοι, ένα πράγμα σκεφτόμαστε:
Τον Γενικό Ξεσηκωμό, την Αντίσταση, τον Αγώνα, ώστε να ορθώσουμε μπροστά τους ένα πελώριο φράγμα να μην περάσουν τα μέτρα τους !
Τώρα !

33 Responses to Δεκάρα δεν δίνουμε !

  1. […] Τον Γενικό Ξεσηκωμό, την Αντίσταση, τον Αγώνα, ώστε να… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (83 λέξεις)] […]

  2. Ο/Η σκεπτόμενος αγρότης λέει:

    Ασε τα σάπια απο τότε που βγήκε το Πασοκ έχετε λυσσάξει όλοι σας. Με την ΝΔ τουμπεκί ψιλοκομμενο, 5 χρόνια πόσους δρόμους έκλεισε ο αλήτης Μπούτας;

  3. Ο/Η faros λέει:

    σκεπτόμενος αγρότης: Κατ΄αρχή, τα σάπια μα τα … πουλάει το ΠΑΣΟΚ σου και εσύ – καλά φαίνεται τι προβοκάτορας είσαι με το να γράφεις το ΠΑΣΟΚ Πασοκ, δεύτερο αλήτης είσαι και φαίνεσαι και αν έτσι ξανασχολιάσεις, κόβεσαι !
    Το κατάλαβες ;;;
    Είσαι πολύ μικρός για να πιάνεις στο βρωμόστομό σου τον Μπούτα τον Αγωνιστή!
    Εντάξει ;;;
    Σάπιε … έ, σάπιε …

  4. Ο/Η make love not work λέει:

    Σκεπτόμενε αγρότη. Το είπε και ο Λοβέρδος. Δεν υπάρχει σάλιο. Και όταν μπαίνει ασάλιωτο τσούζει. Εκτός αν αυτό είναι το ζητούμενο για ορισμένους.

  5. Ο/Η γιαννης μ λέει:

    μην τον αρπάζεις φάρε…έτσι τους είπε ο πρετεντέρης έτσι λένε…
    «σκεπτόμενε» αν ποτέ ξεκουνιόσουνα από την κλαδική των σοσιαλ»η»στών,όλο και θα έβλεπες τι έκανε (οχι 5 αλλά 15 χρόνια) το ταξικό κίνημα και δεν θα αναγκαζόσουνα να αναμασάς τις παρόλες του αντιπροέδρου σου (αλήθεια εκείνες οι αποδείξεις για το γερμανό τί γίνανε?),του γραφικού σας της πασεγές (που ούτε και ο τελευταίος αγρότης δεν τον αναγνωρίζει) ή του χαμηλόμισθου της κυβερνητικής γσεε…
    κάτσε λοιπόν αναπαυτικά και δες πως εφαρμόζετε τους νόμους των συνεταίρων σας στην εξουσία της ΝΔ και το αντίστροφο και τρέξτε να σας χαιδέψουν το κεφαλάκι οι ομοτράπεζοί του προέδρου σας ,τραπεζίτες,βιομήχανοι,εφοπλιστές ,καθώς και τα κολητάρια σας της ευρωσυμμορίας….

  6. Ο/Η someone in outer space λέει:

    προς… απερισκεπτο αγροτη! Η προπαγανδα του ΠαΣοΚ στην Ελευθεροτυπια γραφεται οχι εδω! Θες να μετρησουμε κινητοποιησεις επι ΝΔ και επι ΠΑΣΟΚ; σοβαρα; σε αλλη χωρα ζουσες;
    Φαρε! Γραψε για την απεργια στην Πατρα που οι αυτοκινητιστες μπηκαν με τα μηχανηματα στο κεντρο της πολης πλάι πλάι με φοιτητές αγρότες και εργατες!

  7. Ο/Η σκεπτόμενος αγρότης λέει:

    Δεν μας λες λαλίστατε κομμουνιστή πόσους δρόμους έκλεισε ο Μπούτας επί ΝΔ; Θα μας πείς;

  8. Ο/Η faros λέει:

    σκεπτόμενος αγρότης: Τι εννοείς πόσους δρόμους ;;;

    Δεν το ξέρεις ότι ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οι αγρότες της Καρδίτσας, όπου είναι Πρόεδρος της αντίστοιχης ένωσης αγροτών ο σ. Μπούτας, αγωνίζονται να σωθεί η αγροτιά της χώρας μας, είτε δημιουργώντας το αντίστοιχο μπλόκο είτε με άλλους τρόπους ;;;
    Πιστεύεις ότι μόνο με μπλόκα παλεύουν οι αγρότες ;;;
    Δεν πιστεύω να θέλεις … ημερομηνίες !!!
    Δεν έχει νόημα … αν το πιάνεις …

    Το θέμα είναι ότι από το 1980 μετά την είσοδό μας στην ΕΟΚ, κάθε χρόνο η αγροτιά της χώρας μας χάνει θέσεις στην οικονομική ζωή της χώρας !
    Αυτό είναι το σημαντικό, οι κομματικές αντιδικίες του στιλ «πότε οι αγρότες κάναν μεγαλύτερες ή μικρότερες κινητοποιήσεις», απλά αποπροσανατολίζει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο παραγωγικό δυναμικό της χώρας μας.
    Και σε παρακαλώ να το καταλάβεις αυτό.
    Οι αγρότες δεν έχουν διαφορετικά προβλήματα με το ΠΑΣΟΚ από αυτά που είχαν με τη ΝΔ !
    Και, το θέμα είναι, κάποτε αυτά να λυθούν !
    Έγινα κατανοητός ;;;

  9. Ο/Η faros λέει:

    make love not work: Το μέγα ζήτημα είναι, να το «γευτούν» ασάλιωτο … οι ίδιοι !

    Για να καταλάβουν …

  10. Ο/Η faros λέει:

    γιαννης μ: Ξέρεις τι με ενοχλεί … σε κάτι πρετεντέρηδες και λοιπούς που ψωνίζουν από τα Χάρολτζ στο Λονδίνο ;;;

    Ότι κανένας έστω και δικός μας στην ερώτηση που κάνουν «που θα βρεθούνε τα λεφτά» δεν απαντάει ΚΑΝΕΝΑΣ, … από ΣΕΝΑ ρεεεεε θα τα πάρουμε !!!

    Μην το πολυψάχνεις από τους βολεμένους … άστο …

  11. Ο/Η faros λέει:

    someone in outer space: Δεν χρειάζεται να πάω τόσο … μακρυά !

    Στον Έβρο ζω !

    Και εδώ, κάθε χρόνο – ναι δήθεν σκεπτόμενε αγρότη – εδώ στον Έβρο ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ από το 1981 που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ στην στρούγκα της ΕΟΚ – και μετά στην ΕΕ, πάλι το πασοκ μας έβαλε, καϋμένε – γίνονται αγροτικές και όχι μόνο κινητοποιήσεις !
    Αλλά, τι να πεις σε έναν άσχετο που το μόνο που ξέρει είναι να βρίζει … όπως στο προηγούμενο σχόλιό του … !

  12. Ο/Η σκεπτόμενος αγροτης λέει:

    Πρώτα απ’όλα δεν είμαι Πασοκ. Δεν με ενδιαφέρουν τα κόμματα και ποτέ δεν ήμουν μέλος σε κανένα. Το σχόλιο μου αφορά τον ζήλο του ΚΚΕ να κλείνει τους δρόμους όταν όλα τα άλλα μπλόκα έχουν αποχωρήσει. Αυτό επι ΝΔ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

    Δευτερο, είμαι αγρότης 30 χρόνια και ζω απο τη γή μου. Με πολύ κόπο έχω καταφέρει να εξάγω το προιόν μου οπότε τα προβληματα τα ξέρω και δεν λύνονται με το κλείσιμο δρόμων. Τους αγρότες τους θέλουν στη μιζέρια οι αγροτοσυνδικαλιστές για να τους έχουν υποχέιρια και να μοιράζουν επιδοτήσεις όπου αυτοί θέλουν. Και το ΚΚΕ δεν πάει πίσω, τον αγρότη δεν το θέλει υποχείριο για να επιβιώνει το κομματικό του μαγαζάκι. Αν νοιάζονταν για τον αγρότη και τον εργάτη δεν θα έκλειναν τον δρόμο και να χάνουν μεροκάματα τόσοι άνθρωποι.

    Το χωράφι θέλει διάβασμα, μεράκι και ψάξιμο για αγορές . Οι επιδοτήσεις κατέστρεψαν την αγροτική παραγωγη με ευθύνη και του ΚΚΕ.

  13. Ο/Η λαθραναγνώστης λέει:

    Καλά, κάθεστε και δίνετε λογαριασμό στον άφρονα πράσινο «σκεπτόμενο» αγρότη για το πόσες φορές το ΚΚΕ απήργησε επι ΝΔ και πόσες επί ΠΑΣΟΚ?
    Δεν είμαστε καλά που θα αποκτήσουμε και αισθήματα ενοχής!
    Το ΚΚΕ λογοδοτεί στα μέλη τους οπαδούς του και στο λαό και δεν θα δώσει λόγο σε κανένα ΠΑΣΟΚο για τις κινήσεις του.
    Προσωπικά δε, δηλώνω, ότι πολύ πιό επικίνδυνο θεωρώ το ΠΑΣΟΚ απ ότι τη ΝΔ. Όχι μόνο για το λαϊκό κίνημα αλλά και για τη χώρα ολόκληρη, σε κάθε τομέα.
    Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται αντιμετώπιση πέμπτης φάλαγγας και όχι φυσιολογικού πολιτικού κόμματος!

  14. Ο/Η faros λέει:

    σκεπτόμενος αγροτης: Καλά ότι δεν είσαι ποσοκ το καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή και το είπαμε !

    Ένα … μπράβο, όμως, δεν μου είπες !!! 😀

    Τώρα, πολύ λίγα ξέρεις για το αγροτικό !
    Στην περιοχή μου, δηλαδή στην Βόρεια Ανατολική Ελλάδα, τα μπλόκα είναι αρκετά και κανένα του ΚΚΕ, αλλά ο οπορτουνιστικός σου ζήλος δεν σε αφήνει να δεις την αλήθεια !
    Και είσαι τόσο προκατειλημμένος, που συνεχίζεις να λες ανακρίβεις !
    Τα μπλόκα των αγροτών επί ΝουΔου ήταν πολλά περισσότερα με αποκορύφωμα την διαδήλωση των αγροτών στον Πειραιά που έτρεξε εκεί και ο Mr. George και κάνεις πως το ξεχνάς !

    Σιγά μην είσαι αγρότης και ξέρεις και από … ιντερνετ !!!
    Είπαμε, δεν πείθεις, μην συνεχίζεις έτσι !
    Και το γεγονός ότι είσαι άσχετος με την αγροτική ζωή είναι και αυτό που λες στο τέλος !

    Το ΚΚΕ δίνει τις επιδοτήσεις ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Ή το ΚΚΕ ήταν υπέρ των επιδοτήσεων ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Ότι το ΚΚΕ φωνάζει από την πρώτη μέρα που οι δικοί σου μιλάγανε για χρυσά κουτάλια στους αγρότες … η ΚΑΠ και η παλιά και η νέα … τα θάψιμο των πορτοκαλιών και των λεμονιών της χώρας μας στις χωματερές … και τόσα άλλα που το ΚΚΕ τα έλεγε από το 1978 κάνεις πως τα ξεχνάς ;;;
    Άσε ρε φίλε … δεν σε παίρνει !

    Α, και κατάλαβέ το: Το ΚΚΕ φωνάζει ακόμα το σύνθημα ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ – ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ !
    Εσύ ;;;
    Τι φωνάζεις ;;;

  15. Ο/Η faros λέει:

    λαθραναγνώστης: Καλά, αγαπητέ μου, σε πιάνω … αδιάβαστο ! 😀
    Ο τύπος είναι καραμπινάτος συριζαίος !
    Και την απάντηση την πήρε δεόντως, μην ανησυχείς !

    Και μην του λες τέτοια πράγματα για το ΠΑΣΟΚ, τώρα που ο «δικός του» Mr. Alekos, κάνει μια νέα … συνιστώσα ώστε να φέρει τον … «χώρο» πιο κοντά στο ΠΑΣΟΚ ειδικά εν όψει των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση !
    Του χαλάς την … μανέστρα !!! 😆

  16. Ο/Η σκεπτόμενος αγροτης λέει:

    Το αγχος σας να με κάνετε ντε και καλά πασοκτζή δείχνει το πόσο μυωπικά και μικροκομματικά βλέπετε τα πράγματα. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ότι όλο και περισσότεροι αγρότες φεύγουν απο τα κομματικά μαντριά και εξελίσσονται. Ο αγρότης πρέπει πρώτα να μορφωθεί γιατί το χωράφι είναι επιστήμη. Εσείς τον αγρότη τον θέλετε φτωχό, να πέρνει που και που μια επιδότηση για να ειναι εξαρτώμενος και για να τον βγάζετε να κλείνει τους δρόμους και να δίνει πόντους στα κομματικά σας παιχνίδια.

    Αν ειμαι αγρότης το ξέρω καλά εγώ που και εξάγω και επιδότηση δεν έχω πάρει. Και δεν χρειάζομαι κανένα «αγωνιστή» Μπουτα να με εκπροσωπεί. Το ΚΚΕ εχει μεγάλη ευθύνη γιατί έχει σπρώξει τους αγρότες στα χέρια του κράτους με αποτέλεσμα να είναι εξαρτώμενοι απο το κάθε γραφειοκράτη.

  17. Ο/Η faros λέει:

    σκεπτόμενος αγροτης: Μμμμ, κάνε μου τη χάρη να με διαβάζεις !
    Καλό θα σου κάνει, πίστεψέ με !

    Εξακολουθείς να προσπαθείς να παραβιάσεις … ανοιχτές πόρτες !
    Εγώ ο ίδιος (ποτέ δεν υπήρξα αγρότης, υπάλληλος σε ΔΕΚΟ ήμουν) έκανε πολλές παρεμβάσεις σε χωριά της περιοχής μου, ενημερώνοντας τους αγρότες για την ΚΑΠ και άλλα θέματα !
    Δεν ξέρεις, μην μιλάς !

    Συνέχισε, αυτοαποκαλύπτεσαι !

  18. Ο/Η λαθραναγνώστης λέει:

    Φάρε, χίλια συγνώμη για το λάθος, αλλά η διαφορά μεταξύ τους είναι πολύ δυσδιάκριτη πλέον.

  19. Ο/Η σκεπτόμενος αγροτης λέει:

    Εσύ που είσουν υπάλληλος σε ΔΕΚΟ και πληρωνόσουν βρέσει χιονίσει απο τους δικούς μου φόρους θα έρθεις στο χωριό να μου κάνεις διάλεξη για τα αγροτικά ζητήματα?

    Χαχαχα, αν είναι δυνατόν τι άλλο θα ακούσουμε ρε πατριώτη. Μπας και βγήκες και εσύ στη σύνταξη με εθελούσια?

  20. Ο/Η σκεπτόμενος αγροτης λέει:

    Δεν μας το λές ρε χριστιανέ μου τόση ώρα ότι ήσουν σε ΔΕΚΟ και διάβαζες το σκονάκι του κόμματος στους αγρότες των χωριών? Τι κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου.

  21. Ο/Η faros λέει:

    λαθραναγνώστης: Πράγματι …

  22. Ο/Η faros λέει:

    σκεπτόμενος αγροτης: Πως το ξέρεις ότι δεν ήρθα ήδη ;;;

    Και για πες μας, που μας παριστάνεις και τον … καμπόσο, πόσα ευρω φόρο πλήρωσες ;;;
    Τι λέει η φορολογική σου δήλωση, αν σου βαστάει !

  23. Ο/Η faros λέει:

    σκεπτόμενος αγροτης: Εγώ σου είπα να ασχολείσαι μαζί μου ;;;

    Είσαι στα καλά σου, άνθρωπέ μου ;;;;;;;;;;;;;;;;;

  24. Ο/Η γιαννης μ λέει:

    οι επιδοτήσεις είναι λαμογιά του θαθαθα…οι αγρότες τότε (και τώρα) ζητούσαν απλά εγγυημένες τιμές και όξω οι μεσάζοντες (που τόσο λατρεύουν οι ευρωλιγούριδές σου)…αλλά χωρίς μεσάζοντες πως θα φάνε???? και ναι «σκεπτόμενε» μην ασχολήσε με το παρών μπλόκ ,πάνε να σου χαιδέψουν το κεφαλάκι στην κλαδική σου

  25. Ο/Η faros λέει:

    γιαννης μ: Οι επιδοτήσεις ήταν το τυρί … η φάκα ήταν το ξεκλήρισμα της αγροτιάς – και όλο αυτό προήλθε από το ΠΑΣΟΚ είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι !

  26. Ο/Η Liakada λέει:

    Οι σκλάβοι λένε δεν έχουν τίποτα να χάσουν,πέρα από τις αλυσίδες τους! Λες να μας τις παρουν κι αυτές? χαχ !

  27. Ο/Η faros λέει:

    Liakada: Και να θέλουν … δεν θα τις … δώσουμε εμείς !!!!!!!

    Με αυτές θα τους … αλυσοδέσουμε !
    Τους ταξικούς εχθρούς μας, ντε !

  28. Ο/Η σκεπτόμενος αγρότης λέει:

    Ρε πατριώτη, τι σύνταξη (μάλλον πρόωρη) παίρνεις απο το δημόσιο και μας το παίζεις και λαλίστατος κομμουνισταράς? Οι άλλοι γιατί να υποφέρουν απο τα μπλόκα και να χάνουν μεροκάματα?

  29. Ο/Η faros λέει:

    σκεπτόμενος αγρότης: Επειδή το προσωποποιείς … όχι ότι θα καταλάβεις … χριστό … αλλά, φίλε μου, εγώ δούλεψα 35 χρόνια μέρα νύχτα, καθημερινές κυριακές και αργίες, μου βγήκε η παναγία να εξυπηρετώ κάτι παράξενους και κακότροπους τύπους σαν και σένα και … ναι … σήμερα είμαι στη σύνταξη – δηλαδή μιας κάποιας μεγάλης ηλικίας … εσύ ούτε αυτό σέβεσαι … τι λέω … αν είναι δυνατό κάτι τέτοιο από σας !!!

    Για ποιους ακριβώς μιλάς (ότι χάναν μεροκάματα από τα μπόκα), ω, αγροταρά ;;;;;;;;;;;

    υ.γ. να ΄σαι σίγουρος ότι σε πιστέψαμε συριζαίε ότι είσαι … αγρότης … 😛 😛 😛 😛 😛

  30. Ο/Η Liakada λέει:

    Φαρος εισαι τυχερός! Οπως πάμε άλλοι δεν θα δουμε συνταξη! Φοβάμαι πως μαλλον δεν θα προλάβουμε ετσι που το πάνε με την αυξηση των οριων ηλικιας! Κι ειναι και κατιπου προσωπικα δεν το καταλαβαίνω! Σε τι εξυπηρετεί η αυξηση του οριου ηλιας στα67 όταν πίσω έχει στρατιες ανεργων στις ηλικιες των 25 -35 ετών που ειναι και οι πιο παραγωγικες ηλικιες.. Προσπαθω να το καταλαβω αλλα δεν το εχω καταφερει! Κατανοώ την αυξηση οριου για τους 50αρηδες των διαφορων ειδικοτητων , ενοπλους ενστολους γενικα που βγαινουν πολυ νωρις σε συνταξη. αυτους οκ! τους αλλους ομως? τους παπουδες τι τους θέλει μεσα? Μηπως αν αφηνε να χώρο να δουλεψουν λιγο οι νεοι? Λεω εγω τωρα.. Μια σκεψη ..

  31. Ο/Η omrtlegol λέει:

    Φαρε την καλησπερα μου!Εχω καιρο να σου γραψω,αυτο δεν σημαινει ομως,οτι δεν σε παρακολουθω!

    @σκεπτόμενος αγροτης
    Τελος παντων αν και ολοι μας καταλαβαινουμε ποια ειναι η δουλεια σου εδω,θα μπω στον κοπο να απαντησω!Θα σε προκαλεσω ομως παραλληλα,να απαντησεις και να μου πεις αν εχω δικιο!
    Μολις περυσι ήταν φιλε μου που ο Μπουτας φωναζε οτι το θεμα ειναι η ΚΑΠ και οχι η διαχειριση κλπ κλπ!
    Οπως φωναζει και φετος!
    Δεν συνηθιζω να μιλαω με link αλλα επειδη η περιπτωση σου ειναι ανιατη θα το κανω!Ξερω ξερω εισαι υπερανω κομματων κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ (μπορω να γραψω πολλα ακομα) αλλα ο συνδεσμος που θα σου παραθεσω ειναι απο το ΒΗΜΑ ναι ναι απο το βημα!Οχι απο κανεναν ριζοσπαστη (θου κυριε) η κατι σχετικο!Επειδη φαινετε οτι εχεις πολυ επιλεκτικη μνημη λοιπον http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=252136&ct=32&dt=25/01/2009

    ΝΑΙ ΝΑΙ ειναι τον καιρο που το ΠΑΣΟΚ ειχε τον ρολο του συμπαραστατη των αγροτων!Τοτε που τα λεφτα υπηρχαν και ολα αυτα τα ωραια!ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ;;;;;;;;ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ;;;ΕΕΕΕΕ;;;ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ «ΦΙΛΕ» ΜΟΥ!ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ!Γιατι ειναι ΠΑΝΤΑ εκει!Διπλα στον αγροτη,στον φοιτητη,στην νοικοκυρα,στον εργαζομενο!Εσεις συριζοπασοκια καντε τουμπες!

  32. Ο/Η faros λέει:

    Liakada: Ας όψεται η … ηλικία μου !!! 😀

    Όχι μην φοβάσαι ! Απλά προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους λαούς !
    Βλέπουν την επερχόμενη ανατροπή τους και σπεύδουν να προλάβουν …

    Ο στόχος τους είναι να έχουν τον εργάτη συνέχεια στην πρίζα και στα … κάτω. Για να μπορούν να τον κουμαντάρουν.
    Δεν είναι άσχετο … άλλά κάποτε ρώτησαν έναν λεφτά, «ρε, αφού έχεις τόσα πολλά που σου φτάνουν για … τρεις ζωές, γιατί δεν δίνεις κανά φράγκο παραπάνω στους εργάτες σου ;;;;
    η απάντηση: Γιατί άμα δώσω τώρα, αυτοί θα ζητάνε κι άλλα … άσε που εγώ θα έχω μικρότερα κέρδη … και θέλω συνεχώς αυτά να αυξάνουν» !!!

    Είναι, φίλη μου, η λογική του καπιταλισμού.
    Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο !
    Την Καλημέρα μου !

  33. Ο/Η faros λέει:

    omrtlegol: Την Καλημέρα μου !

    Καλά να είσαι … και όποτε θες σχολιάζεις !

    Λες, με όλα αυτά, ο συριζαίος, να κατάλαβε ;;;
    Εγώ δεν το νομίζω !

Σχολιάστε