Άκου … ταύτιση απόψεων !!!

Και όμως έγινε κι αυτό !

Η συνάντηση μεταξή του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, Γ. Σουφλιά με τον πρόεδρο του ΣΥΝ, Α. Τσίπρα, ήταν για το Βοτανικό και το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Μετά από αυτήν είχαμε δηλώσεις :

Γ. Σουφλιάς :

– Ενδιαφέρουσα η συζήτηση …

– Δεν αποσυνδέεται το θέμα του γηπέδου από το εμπορικό κέντρο …

– Υπάρχει νόμος που επιβάλει συνεισφορά των διπλανών οικοπέδων …

– Θα χρησιμοποιηθεί η μέθοδος της ανταποδοτικότητας  …

Α. Τσίπρας :

– Παραδέχτηκε ταύτιση απόψεων με τον υπουργό …

– Χαρακτήρισε τη συζήτηση γόνιμη …

– Θα προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες …

Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα ότι ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ με τον πιο επίσημο τρόπο παραδίνει τα οικόπεδα που είναι για τον Λαό της Αθήνας στις αδηφάγες ορέξεις των επιχειρηματιών του Παναθηναϊκού και όχι μόνον …

Τα άλλα είναι φούμαρα και … φύκια για μεταξωτές κορδέλες !!!

33 Responses to Άκου … ταύτιση απόψεων !!!

 1. Ο/Η satanxmachina λέει:

  Πραγματικά μετά τα σημερινά θα ήθελα να ΄δω την άποψη των «φίλων» μας.

 2. Ο/Η faros λέει:

  satanxmachina: Αμ , δε , που θα την δεις !!! Την έχουνε κάνει με … «ελαφρά πηδηματάκια» !!! 😆

 3. Ο/Η Καναλιώτης λέει:

  Ακόμη περιμένω πλάνο ενεργειών του ΚΚΕ για να μην γίνει το γήπεδο του ΠΑΟ στον Βοτανικό ώστε να συμμετάσχω στις εκδηλώσεις και σε όλες τις επιτροπές (για κατάθεση φακέλου στο ΣτΕ, επιτροπή κινητοποιήσεων, επιτροπές καθαριότητας Ελαιώνα και οτι άλλο πει το κόμμα)

  Στο έχω ζητήσει εδώ και καιρό.

  Τι θα γίνει;;;;

  Θα κάνουμε τίποτα ή μόνο καταγγελίες;;;;

 4. Ο/Η faros λέει:

  Καναλιώτης: Ο καθείς εφ ώ ετάχθει … κρίμα … αλλά τι να κάνουμε !!!

 5. Ο/Η satanxmachina λέει:

  Εντάξει Καναλιώτη… αφού θες να έρθεις σε δικές μας κινητοποιήσεις θα έρθω και εγώ να στηρίξω τις δικές σας. Την επόμενη φορά που θα συναντηθεί ο Τσίπρας με τους μεγαλοκαρχαρίες και τους υπουργούς θα πάω από έξω και θα φωνάζω «Τσίπρα θεε , πάρε την ΠΑΕ». Γιατί τέτοιο χειρισμό του Θέματος ούτε ο καλύτερος πρόεδρος ΠΑΕ δε θα μπορούσε να κάνει. Το έχουμε πει και από δω μέσα αλλά και από αλλού, ο ΣΥΝ πατάει σε δύο βάρκες και όσοι συνεργάζονται μαζί του στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μεγάλες ευθύνες (παρ’όλο που εγώ αναγνωρίζω καλή πρόθεση σε κάποιους).

 6. Ο/Η faros λέει:

  satanxmachina: Καλημέρα !

  Σιγά μην πίστεψες ότι θα έρθει σε εκδηλώσεις του ΚΚΕ, ο κατά τα άλλα φίλος Καναλιώτης !!!

  Απλά νομίζει ότι μπορεί να με … «δουλέψει», … λες να τον καλέσω σε καμιά που κάνουμε στον Έβρο να δω τι θα κάνει ;;; 😆

 7. Ο/Η γιάννης μ λέει:

  κι εγώ ακόμα περιμένω σχόλιο για τον μπαλάφα και την ανακοίνωση του σύριζα…να ξέρω και εγώ ο σταλινικός και δογματικός ποιά από τις δύο ισχύει δηλαδή …

 8. Ο/Η astyanaktas λέει:

  Η Ιστορία
  Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν από την αρχή υπερ του γηπέδου και κατά του εμπορικού κέντρου. Γι αυτό το λόγο και συμμετείχε σε κινητοποιήσεις και στην επιτροπή Ελαιώνα.Μάλιστα υποστήριξε τους πολίτες που έκαναν αγωγή κατά του εμπορικού κέντρου.
  Συγκένρωσε λοιπόν τη μήνιν του Βωβού, αλλά και του Παναθηναικού. Δεν ήταν παρά μόλις χθες που οι εργαζόμενοι του Βωβού και η σφραγίδα σωματείο έκαναν πορεία στα γραφεία του Συνασπισμού. Για πιο λόγο δεν συγκέντρωσε την ίδια και περισσότερη αντίθεση η θέση του ΚΚΕ;;;
  Η πραγματικότητα
  Το ΚΚΕ έλεγε αντίθετα να μη γίνει ούτε το εμπορικό κέντρο, ούτε το γήπεδο (θέση με την οποία συμφωνώ)
  Όμως το ΚΚΕ αυτοδιαψεύδεται, αυτοακυρώνεται…Το ΚΚΕ πέραν από επερωτήσεις και δημοσιεύματα στο Ριζοσπάστη τι έκανε έως τότε για να προωθήσει τη θέση του;; Διοργάνωσε καμιά εκδήλωση διαμαρτυρίας;;έκαναν στελέχη του δικαστικό αγώνα να σταματήσουν οι εργασίες;; Κάτι άλλο;;Τίποτε από όλα αυτά. Ως βαθύτατα οπορτουνιστικό και ψηφοθηρικό κόμμα το ΚΚΕ περίμενε τη φθορά που θα μπορούσε να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ….δεν άνοιξε και δεν ανοίγει μέτωπα με τους εργαζόμενους (έστω του Βωβού) αλλά και με εκείνους που θεωρούν την ανάπλαση του Ελαιώνα αξιοποίηση….ούτε με τους οπαδούς (μάλλον συμβουλεύτηκε τη Λιάνα Κανέλλη σ΄αυτό)Στα πλαίσια αυτά δέχθηκε και τα συγχαρητήρια του δημαρχου Κακλαμάνη….Το ΚΚΕ είδε τη διαμάχη επίσημου Παναθηναικού και Βωβού από τη μια και του ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη ευκαιρία να φθαρθεί ο ΣΥΡΙΖΑ…γι αυτό ούτε κουβέντα….Επαλαναμβάνω ως βαθύτατα οπορτουνιστικό κόμμα το ΚΚΕ ακόμη αυτό περιμένει…..γι αυτό δεν εκφράζει με διαμαρτυρίες και ουσιαστικές παρεμβάσεις τη θέση του…..γι αυτό και δεν έχει στο άμεσο διάστημα κάτι προγραμματισμένο… Ιδεολογικά η θέση του είναι…»Το πρόβλημα, για παράδειγμα, της προστασίας των ελεύθερων χώρων, ή της δημιουργίας ελεύθερων χώρων δεν πρόκειται να λυθεί όσο η γη είναι εμπόρευμα».(Δ. Γόντικας Ριζοσπάστης) …οπότε περιμένετε το σοσιαλισμό να λυθεί κι αυτό το ζήτημα;;;….Τι κάνει για το πάρκο στη Πατησίων και το ξήλωμα των δέντρων;;; Τίποτε απολύτως τίποτε….

  όλα τα υπόλοιπα για την επίθεση που έκανε για τη συνάντηση Τσίγγερ- Συνασπισμού εντάσσονται σ΄αυτή τη λογική…Ως βαθύτατα οπορτουνιστικό κόμμα το ΚΚΕ Βγαίνει τώρα από το λήθαργο και τι κάνει;; Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ…για να αρχίσει να εισπράττει από αριστερά…αφού από δεξιούς πολίτες δεν είχε καμμιά αντίδραση για την πολιτική του….
  ακόμη περιμένω τις εκδηλώσεις , όπως κι ο Καναλιώτης να συμμετάσχω….δεν θα τις δούμε Καναλίώτη γιατί το ΚΚΕ δε θα κάνει σήμερα αυτά που δεν έκανε χθες….

  αυτά και τη καλημέρα μου….

 9. Ο/Η faros λέει:

  astyanaktas: Τελικά το ψέμα σας έχει γίνει δεύτερη φύση , ε ;;;

  Μπράβο σας !!!

 10. Ο/Η faros λέει:

  γιάννης μ: Μην περιμένεις απάντηση, αν δε απαντήσουν θα χρησιμοποιήσουν το ψέμα, την συκοφαντία, την πολιτκή αθλιότητα !

 11. Ο/Η γιάννης μ λέει:

  το ΚΚΕ (και εκεί είναι η τεράστια διαφορά με τα αστικά κομματα) ότι (αν) πρέπει να γίνει γήπεδο-α,αυτά πρέπει να είναι κυρίως για λαική χρήση και όχι για αποκλειστική χρήση από τις ανωνυμες εταιρίες που υπαρχουν στο ποδόσφαιρο…είναι πολύ πρόσφατο το σκάνδαλο με το καραισκάκη και την έξωση των άλλων σωματείων από την ανώνυμη εταιρεία του κόκκαλη…
  όσο για την σταση του συν/πλην συριζα…είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν περίμεναν την απόφαση του ΣτΕ για πάγωμα των έργων (και επίσης είμαι σίγουρος ότι είχαν έτοιμη ανακοίνωση που θα το έκραζε)…η προσφυγή που έγινε ήταν κατά και των δύο έργων (και καλά έκανε με την μορφή που θέλουν να γίνει),όσο κι αν μετά την γνωστή στάση του ομέρ πριόνι και την «αντίδραση» των πολυμετοχικών και υπό το κράξιμο των «προβάτων» που αυτοπροσδιορίζονται οπαδοι (και αφού έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα ασχολούνται με τις επενδύσεις των ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιρίων), ξαφνικά αλλάζει τροπάρι και λέει ναι στο γήπεδο (μην χάσουμε και ψηφαλάκια) όχι στο εμπορικό κέντρο….
  δεν είναι και στο τόσο μακρινό παρελθόν ώστε να μας πουλάνε «παπα» μερικοί μερικοί…
  δεν είναι ας πούμε 1992 ώστε να μην θυμούνται οι νεότεροι συμμετοχές σε συλλαλητήρια και άλλα τέτοια χαριτωμένα…

 12. Ο/Η γιάννης μ λέει:

  αν θέτε για την ώρα μπορείτε να πάτε στα τζάμπο όπου έχουμε και συλλήψεις για τις απολύσεις…

 13. Ο/Η faros λέει:

  γιάννης μ: Ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση ;;;

  Που αυτοί οι μερικοι μερικοί δεν ντρέπονται κιόλας !!!

 14. Ο/Η dimider λέει:

  Το γήπεδο θα γίνει. Να το βάλουν αυτό στο μυαλό τους ο Τσίπρας και τα τσιράκια του που όλο προβλήματα δημιουργούν. Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τους οπαδούς. Εχουμε δύναμη και θα τους ……… τους ………… Μια ζωή προβλήματα… ….σύριζα, …….κομμα…

 15. Ο/Η γιάννης μ λέει:

  τι να ντραπούν φάρε??από το πες πες τα πιστεύουν κι όλας…

 16. Ο/Η Καναλιώτης λέει:

  @astyanaktas Συμφωνώ και εγώ με την θέση να μην γίνει ΟΥΤΕ εμπορικό κέντρο, να μην γίνει ΟΥΤΕ γήπεδο. Συμφωνώ με τη θέση του ΚΚΕ.
  Καταγγέλλω όμως το ΚΚΕ ότι είναι μια θέση στα λόγια. Μόνο και μόνο να βγει κόντρα στις ΠΡΑΞΕΙΣ και ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ του ΣΥΡΙΖΑ.
  Πιστεύω ότι αν το ΚΚΕ ξεκινήσει πραγματικό αγώνα για να υπερασπιστεί όπως πρέπει και όπως επιβάλλει το όνομά του την θέση του πάρα πολλοί θα το υποστηρίξουν και εγώ ανάμεσά τους.

  Αλλά πιστεύω ότι το ΚΚΕ έτσι όπως είναι σήμερα δεν έχει το ειδικό βάρος να τραβήξει μια πολιτική ενάντια σε τόσο ισχυρά συμφέροντα ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

  Γι΄ αυτό τον λόγο πειράζω τον φάρο.

 17. Ο/Η faros λέει:

  dimider: όπως θα δεις , έχω σβήσει τις βρισιές σου …

  Δεν γίνονται δεκτές στο δικό μου μπλογκ βρισιές και αθυροστομίες εναντίον κανενός …

  Και φυσικά δεν έχεις δίκιο !

  Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας θέλουν να γίνει το γήπεδο του ΠΑΟ, εγώ που είμαι 50 χρόνια παναθηναϊκός ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ !!!

  Κατάλαβες ;;;

 18. Ο/Η faros λέει:

  γιάννης μ: Λεεεεεεεεεες … 😆

 19. Ο/Η faros λέει:

  Καναλιώτης: Εντάξει ;;; Το … «χτύπησες» και σήμερα το ΚΚΕ ;;; Θα ήθελα να ήξερα τι πέτυχες μ΄αυτό …

 20. Ο/Η dimider λέει:

  Εγώ όμως ΦΆΡΕ είμαι φανατικός Παναθηναικός και αντίπαλος του τσύριζα. Ο,τι κι αν κάνει θα με βρίσκει απέναντι του. Ειδικότερα τώρα με αυτή την αριστερή υστερία που τον έχει πιάσει. Αλλά θα μου πεις αυτός φταίει????????

  Πως πάνε όλοι οι επιχειρηματίες του ΠΑΟ και παρακαλάνε τον Τσίπρα???????? Αυτή είναι η δύναμη τους??????? Να γλείφουν μια ζωή τα………. της αριστεράς στην Ελλάδα???????????

 21. Ο/Η γιάννης μ λέει:

  ας πάρει η (καθε) ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με τα λεφτάκια της ένα οικοπεδάκι ΕΞΩ από τα όρια των πόλεων και ας κάνουν πάλι με τα λεφτάκια τους γήπεδο,καμπινέ,στάβλο….που ακούστηκε το δημόσιο να παραχωρεί χώρους του ΛΑΟΥ σε ανωνυμες εταιρείες…αν είναι έτσι θέλω κι εγώ μπάρμπα να στήσω ένα τσαντήρι να καλέσω τον φάρο τον asty και τον καναλιώτη και να παιζουμε μπιρίμπα (όχι ότι ξέρω αλλά λέμε)..οι πόλεις έχουν ανάγκη από χώρους αθλητισμού για τον ΛΑΟ!!!

 22. Ο/Η faros λέει:

  dimider: Γιατί ρε φίλε να είσαι φανατικός με τον ΠΑΟ ;;;

  Σε ταίζει ;;; Σε ποτίζει ;;; Σε ντύνει ;;;

  Δεν χρειάζονται φανατισμοί για εταιρείες των κεφαλαιοκρατών !

 23. Ο/Η faros λέει:

  γιάννης μ: Αυτό ακριβώς είναι που δεν θέλει ο λαός μας να πιστέψει … ότι τα λεφτά τους οι … λεφτάδες τα κάνουν παίρνοντας από το κράτος (τους) που με τη σειρά του τα παίρνει από μας …

 24. Ο/Η Καναλιώτης λέει:

  φάρε
  Δεν έχω καμία διάθεση να «χτυπάω» το ΚΚΕ.

  Απαντάω σε αυτά που γράφεις.

  Γενικά να ξέρεις οτι έρχομαι εδώ και γράφω για σένα και όχι για το ΚΚΕ.

 25. Ο/Η faros λέει:

  Καναλιώτης: Εντάξει, Καναλιώτη, δεν χρειάζεται να κουράζεσαι πολύ … με έπεισες !

  Γιατί πράγμα με έπεισες ;;;

  Μα, για το γεγονός ότι έχεις λύσει όλα τα άλλα σου προβλήματα (οικονομικά, οικογενειακά, προσωπικά) και το μόνο σου πρόβλημα είναι το ΚΚΕ !

  Μόνο, που γι αυτό, δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις !

  Μόνος σου πρέπει …

 26. Ο/Η Καναλιώτης λέει:

  Δεν πας καλά φάρε.

  Είναι ξέρεις παλιά γκεμπελίστικη τακτική όταν δεν τα καταφέρνεις στο πολιτικό να το γυρνάς στο προσωπικό.

  Αλλά αυτά σε μένα δεν έχουν και νόημα. Δεν πιάνουν. Αλλού.

 27. Ο/Η faros λέει:

  Καναλιώτης: … εντάξει, ό,τι πεις …

 28. Ο/Η JChrist λέει:

  Γεια σου σύντροφε Φάρε.
  Μια ερώτηση θέλω να σου κάνω. Που την βρίσκεις τόση υπομονή να αντέχεις τη λάσπη του κυρίου Καναλιώτη και μάλιστα να τον ακούς να σου κάνει κύρηγμα περί γκεμπελιστικών τακτικών;

  @Καναλιώτης
  Και εσείς κύριε Καναλιώτη, απορώ είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία και λέτε όσα λέτε; Διότι αν και διάβασα όλα τα σχόλια του άρθρου, δεν είδα να λέτε κάτι άξιο σοβαρής απαντήσεως, αν και την ζητούσατε επιτακτικά.

  Και στο τέλος έχετε και το θράσος να μιλάτε για «γκεμπελίστικη τακτική όταν δεν τα καταφέρνεις στο πολιτικό να το γυρνάς στο προσωπικό». Πότε άραγε εσείς φέρατε τη συζήτηση στο πολιτικό; Πότε κάνατε εσείς σοβαρή κριτική στην πολιτική του ΚΚΕ, μακριά από λάσπη, ψεύδη και ασυναρτησίες; Αν απαντήσετε σε αυτά, τότε και εγώ θα παραδεχτώ ότι το ΚΚΕ είναι ένα γκρουπ ελεφάντων…

 29. Ο/Η faros λέει:

  JChrist: Έχω απεριόριστη υπομονή … Θέλω να πιστεύω ότι ΟΛΟΙ έχουν το δικαίωμα να καταλάβουν ότι κάνουν λάθος στη μέχρι σήμερα πορεία τους και να αντιληφθούν ότι πρέπει να συστρατευτούν με το ΚΚΕ !
  Τώρα, όταν κάποιοι, αυτά που εγώ τους λέω παρά πέντε μου τα λένε … ακριβώς, έ, τί να κάνω ;;;
  Το ρητό μου είναι : «Αφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι, τι … λέγουσι» !

 30. Ο/Η Καναλιώτης λέει:

  @JChrist

  Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα ότι ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ με τον πιο επίσημο τρόπο παραδίνει τα οικόπεδα που είναι για τον Λαό της Αθήνας στις αδηφάγες ορέξεις των επιχειρηματιών του Παναθηναϊκού και όχι μόνον …

  Αυτό γράφει σε αυτό εδώ το άρθρο του ο φίλος μας ο φάρος.

  Και υπονοεί ότι το ΚΚΕ με τις ενέργειες που ΘΑ κάνει, ΘΑ προστατέψει αυτά τα οικόπεδα και ΘΑ τα παραδώσει στον Λαό.

  Λέω λοιπόν, ότι και εγώ συμφωνώ και ζητάω το σχέδιο δράσης. Τι πρόκειται να κάνουμε για να μην πάρουν αυτούς τους χώρους πράσινου; Τι πρόκειται να κάνει το ΚΚΕ για να υλοποιηθεί αυτό που λέει ο φάρος σε αυτό το άρθρο;;;;;

  Εκτός απο το να καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ που γλύτωσε από ολοκληρωτική καταστροφή την περιοχή (πέτυχε δλδ όχι το επιθυμητό αλλά αρκετά από το επιθυμητό, κάνοντας συντονισμένες ενέργειες κόντρα στο κατεστημένο και στα μεγάλα συμφέροντα), ΕΣΕΙΣ (και λέω την αλήθεια όταν λέω και ΕΓΩ μαζί σας) που θέλετε το maximum δλδ να μην δοθεί σπιθαμή από τον ελαιώνα ΟΥΤΕ στον Παναθηναϊκό ΟΥΤΕ στους ιδιώτες, ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ή σκοπεύετε να κάνετε κάτι που μπορεί να έχει αποτέλεσμα;

  Αγαπητή/έ JChrist, αυτό ρωτάω και απάντηση δεν έλαβα. Νομίζω ότι ο,τι έγραψα είναι όλα εντός της πολιτικής ευπρέπειας (μπορώ να σας γράψω και τσιτάτα από το “Τι να κάνουμε” για να το τεκμηριώσω περισσότερο αλλά δεν είναι αυτό που ζητάτε, ελπίζω) και επειδή όλα τα πάρα πάνω είναι αλήθειες, σοβαρός λόγος και δεν έχουν καμία σχέση με λάσπη, μάλλον για αυτές τις αποκριές θα …πρέπει (τουλάχιστον) να ντυθείς ελέφαντας. 🙂

  Έχω σκοπό να το τελειώσω εδώ, όπως είχα και από το πρώτο σχόλιο. Αλλά, λαμβάνω συνέχεια προσβλητικές απαντήσεις της μορφής «…Ο καθείς εφ ώ ετάχθει» και απάντηση επι τοις ουσίας καμία. Αν δεν έχεις απάντηση άστο να το πάρει ο αέρας… τι το παιδεύεις;

 31. Ο/Η faros λέει:

  Καναλιώτης: Ο … άλλος … γράφει μεταμεσονύχτιο διότι είναι … νυχτοφύλακας, εσύ γιατί σχολιάζεις τόσο αργά ;;; Στο ξαναρώτησα και απάντηση δεν πήρα …

  Το ΚΚΕ δεν ΘΑ κάνει … ΚΑΝΕΙ εδώ και τρισήμιση ( 3,5 ) χρόνια – το έγραψα σε άλλο άρθρο, αλλά κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις (ή πράγματι ΔΕΝ καταλαβαίνεις, οπότε αλλάζει το πράμα … ) αν θέλεις να δεις τις ενέργεις του Κόμματος πάνε στον Ριζοσπάστη (υπάρχουν πάνω από εξακόσια ( 600 ) σχετικά άρθρα !
  Γκέγκε ;;;;;;;;;

  Μην παριστάνεις (το έχω … δει το έργο, από αρκετά στελέχη του σύριζα εδώ κι ενάμισο χρόνο που έχω το μπλογκ) ότι δεν πήρες απαντήσεις …
  Κάθε μέρα δεν θα λέμε τα ίδια και τα ίδια …

  Τέλος, αν θέλεις δράση, στο είπα και κάνεις τον … κινέζο, πάνε στις καθημερινές διαδηλώσεις και αποκλεισμούς που κάνει το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ, έξω από τα τζάμπο … δεν σε είδα να λες καμιά καλή κουβέντα για τον σύντροφό μας τον Νίκο που πέταξε στα μούτρα της εργοδοσίας 50 χιλιάρικα, ενώ οι «δικοί» σου … ξέρεις τι κάνουν …

  υ.γ. έλα μαζί μας στο ΚΚΕ, αν πράγματι επιζητάς να φέρουμε το αποτέλεσμα που χρειάζεται, μιαν ώρα αρχύτερα !
  τα άλλα είναι λόγια του αέρα !

 32. Ο/Η chaos λέει:

  Καλημέρα σε όλους…!
  Πραγματικά Φάρε, το μπλογκ σου είναι μεγάλο σχολείο.
  Μπορείς να δεις τον οπορτουνισμό σε όλες τις φάσεις του! Μπορείς να δεις τα αδιέξοδά του, τα πισωγυρίσματα, τος γκαιμπελικές τακτικές του! Έχω έναν σοβαρό προβληματισμό. Είναι δυνατόν «αριστεροί», να πιστεύουν αυτά που γράφουν; Τείνω να πιστέψω ότι πολλοί από αυτούς είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να κάνουν το άσπρο μαύρο! Φίλε Καναλιώτη και λοιποί, δεν θα είσαι ποτέ δίπλα στους αγώνες του ΚΚΕ, γιατί το ΚΚΕ μιλάει δημόσιες περιουσίες στην υπηρεσία του λαού, για κατάργηση όλων των νόμων και των διατάξεων που δίνουν την δυνατότητα να δίνονται δημόσιες εκτάσεις και γενικότερα δημόσια περιουσία σε εργολάβους και στην ιδιωτική πρωτοβουλία, αυτοί οι νόμοι ψηφίζονται και στην ΕΕ με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε απέναντι λοιπόν, Καναλιώτη και λοιποί! Κάντε τις δημόσιες σχέσεις σας εσείς, μήπως και τσιμπήσετε κανένα ψηφαλάκι γιατί σε λίγο σας βλέπω να έχετε και πρόβλημα να μπείτε στη Βουλή, κι αφήστε το ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Την ανειρήνευτη πάλη με το κεφάλαιο!!!

 33. Ο/Η faros λέει:

  chaos: Την καλημέρα μου.

  Οι λεγόμενοι «αριστεροί», φυσικά ΚΑΙ δεν τα πιστεύουν αυτά που γράφουν – και , ξέρεις, μιλάω γι αυτούς που σχολιάζουν εδώ – , απλά εκτελούν εντολές !!!

  Και, δυστυχώς, ετούτοι φίλε μου, για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι τα «ψηφαλάκια» όπως τα λες …
  Δεν καταλαβαίνουν ότι με την διατήρηση του σημερινού εκμεταλλευτικού συστήματος του καπιταλισμού, μπορεί οι ίδιοι να «βολεύονται» μεν σήμερα, αλλά τα παιδιά τους (και τα παιδιά μας, φυσικά) θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα μαύρο κατάμαυρο μέλλον …

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: