Είναι θέμα … θρησκείας !!!

Ο λόγος για τον κ. Χρυσοχοίδη και τα … θρησκευτικά πιστεύω του !

Ξέρουμε … ξέρουμε … Mr. Goldhoidis, εσείς, είστε της … Δυτικής Θρησκείας !

Έχετε τη … προτομή του Mr. Obamas και όχι μόνο προσεύχεστε, αλλά και τρις την ημέραν προβαίνεται εις τας απαραίτητας … γονυκλισίας !!!

Άξιος της … «σοσιαλιστικής» μας κυβέρνησης !

Άξιος !

υ.γ.: δεν πάτε κ. υπουργέ «μας», μια βόλτα στο … Twin Oaks, να … στανιάρετε, λέω εγώ ;

18 Responses to Είναι θέμα … θρησκείας !!!

 1. […] Ξέρουμε … ξέρουμε … Mr. Goldhoidis, εσείς, είστε της … Δυτικής Θρησκείας ! Έχετε τη … προτομή του Mr. Obamas και όχι μόνο προσεύχεστε, αλλά και τρις την ημέραν προβαίνεται εις τας απαραίτητας … γονυκλισίας !!! Άξιος της … “σοσιαλιστικής” μας κυβέρνησης ! Άξιος ! [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (46 λέξεις)] […]

 2. Ο/Η run boy run λέει:

  Ρε σύντροφε λες ο Χουντοχοϊδης να είχε καμιά ερωτική απογοήτευση από Κνητισσα να μην την ξεπέρασε ποτέ και γι’ αυτό τον λόγο να κάνει επιθέσεις ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ στο ΚΚΕ ;

  Την καλησπέρα μου.

 3. Ο/Η run boy run λέει:

  Το επιθέσεις όχι με «η» αλλά με «ει»…

  Συγνώμη για το λάθος 🙂

 4. Ο/Η Καινούργιος γνώριμος λέει:

  Καινούργιος- καινούργιος, αλλά κινδυνευω να κάνω κατάχρηση, αλλά…

  Καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι το φάντασμα του Στάλιν και η καραμέλα για τα προσκυνήματα στα εικονοστάσια του, δεν είναι καθόλου φρέσκια ιστορία.
  Κυκλοφορεί καθ’ άπασαν την επικράτεια της Δύσης, από την δεκαετία του ’30, του ’40 και του ΄50.
  Τότε που οι κρατούντες σε διάφορες καπιταλιστικές χώρες πανικοβάλλονταν από τα άλματα της ΕΣΣΔ και τα επιτεύγματα του Σοβιετικού λαού, ενώ εκείνοι για να τα βγάζουν πέρα κλιμάκωναν τις στρατιωτικές επεμβάσεις σ΄ολόκληρον τον κόσμο ματοκυλώντας τους λαούς, ρουφούσαν αίμα και πλούτο στις αποικίες, έστηναν τις πιο στυγνές δικτατορίες, στοίβαζαν τα καλύτερα παιδιά της εργατικής τάξης και της διανόησης στα ξερονήσια, ενώ στις ΗΠΑ οι μαύροι δεν είχαν ακόμα δικαίωμα ψήφου και συνάθροισης με τους λευκούς.
  Την ΕΣΣΔ έτρεμαν -και τον Στάλιν μαζί, που αποδείχθηκε ηγέτης υψηλών προδιαγραφών, ειδικά στην εξέλιξη του Β΄Παγκοσμίου πολέμου- και την επιρροή που ασκούσε στις δυτικές κοινωνίες και για να αμαυρώσουν αυτή την πορεία, ανακάλυψαν (εντάξει τους βοήθησαν και κάποιοι πρώην)τα τρωτά (ή τα «τρωτά») του Στάλιν για να κατασυκοφαντήσουν τους λαούς που άναψαν τον φάρο της σοσιαλιστικής οικοδόμησης.
  Θυμάστε;
  «Koίτα οι άλλοι έχουν κινήσει έχει η πλάση κοκκινίσει
  κι άλλος ήλιος έχει βγει σ’ άλλη θάλασσα άλλη γη»

  Οσο για το Χρυσοχοϊδη, αυτόν τον αμερικανο-εκπαιδευμένο Μπόντ της εποχής «όποιος δεν είναι με τις ΗΠΑ είναι με τους τρομοκράτες», αν το καλοσκεφτούμε, τα όσα λέει είναι μάλλον πολύ λίγα μπροστά σε αυτά που σκέφτεται…

 5. Ο/Η faros λέει:

  run boy run: Εντάξει, διορθώθηκε !

 6. Ο/Η Καινούργιος γνώριμος λέει:

  Συγνώμη, ό,τι ακολουθεί μετά την φράση «μπροστά σε αυτά που σκέφτεται…» παρείσφρησαν από λάθος

 7. Ο/Η faros λέει:

  run boy run: Τίποτα δεν αποκλείεται !

  Τώρα, οι επιθέσεις, έχουν ένα (1) νόημα !!!
  Δίνουν εξετάσεις οι άνθρωποι …

 8. Ο/Η faros λέει:

  Καινούργιος γνώριμος: Να κάνεις … να κάνεις … (κατάχρηση, ντε) !

  Και συμφωνώ με αυτά που γράφεις !

  Πάντως οι απανταχού αντικομμουνιστές (σήμερα προστέθηκαν οι Κ. Μητσοτάκης (ΝΔ) και Μπεγλίτης (ΠΑΣΟΚ)), τρέμουν τόσο πολύ το φάντασμα του Στάλιν και του Κομμουνισμού, που φτάνουν σε … μεγάλες στιγμές αυτογελοιοποίησης !

  Η πλάση θα κοκκινίσει είτε το θέλουν, είτε όχι.
  Απλά … καθυστερούν την τελική επικράτηση !

 9. Ο/Η faros λέει:

  Καινούργιος γνώριμος: εντάξει, σβήστηκαν …

 10. Ο/Η λαθραναγνώστης λέει:

  Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτός ο άνθρωπος μου δίνει την εντύπωση ότι έχει αρχίσει και ρετάρει σοβαρά. Πάντως πιστεύω ότι υπό κατάλληλες συνθήκες, όχι απλώς θα προσευχόταν στο Στάλιν, αλλά και τον κώ…εεε το χέρι ήθελα να πω, θα του φιλούσε.

 11. Ο/Η faros λέει:

  λαθραναγνώστης: Δες μια άποψη. Επειδή την προηγούμενη φορά, τον έφαγαν οι … συμπληγάδες πέτρες (Παπανδρέου-Βενιζέλος) και έχασε την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, τώρα ετοιμάζεται για την επόμενη φάση – του έχουν υποσχεθεί ότι είναι η ώρα του.
  Και κάνει δυο πράγματα :
  1. Ξεφτίζει σιγά σιγά το πράσινο πουλόβερ (δες περίπτωση Ρόβλια).
  2. Δίνει τις … δέουσες εξετάσεις !

  υ.γ. καλά αυτό το 2. … έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται … κάποιο τύποι σαν τον Μπεγλίτη και τον Μητσοτάκη και αν δεις τι … ξεστόμισαν σήμερα στα κανάλια …
  μιλάμε για πολύ γέλιο … 😆 😆 😆

 12. […] Ξέρουμε … ξέρουμε … Mr. Goldhoidis, εσείς, είστε της … Δυτικής Θρησκείας ! Έχετε τη … προτομή του Mr. Obamas και όχι μόνο προσεύχεστε, αλλά και τρις την ημέραν προβαίνεται εις τας απαραίτητας … γονυκλισίας !!! Άξιος της … “σοσιαλιστικής” μας κυβέρνησης ! Άξιος ! [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (46 λέξεις)] […]

 13. Ο/Η Σαλοτ Σορ λέει:

  «Ορκίστηκα τότε μπροστά σε μια εικόνα του γέρου και πολυθρηνημένου Στάλιν, ότι δεν θα ησυχάσω μέχρι να εξοντωθούν.»- Ερνεστο Τσε Γκεβαρα Γραμματα απο τη Γουατεμαλα

 14. Ο/Η faros λέει:

  Σαλοτ Σορ: Καλώς τον …

 15. Ο/Η Μύγα λέει:

  βββζζζ….
  καλησπέρα
  όταν ήμουν νεώτερος και τα είχα με μία νεολαία συντρόφισσα, εκείνες τις εποχές ήταν πολύ δύσκολες μα πάρα πολύ δύσκολες.
  Ββββζζζζ…
  η τρίχα στο πόδι κάγκελλο, (γι αυτό προτιμούσες να φοράνε και τα ινδικά) αλλά αυτό ήταν καλό για μας τις κομμουνιστόμυγες,(για τους ανθρώπους μάλλον δύσκολο) αλλά κατά βάση προτιμούσαμε τις ρηγούδες για να μαθαίνουμε και πράγματα.Η αλήθεια είναι ότι μας μάθαιναν πράγματα, αλλά και μεις μαθαίναμε.Κερδισμένοι και στα δύο δηλαδή.
  ββββζζζζζ…δύσκολες αποστολές. Η κομμουνιστόμυγα τις αναλάμβανε με επιτυχία. βββζζζζζ….Εως και με Δαπίτισα είχα καθήκον να τα φτιάξω.
  βββζζζζ…
  εκεί η κομμουνιστόμυγα μεγαλοπιάτηκε.Γόνος οικογενείας Ψυχικού,Παλαιού παρακαλώ.Ήταν πριν από Πανσπουδαστικό συνέδριο και όπως καταλαβαίνετε μας πήρε από Μάρτιο έως Ιούλιο ήταν ο στόχος, το παρατράβηξα για να πάμε και διακοπές στη Σίφνο, όλα πληρωμένα από τη «μαμά».
  ββββζζζζ…
  Το Χρυσοχοίδη να πω την αλήθεια δεν τον είχα ικανό να έχει παρόμοιο καθήκον από τη νεολαία ΠΑΣΟΚ, ββββζζζζζζ….ποιος τον…..το Χρυσοχοίδη. Να μου πεις για το Παπουτσή μάλιστα. Όλες οι σ/φισες κομμουνιστόμυγες ήθελαν να τον βάλουν πλάνο.
  βββββζζζζζ…

 16. Ο/Η faros λέει:

  Μύγα: καλησπέρα κι από μένα !

  Δηλαδή, τελικά, η συντρόφισσα, σε πήρε … χαμπάρι και σε … σχόλασε ;;; 😆

  Τελικά μας το παίζεις … σεξιστής ;;;
  Ξέρεις τι λένε ;;; όπου ακούς πολλά κεράσια …

  Θα σε παρακαλέσω να μην ξανααναφέρεις παρόμοια σχόλια στο μπλογκ μου, εντάξει ;;;
  Αν θέλεις …

 17. Ο/Η YpogeioPatissiwn λέει:

  Ωραία η παρέμβαση, Σαλότ Σορ.

 18. Ο/Η faros λέει:

  YpogeioPatissiwn: Καλώς τονε κι ας … άργησε !!!

  Και σε σένα αρέσουν τα … παραμύθια της … Χαλιμάς ;;; 😛 😛 😛

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: