Μωραίνει ο θεός ους …

Μου μεταφέρανε ότι, στην κυριακάτικη «Αυγή», την μία εφημερίδα του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, γράφτηκε το παρακάτω:

» Επί της ουσίας και λόγω της παντελούς απουσίας του κράτους, το νησί ελέγχεται απολύτως από το ΚΚΕ».

Η περισπούδαστη αυτή διαπίστωση, αναφέρεται στην Ικαρία και έχει σχέση με το ότι οι τρεις δήμαρχοι του μαρτυρικού νησιού εκλέχτηκαν με την σημαία του ΚΚΕ !

Δεν θέλων να πιστέψω ότι γράφτηκε τέτοιος λίβελλος και μάλιστα σε μια «aristeri» εφημερίδα – ελπίζω κάποιος να με διαψεύσει τεκμαιρειωμένα !

Αλλιώς … θα ισχύουν τα παρακάτω σχόλια !

– Η «Αυγή» ούτε λίγο ούτε πολύ «προτρέπει» σε παρέμβαση του κράτους – προφανώς με τα συντεταγμένα όργανά του, αστυνομία ή και στρατό – γιατί ένα ελληνικό νησί «ελέγχεται από τους κομμουνιστές» !!!

– Αν στην κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΝ (ΣΥΡΙΖΑ), θα είχαμε και καμιά … απόβαση στο νησί της Ικαρίας, έτσι, για να αποκατασταθεί η τάξη ;;;

– Μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει το αντικομμουνιστικό μίσος και μένος ορισμένων ;;;  Ζήλεψαν τον Γιωργάκη που προέτρεψε το ΚΚΕ να … «πάρει τα βουνά» ;;;

– Γίνεται απολύτως φανερό το πόσο επικίνδυνος είναι ο οπορτουνισμός, σε τι κατήφορο μπορεί να οδηγήσει τους θιασώτες του !

Εν κατακλείδι : Ουστ από δω, κρυφοφασιστόμουτρα !!!

13 Responses to Μωραίνει ο θεός ους …

 1. Ο/Η γιάννης μ λέει:

  να ανοίξει ξανά η μακρόνησος και η γυάρος…επίσης και το κτίριο 16 της λέρου και το παρθένι (στο ίδιο νησί)…

 2. Ο/Η rocean λέει:

  ‘Εχουν λαλήσει τελείως! Μετά θα ρθουν και θα μιλήσουν όμως για ενιαία aristera.

 3. Έχουν γίνει τελείως αισχροί. Χρειάζονται φούμο, να καταλάβει ο κόσμος τον ρόλο τους και να τους στείλει στον πάτο. Ξεφτίλες…που ούτε οι δεξιοί δεν κάνουν πλέον τέτοια αντικομμουνιστικά σχόλια. Βέβαια τα γράψαμε και στο ιστολόγιο της ΝΕ Σκανδιναβίας του ΚΚΕ που διαβάζετε αρκετά, για να μαθαίνει ο κόσμος.

 4. Ο/Η make love not work λέει:

  Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την….Ικαρία.
  Πόσο κομπλεξικοί μπορεί να είναι? Σε λίγο θα βγάλουν αλλεργία στο σφυροδρέπανο.

 5. Ο/Η faros λέει:

  γιάννης μ: Την Καλημέρα μου.
  Μην τους βάζεις ιδέες, μην τους βάζεις ιδέες λέωωωωωωωωω !!!

  rocean: Άλλο το ένα άλλο το … «άλλο» !!! Την … aristera και τα … μάτια τους !!!
  Πράγματι, έχω πρόβλημα πλέον, να τους αντιμετωπίζω σοβαρά, ή να το ρίχνω στην … πλάκα;;;
  Πολύ πολύ Καλημέρα !

  Γιάννης από Σουηδία: Καλημέρα και σε σένα σύντροφε. Πράγματι θέλουν πλεον καθημερινό ξεμπρόστιασμα … ήδη τους έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος ειδικά οι προοδευτικοί άνθρωποι, όμως πρέπει να συνεχιστεί αμείωτος ο αγώνας εναντίον των οπορτουνιστών !

  make love not work: Καλό, πολύ καλό ! Ένα κόκκινο … φάντασμα, που τους έχει κάνει να χάσουν τον … ύπνο τους !
  Αλεργία δεν ξέρω, όμως ξέρω πολλούς που βγάζουν «σπυράκια» μόλις βλέπουν το σφυροδρέπανο – γι΄αυτό το έβαλα και γω στο μπλογκ μου !
  Την Καλημέρα μου !

 6. Ο/Η karioso λέει:

  Αν αποβάλετε έστω για μία στιγμή τον Γκέμπελς που κρύβεται μέσα σας, να δείτε που θα αισθανθείτε καλλίτερα!
  Θα απαλαγείτε απο την μανία καταδιώξεως και δεν θα σας κυνηγούν πια φαντάσματα. Άσε που ακόμη και να σας κυνηγούν δεν πρέπει να φοβάστε. Θα σας σώσει η ΝΔ.

  Έχουμε λοιπόν και λέμε: α) Γιατί δεν δημοσιεύετε ολόκληρο το κομμάτι της Αυγής ; (η οποία ειρήστω εν παρόδω ΔΕΝ είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ιδιόκτητα ΜΜΕ όπως το ΚΚΕ και τα άλλα πλούσια κόμματα). Γιατί δημοσιεύετε μόνο αυτή τη μικρή φρασούλα ούτως ώστε να αποπροσανατολίσετε τον κόσμο;

  Το ερώτημα βεβαίως είναι ρητορικό. Είμαι βέβαιος οτι απάντηση δεν πρόκειται να πάρω. Γιαυτό ας την δώσω εγώ:

  Οι τρείς δήμαρχοι τού ΚΚΕ, σε αγαστή συνεργασία με την ΝΔ και με τεράστια οικονομικά συμφέροντα, δρομολογούν την κατασκευή τεράστιου λιμανιού στον Εύδηλο, στα πλαίσια της «αναπτυξιολάγνας» πολιτικής των «μεγάλων έργων». Είναι αυτή η πολιτική η οποία γίνεται πρός ώφελος των μεγάλων εργολαβικών και πολιτικών τζακιών και εις βάρος του περιβάλλοντος.

  Αυτός είναι ο λόγος που όλες οι οικολογικές οργανώσεις αλλά και εκατοντάδες πολίτες της Ικαρίας, έχουν ξεσηκωθεί εναντίον των τριών δημάρχων του ΚΚΕ, που απειλούν να καταστρέψουν (όχι χωρίς ανταλλάγματα βεβαίως ) ολόκληρη την περιοχή.

  Στήν προσπάθεια τους να αμυνθούν, οι συγκεκριμένοι δήμαρχοι, διοργανώνουν «μαϊμού» λαϊκές συνελεύσεις και άλλα ευτράπελα, προκειμένου να «νομιμοποιήσουν» το καταστροφικό (για το περιβάλλον) αλλα και τόσο προσοδοφόρο (για συγκεκριμένα συμφέροντα) έργο τους.

  Απο την άλλη πλευρά οι οικολόγοι και οι ριζοσπάστες πολίτες, πέραν των κινητοποιήσεων τους, το πρώτο που ζητούν είναι ο έλεγχος απο τούς ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους, προκειμένου να αποκαλυφθούν οι ρεμούλες και οι παρανομίες του κυκλώματος ΚΚΕ – ΝΔ – Εργολάβων.

  Κατά τη γνώμη μου ματαιοπονούν, γιατί η συγκεκριμένη «τριπλέτα» έχει βαθιές ρίζες στον κρατικό μηχανισμό. Οι πολίτες θα πρέπει να εντείνουν την αγωνιστική τους δραστηριότητα ακόμη πιό δυναμικά. Αντιλαμβάνομαι βέβαια την τρομοκρατία που υφίστανται αλλά και με το να ζητάς την προστασία του κράτους (αυτό και οι «φίλοι» του παρανομούν) είναι μάλλον αναποτελεσματικό.

  Τέλος πάντων… Αυτό το (αναποτελεσματικό κατά την γνώμη μου) αίτημα των κατοίκων του Ευδήλου, μεταφέρει η Αυγή, στο κομματάκι που (προσπαθώντας να σπεκουλάρετε) απομονώσατε απο τα υπόλοιπα.

  Όλα τα άλλα περί …διώξεως των κομμουνιστών κ.τ.λ είναι ονειρικά αποτελέσματα του λήθαργου στον οποίο έχετε βυθιστεί και απο τον οποίο όταν θα συνέλθετε θα είναι (όπως πάντα) πολύ αργά.

  Και κάτι ακόμη. Αν αντιληφθείτε δίωξη κομμουνιστών, φύγετε μακρυά! Γιατί αν μαζί με τους κομμουνιστές διωχθήτε και σείς, τότε θα έχετε διωθεί άδικα!!!

 7. Ο/Η sasantsos λέει:

  Αγαπητε fare την καλησπέρα μου μετά από πολύ καιρό…αλλαγές βλέπω…καλά είναι!!
  Όσο αναφορά το άρθρο το λές και μόνος σου ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΥΣΤ…

 8. Ο/Η faros λέει:

  sasantsos: Την Καλησπέρα μου, φίλε μου, επίσης !

  Αλλαγές ;;; Τί ακριβώς εννοείς ;;; Πες μου σε παρακαλώ.

 9. Ο/Η faros λέει:

  karioso: Λες πολλά, αλλά για την … ταμπακιέρα … μόκο, έ ;;;;;;;;;;;
  Άρα, τα έγραψε αυτά η «Αυγή» !
  Και εσύ την στηρίζεις ;;;;;;;

  ΟΥΣΤ , λοιπόν και πάλι ΟΥΣΤ !

  υ.γ. για την λοιπή ΛΑΣΠΗ του σχολίου σου, απαξιώ και να απαντήσω!

  Την απάντηση θα την πάρεις από τον Λαό της Ικαρίας στις επόμενες εκλογές.

  Και τότε, να είσαι σίγουρος, (αν είμαι καλά) θα κάνω ποστ, αφιερωμένο αποκλειστικά σε σένα !!!

 10. Ο/Η γιάννης μ λέει:

  ρε τουφέκισμα που έχουν κομμουνιστες δήμαρχους και όχι δημοσκοπησμένους…….

 11. Ο/Η make love not work λέει:

  @karioso
  Θα διωχθούμε άδικα ε? Πάντα άδικα διώκονταν οι κομμουνιστές. Με την φράση σου αυτή λες το εξής: Καλά θα κάνουν να διωχθούν οι κομμουνιστές. Ξεχνάς όμως κάτι πολύ σημαντικό.
  Εσείς είστε αυτοί που έχετε αποκηρύξει τον «τίτλο» κομμουνιστής εδώ και χρόνια αγαπητέ μου. Έχετε αποκηρύξει σύμβολα που σημαίνουν πολλά. Το σφυρί και το δρεπάνι δεν είναι απλά σύμβολα ενός κόμματος του οποίου πλέον δεν είσαστε μέλη και προσπαθήσατε να διαλύσετε. Συμβολίζουν το όραμα ολόκληρων γενεών. Ενός οράματος που σε πείσμα ορισμένων, μερικοί από τους ορισμένους είναι και στο κόμμα σου και τις συνιστώσες του, είναι ακόμα ζωντανό, έστω και όχι στην πλειοψηφία του λαού.
  Όσο για αυτά που λες για τη «συνεργασία» ΚΚΕ-ΝΔ-Εργολάβων. Πραγματικά δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα λόγια των γραφικών κολλημένων ΠΑΣΟΚων. Τόσο πολύ ταυτιστήκατε με το ΠΑΣΟΚ αγαπητέ. Άρα τη συνεργασία να την περιμένουμε σύντομα.
  Επίσης κύριε karioso να σας ρωτήσω και το εξής. Αφού λέτε ότι δεν είσαστε πλούσιο κόμμα, και δεν έχω κανένα λόγο να πω κάτι διαφορετικό, πείτε μας που βρίσκετε λεφτά για αφίσες, εκδηλώσεις, υλικά κτλ? Πάντως με κουπόνι στο χέρι δεν σας έχω δει ποτέ (όχι εσάς προσωπικά, τα μέλη του κόμματος και της νεολαίας του ΣΥΝ). Εκτός αν οι συνδρομές είναι τόσο μεγάλες πλέον.
  Το ότι η ΑΥΓΗ δεν είναι ιδιοκτησίας του κόμματός που ανήκετε γεννά λοιπόν το εύλογο ερώτημα. Η αστική τάξη (έστω μέρος της) είναι φιλικά προσκείμενη υπέρ σας? Αυτό εξηγεί και γιατί τα υπόλοιπα ΜΜΕ προβάλουν, υπέρ του δέοντος τον ΣΥΝ. Λόγω συντεχνίας.
  Φιλικά και επώνυμα
  Μανώλης Θεόφιλος

 12. Ο/Η faros λέει:

  make love not work: Αυτές τις απορίες τις έχω κι εγώ, όμως, δεν πρόκειται να απαντηθούν ποτέ. Απλά να σε επιβεβαιώσω ότι δεν κάνουν τα μέλη του σύριζα καμία οικονομική εξόρμηση!

 13. Ο/Η faros λέει:

  γιάννης μ: Μην … τους βάζεις … ιδέεεεεεεεες, λέμεεεεεεεεε !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: