Εμπιστευθείτε μας !

Εργάτη, Εργάτρια,
Νέα και Νέα,
Αυτοαπασχολούμενοι και
φτωχοί και μεσαίοι αγρότεε και ΕΒΕ

» Εμπιστευθείτε το κάλεσμα, την πολιτική πρόταση που σας απευθύνει το ΚΚΕ.

Εμπιστευθείτε την εμπειρία, τη γνώση, την υπευθυνότητα που αποδεδειγμένα διαθέτει το ΚΚΕ, υπερασπιζόμενο και μαχόμενο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες για τα δικά σας συμφέροντα, το δίκιο και την προοπτική σας «.

Η πρώτη παράγραφος του πρωτοχρονιάτικου μηνύματος της ΚΕ του ΚΚΕ !

Λόγια μεστά, σίγουρα, προοπτικής !

Ακουμπάν στο μυαλό και την καρδιά όλων – είμαι σίγουρος !

12 Responses to Εμπιστευθείτε μας !

 1. Ο/Η ritsmas λέει:

  Eyxes πολλές ναμαστε πανω απ όλα καλα και να ζυγίζουμε τις δυνάμεις μας σωστά

 2. Ο/Η faros λέει:

  ritsmas: Την καλημέρα μου.

  Σε ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σου, αντεύχομαι ένα ευτυχισμένο 2009.

  Μεταξύ μας το «ζύγισμα» των δυνάμεων για μένα υπήρξε τρόπος ζωής !

 3. Ο/Η astyanaktas λέει:

  Ποιος είναι ο σύντροφος που έστειλε το κείμενο στην επιτροπή διαλόγου για το συνέδριο;;;Σε ποια οργάνωση ανήκει;;;

 4. Ο/Η faros λέει:

  astyanaktas: Το λοιπόν, κείμενο με copy paste θα τα διαγράφω, εντάξει ;;;

  Άμα σου αρέσει !

 5. Ο/Η αστυάνακτας λέει:

  Φάρε γιατί;;Δεν ήταν ένα οποιοδήποτε κε’ιμενο…είναι μία τοποθέτηση στελέχους σας για τον προσυνεδριακό διάλογο….και εσύ το έσβησες μαζί με τόσα άλλα που έγραφα….
  Επαναλαμβάνω και κάνε οτι θέλεις….Η επιροπή για τον προσυνεδριακό διάλογο εκοψε επιστολή αναγνώστη…..ο οποίος τόλμησε να θέσει το ζήτημα των συνεργασιών του ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ και του τρόπου της επανάστασης….Το κείμενο ΤΕΛΙΚΑ δημοσιεύτηκε στην Αυγή….Το στέλεχος του ριζοπάστη (στο Ριζοσπάστη του Σαββάτου 3/1/2009)….αφού το παραδέχεται το γεγονός αυτό λέει ότι το κείμενο είναι κόντρα στην πολιτική του ΚΚΕ……και ότι ο διάλογος γίνεται με τις αρχές του ΚΚΕ…..(αυτό είναι πολύ ωραίο)….Κάνε δηλαδή αν θες διαλογο αλλά με τους όρους μου….Μήπως χρειάζεται να του υποβάλλετε και τι θα πει;;;
  Σου έλεγα επίσης ότι το να παρατίθενται επιλεκτικά αποσπάσματα με σκοπό να μειώσετε την άποψη του δεν είναι καθόλου δημοκρατικό…..Σε προσκαλούσα ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕΣ….ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΙ ΕΓΏ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ Ή ΘΑ ΈΧΩ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΤΎΧΗ;;….ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ;;;;

 6. Ο/Η faros λέει:

  αστυάνακτας: Καλημέρα.

  Και εσένα τι σε κόφτει για το λένε τα στελέχη του ΚΚΕ ;;;

  Σε έπιασε ο πόνος ;;; 😆

  Δεν μπορώ να απαντήσω σε χυδαιολογίες και ψέμματα, αγαπητέ, πότε θα το καταλάβεις ;;;

 7. Ο/Η astyanaktas λέει:

  Ποιες χυδαιολογίες και ποια ψέμματα….δημοσίευσε το σχόλιο…..Το στέλεχος του ΚΚΕ (κάποιος Θ. έτσι υπογράφει) παραδέχεται εκ μέρους της επιτροπής προσυνεδριακού διαλόγου ότι όντως «κόψανε την επιστολή» κι αυτό γιατί αυτά που λέει είναι κόντρα στην πολιτική του ΚΚΕ…..λέγοντας σαφώς ότι κάποιος δεν έχει το δικαίωμα να λέει πράγματα κόντρα στην πολιτική του ΚΚΕ…..από τα αποσπάσματα που αναφέρει ο Θ. δεν φαίνεται ότι χυδαιολογεί…..Εσύ πάντως δεν μου απαντάς με το π΄ροσχημα της χυδαιολογίας και του ψεύδους….(αλήθεια που τα είδες αυτά;;)
  Επιμένω να σε ρωτάω …Μπορώ να στείλω κείμενο για τον προσυνεδριακό…θα δημοσιευθεί;;;; Ή θα έχει την ίδια τύχη με την αναφερόμενη επιστολή;;;

  Τις καλημέρες μου!!!

 8. Ο/Η faros λέει:

  astyanaktas: Σταμάτα ρε φίλε τις προβοκάτσιες … δεν σε παίρνει …

  Το πιο πιθανό είναι να κρύβεσαι ΕΣΥ πίσω από το Θ. εντάξει ;;;

  Άστο αυτά τα γκαιμπελίστικα τα έχουμε φάει με το κουτάλι …

 9. Ο/Η astyanaktas λέει:

  Καλά Φάρε δεν κατάλαβες τίποτα…Κοίταξε τον Ριζοσπάστη στις 3//1/2009 και θα καταλάβεις ότι ο Θ. δεν μπορεί να είμαι εγώ….Ο Θ. απαντά εκ μέρους της επιτροπής γιατί «κόψανε» την επιστολή……διάβασέ το και ξαναπές μου….και απάντα μου …αυτή τη λέξη προβοκάτσια και τα παράγωγά της καλύπτουν την πλειοψηφιά του λεξιλογίου σας…Βρείτε κάτι καινούργιο…..

 10. Ο/Η sfyrodrepanistis λέει:

  Εδώ δημοσίευσε την επιστολή η αυγή
  http://www.avgi.gr/NavigateActiongo.action?articleID=426138

  Κι εδώ η απάντηση από το Ριζοσπάστη
  http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=4886964

  Μερικές επισημάνσεις. Σε καμία σελίδα 9 δεν αναφέρεται πουθενά η επαναφορά του κουπονιού. Εκτός αν ο «σύντροφος» διάβασε το κείμενο ανάποδα (το πιο πιθανό) και μπέρδεψε τις σελίδες.

  Οι προτάσεις που βάζει για το θέμα της ΕΕ είναι αυτή που βάζει εδώ και καιρό ο ΣΥΝ (ότι η ΕΕ μπορεί να μεταλλαχεί σε Ευρώπη των λαών ενώ είναι ιμπεριαλιστικός μηχανισμός).
  Επίσης. σε κάποιο σημείο θέτει ερώτημα για τις συμμαχίες. Ε, αν ήταν μέλος του ΚΚΕ ή έστω και φίλα προσκείμενος, ή έστω είχε διαβάσει λίγο Λένιν, ή έστω το κείμενο των θέσεων θα ήξερε ότι συμμάχους η εργατική τάξη θεωρεί τους μικρομεσαίους, επαγγελματοβιοτέχνες, αγρότες κτλ.

  Γενικά το κείμενο δεν διακατέχεται από κριτική διάθεση. Πιο πολύ έχει γραφτεί με στόχο να υπονομεύσει το ΚΚΕ.

  Αυτό το «τελικά δημοσιεύτηκε στην Αυγή» τι ήτανε; έγινε η Αυγή φορέας του προσυνεδριακού διαλόγου του ΚΚΕ; Θα δημοσίευε ποτέ κείμενο που θα ασκούσαν έστω σκληρή κριτική στο ΚΚΕ με σκοπό την πιο αποτελεσματική του δράση; Κάτι τέτοιο μάλλον θα ήταν σχιζοφρενικό για ένα κόμμα που έχει βάλει σαν σκοπό του να «ηττηθεί πολιτικά το ΚΚΕ».

  Το πιο πιθανό είναι – όπως και έγινε – να βάλει ένα κείμενο το οποίο μέσα από πλαστές ταυτότητες και συντροφικότητες «απογοητευμένου πρώην συντρόφου» (έχει καταντήσει γραφικό πια) να «αποδείξει» πόσο κακό είναι το ΚΚΕ, με λανθασμένη πολιτική, κόμμα που αποτελείται κατά 70% από γερόντια, άρα δεν έχει έρεισμα στη νεολαία (ναι, έχει και τέτοια αναφορά), περιχαρακωμένο κτλ κτλ. Ας μην τα γράφω όλα, τα ακούμε μια ζωή.

 11. Ο/Η faros λέει:

  sfyrodrepanistis: Εμένα, σύντροφε, θα μου επιτρέψεις να μην ασχοληθώ …

  Ειλικρινά το να ασχολείται κανείς με κάθε πικραμένο συνασπισμένο που έχει χάσει τα αυγά και τα καλάθια (ειδικά με τα τελευταία γκάλοπ) το θεωρώ το λογότερο χάσιμο χρόνου !

  Το σοβαρό είναι η σ. Παπαρήγα στη Ραμάλα για συμπαράσταση στον Παλαιστινιακό Λαό.
  Οι άντε να μην τους χαραχτηρίσω συνασπισμένοι, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση … θυμάσαι εκείνον τον τύπο που τον … «απέλυσε» ο Ριζοσπάστης και την πήραν με … 108 οι συνασπισμένοι !!!
  Τι έγινε ;;; Προφανώς δεν τους … βγήκε !!!
  Η μάλλον τους βγήκε … μάπα το … καρπούζι !!!

  Άστους να χτυπιένται … εμείς έχουμε αγώνες μπροστά μας …

  Μέχρι να ανατρέψουμε τον καπιταλισμό της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ !

  Και θα τα καταφέρουμε, όσες τρικλοποδιές κι αν προσπαθούν να μας βάλουν οι δήθεν … «αριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ !

 12. Ο/Η astyanaktas λέει:

  Ευχαρστώ τον sfyrodrepanistis για την επιβεβαίωση του γεγονότος…Εγώ δεν είπα ότι είναι μέλος του ΚΚΕ, απλά αναρωτήθηκα….ο ίδιος δεν ισχυρίζεται κάτι τέτοιο….Για να τελειώνουμε…εγώ χαίρομαι που υπάρχουν διαφορετικές φωνές στον προσυνεδριακό διάλογο και δεν βλέπω το λόγο γιατί αρνηθήκε η οργανωτική επειτροπή να δημοσιεύσει και την επιστολή αυτή….άλλωστε έως τώρα έχουν δημοσιευτεί επιστολές του Γ. Ρούσση αλλά και του Αλεξ. Χρύση στις 13/12/2008 με διαφορετικές απόψεις από εκείνες των θέσεων…γιατί λοιπόν αυτή η διάκριση;;…. Ο Α. Χρύσης θα είναι στο συνέδριο να εκφράσει την άποψή του…θα δούμε;;;

  Ο βαθύτατα πικραμένος…… από τις αστικές σύμφωνα με το ΚΚΕ μα όποτε μας συμφέρει έγκυρες δημοσκοπήσεις ….συνασπισμένος 😀

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: