ΕΕ και Κόμματα

Οι ευρωεκλογές του Ιούνη, είναι μια ευκαιρία για τον Λαό μας, να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα.

Συμπεράσματα όπως :

– Η πρακτική έδειξε πόσο μεγάλο ψέμα είναι ότι η ΕΕ αποτελεί … «οικογένεια» των ίσων που (δήθεν) όλοι μαζί μοιράζονται τα οφέλη ή (πάλι δήθεν) αλληλοβοηθιένται στα δύσκολα.
Η σημερινή (καπιταλιστική) κρίση, όχι μόνο έδειξε, αλλά και βάθυνε ακόμη πιο πολύ (τόσο πολύ που πλέον είναι απολύτως διακριτές) τις αντιθέσεις και τους ανταγωνισμούς μεταξύ των Κρατών – Μελών της ΕΕ.
Όσο διευρύνεται η ΕΕ, τόσο μεγαλώνει και ο εσωτερικός ανταγωνισμός ανάμεσα στις αστικές τάξεις.

– Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, συναποφασίζουν διαχρονικά και υλοποιούν όλες τις βασικές αντιλαϊκές κατευθύνσεις υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου και σε βάρος των εργαζομένων, χειροκροτούν και εφαρμόζουν τα μέτρα εκείνα που καταπατούν βασικά δικαιώματα.
Είναι απολύτως υπεύθυνοι για την ανεργία, την ακρίβεια, τις σαρωτικές αλλαγές των εργασιακών σχέσεων, τις αντιδραστικές επιλογές σε βάρος της νεολαίας.
Και τα δυο κόμματα ξεπουλούν τους στρατηγικούς τομείς της οικονομίας της Χώρας.
Ψήφισαν όλες τις επαίσχυντες Συνθήκες.

– Έχει γίνει πια απολύτως ξεκάθαρη η διπλοπροσωπία και ο καιροσκοπισμός του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που, από τη μια μεριά, στηρίζει ολόψυχα, με νύχια και με δόντια την ΕΕ και από την άλλη διαμαρτύρεται για τις συνέπειες των αποφάσεων, πολλές από αυτές (Μάαστριχτ, Σέρκας κλπ.) τις υπερψήφισε !
Ο τυχοδιωκτισμός αυτού του κόμματος, οι παλινωδίες, οι διαφορετικές απόψεις που ακούγονται ανάλογα με τον εκφράζοντα αυτές και το … τηλεοπτικό παράθυρο που βρίσκεται, έχει γίνει πλέον παροιμιώδης !
Παραπλανά (προσπαθεί, δηλαδή, θα δούμε αν τα καταφέρει) τον Λαό, με κούφια λόγια και δηλώσεις, συγκαλύπτοντας στην ουσία της την αντιαγροτική, αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, ρίχονταντας την ευθύνη στις επιλογές μόνο των κυβερνήσεων.

– Μια πλήρη «μίξη» όλων των παραπάνω, αποτελεί το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. !
Παρουσιάζεται ως … «ευρωσκεπτικιστές» (άκου, έκφραση!), την ίδια στιγμή που … πίνει νερό στο όνομα της ΕΕ !
Προσπαθεί να αποκρύψει την βασική του στρατηγική επιλογή,  που είναι η στήριξη του μεγάλου κεφαλαίου, με ρητορικές κορώνες και … τηλεοπτικές ατάκες !
Στην ουσία ο ΛΑ.Ο.Σ.,  είναι άλλο ένα κόμμα του καπιταλιστικού συστήματος, που παίζει και το ρόλο του αναχώματος στην ριζοσπαστικοποίηση του λαού μας.

– Στον αντίποδα όλων των παραπάνω, στην απέναντι όχθη, βρίσκεται το Κ Κ Ε  !
Το  Κ Κ Ε  ζητά στις ευρωεκλογές του Ιούνη, την ψήφο του Ελληνικού Λαού των:
1. Όλων όσοι πλήττονται από την οικονομική καπιταλιστική κρίση, όλων όσοι δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται από τα δεσμά των «4 ελευθεριών» του Μάαστριχτ.
2. Όλων εκείνων, που έχουν αγανακτήσει και θέλουν να τιμωρήσουν, να καταδικάσουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, τη Ν.Δ.  και το ΠΑΣΟΚ.
3. Όλων εκείνων, που καταλαβαίνουν την υποκρισία και τον καιροσκοπισμό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και την προθυμία του ΛΑ.Ο.Σ. να στηρίξει την ΕΕ και την ισχυροποίηση του κεφαλαίου, με μια κούφια και ψεύτικη, δήθεν αντιαμερικανική ρητορία.
Το  Κ Κ Ε  είναι το Κόμμα εκείνο που μπορεί να εμπιστευθεί ο Λαός μας, γνωρίζουν όλοι τους αγώνες του, την σταθερή προσήλωσή του να υπερασπίζεται και στην Ελλάδα, αλλά και στην ΕΕ, τα δικαιώματα των εργαζόμενων.
Ψήφος στο  Κ Κ Ε  μπροστά στην κρίση, σημαίνει δυνατός ενωτικός συνεπής αγώνας.
Ψήφος στο  Κ Κ Ε  , σημαίνει απλά δύναμη για τον ίδιο τον Λαό μας.

One Response to ΕΕ και Κόμματα

  1. […]  ΕΕ και Κόμματα Οι ευρωεκλογές του Ιούνη, είναι μια ευκαιρία για τον Λαό μας, να […] […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: